2018. május 31., csütörtök

Elektronika- és finommechanika Torx csavarhúzó C.K. Méret T 6 Penge hossz: 50 mm - Jelenlegi ára: 2 190 Ft

 Csavarhúzó elektronikához Xonic Torx T06x50
PRECÍZIÓS CSAVARHÚZÓ
1) Ergonomikus kialakítású nyél, forgó bemélyedéssel rendelkező kupakkal, a forgómozgás optimális szabályozására még a legkisebb nyomatékoknál is
2) Rendkívüli szilárdságú és tartósságú, kiváló minőségű króm vanádium acél szárral.
3) Pontosan illeszkedő heggyel amellyel a csavar sérülésmentesen behajtható.
4) Fekete, nem krómozott, nem csillogó pengék, amelyről nem pattogzanak le króm részecskék
5) Az egyszerű felismeréshez a bemélyedéssel rendelkező kupakok színkódoltak.
Műszaki adatok:
Alkalmazás: Elektronika- és finommechanika ? Anyag: Króm-szilícium acél ? Anyagjellemző: Krómozott, Barnított ? Csavarhúzó típus: Torx csavarhúzó ? Elhajtás: TORX ? Markolat hossz: 97 mm ? Markolat átmérő: 12 mm ? Méret: T 6 ? Méret, hossz: 147 mm ? Penge hossz: 50 mm ? Penge kivitel: Kerek penge ? Penge átmérő: 3. 5 mm
A termék kiszállítási ideje 4-5 munkanap.
A termék cikkszáma: 821899


Jelenlegi ára: 2 190 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Xbox One Murdered Soul Suspect - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

Teljesen új állapot, épp csak a fólia hiányzik róla. Karcmentes lemez. Ha jár a játékhoz letöltőkód, az valószínüleg már fel lett használva. Gyűjtőknek ajánlott! Személyes átvétel jelenleg csak Pomázon lehetséges!

Jelenlegi ára: 3 000 Ft
Az aukció vége: 2018-06-20 01:40 .

Hauser kávéfőző coffee maker CE-931 - Jelenlegi ára: 6 000 Ft

Eladó a képen látható két éve vásárolt kávé és teafőző. A teafőző részt nem sokat használtuk, a tejhabosítót sem szoktam. Hamar lefőzi a kávét. A képen látható tartozékokkal, dobozában adom. Kapszulásat kaptam születésnapomra, ez így feleslegessé vált.
Átvehető a Keleti közelében a lakásomon, de postázom is postai díjszabás szerint, bármilyen postázási mód megoldható.
Posta saccolt.


Jelenlegi ára: 6 000 Ft
Az aukció vége: 2018-06-21 15:34 .

Samsung Galaxy A3 - Jelenlegi ára: 35 000 Ft

Eladó Samsung Galaxy A3, 35000Ft-ért. Karcmentes, szilikon tokos, és fóliázott. T-Mobile-os. Csere is érdekel Iphone 5 SE.

Jelenlegi ára: 35 000 Ft
Az aukció vége: 2018-06-21 19:52 .

2404 12-18hós,Tütü,kisszoknya,jelmez,tündérszoknya,AMINEK AKAROD - Jelenlegi ára: 505 Ft

Mérete cimkéje szerint    12-18hó .
Márkája    .
Anyagösszetétele poliészter . 3rétegű, sötétrózsaszín.
Dereka   19-44  cmig nyúlik. Hossza 17cm.
Használt, jó állapotú.
A jelmezeken szálhúzódás előfordulhat. Igyekszem mindig feltüntetni, de lehet valami elkerüli a figyelmemet.
Jelmezt vissza nem veszek, sajnos volt már, aki a farsang letelte után vissza akarta küldeni, hogy nem lett jó.
A jelmezeket 2018. 02. 11. ig itthon tárolom, utána már máshol.
Fizetés utáni nap igyekszem feladni, de ha valaki mást is vásárol hozzá, akkor nem biztos, hogy tudom egyben postázni, mert a többi ruhát nem itthon tárolom és azokat csak hétvégén van lehetőségem összerakni.
Kérlek az alábbiakat olvasd el!!!!! !!!
Kevés szabadidővel rendelkezem, így a teszveszen töltött időmet is igyekszem minimálisra csökkenteni.
Mindig-minden adat fel van tüntetve, ami szükséges az utaláshoz és az alább leírtakat én is igyekszem betartani. Sok ember nyersnek érzi a stílusom, de én nem barátkozni vagyok itt és tényleg nincsen időm egy adásvételnél 5-6 e-mailt váltani, magyarázni, duplán-triplán elküldeni az adatokat, újra meg újra leírni, hogy megérkezett a pénz és mikor fogok postázni illetve az értékelésen felül még e-mailben is jelezni a postázást.
Több termék vásárlásánál természetesen küldöm a postaköltség díját, ha valami gond van, akkor nyugodtan jelezd, de napi kapcsolattartást kérem senki ne várjon tőlem.
Minden előre megírt e-mail sablonom tegeződve van elkészítve, ha valakinek ez nem felel meg, akkor kérem JÓ NAGY BETÜKKEL írja a legelső sorba, hogy magázódni szeretne.
Gyűjtögetésre maximum 4hetet tudok adni.
Ha a leütött, licittel megnyert termékek ára eléri az 1000Ftot kérem elutalni , hogy ne a végén legyen sok, illetve nekem is biztosíték, hogy tényleg igényt tartasz a termékre.
Az aukcióim között sok 202, 303Ftos termék található. Az állapotukat jól tükröző fényképekkel és leírással hirdetem meg őket. Ezeket a termékeket viszont egyesével megvenni és elpostázni az én véleményem szerint nem éri meg, mert maga postaköltség a termék árának akár 3-4szerese is lehet. Maga a termék bátran megéri a 202 vagy 303Ftot.
A ruhák többsége nem próbababán van fényképezve, így belefuthat az ember olyanba, hogy a fényképen jól mutat, felvéve viszont lifeg erre-arra, nyúlottság érzését adja. A tárolásban némely szín, anyag elkezdhet besárgulni vagy hibázhatok akár sok minden másban. Arra mindenkit megkérek, hogy bármilyen gond esetén kezdjük úgy a panasz, probléma előadását, hogy NEM direkt, NEM szándékosan adok el olyasmit, ami esetlegesen rossznak, hibásnak bizonyul.
Nagyon-nagyon köszönöm!
Fizetési határidő:
A Teszvesz 14 napot ad az adásvétel lebonyolítására és ennél én sem szeretném tovább húzni az időt. Mivel egy adásvétel két félből áll, úgy érzem fairnek, ha a 14 napos lebonyolítás egyenlő arányban oszlik meg, így a fizetésre 7 napot tudok várni.
Rózsaszín csekket én nem fogadok el, lakcímre sem. A postás borravalót várna és pedig nem szeretnék még erre is áldozni 1, 151Ftokért eladott tételek után. (Úgy érzem korrektnek. ha ez mindenkire vontakozik, így több ezerért elment aukció után sem fogadom el a rózsaszín csekket. )
Posta:
Az eladásra szánt termékeket nem az otthonomban tárolom és általában csak  hétvégén van lehetőségem elmenni és összeszedni őket.
Mivel rengeteg a leütöm és mégse fizetem ki féle vásárló, így én csak akkor rakom össze a csomagot, ha már a bankszámlámon van a termék ára.
Tehát azokat a termékeket tudom hétfőn elpostázni, ami pénteken bankzárásig befizetésre kerül és az én számlámon is megjelenik.
Ez alól az 1Ftos termékek képeznek kivételt, mert azokat előbb összerakom.
Az 1Ftos aukciók lejárta szinte mindig péntek-szombatra esik, így ezeket következő hét hétfőn és szerdán tudom feladni.
Személyes átvétel:
A személyes átadást Egyházasfaluban tudom megoldani vagy fixen havonta 1szer a soproni bababörzén.
A további esetleges soproni személyes átvételről, vásárlás elött kérlek érdeklődj.
A fizetési határidő betartását és a termék átvételét itt is a megadott időn belül kérem.

Jelenlegi ára: 505 Ft
Az aukció vége: 2018-06-21 06:12 .

Új, Apple Watch Series 3 42mm MQL32 Nike+ Alluminium Ezüst (Platinaszín-Fekete Nike sportszíjjal) - Jelenlegi ára: 127 9

Új, Apple Watch Series 3 42mm MQL32 Nike+ Alluminium Ezüst (Platinaszín-Fekete Nike sportszíjjal) () Garancia: ATelefonok, Tabletek, Okosórák újjak, minden esetben kártyafüggetlenek, és minden tartozékkal, dobozában kerülnek átadásra Minden készülékre 1 év teljeskürűgarancia és 2 év korlátozott szoftver garancia vonatkozik!
Használtkészüléket be tudok számolni, de csak az új, piaci értékének kb. 50% -ig. Aki esetleg keveselné az összeget, azt kérném próbálja meg elöbbitt eladni a készülékét! Továbbitermékek
Kellemes Vaterázást kívánunk! Szállítás/Átvétel: A szállítási idő a 14 óráig vásárolttermékeknél!
Budapesti és Vidék szállíitás esetén válaszott típustól függően 1-4munkanap. Személyesátvétel Budapesti üzletünkben: INGYENES Előre utalássalFutárral: 2500 Ft. Vidéki szállításFutárral 2500 Ft Budapestiszállítás Futárral 1490 Ft. Fizetés: Személyes átvétel Budapesti üzletünkben:
Készpénzben átvételkor
Előre utalás: Utalással Utánvétel: Készpénzben átvételkor Futár Budapesten: Készpénzbenátvételkor a futárnak Vásárlás: A feltüntettet árak 1 dbkészülékre vonatkoznak. A vásárlás követően kéremmindenki jelentkezzen a termékért, telefonon vagy e-mailben. A sikereskapcsolatfelvétel után rendeljük meg a készüléket, illetve a készletenlévő készülékek esetében félretesszük átvételig. FIGYELEM!!! Akészülékeket rendelésre hozzunk, így egyeztetés szükséges. Ha nemjelentkezik az illető, illetve nem elérhető, addig nem rendeljük be. Előfordulhathogy a készülék jelenleg nem rendelhető, elfogyott, vagy esetleg várnikell rá. Ilyenkor mindig tájékoztatunk mindenkit. Tanácsos vásárláselött kérdezni. Igyekszünk a már nem elérhető telefonokat leszedni. Haesetleg egy terméket nem tudunk adni, mert elfogyott, vagy nemrendelhető, és ezálltal meghiúsul a vétel, akkor megkérünk mindenkit nenegatívoljon. Az ebből eredő negatívokat, töröltetjük. Leírás: MegjelenésBejelentve- 2017, SzeptemberKülalakMéretek42. 5 x 36. 4 x 11. 4 mm Súly34. 9 g (1. 23 oz)- 50m-ig vizállóKijelzőTípus- AMOLED kapacitív érintőképernyő, 16 millió színMéret1. 65 hüvelykFelbontás390 x 312 pixelMultitouchVanVédelemIon-X edzett üveg- 3D Érintő kijlezőPlatformOp. rendszerwatchOS 4. 0ChipsetApple S3ProcesszorDual-coreGPUPowerVRMemóriaMemóriakártyaNincsBelső memória- 8/16 GB, 768 MB RAMKameraNincsKihangosítóVanHangÉbresztő- Rezgőmód, csengőhangok3. 5mm jackNincsKommunikációWLANWi-Fi 802. 11 b/g/nBluetooth- 4. 2, A2DP, LEGPS- Van, A-GPS-el, GLONASSNFCVanRádióNincsUSBNincsSzolgáltatásokÉrzékelők- Gyorsulás, szívritmus mérő, barometerÜzenetek- SMS(chat nézet), E-mail, Push Mail, IMBöngészőNincsJavaNincs- MP3 lejátszásAkkumulátorLi-Ion 273 mAhEgyébSAR0. 52 W/kg (beszélgetés közben) 0. 34 W/kg (készenléti állapotban) "

Jelenlegi ára: 127 989 Ft
Az aukció vége: 2018-06-21 09:48 .

Pimp My Ride Street Racing PS2 Játék - Jelenlegi ára: 1 280 Ft

Eladó Pimp My Ride Street Racing PlayStation 2 Használt Játék!  
Csomag feladások:
- Postai kiszállítás
- Futáros kiszállítás (előre utalás után vagy utánvétesen)
- Személyes átvétel: -Debrecen -Miskolc
Vásárlás előtt kérlek, érdeklődj a termékkel kapcsolatban!!
Minden terméket bélelt borítékban, biztosságosan küldünk el.


Jelenlegi ára: 1 280 Ft
Az aukció vége: 2018-06-21 11:30 .

1 pár Orthoped talpbetét szilikon - Jelenlegi ára: 1 Ft

 POSTAKÖLTSÉG 675 FT! SZÁLLÍTÁSI IDŐ 2-4 HÉT!! MINDEN KÜLÖN CSOMAGBAN ÉRKEZIK, ÍGY A POSTA ÖSSZE NEM VONHATÓ! Ha 1 ft-ért nyeri, csak postát fizet.
fin/


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-06-01 04:49 .

Drapp színű átmeneti bélelt dzseki 38-40 méret - Jelenlegi ára: 750 Ft

Drapp színű átmeneti bélelt dzseki 38-40 méret, két zsebbel.

Jelenlegi ára: 750 Ft
Az aukció vége: 2018-06-21 01:59 .

Kábelrögzítő bilincs, Köteg Ø: 7 mm 5100.99 Ónozott Vogt Verbindungstechnik, tartalom: 1 db - Jelenlegi ára: 85 Ft


Kábelrögzítő bilincs, Köteg ?: 7 mm 5100. 99 Ónozott Vogt Verbindungstechnik, tartalom: 1 db
Termék azonosító: 200144
Kábelbilincs, horganyzott
Műszaki adatok
Tartalom: 1 db
Szín: Ónozott
Méretmegadás, érték: ? D1 x L x L1 x A x N x G x B x H x S 7 x 20 x 29. 5 x - x 4. 2 x 5. 7 x 10 x 8 x 1 mm
Köteg ?: 7 mm
Kivitel: Két füllel
Gyártói szám: 5100. 99
Anyag: Horganyzott acélMennyiség: 1 db(Egységár: 85 Ft/db)
Státusz
Rendelhető
Szállítási idő
5-7 munkanap
Vidéki PPP-ra a szállítás +1 munkanap!
Szállítási díjak
Futárszolgálat: 1100 Ft*
Pick Pack Pont: 750 Ft*
FoxPost: 790 Ft **
Személyes (11-16h utalással! )
30 000 Ft felett Ingyenes!
* Futár maximum: 30 kg, 120x60x60 cm!
* PPP maximum: 30 kg, 50x50x50 cm!
* FoxPost maximum: 25 kg, 62x60x36 cm!
Fizetési módok
Készpénzben (utánvéttel)Előre utalással


Jelenlegi ára: 85 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Gurulós bőrönd szettben 3 darab Új NAGYMÉRET TÖBB színben és 3 méretben - Jelenlegi ára: 21 500 Ft

Gurulós bőrönd 3 darabos szettben Új NAGYMÉRET
82 x 52 x 24+ 6 cm
72 x 44 x 21 +5 cm
62 x 40 x 18 + 5 cm-rel bővíthető-
Méretre húzható teleszkópos nyél. lábtámasz
Egy nagy pakolós rész leszorítóval de még belül teljes nagyságban egy fiók Kivül a bővíthető rész.
Tetején egy teljes nagyságú fakk + 2 zseb. Hátulján cipzáros zseb.
Szilikonos kerekek könnyen gurul
A számzár működése a bőröndben mellékelve.


Jelenlegi ára: 21 500 Ft
Az aukció vége: 2018-06-21 01:35 .

Camp stoves cooker Ravanson K-02T - Jelenlegi ára: 10 807 Ft

Gyártó:
Rav
árszorzó:
Camp stoves cooker Ravanson K-02T

Jelenlegi ára: 10 807 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

RITKA AUDIOFIL LORENZ ACOUSTICS STUDIO HANGFAL PÁR !!! - Jelenlegi ára: 20 000 Ft

ELADÓ EGY RITKA AUDIOFIL LORENZ ACOUSTICS HANGFAL PÁR 8-OHM 100/300WATT GYÖNYÖRŰ HANGZÁSA VAN NAGYON NEHÉZ DARABOK  MINDEN HANGSZÓRÓJA EREDETI ÉS TÖKÉLETESEN MŰKÖDIK A HÁLÓJA SAJNOS NINCS MEG, 2 FÉLE KÁBEL CSATLAKOZÁS VAN RAJTA CSIPTETTŐS ÉS DUGÓS A CSIPTETTŐS RÉSZE FELÚJÍTÁSRA SZORUL DE HASZNÁLHATÓ AZ IS , KÉPEN LÁTHATÓ ÁLLAPOTBAN JÓ LICITÁLÁST,. -Licit törlési kérelmet nem fogadok el !! Csak akkor licitálj, ha komolyan is gondolod !! Maximum 2 napot várok a kapcsolat felvétellel és 4 napot a termék adás-vétel lebonyolításával. Szélhámosok, véletlenül licitálók, fizetésképtelen Vaterások kérem kíméljenek. Ha nem jelentkezik a vásárló, akkor újraindítom az aukciót és negatívot adok, Csere nem érdekel ! A legnagyobb licit viszi ! futárra és postára garanciát nem vállalok! A 0-ás vaterásokat megkérem csak abban az esetben licitáljanak ha tudnak utalni és fizetni, ellenkező estben negatív értékeléssel jutalmazom.!!!! !!!!! !!!!!

Jelenlegi ára: 20 000 Ft
Az aukció vége: 2018-06-03 18:15 .

92% Aloe Vera gél - Jelenlegi ára: 1 Ft

 POSTAKÖLTSÉG 895 FT! SZÁLLÍTÁSI IDŐ  2-5 HÉT!! MINDEN KÜLÖN CSOMAGBAN ÉRKEZIK, ÍGY A POSTA ÖSSZE NEM VONHATÓ! Ha 1 ft-ért nyeri, csak postát fizet.
40 g.
jus/


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-06-01 04:49 .

LINDT EXCELLENCE ÉTCSOKOLÁDÉ 90%-os KAKAÓ TARTALOMMAL ! ! - Jelenlegi ára: 500 Ft

ELADÓ ! A képeken látható exluzív LINDT étcsokoládé , 90%-os kakaótartalommal ! Bővebb infó a fényképeken található . VADONAT ÚJ BONTATLAN CSOKOLÁDÉ , EZ ÉV VÉGI SZAVIDŐ LEJÁRATTAL ! ! ! VÁSÁROLJ TÖBB TERMÉKET TŐLEM , ÉS JOBBAN JÖSSZ KI A POSTÁVAL ! KECSKEMÉTEN és környékén személyes átadás lehetséges ! !   


Jelenlegi ára: 500 Ft
Az aukció vége: 2018-06-10 12:35 .

120 db. 3D műköröm dísz LEGOLCSÓBB ! - Jelenlegi ára: 1 Ft

 120 db. MŰKÖRÖM DÍSZ DEKORÁCIÓ 3D FIMO FIGURÁK
A KÜLFÖLDI PARTNER FENTARTJA A JOGOT, HOGY A KÉPTŐL  ELTÉRŐ LEGYEN A LESZÁLLÍTOTT TERMÉK, EZT A KÉSZLETHIÁNY OKOZHATJA
SZÁLLÍTÁS  5-6 HÉT IS LEHETez a legrosszabb forgatókönyv természetesen előbb is megérkezik!
KÜLFÖLDI POSTA 1500 FT/DB! TERMÉKÖSSZEVONÁSRA NINCS LEHETŐSÉG, MIVEL KÜLFÖLDRŐL JÖN!
NÉZD MEG A TERMÉKEIMET MÁS KÖRÖMDEKORÁCIÓT IS TALÁLSZ!


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-06-01 19:34 .

Paradox programozó kábel (Soros - USB) - Jelenlegi ára: 4 000 Ft

Paradox 306/307 USB interfész kábel helyett használható, azzal teljesen kompatibilis programozó kábel.
A Paradox riasztó alaplapi soros csatlakozóját és a számítógépet USB porton lehet összekapcsolni vele, hogy aztán a központ programozását el lehessen végezni.
Lehetővé teszi a Paradox központ és a számítógép kommunikációját.
Kompatibilis a Digiplex, Digiplex Evo, Magellan (MG5000, MG5050), Spectra SP sorozat típusaival (SP4000, SP5500, SP6000, SP65, SP7000), illetve azok (Winload és Babyware) szoftvereivel.
Az adapter csatlakoztatásához mellékletként részletes leírást adok.
Személyes átadás a XIII. kerületi KIKA és környéke, a XV. kerület Pólus Center/Asia Center környéke, XIV. kerület Örs vezér tere körül megoldható.

Jelenlegi ára: 4 000 Ft
Az aukció vége: 2018-06-20 22:22 .

Graf von Monte Wehro - Új bör óraszíj 24 mm - SPORTOS Design - Komplett Stifttekkel D1ora1 - Jelenlegi ára: 3

Graf von Monte Wehro --- elegánsan szép új bör óraszíj 24 mm
- összegyült óraszíjkészletböl -
Értéknövelö hatással!
RITKA ALKALOM!!!
RITKA (szép! ) óraszíj --- Modern, elegáns SPORTOS Design --- Komplett Stifttekkel
Szélesség kb. 24 mm ... Össz-hossz kb. 20 cm (11, 5 és 8, 5 cm)
ÓRASZÍJAK CSAK NAGYON-RITKÁN KAPHATÓK a csat védöfóliás
Sikeres és örömteli licitálást ‡‡ D1ora1 ‡‡... Licitálással az Ismerj+ elfogadásra kerül!
TOVÁBBI ÉRDEKES AUKCIÓK > Lásd - D1ora1 - TOVÁBBI TERMÉKEIM között!


Jelenlegi ára: 3 995 Ft
Az aukció vége: 2018-06-21 10:04 .

86-os fiú 17 darabos ruhacsomag MEGÉRI ! - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Eladó a képen látható 86-os fiúknak való ruhacsomag. Van benne teljesen jó állapotú, de van közte olyan, amin halovány folt is látható(leírásban jelzem) Nem szakadtak, és tiszták...
lista itt:
1.  86-os meleg pulcsi Hossz: 36cm, ujja nyaktól: 37cm
2. 80-86-os pamut pulcsi Hossz: 34-35cm, ujja nyaktól: 34cm
3.  86-os kantáros farmernadrág, belül pamut anyaggal bélelve. Egy zöld gomb hiányzik.  Hossz: 74-78cm, üleptől: 34cm
4.  86-92-es kertésznadrág Deréktól a hossz: 50cm, üleptől: 33cm Sajnos vannak rajta kifehérített részek elöl, ezenkívül más hibája nincs
5.  80-86-os hosszú ujjú póló Hossz: 37cm, ujja nyaktól: 35cm
6.  86-os plüss anyagú póló Hossz: 39cm, ujja nyaktól: 35cm
7.  80-86-os garbós póló Hossz: 33cm, ujja nyaktól: 34cm
8.  86-os ingecske Hossz: 35cm, ujja nyaktól: 37cm
9.  86-os KenguruGoldos poló. hossz: 36cm
10.  86-os pamut ingecske Hossz: 38cm
11.  86-os Kengurú Goldos napozó Váll-ülep: 40cm 
12.  86-os póló. Nagyon vagány póló, de a minta töredezett, éspici halvány folt van rajta. Hossz: 40cm 
ÉS AMIRŐL NEM TUDOK FELTENNI KÉPET, MERT CSAK 12DB FOTÓT LEHET FELTÖLTENI:
13.  86-os KenguruGoldos bady (halovány folt van rajta) váll-ülep: 43cm
14.  86-os póló Hossz: 35cm
15.  86-92-es Coccodrillo póló. Egy vízpötty szerű folt van rajta. Hossz: 41cm
16.  86-os KengurúGoldos ujjatlan póló (apróbb folt van rajta, de nem vészes) Hossz: 34-35cm
17.  86-os KengurúGoldos napozó. Halovány foltok vannak rajta. Váll-üllep: 40cm
4Minden termékem füstmentes környezetből származik.
Átvétele Budapesten a XVI. kerületben / Mátyásföldön előre leegyeztetett időpontban lehetséges, vagy postai úton a termék ára + postai díj utalása után.
Postai úton ajánlott levélként, csomagkét, FoxPost, WebBox tudom elküldeni.  
Több termék együttes postázása jobban megéri : -)
Ha időd engedi,  nézz szét máskor is a termékeim között, folyamatosan töltök fel kinőtt ruhákat, vagy már általunk nem használt játékokat : -)
Tegyél be kedvenc eladóid közé, így az új töltésekről kapsz értesítőt.


Jelenlegi ára: 1 000 Ft
Az aukció vége: 2018-06-20 14:04 .

2018. május 30., szerda

Home KI 200C LED/P LED-es izzósor, 16m, 230V - Jelenlegi ára: 4 505 Ft

Szállítási idő:
1 munkanap
Gyártó:
Home
Termék típus:
Izzósor
Gyártói cikkszám:
Ki 200c led/p
Várható kiszállítás legkorábban:
1
Kézbesítési idő:
1-2 munkanap
Home KI 200C LED/P LED-es izzósor, 16m, 230V
? elhelyezhetőség: beltéri ? fényforrás: LED ? fényforrások száma: 200 db ? fényforrások színe: pink ? vezeték színe: zöld ? hossz: 16 m ? tápellátás: 230 V~ ? egyéb: csomagolás: műanyag kofferben
Jelenlegi ára: 4 505 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Salomon XA Pro 3D GTX női túra cipő - Jelenlegi ára: 32 990 Ft

Salomon XA Pro 3D GTX női túra cipő
Cikkszám:  366796
Állapot:  Új
vízálló
gyors kioldó
Külső anyag: szintetikus
Szín: Fekete
Méret: 39 1/3
Minőségi anyagokból, a tökéletes lábbeli a nagyobb túrázáshoz.
ób36
A Kép illusztráció !  
Vásárlási információk:
Tisztelt Érdeklődő!
Ön jelenleg egy cég termékét böngészi. Ennek megfelelően csere nem aktuális, az ár fix, az ár a 27% áfát tartalmazza, és a számlát küldjük a termékkel!  
A termékhez elérhető szállítási módokat és aktuális árakat (ez termékenként eltérő lehet) a szállítási információk fülre kattintva tekintheti meg!
20. 000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

Jelenlegi ára: 32 990 Ft
Az aukció vége: 2018-06-20 11:53 .

Hatlapú imbuszkulcs, colos 9/64" , Bernstein 6-856 - Jelenlegi ára: 175 Ft


Hatlapú imbuszkulcs, colos 9/64& quot , Bernstein 6-856
Termék azonosító: 102099
Hatlapú imbuszkulcs, collos 9/64""
Jellemzők
Hatlapú imbuszkulcs, collos 9/64"", szögcsavarhúzó hatlapú belsőkulcsnyílású csavarokhoz, nikkelezett.
Műszaki adatok
Hossz: 68 mm
Kulcstávolság: 9/64Mennyiség: 1 db(Egységár: 175 Ft/db)
Státusz
Rendelhető
Szállítási idő
5-7 munkanap
Vidéki PPP-ra a szállítás +1 munkanap!
Szállítási díjak
Futárszolgálat: 1100 Ft*
Pick Pack Pont: 750 Ft*
FoxPost: 790 Ft **
Személyes (11-16h utalással! )
30 000 Ft felett Ingyenes!
* Futár maximum: 30 kg, 120x60x60 cm!
* PPP maximum: 30 kg, 50x50x50 cm!
* FoxPost maximum: 25 kg, 62x60x36 cm!
Fizetési módok
Készpénzben (utánvéttel)Előre utalással


Jelenlegi ára: 175 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Utazó biléta hölgyeknek - Jelenlegi ára: 1 Ft

Nyerje meg 1 ft-ért vagy fix 278 ft-os áron.
Malajziából érkezik 20-38 nap szállítási idővel. A postaköltség ajánlottan 795 ft.
9*5 cm
aus

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-05-31 11:18 .

PATTEX MULTI univerzális ragasztó 50 g-os tubus - Jelenlegi ára: 845 Ft


PATTEX MULTI univerzális ragasztó 50 g-os tubus
Termék azonosító: 57162
Pattex MULTI univerzális ragasztó, 50 g
Jellemzők
Gyorsan és üvegtisztára keményedik
nem csöpög
Ideális függőleges felületeken végzendő munkához
Oldószermentes
Rugalmas műanyag tubus
Szilikon mentes.
Műszaki adatok
Alkalmas: fa, műanyagok, kő, üveg, fém
Tartalom: 50 gMennyiség: 50 g / db(Egységár: 16. 9 Ft/g)
Státusz
Rendelhető
Szállítási idő
5-7 munkanap
Vidéki PPP-ra a szállítás +1 munkanap!
Szállítási díjak
Futárszolgálat: 1100 Ft*
Pick Pack Pont: 750 Ft*
FoxPost: 790 Ft **
Személyes (11-16h utalással! )
30 000 Ft felett Ingyenes!
* Futár maximum: 30 kg, 120x60x60 cm!
* PPP maximum: 30 kg, 50x50x50 cm!
* FoxPost maximum: 25 kg, 62x60x36 cm!
Fizetési módok
Készpénzben (utánvéttel)Előre utalással


Jelenlegi ára: 845 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

EMOS digitális konyhai mérleg GP-KS026B - Jelenlegi ára: 4 390 Ft

EMOS digitális konyhai mérleg GP-KS026B
Bármely konyhában jól mutató, korszerű formatervezésNagy mérési pontosságKompakt méretKönnyű karbantartásMinden olyan háztartásban, ahol sütnek és főznek, előfordulhat, hogy valamit pontosan le kell mérni. Az EMOS konyhai mérlegek 1 gramm pontossággal mérik az alapanyagokat, és a mérlegre feltett újabb anyagok mérése is egyszerűen nullázással, minden számítás nélkül történhet. Hirdetett termékeinket általában 1 héten belül szállítjuk, viszont mivel raktáraink készlete is véges (és nem csak a vaterán értékesítünk), így ez változhat!
Amennyiben pontosabban szeretné tudni a várható szállítási időt vagy csak a termékkel kapcsolatban lenne további kérdése, rendelés előtt kérdezzen bátran minden hétköznap 9-17 között!
A terméket Sopronban díjmentesen kiszállítjuk!
Csere, - beszámítás, - alku nem lehetséges!
Cégünk nyitva tartása H-P 9: 00-17: 00 között van, így értesítőinket is csak ekkor tudjuk küldeni (hétvégén és ünnepnapokon nem! )
Megértését köszönjük!
A feltöltött készlet-darabszám nem a valóságnak megfelelő, így amennyiben több darabra van szüksége, rendelés előtt vegye fel a kapcsolatot velünk!
Több termék rendelése esetén is csak egy szállítási díjat számítunk fel!!!
Köszönjük megtisztelő bizalmát!
EV017;

Jelenlegi ára: 4 390 Ft
Az aukció vége: 2018-06-20 13:47 .

Színes üveggyöngy 8mm (10 db) lila-rózsa - Jelenlegi ára: 100 Ft

Dekorálj velünk!!!
Ezek a gyöngyök szép kellékek mindenféle kreatív munkához. : )
Méret: 8mm. Az ár 10 darabra vonatkozik.

Jelenlegi ára: 100 Ft
Az aukció vége: 2018-06-20 20:52 .

GoPro Hero 5, Garanciával sok sok tartozákkal (Nem volt használva) - Jelenlegi ára: 79 990 Ft

A kamera használtnak van hirdetve, de valójában semmilyen sporteseményen nem volt használva (sajnos).
Kihasználatlanság miatt eladó, számlával sok tartozékkal 2 akkuval. A számlával Jövő januárig érvényes a garancia.

Jelenlegi ára: 79 990 Ft
Az aukció vége: 2018-06-20 22:32 .

SJCAM M10 (eredeti) HD akciókamera szett! - Jelenlegi ára: 24 900 Ft

HD sportkamera, a fotókon látható állapotban.
Keveset használt, gyári csomagolásában.
Az összes, fotókon látható tartozék jár hozzá.
Vízhatlan tok+úszó, szelfibot, csíptetős tartó, rögzítőadapterek,
hálózati töltő és napelemes külső akksi, hordtáska, stb....


Jelenlegi ára: 24 900 Ft
Az aukció vége: 2018-06-20 12:50 .

M&S NON IRON világoskék alkalmi ing / 3 évesre - Jelenlegi ára: 1 900 Ft

Marks & Spencer NON IRON világoskék alkalmi ing / 3 évesre
méret: 98
mért adatok: hossz (válltól): 40 cm, mellbőség: 72 cm, derékbőség: 74 cm, ujjhossz (válltól): 32. 5 cm, vállszélesség: 29. 5 cm
állapot: keveset használt, újszerű
NON IRON: azaz nem szükséges vasalni (de én azért szoktam)
Szállítás: a vevő állja
Azonnal elvihető, nem kell megvárnod az aukció végét.
Köszi, hogy benéztél, tekintsd meg a többi aukciómat is!

Jelenlegi ára: 1 900 Ft
Az aukció vége: 2018-06-20 04:45 .

10 db foszforeszkáló akvárium dísz - Jelenlegi ára: 1 Ft

 A termék külföldről érkezik, 2-5hét szállítási idővel. A postaköltség 795 ft több termék vásárlása esetén nem összevonható.
Véletlenszerűen küldik, nem biztos, hogy pont a képen láthatóak kerülnek bele.
blu/
Minden 1 ft! /


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-05-31 01:06 .

Pixy Punks Zombies baba+kiegészítő ÚJ - Jelenlegi ára: 4 799 Ft

ELADÓ A KÉPEN LÁTHATÓ
Pixy Punks Zombies baba+kiegészítő
Szuper ajándék gyermeke számra!
Kiegészítők:
kabát, csizma, ruhák, fésű, táska
Bontatlan új termék!
Kérem, csak az licitáljon aki a terméket megakarja venni, ha valami nem egyértelmű kérem licit előtt kérdezzen!
                      Licitet nem törlök, ennek tudatában licitáljon!
Az aukció után automatikusan megkapja a vásárlási értesítőmet, a banki adataimmal
Ha kérdése van , bátran kérdezzen!


Jelenlegi ára: 4 799 Ft
Az aukció vége: 2018-06-20 01:12 .

Superman 2. DVD - Jelenlegi ára: 1 490 Ft

Eredeti, nem másolt DVD
Jó állapotú.
Minden információt megtalál a lemezborító hátoldali képén, nagyított formátumban.
Szállítás a banki utalás érkeztét követően postán, ajánlott küldeményben.
A postaköltség  a " Szállítási és garanciális feltételek " menüben. A költség a vevőt
terheli.
Személyes átvételre lehetőség van, a helyszínre vonatkozó bővebb információt a  “ Szállítási és garanciális feltételek “ menüben talál.
 
 

Jelenlegi ára: 1 490 Ft
Az aukció vége: 2018-06-19 23:20 .

Univerzális benzincsap mindenféle motorhoz! Új! Akció - Jelenlegi ára: 2 990 Ft

Univerzális benzincsap amely mindenféle motorhoz használható.  
Átlagos benzincsőhöz használható kivitel
Kérésre postázzuk is a terméket.  


Jelenlegi ára: 2 990 Ft
Az aukció vége: 2018-06-19 18:35 .

Imaginators xbox one játékszett - Jelenlegi ára: 1 451 Ft


 
A csomag tartalma: - Skylanders Imaginators játékszoftver - Master King Pen Sensei Skylanders Imaginators figura - Golden Queen Sensei Skylanders Imaginators figura - Creaton Crystal kiegészítő - Portal of Power kiegészítő
 
   


Jelenlegi ára: 1 451 Ft
Az aukció vége: 2018-06-06 21:01 .

ERBA kerékpáros összecsukható szerszám.46008 - Jelenlegi ára: 1 200 Ft

ERBA kerékpáros összecsukható szerszám.
Lapos: 3, 4, 5 mm-es
Cross: PH 0, PH 1, PH 2
Allen: 3, 4, 5 mm-es

Jelenlegi ára: 1 200 Ft
Az aukció vége: 2018-06-19 23:24 .

Gyerek esernyő Paw Patrol, Mancs Őrjárat Ø69 cm.Új. SHQ4405 - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Gyerek esernyő Paw Patrol, Mancs Őrjárat Ø 69 cm
Néz szét aukcióim között. Költséget spórolhatsz. Leütés után a vaterától / teszvesztől kapott vásárlási tájékoztatót kérlek olvasd el.  Több darab van.

Jelenlegi ára: 2 000 Ft
Az aukció vége: 2018-06-19 17:10 .

Új Feng Shui Kép, Zen Kő, Kavics, Víz, Virág - Jelenlegi ára: 490 Ft

Extra kivítelű kép fényes fotópapíron
Briliáns színek
Méret: 30x30 cm-es.
Y 155
Biztonságos csomagolás papírhengerben, több kép vásárlása esetén csak egy posta költséget számolok.
A kép, keret nélkül kerül meghírdetésre, de lehet hátlapra ragasztani és keretezni vagy akár a falra ragasztani tapéta szerűen. A fenti keretezési módozatok mindegyike kedvező áron szerepel aukcióim között, keretezés néven. Kérésére megírom ezen aukciók számát.
Kérésre elindítom vászonra nyomtatva illetve nagyobb méretben is pl. 60x60cm.
Érdemes figyelemmel kísérni a többi aukciómat is!
Külföldre is postázok.
Kérdésére szívesen válaszolok.
Viszontlátásra!


Jelenlegi ára: 490 Ft
Az aukció vége: 2018-06-05 22:42 .

2 db f&F /Pepco melegítő 80 nadrág - Jelenlegi ára: 1 000 Ft


ÓRIÁSI KIÁRUSÍTÁS!!!!!
NÉZD MEG A TÖBBI TERMÉKEMET IS! SPÓROLJ A POSTÁN!!!!! (FOLYAMATOSAN TÖLTÖK FEL!!! )
Eladásra kínálom, kisfiam ((56)- 86-134.. ) ill. kislányom (50-86.. ) kinőtt ruháit, megunt játékait, valamint pár a ház táján feleslegessé vált, ill. kapott de sosem használt dolgot.
A rucik többsége megkímélt, szép állapotú. Van köztük használt, van köztük új. Minden esetben jelezem a ruci állapotát, ill. azt tükrözik az árak is!
Csak követhetően postázok!!! (ajánlott levél, csomag,.. ) és csak ELŐREUTALÁS után!!!
Az aukció megnyerése után, kérlek 1 héten belül vedd fel velem a kapcsolatot! E-mailben adom meg a számlaszámot, amelyre a vételár+postaköltség összeget tudod utalni vagy befizetni. A pénz beérkezése után postázom a terméket! Hetente egyszer postázok! Ha az utalás beérkezik szerdáig, úgy csütörtökön. Ha nem úgy az azt követő héten. Amennyiben ettől el szeretnél térni, még a licit előtt kérdezz rá, hogy megoldható e...
Tekintsd meg további aukcióimat, ahol új és a gyermekem által használt márkás ill. egyéb babaruhák között válogathatsz!  
Jelen aukció tárgya, egy a képen látható ... 2 db  f&F /Pepco melegítő 80 nadrág
A képen látható szép állapotban.
A mért méreteket nézd!!!!! !


Jelenlegi ára: 1 000 Ft
Az aukció vége: 2018-06-19 12:52 .

2018. május 29., kedd

Toshiba Tecra M9 laptop alkatrészek 3 - Jelenlegi ára: 15 000 Ft

Toshiba Tecra M9 laptop alkatrészek.
Teszteletlen alkatrészek:
Videókártya hibás!
Kijelző törött!
Kijelző fedlap törött!
Billentyűzet nincs!
Inverter: 2000. -Ft
Szalagkábel: 3000. -Ft
Jobb-bal oldali zsanérok: 2000-2000. -Ft
Csuklótámasz touchpaddal: 4000. -FT
Alaplap teszteletlen: 4000. -Ft
Alsó burkolat: 3000. -Ft
Ventilátor: 3000. -Ft
Hűtőborda: 2000. -Ft
Merevlemez, memória, akkumulátor, optikai meghajtó nélkül.

Jelenlegi ára: 15 000 Ft
Az aukció vége: 2018-06-19 17:45 .

15mm-es rózsa gyöngyös szilikon szálon - almazöld - Jelenlegi ára: 200 Ft

Ez a szilikon dísz nagyon mutatós és felhasználása sokoldalú. A rózsák erősen vannak rárögzítve. Használhatjuk menyasszonyi ruhák díszítésére, első áldozáshoz, táskákra vagy esküvői asztal díszítésére.
Ajánlom még frizurákhoz, virágcsokrokhoz is.
Az olajzöld gyöngyök mérete 3mm, az almazöld rózsák mérete 15mm.
100547
Az ár 1 méterre vonatkozik!


Jelenlegi ára: 200 Ft
Az aukció vége: 2018-06-19 16:04 .

0K815 Harencz János : Miniatűr tájkép pár - Jelenlegi ára: 42 000 Ft

Olaj karton miniatűr festmény pár, üveglap mögött, szép állapotú egységes keretben.
Jelzés: HARENCZSzélesség: 14. 5 cmMagasság: 12. 5 cmSúly: 0. 385 kgA képek mérete keret nélkül: 7 x 9 cm
Termékeim között több Harencz János festmény található, kérem tekintse meg őket ide kattintva!
A termékről további nagy felbontású képek!
ÁRUIM ZÖME ANTIK ÉS RÉGI TÁRGYAKBÓL ÁLL.
SZEMÉLYES ÁTVÉTELI LEHETŐSÉG BUDAPESTEN (IX. ) ILLETVE SZEGEDEN!
 
Szállítás
Termékeinket az MPL futárszolgálattal küldjük! Terjedelmes tárgyaink szállításában külön díjazás mellett tudunk segíteni! Szállítási módok az alábbiak szerint alakulnak
 
Személyes átvétel Budapest IX.
 
 
Személyes átvétel Szeged
 
 
MPL csomag előre utalással
 
 
MPL csomag utánvét
 
 
Fizetés
A vételár és szállítási költség kiegyenlítésére az alábbi lehetőségeket biztosítjuk
 
Személyes átvételkor készpénzben
 
 
Banki átutalás
 
 
Utánvét
 
 
Paypal (MasterCard, Visa)
 
 
Szállítási, átvételi idő
A termék vásárlását követően a szállítási, kézhez vételi idő az alábbiak szerint alakul belföldön
 
Személyes átvétel
1-5 munkanap
 
 
MPL csomag előre utalással
2-3 munkanap
 
 
MPL csomag utánvét
1-3 munkanap
 
( liba templom tanya tanyarészlet liba úsztatás ártér libaúsztatás )

Jelenlegi ára: 42 000 Ft
Az aukció vége: 2018-05-22 20:52 .

Karóra üveg, óraüveg 20,25 mm - Jelenlegi ára: 350 Ft


Sík, kerek óraüveg, 1 mm vastag, 20, 25 mm átmérővel.
Az ár egy darabra vonatkozik!
Termékeim között széles méretválasztékban óraüvegek, óraplexik!


Jelenlegi ára: 350 Ft
Az aukció vége: 2018-06-19 20:00 .

Soda can robug dobozában - Jelenlegi ára: 700 Ft

Egyszer lett összerakva, dobozával együtt adom, a doboz némileg nyomott. Elemet nem adok hozzá.

Jelenlegi ára: 700 Ft
Az aukció vége: 2018-06-19 15:04 .

Primus paleo keksz pizzás 80 g - Jelenlegi ára: 969 Ft

 
Összetétel:  mandulaliszt, kókusztejszín, paradicsompüré, tápióka liszt, kókuszliszt,  kókuszzsír, natúr pizzafűszer keverék, 99, 9% tisztaságú só.
Száraz hűvös helyen tartandó!
Tojást felhasználó üzemben készült!
Átlagos tápérték 100g termékben
 
 
Energia
212kcal/893kJ
Szénhidrát
20, 2g
Fehérje
7, 1g
Zsír
13, 6

Jelenlegi ára: 969 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Ufesa kávéfőző - Jelenlegi ára: 12 000 Ft

Ufesa Aroma Duo kávéfőző filteres kávához/teához és presszókávéhoz

Jelenlegi ára: 12 000 Ft
Az aukció vége: 2018-06-19 17:43 .

Tamron adaptall 2.8-3.5 / 35-80 objektív + kétszerező - Jelenlegi ára: 2 790 Ft

Üdvözöllek az aukciómon!
Eladó a képen látható Tamron adaptall 2. 8-3. 5 / 35-80 objektív + kétszerező. Felirat: Tamron zoom macro 1: 2. 8-3. 5 f: 35-80mm BBAR Multic. Lens made in japan. Tamron SP BBAR MC Teleconverter 2x. A két fél szerintem egybe tartozik, de nem tudom összerakni. A 2x lencséi homályosak, a blendét (? ) nem tudom állítani, illetve az adaptall csatlakozót sem tudtam leszedeni. Az adaptall feirata F/AX. Az objektív élsességállítása megy, a zoom is, a blende nem. Belső lencsék nem tiszták, a frontlencsén mély, hosszú karc. Alkatrésznek, barkácsolni adom el.  
A postázás költségét a "Szállítási feltételek" fül tartalmazza.
Ha kérdésed van az aukcióval, a termékkel és a kikiáltási árral kapcsolatban, kérdezz bátran!
Ha időd engedi, kérlek nézz körül nálam, sok érdekes termékem van.
Köszönöm, hogy benéztél

Jelenlegi ára: 2 790 Ft
Az aukció vége: 2018-06-19 17:27 .

SPANIFER RACSNIS HEVEDER 4000KG MASSZÍV CUCC - Jelenlegi ára: 1 Ft

ÚJ.
MASSZÍV CUCC.
4 TONNA  --- 4000 KILÓ TEHERBÍRÁS !
NÉZD MEG FOTÓN ADATOKAT .
VAN SÚLYA !
2, 3 kiló.
előreutalás után küldjük.
nincs utánvét.
piros csekken, levélben is jöhet a pénz.
1 postai díjjal általában sok apróság elpostázható.
 -DPD FUTÁR HÁZIG (AKÁR TÖBB KILÓS CSOMAGOT LEHET )
ATOMBIZTOS CSOMAGOLÁSBAN
 
több termék esetében 1 szállítási díjjal, egy csomagban, DPD-vel küldjük, jó áron.
AMIT LEHET, AJÁNLOTT LEVÉLKÉNT, VAGY POSTACSOMAGKÉNT, ILLETVE POSTÁN MARADÓ.
POSTACSOMAG A DRÁGÁBB VERZIÓ.


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-06-18 23:25 .

Viking kétkezes holdsarló alakú harci balta, történelmi másolat (14) - Jelenlegi ára: 9 500 Ft


A balta anyaga vas.
A teljes hossza: 82 cm
A fanyél hossza: 71 cm
Fejsze ívesen mérve: 26 cm
Fejsze teljes hossza: 17 cm
A keményfa nyél mérete: 5 x 2. 5 cm
A nyél eredeti bőrrel van betekerve, meg van égetve (öregítve).
Nem hasító baltának készült, de azért odalehet vele csapni, masszív darab.
Fizetési módok:
-          készpénzben személyes átvétellel.
-          előre utalás bankszámlára
-          előre utalás  PayPal-ra
-          utánvétellel.
Postázási módok:
-          MPL
-          VATERA FUTÁR
-          GLS
-          DPD
Garancia:
-          Minden termékemre garanciát vállalok.
-          Minden termékemről, számlát állítok ki.
Egyéb információ:
-          A postaköltség a méret és a súly miatt, jelentősen eltérhet.
-          A postaköltséget, mindig a vevő fizeti.
-          A szállítás 3-5 munkanap.


Jelenlegi ára: 9 500 Ft
Az aukció vége: 2018-06-18 23:29 .

Görögország madártávlatból, v2512 - Jelenlegi ára: 1 990 Ft


Oldalszám: 160
Állapot: kitűnő
Kiadó: Gloria
Kiadás éve: 2002
Kiadás helye: Budapest
.:.
.
.:.
Átvétel és fizetés.
Budapesten, személyesen egy Oktogon közeli antikváriumban vehető át, hétköznapokon. Kérheti postai úton is, ebben az esetben előre kérjük átutalni a vételárat és az aktuális postai díjszabás szerinti postaköltséget, majd ezt követően küldjük a tételt. A megvásárolt termékről minden esetben nyugtát vagy számlát állítunk ki. Ha a számlát nem a regisztrált névre, címre kéri, ezt kérjük jelezni. Rózsaszín postai csekken nem áll módunkban pénzt elfogadni.


Jelenlegi ára: 1 990 Ft
Az aukció vége: 2018-06-19 00:49 .

Casio retró számológép - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

A képen látható állapotban. Nem tudtam kipróbálni, így nem tudom, hogy jó-e.

Jelenlegi ára: 2 000 Ft
Az aukció vége: 2018-06-19 15:48 .

Régi matchbox rossz állapot =A5= - Jelenlegi ára: 190 Ft

Régi darab a fotón látható fellelt állapotban..... ..... ..... ..... ..... ..... ..

Jelenlegi ára: 190 Ft
Az aukció vége: 2018-06-07 12:30 .

U799 Régi fotós kellék csomag - Jelenlegi ára: 5 000 Ft

Régi fotográfus kellékek, SINUS állványos, bakelit házas lámpa . A henger szélessége 18 cm. A készülék mérete 34 x 38 x 12 cm. A lámpa magassága 22 cm.
Termékeim között több fotós kellékek található, kérem tekintse meg őket ide kattintva!
A termékről további nagy felbontású képek!
ÁRUIM ZÖME ANTIK ÉS RÉGI TÁRGYAKBÓL ÁLL.
SZEMÉLYES ÁTVÉTELI LEHETŐSÉG BUDAPESTEN (IX. ) ILLETVE SZEGEDEN!
 
Szállítás
Termékeinket az MPL futárszolgálattal küldjük! Terjedelmes tárgyaink szállításában külön díjazás mellett tudunk segíteni! Szállítási módok az alábbiak szerint alakulnak
 
Személyes átvétel Budapest IX.
 
 
Személyes átvétel Szeged
 
 
MPL csomag előre utalással
 
 
MPL csomag utánvét
 
 
Fizetés
A vételár és szállítási költség kiegyenlítésére az alábbi lehetőségeket biztosítjuk
 
Személyes átvételkor készpénzben
 
 
Banki átutalás
 
 
Utánvét
 
 
Paypal (MasterCard, Visa)
 
 
Szállítási, átvételi idő
A termék vásárlását követően a szállítási, kézhez vételi idő az alábbiak szerint alakul belföldön
 
Személyes átvétel
1-5 munkanap
 
 
MPL csomag előre utalással
2-3 munkanap
 
 
MPL csomag utánvét
1-3 munkanap
 
( fényképező gép fényképezőgép analóg fényképezőgép analóg fényképező gép )

Jelenlegi ára: 5 000 Ft
Az aukció vége: 2018-06-01 23:26 .

FÉM EGÉRFOGÓ, PATKÁNYFOGÓ CSAPDA ERŐS - JÓ FAJTA -1 FORINT LICITLÉPCSŐ - Jelenlegi ára: 1 Ft


fém egérfogó -patkányfogó csapda.
Erős rugó működteti.
vigyázni a kezek épségére !!
Méret: 16 cm x 9 cm
új.
FÉM EGÉRFOGÓ, PATKÁNYFOGÓ
NEM AKAROK NEVES ÁRUHÁZAT MEGNEVEZNI, AHOL SILÁNY MINŐSÉGŰ, VÉKONY LEMEZBŐL PATKÁNYFOGÓT LEHET KAPNI 550-ÉRT....
EBBEN VAN ANYAG ! GARANTÁLTAN.
sima posta a vevő felelősségére.
mehet ajánlottan is.
előreutalás után küldjük.
nincs utánvét.
piros csekken, levélben is jöhet a pénz.
több termék esetében 1 szállítási díjjal, egy csomagban, DPD-vel küldjük, jó áron.
AMIT LEHET, AJÁNLOTT LEVÉLKÉNT, VAGY POSTACSOMAGKÉNT, ILLETVE POSTÁN MARADÓ.
POSTACSOMAG A DRÁGÁBB VERZIÓ.


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-06-18 23:25 .

Lumbamed plus Deréktartó - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

Tépőzáras deréktartó, merevített, piros-szürke, masszázsháromszöggel, használati utasítás is van hozzá

Jelenlegi ára: 3 000 Ft
Az aukció vége: 2018-06-18 14:32 .

TOYO 225/45R19 96W S954 Snowprox XL téli személy gumiabroncs - Jelenlegi ára: 90 259 Ft

14 nap visszavásárlásingyenes kiszállítástéli gumiabroncsFogyasztásEFékezésBZaj2, 71Méret225/45R19GyártóToyoIdénytéliTermék típusSzemélySebesség indexW=270 km/hSúly index96=710kgGumiabroncs mintázatSnowproxs 954 (SNOWPROXS954)71

Jelenlegi ára: 90 259 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

2018. május 28., hétfő

Nagy szikra fogó - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Használt szikra fogó, nagy flex hez. a képen látható állapotban.

Jelenlegi ára: 1 500 Ft
Az aukció vége: 2018-06-19 05:47 .

Samsung Galaxy S Advance sport karpánt tok - Jelenlegi ára: 1 869 Ft

============================================================================
Samsung Galaxy S Advance i9070, S3 Mini S4 Mini sport karpánt pink színben (a többi színt keresd a termékeim között)
arm3_0003_01
============================================================================
Ajánlom figyelmedbe további termékeinket:
- fali töltők, autós töltők, kábelek választhatóak több színben
- kijelzővédő fóliák
- bármilyen mintával, képpel, felirattal, akár fénykép alapján is megoldható egyedi telefon tok
- dokkolók, asztali tartók, tripod állványok is megtalálhatóak termékeink között
- található még nálunk vezetékes és bluetooth (vezeték nélküli) headset, kihangosító, hangszóró
- és még több minden a folyamatosan bővülő készletünkben
============================================================================
Ha valamelyik kiegészítő, vagy bármi egyéb termék érdekelne, de nem találod, akkor kérdezz bátran, és segítünk.
============================================================================
Az összes termékem megtekintéséhez kattints ide.
============================================================================
Ha nem találod, amit keresel, akkor kérdezd meg és ha van nekem, akkor felrakom azt is!
============================================================================
Vásárlási információk:
- az utaláshoz szükséges számlaszám érkezni fog automatikus emailben
 - a személyes átvétellel kapcsolatos információk szintén automatikus emailben menni fognak

Jelenlegi ára: 1 869 Ft
Az aukció vége: 2018-06-18 09:04 .

Dell Inspiron 5765 Inspiron 5767 touchpad egér gombok tapi pad új NCWYK 0NCWYK - Jelenlegi ára: 7 550 Ft


Eladó a képen látható új (dell gyári új refurbished) Dell Inspiron 5765 Inspiron 5767 touchpad
Dell gyári száma Dell D/N: NCWYK, 0NCWYK
BKA50-CLICK-PCB-SUPP-BRK-ASSY
AM1Q2000200
EC102000100
1212 BR 0A
Kábelen lévő adatok:
BAL30 NBX0001Z500
LiangLin Rev: 1. 0 (A00)
20161004
Amihez jó:
Dell Inspiron 17 5000 series
Dell Inspiron 5765
Dell Inspiron 5767
Dell Inspiron 17 5000 series touchpad Dell Inspiron 5765 touchpad Dell Inspiron 5767 touchpad 
Dell Inspiron 17 5000 series egér Dell Inspiron 5765 egér Dell Inspiron 5767 egér
NCWYK touchpad, 0NCWYK touchpad NCWYK egér, 0NCWYK egér
Igény esetén felárral beszerelés is megoldható!
A biztonságos csomagolás érdekében dobozban postai csomagként (MPL vaterfutárral) tudom küldeni!
KÉREM CSAK AZ LICITÁLJON AKI A VÁSÁRLÁSI SZÁNDÉKÁT KOMOLYAN IS GONDOLJA!
KÉREM, HOGY AZ AUKCIÓ LEJÁRTA UTÁN 24 ÓRÁN BELÜL VEGYÉK FEL VELEM A KAPCSOLATOT, ILLETVE LEGKÉSŐBB 72 ÓRÁN BELÜL JÖJJÖN LÉTRE AZ ADÁS-VÉTEL A MIHAMARABBI LEBONYOLÍTÁS ÉRDEKÉBEN!
Fizetés/átvétel:
Személyes átvétel esetén a fizetés készpénzben történik, ez Budapesten a XIII. kerületben a Jászai Mari/ Nyugati tértől pár percre, illetve a XI. kerületben Farkasréten lehetséges IDŐPONTTÓL FÜGGŐEN.
Postai úton, előre utalással vagy utánvétellel kizárólag a legalább 10db 100% ig pozitív értékeléssel rendelkező felhasználóknak ELŐRE EGYEZTETÉS UTÁN! Kérem ezt mindenképpen figyelembe venni!
Pontos postaköltségekért kérem tekintsék meg a "Szállítási és garanciális feltételek"űrlapot! A teszvesz oldalán: feljebb található a "szállítás és fizetés rész"
Kérem tekintsék meg további termékeim széles kínálatát sokféle termékkategóriában is!
Köszönöm!

Jelenlegi ára: 7 550 Ft
Az aukció vége: 2018-06-18 03:38 .

rózsafüzér nyaklánc férfi uniszex fekete KÉSZLETEN - Jelenlegi ára: 850 Ft

Indiai egzotikus fából készült fekete színű hosszú rózsafüzér nyaklánc, pici szentképekkel. Originált csomagolású. unisex
A TERMÉSZETES ÉKSZEREK KEDVELŐINEK AJÁNLJUK!
Hossz: 60+15cm
A TERMÉK KÉSZLETEN VAN AZONNAL POSTÁZOM!
5000ft feletti vásárlás esetén én állom az ajánlott posta költségét!
Leütés után a vaterától automatikusan megkapod az összesítőben az utalási adatokat!

Jelenlegi ára: 850 Ft
Az aukció vége: 2018-06-18 07:23 .

50x50x80cm-es (200L) akvárium, 12mm - Jelenlegi ára: 41 430 Ft

50x50x80cm méretű (200L) akvárium merevítéssel, csúszó üvegtetővel, 12mm-es üvegből, fekete v. átlátszó ragasztással.
Szállításban tudunk segíteni, lakóhelyed szerint kérj árajánlatot! Posta, futár az áru törékeny jellege miatt kizárt.
Ha a méret nem megfelelő, nézd meg a többi terméket is, egyedi rendeléseket is elkészítünk.
Igény esetén felszereléseket is (világítás, szűrő, fűtő, stb... ) biztosítunk kedvező áron!
Ha van valamid, ami érdekelhet, CSERE is szóba jöhet (akváriumot, terráriumot nem tudunk beszámítani)!
FONTOS!!! A korábbi negatív tapasztalatok miatt leütés után a  megbeszélt termék vételárának 20%-át 3 munkanapon belül előre kérjük bankszámlára befizetni/átutalni foglalóként, tehát csak    abban az esetben licitálj, ha valóban szándékodban is áll azt  megvásárolni! (a többit személyes átvételkor, kp. -ben rendezzük! ) Ellenkező esetben automatikusan negatívot fogok adni, utólag  semmilyen kifogást nem tudok elfogadni! Köszönöm a megértést, de sajnos nem minden vaterás korrekt fél...                              
Bármilyen kérdés esetén állunk rendelkezésedre!

Jelenlegi ára: 41 430 Ft
Az aukció vége: 2018-06-18 21:50 .

Párizs tárolószekrény - Jelenlegi ára: 8 990 Ft


Ruharendezőink segítségével  kihozhatod a legtöbbet szekrényeidből.
Termékeink között minden igénynek megfelelő tárolókat és rendezőket találhatsz.
Összecsukható tárolószekrény Párizs design
Részletek:
függőlegesen cipzárral nyitható
akasztósínnel a vállfáknak      
mérete: 156 x 57 x 46 cm
Nézd meg termékeinket, 15. 000 Ft vásárlás felett ingyenes a kiszállítás.


Jelenlegi ára: 8 990 Ft
Az aukció vége: 2018-06-18 12:00 .

Pandora Költői virágzás charm (925 ezüst) - Jelenlegi ára: 5 200 Ft

PANDORA jellegű, az eredetivel szinte teljesen megegyező charm sterling ezüstből,  cirkónia kövekkel és rózsaszín tűzzománccal díszítve.
Aprólékosan kidolgozott ékszer, eredeti ezüst, S925 jelzéssel ellátva.
Moments karkötőkkel kompatibilis.

Jelenlegi ára: 5 200 Ft
Az aukció vége: 2018-06-18 13:37 .

RGB LED szalag, tápegységgel, 2méter - gmatyas - Jelenlegi ára: 7 750 Ft

RGB
2méter SMD5050 RGB 60 LED-es LED-szalag
44 gombos távirányítóval, tápegységgel
ÖSSZESZERELVE
Csomag tartalma:
A(z) 2méter SMD5050 RGB LED-szalag ára 2000 Ft.   (60LED/méter)
A(z) 1db 44gombos IR távirányító ára 1500 Ft.
A(z) 3méter RGB vezeték ára 750 Ft.  
A(z) 1db 12V/5A-es tápegység ára 3000 Ft.
A(z) 1db összeszerelés ára 500 Ft.  
A Postaköltség ára 1000 Ft.   (MPL futár a súly miatt)
ÖSSZESEN: 8750 Ft. (Postával együtt)


Jelenlegi ára: 7 750 Ft
Az aukció vége: 2018-06-18 06:25 .

Végh Antal - Korjellemző magyar próza 1945-1990 sorozat, v1427 - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

319 oldal. A gerinc kissé megfakulva.
---------------------
-személyes átvétel
hétfőnként, szerdánként és csütörtökönként 12 és 18 óra között a földalatti Vörösmarty utcai megállójához közeli üzletünkben
-postázás
-posta csomagautomatába
-posta pontra
-házhoz
az aktuális postai díjszabás és a rendelt tétel (tételek) súlyának függvényében.
-fizetés
-az üzletben készpénzben vagy bankkártyával
-postázás esetén kizárólag banki előre utalással (utánvét, csekk nincs)
Az általunk forgalmazott tételek eredetiségére pénz visszafizetési garanciát vállalunk.  

Jelenlegi ára: 1 000 Ft
Az aukció vége: 2018-06-18 17:35 .

Hímzett esküvői vőfélyszalag településnévvel - Jelenlegi ára: 3 590 Ft


Üdvözöllek Oldalamon!
Szatén szalagokból készült feliratos vőfélyszalag, csipkével és masnival díszítve.
A szöveg gépi hímzéssel készül a szalagra.
A szalag egyik szára a jegyes pár keresztneveit tartalmazza, a másik szára pedig a házasságkötés dátumát és az esküvő helyszínének, vagy a településnek a nevét.
A szöveg színe egyénileg választható, a megadott képeken szereplő szalagok csak illusztrációk.  
Az alap szalag, amire a hímzés készül lehet:  fehér, ekrü és bordó!
A vőfélyszalag 5 cm széles szatén szalagból készült és teljes hossza 75 cm-85 cm (szóhosszúságtól függően)
A megadott ár egy darab hímzett vőfély szalagra vonatkozik!
Bármilyen kérdésed van fordulj hozzám bizalommal!
 
Nézz körül nálam,   más esküvővel kapcsolatos kiegészítőket találsz nálam nagyon kedvező áron és a postaköltségen is spórolhatsz.
 
Köszönöm, hogy benéztél!


Jelenlegi ára: 3 590 Ft
Az aukció vége: 2018-06-17 22:36 .

Eladó 5db téligumi - Jelenlegi ára: 15 000 Ft

Eladó 2db Michlen és 3db Kléber téligumi 205/60 R16 -os méretben. Az egyik Kléber 90%-os , míg a többi gumi kb 50-60%-os. Az 5 gumi együtt 15 ezer ft-ért elvihető.
Tel 06703838801

Jelenlegi ára: 15 000 Ft
Az aukció vége: 2018-06-18 14:42 .

Adó- és illetékügyi kiskáté 1948. II. - Jelenlegi ára: 2 200 Ft


Állapot:  A képeken látható állapotban.
Kiadó:  Dr. Szepesi Mihály
A kiadás éve: 1948
Vásárlás előtt mindenképpen olvassák el a "Szállítási és garanciális feltételek" fül alatt található információkat!


Jelenlegi ára: 2 200 Ft
Az aukció vége: 2018-06-07 22:19 .

2DB DEMJÉN ÉS 1DB FONOGRÁF AUDIÓ MŰSOROS KAZETTA - Jelenlegi ára: 1 490 Ft

A FOTÓKON LÁTHATÓ 3DB KAZETTA HASZNÁLT, NEM ELLENŐRZÖTT ÁLLAPOTBAN, SZEMREVÉTELEZÉSRE JÓ ÁLLAPOTÚAK.
TEKINTSE MEG TÖBB MINT EZER IGÉNYES TERMÉKEMET IS!
 
AZ ADÁS-VÉTEL LEBONYOLÍTÁSÁRA EGY HÉT ÁLL A RENDELKEZÉSÉRE!
A PÉNZ MEGÉRKEZTE UTÁN, AZNAP, VAGY MÁSNAP POSTÁZOM A TERMÉKET.
A FOTÓN LÁTHATÓ, ÉS A LEÍRÁSBAN LEÍRT ÁLLAPOTBAN ÉS MINŐSÉGBEN VÁSÁROLTA MEG A TERMÉKET.
ELEKTROMOS TERMÉKEIMET BIZTONSÁGI OKOKBÓL HASZNÁLATBA VÉTEL ELŐTT SZAKEMBERREL MEGVIZSGÁLTATNI AJÁNLOTT
HA A LEÍRÁS ÉS A FOTÓK INFORMÁCIÓI NEM ELEGEK ÖN SZÁMÁRA, NYUGODTAN KÉRDEZZEN, MINTHOGY UTÓLAG CSALÓDÁS ÉRJE.  
 
VÁSÁRLÁS UTÁN A KAPCSOLAT TARTÁST E-MAILBEN KÉREM, MERT AZ VITÁS ESETEKBEN ELLENŐRIZHETŐ.
 
A SZÁLLÍTÁS POSTÁN - A MINDENKORI POSTAI DÍJSZABÁSNAK MEGFELELŐ ÁRON - VAGY FUTÁRSZOLGÁLATTAL OLCSÓN MEGOLDHATÓ AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉN. A FUTÁRSZOLGÁLAT DÍJÁT PONTOSAN A
CÉLÁLLOMÁS ISMERETÉBEN TUDOM MEGKÉRDEZNI!
TERMÉKEIMET KÉSZPÉNZFIZETÉSI SZÁMLÁVAL ADOM EL!
AZ ELSŐ LICIT ÉRKEZÉSE UTÁN AZ AUKCIÓT LEZÁROM, VAGY KÍVÁNSÁGÁRA VILLÁMÁRRA TESZEM!
A LEÍRÁS ÉS A FOTÓK HITELESSÉGÉÉRT TARTOZOM GARANCIÁVAL!
A FOTÓN LÁTHATÓ ÉS A LEÍRÁSBAN SZEREPLŐ TERMÉKET VÁSÁROLTA MEG, A LÁTHATÓ ÉS LEÍRT ÁLLAPOTBAN.
GONDOS CSOMAGOLÁSUNK UTÁN A SZÁLLÍTÁS A SZÁLLÍTÓ POSTA, VAGY FUTÁR FELELŐSSÉGE.

Jelenlegi ára: 1 490 Ft
Az aukció vége: 2018-06-18 15:51 .

1 pár Orthoped talpbetét szilikon - Jelenlegi ára: 1 Ft

 POSTAKÖLTSÉG 675 FT! SZÁLLÍTÁSI IDŐ 2-4 HÉT!! MINDEN KÜLÖN CSOMAGBAN ÉRKEZIK, ÍGY A POSTA ÖSSZE NEM VONHATÓ! Ha 1 ft-ért nyeri, csak postát fizet.
fin/


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-05-29 12:37 .

Rotho Oroszlán királyos pelenkaszemetes Új - Jelenlegi ára: 2 400 Ft


Rotho Oroszlán királyos pelenkaszemetes
Új, nincs csomagolása.
néhány karc ezért előfordulhat rajta
 
Pelenkaszemetes jellemzői:
Anyaga: Tömör polipropilén
Szín:  natur oroszlánkirályos
Fedeles
A katalóguskép illusztráció, az eladó termék ugyan így néz ki


Jelenlegi ára: 2 400 Ft
Az aukció vége: 2018-06-17 20:38 .

Miksa dénár 1565 KK-B . RRR ! - Jelenlegi ára: 222 Ft

A KK-B verdejegy  nem publikált, ismeretlen verdejegy.
Lehet veret kettőződés, de ilyen sem az érme elő-, sem a hátoldalán máshol nincs, ezért ezt kizárnám.
Nagyon jó ezüstből készült, nem hamisítvány. A képeken látható "koszos" részek valójában árnyékok, mivel az érme itt-ott kissé hullámos.
Állapota szebb, mint a képeken.


Jelenlegi ára: 222 Ft
Az aukció vége: 2018-06-07 20:26 .

Toshiba Satellite L670 L670D L675D hangszóró pár - Jelenlegi ára: 1 890 Ft

Toshiba Satellite L670 L670D L675 L675D hangszóró párban
Folyamatosan töltök fel laptopalkatrészeket, ezért ha valamire szüksége van, kérdezzen, elképzelhető hogy van, csak még nem volt időm feltölteni!
Személyesen Nagykőrösön vehetők át a termékek!
A termék leütése után automatikusan küld a vatera két levelet, egyik a
"Vásárlási értesítő: laptopalkatreszek eladó üzenete"
melyben minden szükséges információ le van írva!
Amennyiben nem találja a beérkezett üzenetek között, keresse a "SPAM" vagy a "Levélszemét" mappában!
Nézze meg a többi termékemet is, valamint az oldalamat feltétlenül olvassa el!


Jelenlegi ára: 1 890 Ft
Az aukció vége: 2018-06-17 15:06 .

YG19 Matchbox Models of Yesteryear Y30 AC Mack - Jelenlegi ára: 2 890 Ft


Termékleírás:
 AC Mack
Gyártó:
 Matchbox
Cikkszám:
 Y30
Pályaszám:
 
Méretarány:
Állapot:
 új
Működés ellenőrízve:
 
Eredeti csomagolás:
 van
Egyéb:
  
A fizetési és átvételi feltételeket lásd az ismerj+ oldalamon! (a végösszeg egyeztetése után a termék és a postaköltség árát 3-4 munkanapon belül kérem a számlámra átutalni vagy befizetni, amennyiben ez 21 napon belül nem történik meg, fenntartom a jogot, hogy negatív értékelés után a terméket újra eladásra kínáljam itt a Vaterán) Csak ajánlott küldeményként postázok! Még a vevő felelősségére sem küldöm sima levélként a termékeket!
Az aukció végén a nyertes részére a Vatera rendszerén keresztül egy vásárlási értesítőt küldök a regisztrált e-mail címére, ebben minden fontos tudnivaló benne foglaltatik (a számlaszám is ebben van). Kérem ezután e-mailben keressen az ott megadott információk szerint!
Jó licitálást!
14 napos termékgyűjtési akció!
(egyszeri postaköltséggel,  az első vásárlástól számított 14 napon keresztül van lehetőség a termékek gyűjtésére) 

Jelenlegi ára: 2 890 Ft
Az aukció vége: 2018-06-17 11:51 .

20 Led elemes karácsonyi égő sor - Jelenlegi ára: 1 Ft

 POSTAKÖLTSÉG 1390 FT! SZÁLLÍTÁSI IDŐ MAX 2-5 HÉT!! MINDEN KÜLÖN CSOMAGBAN ÉRKEZIK KÜLFÖLDRŐL, ÍGY A POSTA ÖSSZE NEM VONHATÓ!!
ph/


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-05-29 02:04 .

2018. május 27., vasárnap

10 db hullámos parti lufi - Jelenlegi ára: 1 Ft


 A termék külföldről érkezik, 2-5 hét szállítási idővel. A postaköltség 895ft, nem összevonható több termék vásárlása esetén.
10db/csomag változó színekben
Minden 1 ft!
mia/


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-05-29 01:41 .

Yamaha fazer 600 kábeldoboz - Jelenlegi ára: 1 399 Ft

Eladók a képen látható  yamaha fazer 600 kábeldoboz.
Vásárlói Tájékoztató!
Kérem licitálás előtt figyelmesen olvassa el, és csak akkor licitáljon, ha feltételeimmel egyetért.
Az érdeklődők kérdéseire szívesen válaszolok.
Utólagos képfeltöltésre az első licit érkezéséig van lehetőségem.
Utánvételes csomagküldést csak 10 db pozitív értékelés feletti felhasználónál vállalok.
Előre utalás esetén 2-3 munkanapon belül postázok.
Csomagolási és egyéb költségeket nem számolok fel.
Díjszabás a Magyar Posta, Mpl és egyéb futárszolgálatok mindenkori díjszabása alapján.
A vevőnek leütéstől számított 10 munkanapja van a vételár teljes átutalására amely tartalmazza a postaköltséget.
 
SZÁMLAIGÉNYÉT KÉREM ELŐRE JELEZZE.
Kérem, csak akkor licitáljon, ha feltételeimmel egyetért!
Kisebb termékeim átvehetők  Szentendrén és Hévízen.       
Tekintse meg összes aukciómat, így spórolhat a postaköltségen!
http: //www. vatera. hu/listings/index. php? us=businessman111

Jelenlegi ára: 1 399 Ft
Az aukció vége: 2018-06-17 10:49 .

Hasbro Twister Rave Skip-it villogó,ugráló játék - Jelenlegi ára: 3 490 Ft

Twister Rave ugráló ügyességi játék
Egy új és izgalmas Twister játék a Hasbrotól!
Bokádon pörgetve mutass be trükköket a világító egységgel!
Több mint 20 féle trükk lehetséges!
Találj ki Te is újabbakat, majd versenyezz barátaiddal, ki tudja őket szebben előadni.
A Twister Rave ugráló játék látványos szórakozást garantál!
Mozogj a Twister Rave játékokkal!
A játék működtetéséhez 3 db AAA típusú elem szükséges melyet a csomagolás nem tartalmaz.
6 éves kortól ajánljuk.
https: //www. youtube. com/watch? v=pTieQt3XaqU
Egyszer lett használva, de az udvaron, ezért összekarcolódott az alja! (lásd a képeken)
De ez csak esztétikai hiba a működését nem befolyásolja.


Jelenlegi ára: 3 490 Ft
Az aukció vége: 2018-06-06 21:42 .

Amorphis - Am Universum - MC - kazetta - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Amorphis - Am Universum - MC - kazetta
Az A és B oldalba belehallgattam, és az elejére tekertem a kazettát. Problémát nem tapasztaltam, de nem hallgattam meg soha elejétől a végéig.
 
Kérem, nézze/nézd meg a többi termékemet is a következő linken, vagy állítson be kedvenc eladójaként, hogy elsőként értesüljön feltöltött termékeimről. A "vásárlás - termékfigyelő - eladók" menüpont alatt.
 
http: //www. vatera. hu/listings/index. php? us=corinart

Jelenlegi ára: 1 000 Ft
Az aukció vége: 2018-06-17 22:18 .

13. RAY BAN szemüveg - Jelenlegi ára: 3 500 Ft

Eladó a képen látható RAY BAN szemüveg
Vadonat új
Dobozzal, tokkal, és törlő kendőcskével.
Érdeklődni a Vatera szabályai szerint - levélben

Jelenlegi ára: 3 500 Ft
Az aukció vége: 2018-06-03 22:54 .

Scamp 104-es csomag 2darabos - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Eladó a képen látható scamp csomag 2db-os, 104-es mindegyik.
10000 ft felett ingyen posta.
Utánvétellel nem postázok.

Jelenlegi ára: 1 000 Ft
Az aukció vége: 2018-06-17 13:34 .

Szódás üveg: "Szalon Szikvízgyár Budapest ", " Hechst-Scubert Szabadalom". Hibátlan, 0,5 literes. - Jelenlegi ára: 5 000

Szódás üveg: "Szalon Szikvízgyár Budapest ", " Hechst-Scubert Szabadalom". Hibátlan, 0, 5 literes.

Jelenlegi ára: 5 000 Ft
Az aukció vége: 2018-06-05 04:49 .

Szalagos automata kutyapóráz / póráz (3 méteres) - 5. - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Szalagos automata kutyapóráz / póráz (3 méteres) - 5.
új,
hossza: 3 méter,
maximális súly: 12 kg,
anyaga: műanyag és fém,
az ár 1 darab termékre vonatkozik,
az ár a postaköltséget nem tartalmazza.
 
Címke: Szalagos automata kutyapóráz, Szalagos automata póráz, Szalagos kutyapóráz, Szalagos póráz, Automata kutyapóráz, Automata póráz, Kutyapóráz, Póráz, Kutyáknak, Kutya.

Jelenlegi ára: 1 500 Ft
Az aukció vége: 2018-06-17 22:02 .

Szülinapi számlufi - Jelenlegi ára: 1 Ft

 POSTAKÖLTSÉG 675 FT! SZÁLLÍTÁSI IDŐ  2-5 HÉT!! MINDEN KÜLÖN CSOMAGBAN ÉRKEZIK, ÍGY A POSTA ÖSSZE NEM VONHATÓ! Ha 1 ft-ért nyeri, csak postát fizet.
Nyeremény után mailben egyeztetünk.
1 db/csomag
atl/


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-05-28 02:53 .

Pandora stílusú gyöngy 14 x 10 mm db 30. - Jelenlegi ára: 95 Ft

Kiváló minőségű kézzel készül gyantagyöngy, ezüstözött magon. Nagyon jó minőségű termék, nem kopik le, nem törik el, nem karcolódik,
könnyű és olcsó.
A képen látható gyöngyökből ékszereket készíthetsz.
A megadott ár 1 db gyöngyre vonatkozik, fémbetétes.
Méret 14 x 10 mm, lyukméret 5 mm.
A nálam kapható karkötőalapra könnyedén elkészítheted a saját ékszered. Kérlek nézz szét a Pandora stílusú sharmok és köztesek között is!

Jelenlegi ára: 95 Ft
Az aukció vége: 2018-06-17 16:08 .

LivarnoLux Led Éjszakai Fény 3 Szín, Automatikus, Gyermekvédelem Német Gyártmány - Új - Jelenlegi ára: 1 950 Ft

LivarnoLux Német gyártmányú új, tökéletesen működő termék
Tulajdonságok
LED ÉJSZAKAI FÉNY
Sötétben automatikusan bekapcsol
Választható szín: zöld, kék vagy fehér fény
3 x 3 energiatakarékos és tartós LED
Gyermekvédelemmel ellátott csatlakozóaljzat
Használati útmutatóval
Üzemi feszültség: 230 V~ 50 Hz
Teljesítmény / LED: kb. 0, 06 W
Élettartam / LED: kb. 30. 000 óra
Magyar kezelési útmutató:  http: //www. lidl-service. com/static/132995288/110728_mod_04_HU. pdf
Kérlek nézd meg a többi termékem is és spórolj a szállításon!

Jelenlegi ára: 1 950 Ft
Az aukció vége: 2018-05-28 13:51 .

Skytec SPJ-1200A MP3 300/600w aktív hangfal+GARI* - Jelenlegi ára: 56 990 Ft

Skytec SPJ-1200A MP3 300/600w (30 cm) aktív hangfal + MP3 lejátszó
Műszaki adatok:
- Típus: Skytec SPJ1200AMP3
- 2013-as modell, új dizájn
- Beépített MP3 lejátszó
- Távirányító
- Mély hangszóró: 12” (30 cm)
- Magas hangszóró: 1, 35" driver
- RMS teljesítmény: 300w
- Maximális teljesítmény: 600w
- 2 db reflex nyílás
- Beépített erősítő
- Beépített hangváltó
- Frekvencia: 50 Hz – 18. 000 Hz
- Magas és mély állítási lehetőség
- Jack és XLR mama mikrofon bemenetek
- XLR mama és sztereo rca vonalbemenetek
- XLR papa és Jack kimenetek
- Masszív ütésálló műanyag ház
- Fekete fém védőrács
- Könnyen szállítható
- Beépített állványhüvely
- Masszív gumitalp
- Tömeg: 10, 5 kg
- Méret: 35 x 58 x 30 cm (sz x ma x mé)
Termékleírás:
A Skytec a holland discotechnikai óriás, Tronios B. V. márkája. A vállalkozás 1998-as megalapítása óta hatalmas fejlődésen ment keresztül és kiváló árinak köszönhetően lassan egész Európában teret hódít, ma már több mint 40 országban vannak jelen. A gyártó nagy gondot fordít a minőségbiztosításra, minden darabot egyenként tesztel, mielőtt azok elhagynák a gyárat, így termékei nagyon megbízhatóak. Minden Skytec termékre 3 év teljes körű garancia érvényes. Az MK Discotechnika Kft. 2011 óta a Skytec hivatalos magyarországi forgalmazója.
A Skytec 2013-ban dobta piacra az SPJ műanyag hangfal szériát a korábban nagyon népszerű SP széria utódjaként. Az új hangfalcsalád mind teljesítményben, mind hangminőségben felülmúlja az elődöt, illetve számos korszerű mérnöki megoldás figyelhető meg rajta. A gombok, potméterek süllyesztettek , így háton szállítva sem tudnak sérülni, letörni. Fogantyúja lehetővé teszi a döntést, így félig döntött állapotban, monitor hangfalként is használható. A széria kibővült, több mint tíz taggal rendelkezik, melyek között találunk MP3 lejátszós, Bluetooth vevős és VHF mikrofonos változatokat is. Az SPJ szériának akkumulátoros változata is elérhető, melyet szintén megtalál termékeink között. Két év forgalmazás után azonban leginkább a termék megbízhatóságát emelhetnénk ki. A hangfalak felépítése logikus, egyszerű, masszív, több száz eladott darab után sincsenek meghibásodások és ebből a szempontból sok nevesebb gyártó hangfalát is felülmúlja. Aki ebben az árfekvésben keres olcsó, használható, megbízható hangfalat, mindenképpen érdemes a Skytec SPJ szériájával számolni.
A Skytec SPJ1200AMP3 a széria második legnagyobb darabja, a maga 30 cm mélyhangszórójával. Méretének megfelelően erőteljes hangzás jellemzi, kategóriájában kifejezetten nagyot szól. Mélysugárzója 12” (30 cm) átmérőjű, 300/600w teljesítményű, kiváló érzékenységű. A termék beépített MP3 lejátszóval rendelkezik, képes pendrive-ról MP3 zenék lejátszására. Hátulján Jack és XLR mikrofon bementet, valamint XLR/RCA vonalbemeneteket találunk. XLR papa/Jack kimenetének köszönhetően több aktív hangfal is felfűzhető egymás után.  Tömege méretéhez képes nagyon barátságos, ezáltal könnyen szállítható. Beépített állvány hüvelyének köszönhetően hangfal állványra helyezhető. Masszív gumitalpának hála stabilan áll a földre helyezve is. Ajánlani tudjuk otthonra, beszéd hangosításokra, karaoke-re, bárokba, klubokba, és bármely olyan felhasználásra melyhez viszonylag kis méretű, de jó minőségű hangfalra van szükség. A beépített MP3 lejátszó nagyon praktikus funkció, hiszen külső lejátszó eszköz nélkül is használható, ami ideális lehet akár bulikban, akár rendezvényhangosításokon is.
Gyártó elérhetősége: www. tronios. com
Az MK Discotechnika Kft. a holland Tronios Bv. márkáinak hivatalos magyarországi forgalmazója. A Tronios honlapján található összes terméket 3 év magyarországi garanciával, magyar áfás számlával tudjuk szállítani. Ha bármilyen egyéb termék megtetszik az oldalról, vegye fel velünk a kapcsolatot és beszerezzük önnek. Az ott Euro-ban kiírt árak érvényesek Forintban is, szállítási költség nincs. A tronios. com-on szereplő termékek jelentős részét magyarországi raktárunkból azonnal tudjuk szállítani.
Kábelek, átalakítók, kiegészítők:
A termék mellé bármilyen kábelt, átalakítót, kiegészítőt meg tud nálunk vásárolni. Minden kiegészítő raktáron van, előzetes egyeztetést követően a megrendelt termékkel együtt tudjuk szállítani. Ha valamit nem talál meg webáruházunkban, érdeklődjön telefonon, mindenünk van, de nincs minden külön feltöltve.
Szállítási lehetőségek:
-Személyesen átvehető, kipróbálható Egerben és Budapesten
-Budapesten és környékén ingyenesen házhoz szállítjuk
-Előzetes egyeztetés után átvehető az Eger - Budapest útvonalon
-Utánvéttel 30. 000 Ft alatti végösszeg esetén: 1. 500 Ft
-Előre utalással 30. 000 Ft alatti végösszeg esetén: 1. 500 Ft
-Ha a rendelés végösszege eléri a 30. 000 Ft-ot: INGYENES
Garancia:
- 3 év teljes körű garancia.
14 napos visszaküldési lehetőség:
Ha a tőlünk vásárolt áru nem nyerte el tetszését, az átvételtől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti azt cégünknek! Célunk, hogy mindenki megtalálja nálunk számításait és olyan terméket kapjon, ami valóban megfelel igényeinek. Sok éves szakmai tapasztalatunknak köszönhetően biztosan tudunk megoldást találni az ön részére is. A visszaküldés és elállás részleteit a felhasználási feltételek között találja!
3 év teljes körű garancia.
+++ Szállítás azonnal, raktárról! +++
A terméket raktáron tartjuk, a rendelést követően azonnal tudjuk szállítani, azonban a terméket több felületen is hirdetjük, időnként előfordulhat ideiglenes készlethiány, amikor a szállítási idő megnő.
Budapesten és környékén ingyenesen házhoz szállítjuk
56. 990 Ft/db
Tekintse meg további termékeinket is a következő linkre kattintva:
TOVÁBBI TERMÉKEK
keverő, zenekari keverő, karaoke keverő, karaoki, 8 csatornás, 6 csatornás, 4 csatornás, effekt, effektes, effektes keverő, effektprocesszor, hangkeverő, hang keverő, dj keverő, djkeverő, midi vezérlő, midi controller, mikrofon, mikroport, fejmikrofon, fej mikrofon, csipesz mikrofon, csipeszmikrofon, ruhára csíptethető mikrofon, ruhára csiptethető mikrofon, mikroport, vezeték nélküli mikrofon, rádiós mikrofon, mikrofon csipesz, headset, fejhallgató, karaoke, hangfal, hangfalpár, hangszóró, mélyláda, subláda, szubláda, szub, sub hangfal, topláda, szélessávú hangfal, középmagas hangfal, karaoke hangfal, hangláda, hang szóró, aktív mélyláda, aktív hangfal, aktívhangfal, aktív hangfalpár, házimozi hangfal, házimozi mélyláda, házimozi sub láda, disco hangfal, disco mélyláda, reflex, házibuli, party, disco

Jelenlegi ára: 56 990 Ft
Az aukció vége: 2018-06-16 22:22 .

kreativ mozaik kirakó ujszerü - Jelenlegi ára: 1 200 Ft

tábla mérete 25× 17 cm
most lehet gyüjtögetni , ez esetben 1000 ft-onként kérem elutalni a termékek árát.
termékeim inkább a vaterára vannak feltöltve, ha időd engedi nézz szét nálam, hogy a posta jobban megérje.

Jelenlegi ára: 1 200 Ft
Az aukció vége: 2018-06-16 14:50 .

DVD csomag 16 - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Helyfelszabadítás céljából 5-ös csomagokban felajánlom megvételre a következő DVD-ket:
DVD16:
Asterix csatája
Lucky Luke és a nagyváros
Asterix és KLeopátra
Asterix 12 próbája
Asterix a Gall
Természetesen mindegyik "gyári", és eredeti dobozában kerül átadásra.
Átadás személyesen, vagy postai úton! Egyeztetés szükséges.
Összesen 16 csomagot töltöttem fel. Ha kedved van, nézd meg a továbbiakat is!

Jelenlegi ára: 1 500 Ft
Az aukció vége: 2018-06-06 12:24 .

Thermocouple - Jelenlegi ára: 1 Ft

Total-tartomány hőmérő szól -328 a 2498 ° F hőmérő olvasás -328 és 2498 ° C között és -200 és 1370 ° C között 0, 1 ° és 1 ° közötti felbontással. Váltás ° F-ról ° C-ra egy gombnyomással. Jumbo méretű, 5/8-inches magas számjegyek 10 méterre olvashatók. A készülék jellemzői HOLD gomb, amely lefagyasztja a kijelzőt, hogy rögzítse az aktuális olvasást. Akkumulátorok a hajtómű számára 1 éves rutinfelhasználásra
Minden típusú K-típusú mérőeszköz esetében csak a mérő pontossága: ± 1 ° C -50 ° C-tól 740 ° C-ig, egyébként ± 2 ° C. Minden típusú K típusú hőérzékelőt használ.

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-05-31 15:00 .

PIRELLI 305/30R20 103Y PZero XL N1 nyári személy gumiabroncs - Jelenlegi ára: 98 165 Ft

14 nap visszavásárlásingyenes kiszállításnyári gumiabroncsFogyasztásEFékezésAZaj2, 74Méret305/30R20GyártóPirelliIdénynyáriTermék típusSzemélySebesség indexY=300 km/hSúly index103=875kgGumiabroncs mintázatPZero Nero (PZERO)74

Jelenlegi ára: 98 165 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Óriás eljegyzési lufi - Jelenlegi ára: 1 Ft

Nyerje meg 1 ft-ért vagy fix 278 ft-os áron.
Malajziából érkezik 20-38 nap szállítási idővel. A postaköltség ajánlottan 795 ft.
84*54 cm
sm//


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-05-27 23:18 .

Star Wars nyomda készlet - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

Star Wars nyomda készlet 5
25 db!
A képen látható állapotban!
Terméket postai utánvéttel nem küldök!
A postaköltség a mindenkori postai díjszabás alapján kerül kiszámításra.
Több termék összevárására lehetőséget biztosítok!
Amint megérkezik az átutalás, a terméket 1 munkanapon belül postázom!
Személyes átvételre kizárólag Sopron belterületén van lehetőség!

Jelenlegi ára: 3 000 Ft
Az aukció vége: 2018-06-16 17:17 .

2018. május 26., szombat

3 db foci szétszedhető radír srácoknak - Jelenlegi ára: 1 Ft

Nyerje meg 1 ft-ért vagy fix 278 ft-os áron.
Malajziából érkezik 20-38 nap szállítási idővel. A postaköltség ajánlottan 895 ft.
3 db/csomag


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-05-27 23:18 .

Led szalag 5 m 300 ledes hideg fehér adapterrel - Jelenlegi ára: 1 990 Ft


Élettartam (óra) 50000
Feszültség (V) DC 12
Hőtartomány -25° C-tól +60° C-ig
IP osztály IP55
LED típusa 3528 SMD
LED-ek száma méterenként 60
Szín Hideg fehér
Szórásszög (° ) 120
Teljesítmény méterenként (W) 4. 8
Vágható 3 LED-enként
A flexibilis led szalagok nagyon egyszerűen felhasználhatóak:
- Gipszkartonba vagy polisztirol díszlécbe rejtett világításnak
- Szórakozóhelyek, éttermek díszvilágítására
- Képek festmények kontúr világítására
- Reklám világítás, világító táblák, feliratok készítése
- LED autó dekoráció készítésére
- Bútorok polcok, konyhapultok világítására, díszítésére
- Belső építészeti lakberendezési munkák során
- Kirakat rendezés, üzlet világításra
- Jelzőfénynek illetve vészvilágításnak

Jelenlegi ára: 1 990 Ft
Az aukció vége: 2018-06-16 13:48 .

0E697 Fodor József : Tél a tanyán - Jelenlegi ára: 115 000 Ft

Olaj farost festmény, jelezve balra lent FODOR .
A kép hátoldalán saját kezű felirat
FODOR JÓZSEF
TÉL A TANYÁN II.
alatta
(OLAJ F. 30 X 40)
Hibátlan állapotú kép, üveg mögött, a képpel egykorú művész keretben. Szélesség: 50 cmMagasság: 40 cmSúly: 2. 8 kgA kép mérete 30 x 40 cm.
Fodor József
grafikus, festő
Születési hely:  Hódmezővásárhely
Születési dátum:  1935
Honlap:
Kiállítások az adatbázisban:
Mesterei:  Füstös Zoltán, Vinkler László, Major Jenő, Kopasz Márta.
1954? 1958: Szegedi Tanárképző Főiskola, mesterei: Füstös Zoltán, Vinkler László, Major Jenő, Kopasz Márta. 1965-tól a Mártélyi Képzőművészeti Szabadiskola alapító tagja és egyik vezetője; 1970-től a vásárhelyi kollektív műterem vezetője. 1976? 2006: a mártélyi művésztelepek vezetője; a MAOE választmányi tagja. Hódmezővásárhelyt él. Etikai-művészeti alapállása az alföldi hagyománykört megújító vásárhelyi iskola programjához kötődik. Festői stílusa rusztikus formálású, rajzos modorból alakult át egy oldottabb, dinamikusabb karakterű foltfestés irányába, melyben a szín- és a formaritmus játssza a főszerepet. Újabb, a 80-as-90-es évek fordulóján festett kompozíciói művészetének erőteljes intellektualizálódását mutatják: szülővárosa szellemi nagyságait idéző portrésorozata az értéketikai gondolkodás minőséget teremtő ereje mellett tesz hitet, Tisza-parti tájképlátomásai pedig a természet szellemi aspektusait nyomozzák.
 
Díjak/ösztöndíjak
1971 ?  Alföldi Tárlat nívódíja, Békéscsaba
1974 ?  Vásárhelyi Őszi Tárlat nívódíja
1976 ?  Hatvani Tájképbiennálé bronzdiplomája
1981 ?  az Alföldi Tárlat nívódíja, Békéscsaba
1984 ?  a XXXI. Vásárhelyi Őszi Tárlat Tornyai-plakettje
1989 ?  a Csongrád megyei Tanács alkotói díja
1994 ?  Vásárhelyi Őszi Tárlat nívódíja
1997 ?  a Vásárhelyi Őszi Tárlat munkajutalma
2002 ?  A Magyar Művészeti Akadémia elismerő oklevele
2003 ?  50. Őszi Tárlat, Galyasi díj
2003 ?  Pro Urbe díj, Hódmezővásárhely
2004 ?  Mártély díszpolgára
2005 ?  Hódmezővásárhely díszpolgára.
Forrás: Artportal. hu
Termékeim között több Fodor József festmény található, kérem tekintse meg őket ide kattintva!
A termékről további nagy felbontású képek!
ÁRUIM ZÖME ANTIK ÉS RÉGI TÁRGYAKBÓL ÁLL.
SZEMÉLYES ÁTVÉTELI LEHETŐSÉG BUDAPESTEN (IX. ) ILLETVE SZEGEDEN!
 
Szállítás
Termékeinket az MPL futárszolgálattal küldjük! Terjedelmes tárgyaink szállításában külön díjazás mellett tudunk segíteni! Szállítási módok az alábbiak szerint alakulnak
 
Személyes átvétel Budapest IX.
 
 
Személyes átvétel Szeged
 
 
MPL csomag előre utalással
 
 
MPL csomag utánvét
 
 
Fizetés
A vételár és szállítási költség kiegyenlítésére az alábbi lehetőségeket biztosítjuk
 
Személyes átvételkor készpénzben
 
 
Banki átutalás
 
 
Utánvét
 
 
Paypal (MasterCard, Visa)
 
 
Szállítási, átvételi idő
A termék vásárlását követően a szállítási, kézhez vételi idő az alábbiak szerint alakul belföldön
 
Személyes átvétel
1-5 munkanap
 
 
MPL csomag előre utalással
2-3 munkanap
 
 
MPL csomag utánvét
1-3 munkanap
 
( alföldi táj téli táj hó tél havas táj havas tájkép istálló baromfi népi életkép pulyka tél a tanyán alföldi tél tél alföldön havas udvar pulykakakas pulykák baromfik szérű néprazi témájú kép )

Jelenlegi ára: 115 000 Ft
Az aukció vége: 2018-05-30 22:57 .

TP-Link NC250 WiFi N300 Cloud IP Camera, 720p , M-JPEG, One way audio Day/Night - Jelenlegi ára: 24 633 Ft

Gyártó:
Tplink
árszorzó:
TP-Link NC250 WiFi N300 Cloud IP Camera, 720p , M-JPEG, One way audio Day/Night

Jelenlegi ára: 24 633 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Slavia 631 légpuskához való csőletörést biztosító kar. - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

--------------------------------------------
      Slavia 631 légpuska cső biztosító
--------------------------------------------

Jelenlegi ára: 1 500 Ft
Az aukció vége: 2018-06-17 01:03 .

KARCHER ABLAKMOSÓ LI-ION AKKUMULÁTOROS WV 50 PLUS - Jelenlegi ára: 5 000 Ft

Fotók szerint
RÉGEBBEN AJÁNDÉKBA KAPOTT, DE SOSEM HASZNÁLT
MINDEN TARTOZÉKÁVAL, EREDETI DOBOZÁBAN
NEM IS GONDOLTAM, HOGY EGY ILYEN DRÁGA DARAB VOLT...   CSAK MOST AKCIÓS ÚJSÁGBAN LÁTTAM, HOGY 17 E FT HELYETT 12 E-ÉRT ÁRULJÁK
KÉRÉSRE ELŐBB LEZÁROM LICIT UTÁN VAGY VILLÁMÁR MEGBESZÉLHETŐ
Igyekszem mindent jól feltüntetni, információkat sokszor a fotókra is ráírok - ha mégis kérdés merülne fel, kérdezzen bátran : )
Személyes átvétel Kispesten lehetséges, többféle járművel jól megközelíthető helyen, egyeztetés esetén szinte bármikor, napközben vagy hétvégén is
Kérem, hogy elsősorban e-mail-ben kommunikáljunk a megvásárolt termékekkel kapcsolatban, telefont nem mindig tudom fogadni, illetve visszahívást sem igazán tudok ígérni..


Jelenlegi ára: 5 000 Ft
Az aukció vége: 2018-06-16 21:00 .

17 DARABOS KISLÁNY BABARUHA CSOMAG 68-74-ES RUGI BODY FELSŐ NACI SZABADIDŐ - Jelenlegi ára: 6 990 Ft

ELADÓ A KÉPEKEN LÁTHATÓ 68-74-ES KISLÁNY BABARUHA CSOMAG
ÁR-ÉRTÉK ARÁNYBAN SZERINTEM KORREKT
PÁR HOLMIT NEM IS KALKULÁLTAM AZ ÁRBA AZ CSAK ÚGY BÓNUSZ ....
KINŐTTÜK FOGLALJA A HELYET

Jelenlegi ára: 6 990 Ft
Az aukció vége: 2018-06-16 14:43 .

Régi matchbox Volkswagen 1600 TL =A1= - Jelenlegi ára: 1 990 Ft

Régi darab a fotón látható fellelt állapotban..... ..... ...

Jelenlegi ára: 1 990 Ft
Az aukció vége: 2018-06-16 12:34 .

1 pár kényelmi orthopéd cipő betét - Jelenlegi ára: 1 Ft

Több darab aukcióim között!   Szállítás Kínából 2-5 hét.   Postaköltség 765 ft. A posta nem összevonható.
MINDEN 1 FT-RÓL!
A képen látható színekben választható.
1 pár/küldemény
jus/


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-05-27 01:20 .

SJCAM M20 4K WIFI akció kamera sportkamera gyári kiegészítőkkel (kék) - Jelenlegi ára: 46 990 Ft

Cikkszám:  0111
1 év hazai garancia, hazai áfás számla!
Raktárkészleten, azonnal elvihető!
Megnevezés:  Eredeti SJCAM M20 4K WIFI akciókamera (és a hozzá tartozó gyári alapszett kiegészítők), mely a gyári doboz oldalán ellenőrző kóddal van ellátva.
Leírás:
Új, gyári csomagolásban
Márka: SJCAM
Az SJCAM legkisebb és legkönnyebb modellje az egyik legerősebb hardverrel.
Ultrakönnyű súlyából és kompakt méretéből adódóan kiválóan alkalmas légifelvételek készítéséhez, drónnal való használathoz!
SJCAM távirányító támogatás! (a karóra formájú SJCAM Smart Remote távirányító külön megrendelhető! )
Wifi
SJCAM Zone App
Képérzékelő: Sony IMX206 16. 35 MP szenzor
Szín: kék
A termék további színekben is elérhető nálunk, többi szín:  kattints ide
Fénykép felbontás: 16 MP (4608x3456)
Videó felbontás: 4K 2160p(interpolált)@24fps, 2K 1440p(2560x1440)@30fps,  FullHD 1080p (1920x1080)@60fps, 720p (1280x720)@120fps, 480p (840x480)@240fps
Videó formátum: H. 264 MOV és MP4
Zoom: 6 x
Chipset: Novatek NTK96660
Lencse: 166° -os nagylátószögű
Kijelző: 1, 5” LCD
Tároló: MicroSD memóriakártya, max. 32 GB (max 200 GB régi FAT32 formázással)
USB csatlakozó: MicroUSB 2. 0
HDMI kimenet: MicroHDMI
Akkumulátor: 900 mAh, cserélhető és újratölthető Lithium-ion
Üzemidő: ~140 perc
Beépített eszközök: mikrofon és hangszóró
Vízállóság: mellékelt tokkal max. 30 m
Ciklikus felvételkészítés: támogatott
Dátumbélyegző: bekapcsolható
Dashcam (autós kamera) funkció
„ Distortion Correction” funkció: minimalizálja a halszem-effektust a realisztikus nagylátószögű kiváló felvételek érdekében.
„ Gyro Anti Shake” képstabilizátor, rezgésmentesítő funkció (pl.: a kézremegés hatásait csökkenti)
FPV mód
Android & iOS wifi mobil kapcsolat:  élőkép, távoli fénykép és videó készítés, könnyen megosztható képek az interneten
Real-time AV kimenet: az AV kimenet valós időben működik, így azonnal látható a kamera által közvetített video
Motion Detection (mozgásérzékelő-, biztonsági kamera) funkció
Time-lapse funkció: 1080p@60fps, 720p@120fps, 480p@240fps
Időzítő beállítás
RAW fényképezés
Méret: 40. 14 x 37. 18 x 48 mm
Kamera tömege: 50. 5 g akkumulátor nélkül, 55. 5 g akkumulátorral
Használati útmutató
1 év hazai garancia
Magyarországi áfás számla
További információk és ingyenes kamera szoftverfrissítések a gyártó honlapján:  www. sjcamhd. com
Kamera előlap színe:
kék  (további színek: kattints ide)
 
Csomag tömege:
700g
 
Csomag tartalma:
1 db kamera
1 db akkumulátor
1 db töltőkábel
1 db vízálló tok
1 db kivágott hátlap a tokhoz (a jobb minőségű hangrögzítés érdekében)
1 db nyitott keret
1 db csőre rögzíthető konzol / kerékpáros tartó
1 db átalakító: 1/4" szabvány csavar ->SJCAM rendszerű csatlakozás
1 db átalakító: SJCAM rendszerű csatlakozás -> 1/4" szabvány csavar
1 db J-hook gyorscsatlakozó
1 db sima gyorscsatlakozó
1 db íves és 1 db egyenes gyorscsatlakozó talp 3M ragasztóval
2 db tartalék 3M matrica
3 db toldó és forgató elem
4 db csavar
2 db rögzítő pánt
1 db lencsevédő kupak
1 db mikroszálas törlőkendő
1 db használati útmutató
 
Csomagolás:
A termék saját gyári eredeti dobozában, biztonságosan és igényesen csomagolva kerül kiszállításra.
 
Szállítás:
1. -3. munkanapon belül.  
További akciókameráink és kiegészítőink, elektronikai és egyéb hasznos műszaki cikkeink, innovatív termékeink megtekintéséhez kattints ide
(Folyamatosan bővülő termékkínálatunk miatt javasoljuk, hogy később is látogass vissza hozzánk)
 Minden kérdésre szívesen válaszolunk!
 Kellemes és hasznos vásárlást kíván az INNOTECH SHOP csapata!

Jelenlegi ára: 46 990 Ft
Az aukció vége: 2018-06-16 05:23 .

FALKEN 275/35R19 96Y FK453 RunFlat nyári személy gumiabroncs - Jelenlegi ára: 59 337 Ft

14 nap visszavásárlásingyenes kiszállításnyári gumiabroncsFogyasztásEFékezésAZaj2, 71Méret275/35R19GyártóFalkenIdénynyáriTermék típusSzemélySebesség indexY=300 km/hSúly index96=710kgGumiabroncs mintázatAzenis 453 (FK453)71

Jelenlegi ára: 59 337 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

KLEBER 225/45R17 94V Quadraxer 2 XL négyévszakos személy gumiabroncs - Jelenlegi ára: 29 428 Ft

14 nap visszavásárlásingyenes kiszállításnégyévszakos gumiabroncsFogyasztásCFékezésBZaj1, 69Méret225/45R17GyártóKleberIdénynégyévszakosTermék típusSzemélySebesség indexV=240 km/hSúly index94=670kgGumiabroncs mintázatQuadraxer 2 (QUADRAXER2)69

Jelenlegi ára: 29 428 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Moletti Z-One sportos szuper pamut póló 46 48 Villámáron a postát én fizetem! Minden 1Ft!! - Jelenlegi ára: 391 Ft


      
Minden ruha 1Ft-ról, folyamatos töltés, villámáron a postát én fizetem!
Molett Z-One sportos szuper , 100%pamut póló.
Beleírt méret: XXL
Mellbőség: 2*55-60cm
 Hossz: 63cm
Ujjhossz, vállvarrástól: 19cm
Rengeteg MINŐSÉGI moletti ruha 1Ft-ról a termékeim között!
Licitet nem törlök!!!
Villámáron való vásárláskor a postát fizetem! Dpd, Mpl csomag vagy csomagautomata, (igénytől függően).


Jelenlegi ára: 391 Ft
Az aukció vége: 2018-06-10 21:05 .

EMOS jelölőszalag (LDPE - kis sűrűségű polietilén) 75/250 piros/fehér - Jelenlegi ára: 1 690 Ft

EMOS jelölőszalag (LDPE - kis sűrűségű polietilén) 75/250 piros/fehér
Hirdetett termékeinket általában 1 héten belül szállítjuk, viszont mivel raktáraink készlete is véges (és nem csak a vaterán értékesítünk), így ez változhat!
Amennyiben pontosabban szeretné tudni a várható szállítási időt vagy csak a termékkel kapcsolatban lenne további kérdése, rendelés előtt kérdezzen bátran minden hétköznap 9-17 között!
A terméket Sopronban díjmentesen kiszállítjuk!
Csere, - beszámítás, - alku nem lehetséges!
Cégünk nyitva tartása H-P 9: 00-17: 00 között van, így értesítőinket is csak ekkor tudjuk küldeni (hétvégén és ünnepnapokon nem! )
Megértését köszönjük!
A feltöltött készlet-darabszám nem a valóságnak megfelelő, így amennyiben több darabra van szüksége, rendelés előtt vegye fel a kapcsolatot velünk!
Több termék rendelése esetén is csak egy szállítási díjat számítunk fel!!!
Köszönjük megtisztelő bizalmát!
F87525;

Jelenlegi ára: 1 690 Ft
Az aukció vége: 2018-06-15 17:49 .

G. I. Joe - A kobra árnyéka (BLU-RAY) 2009 magyar kiadású ritkaság - Jelenlegi ára: 4 990 Ft

G. I. Joe - A kobra árnyéka (2009) Blu-ray
főszerepben: Dennis Quaid, Channing Tatum, Siena Miller
kereskedelmi forgalomban már nem kapható magyar kiadású ritkaság
hang: magyar, angol
felirat: magyar, angol
Állapot:  használt, de jó állapotban, a tok enyhén kopott.
Átvehető: azonnal, a Westend mellett 2 percnyire levő üzletünkben
További részletek a fotókon kinagyítva
Premierfilmek a legjobb áron!
A G. I. Joe egy mozaikszó: a Global Integrated Joint Operating Entity nevű NATO fennhatóság alá tartozó, kőkemény férfiakból és nőkből álló szupercsapat rövidített neve, amelynek tagjai high tech fegyverekkel felfegyverkezve veszik fel a harcot a Cobra nevű bűnszervezettel, amit egy svéd fegyverkereskedő irányít.
KÉREM, FIGYELMESEN OLVASSA EL AZ ALÁBBIAKAT:
Minden termék esetében feltüntettem az átvételi lehetőségeket:
Azonnal átvehető - raktáron van, azonnal elvihető.
2-5 munkanap alatt szállítható - nincs raktáron, a beszerzése a feltüntetett időn belül várható.
A legtöbb termékem ÚJ, gyári állapotú.
Ami használt, arról pontos állapotleírást adok.
Szállítás: személyes átvétel vagy ajánlott levélként előre utalás után
Postázás: csak ajánlott levélként vállalok feladást, az aktuális postai díjszabás szerint + bélelt boríték ára. Minden ajánlott levelet LNK ( levélládába nem kézbesíthető ) opcióval adok fel, mivel a Magyar Posta már csak így vállal garanciát az ajánlott levelekért. Ha elsőbbségi opciót szeretne kérni, kérem, vásárláskor jelezze.
Postai utánvétet nem vállalok.
Ha a termék átvétele/postázása időhöz van kötve, kérem, ezt vásárlás ELŐTT egyeztesse velem, vásárlás után egyeztetés nélkül ezt nem tudom garantálni.
Igyekszem minden feltett kérdésre pár órán belül válaszolni.
Személyes átvétel: a Westend mellett közvetlenül, előre egyeztetett időpontban.
Az időpont egyeztetés nélkül érkező Vásárlók esetében nem tudok garanciát vállalni a termék azonnali átadására, ilyen esetben nem tudok reklamációt elfogadni, kérem, ezt vegye figyelembe. Ezért kérem, vásárlás után minden esetben egyeztessen átvételi időpontot.
Számlaadás: van
Garancia: 1 hét, csak és kizárólag gyári hibás terméket cserélek. A nem rendeltetésszerű használatból keletkező meghibásodásra nem vállalok garanciát. Kérem, a vásárolt terméket személyes átvétel esetén ellenőrizze.
Minden az aukcióimon eladó kép- és hanghordozó eredeti kiadvány, nem másolat.
Köszönöm, hogy elolvasta és tudomásul vette a fentieket a problámamentes kiszolgálás érdekében.


Jelenlegi ára: 4 990 Ft
Az aukció vége: 2018-06-15 20:23 .

Over The Hedge eredeti ps2 játék - Jelenlegi ára: 1 400 Ft

Eredeti, szép állapotú játékaimat eladom.

Jelenlegi ára: 1 400 Ft
Az aukció vége: 2018-06-15 21:32 .

Csúszásgátló kényelmi betét magassarkúba - Jelenlegi ára: 1 Ft

 A termék külföldről érkezik, 2-5 hét szállítási idővel. A postaköltség 795 ft több termék vásárlása esetén nem összevonható.
Fekete, vagy test színben kérhető.
joi/
Minden 1 ft  


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-05-27 06:49 .

2018. május 25., péntek

Playstation 2 - Gran Turismo 4 - Jelenlegi ára: 2 290 Ft

ELADÓ GRAN TURISMO 4 JÁTÉK SAJÁT GYŰJTEMÉNYEMBŐL.
LETESZTELTEM ÉS MŰKÖDIK.
PAL VERZIÓ, ANGOL NYELVŰ.
CSERE NEM ÉRDEKEL!

Jelenlegi ára: 2 290 Ft
Az aukció vége: 2018-06-15 21:16 .

Kvíz - Show VHS kazetta - Jelenlegi ára: 400 Ft

Kvíz - Show  VHS kazetta
Eredeti, jogtiszta VHS kazetta.
Vásárlási és fizetési feltételek:
Csak akkor licitálj, ha valóban erre a termékre van szükséged. Véletlenül licitálók, pénzhiányban szenvedők, árut átvenni nem kívánók kíméljenek. A termék csak az általam megadott címen vehető át.
A nyertes licitálónak 3 nap áll rendelkezésére, hogy felvegye velem a kapcsolatot és 5 nap, hogy kifizesse a vételárat és átvegye a terméket. Ellenkező esetben negatív értékelést adok. A fizetés történhet készpénzben, személyes átvétel esetén. Banki átutalással, banki befizetéssel. A termékek minden esetben tesztelt  állapotban kerülnek átadásra.
A vételár megérkezése után, gondosan csomagolva, azonnal postázom a terméket. Utánvéttel nem küldök semmit.
Csak akkor üsd le a terméket, ha elfogadod a feltételeket!
 
Postázás közben bekövetkezett sérülésekért, meghibásodásokért felelőséget nem vállalok! Lehetőség van minden esetben kérni, hogy a csomag törékeny státuszban legyen indítva a mindenkori postai díjszabás mellett!
 

Jelenlegi ára: 400 Ft
Az aukció vége: 2018-06-15 08:21 .

TOSHIBA A100 A105 CSAVAROK - Jelenlegi ára: 800 Ft


TOSHIBA A100 A105 CSAVAROK (148)
Termékleírás:
-
Vásárlói tájékoztató:
Ha bármilyen kérdése van a termékkel kapcsolatban, azt lehetőség szerint licitálás előtt tisztázzuk.
Kérnék mindenkit, hogy csak abban az esetben licitáljon, ha elolvasta és elfogadta feltételeinket!
Köszönjük az érdeklődést.  Kérem tekintse meg további termékeinket.

Jelenlegi ára: 800 Ft
Az aukció vége: 2018-06-15 09:29 .

[RAKTÁR] DSLR árnyékoló nap ellenző napellenző - Jelenlegi ára: 9 900 Ft

DSLR árnyékoló nap ellenző napellenző
Teljesen új darab
Mint a képeken
AZONNAL - RAKTÁRON! (Nem 3hét RENDELÉSRE! )
 
CSAK POSTÁZNI TUDOM! (Az ország egész területére)
Kizárólag ELŐRE UTALÁS után - UTÁNVÉTEL kizárva!
Az ELŐRE UTALÁS OTP-s számlára történik!
Postázás a pénz beérkezését követően 24 órán belül!
Postázási költség:
INGYEN POSTA
RAKTÁRON lévő termékeimet AZONNAL tudom küldeni!
RENDELÉS esetén az átlag szállítási idő: ~15-30 munkanap!
RENDELÉS esetén ELŐRE UTALÁS szükséges! (SZEMÉLYES ÁTVÉTEL esetén is! )
Kivételes esetben SZEMÉLYES ÁTVÉTEL is lehetséges!
Bp. III. kerületében (Békásmegyeren), de erről mindenképpen leütés előtt egyeztessünk!
Mivel általában csak a hétköznap esti órákba - adott helyszínen lehetséges!
Elsősorban postázok, így aki SZEMÉLYES ÁTVÉTELT akar, leütés előtt írjon üzenetet!
Kérem az adásvételt lebonyolítani 1 héten (5 munkanapon) belül!
Több vagy további termékeim vásárlása esetén tudom csomagba is küldeni! (Ez max. +1. 500 Ft)
További termékeim: http: //www. vatera. hu/listings/index. php? us=oszeresgyuri&ob=4&obd=1


Jelenlegi ára: 9 900 Ft
Az aukció vége: 2018-06-15 22:10 .

80- 86-os fiú ruhacsomag 2 db-os nadrág, polár kardigán szett 12 hónap - Jelenlegi ára: 1 900 Ft


80-86 -os fiú ruhacsomag 2 db-os nadrág, kardigán szett 12 hónap
Keveset használt, nagyon jó állapotú, kiváló minőségű ruhák!
Minden ruhadarabról fénykép készült.
1 db nadrág és 1 db hozzá illő pihe-puha,  polár cipzáros kardigán.
A személyes átvételt és a Foxpost-ot nem tudom biztosítani!! Köszönöm!!!


Jelenlegi ára: 1 900 Ft
Az aukció vége: 2018-06-15 10:05 .

MICHELIN 235/55R18 104V CrossClimate SU104V XL négyévszakos off road gumiabroncs - Jelenlegi ára: 53 436 Ft

14 nap visszavásárlásingyenes kiszállításnégyévszakos gumiabroncsFogyasztásFékezésZajMéret235/55R18GyártóMichelinIdénynégyévszakosTermék típusOff RoadSebesség indexV=240 km/hSúly index104=900kgGumiabroncs mintázatCROSSCLIMATESUVNotice: Undefined variable: zaj_seged in /var/www/clients/client1/web66/web/export/export_gen/desc_auto. html on line 116

Jelenlegi ára: 53 436 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

4019 Régi fa doboz ORMOND JUNIOR - Jelenlegi ára: 4 500 Ft

Régi feliratos réz csatos cigarettás, szivarkás doboz.
Felirata:
50 CIGARILLOS ORMOND JUNIORSzélesség: 15 cmHosszúság: 13 cmMagasság: 4. 5 cmSúly: 0. 124 kg
Termékeim között több fadoboz található, kérem tekintse meg őket ide kattintva!
A termékről további nagy felbontású képek!
ÁRUIM ZÖME ANTIK ÉS RÉGI TÁRGYAKBÓL ÁLL.
SZEMÉLYES ÁTVÉTELI LEHETŐSÉG BUDAPESTEN (IX. ) ILLETVE SZEGEDEN!
 
Szállítás
Termékeinket az MPL futárszolgálattal küldjük! Terjedelmes tárgyaink szállításában külön díjazás mellett tudunk segíteni! Szállítási módok az alábbiak szerint alakulnak
 
Személyes átvétel Budapest IX.
 
 
Személyes átvétel Szeged
 
 
MPL csomag előre utalással
 
 
MPL csomag utánvét
 
 
Fizetés
A vételár és szállítási költség kiegyenlítésére az alábbi lehetőségeket biztosítjuk
 
Személyes átvételkor készpénzben
 
 
Banki átutalás
 
 
Utánvét
 
 
Paypal (MasterCard, Visa)
 
 
Szállítási, átvételi idő
A termék vásárlását követően a szállítási, kézhez vételi idő az alábbiak szerint alakul belföldön
 
Személyes átvétel
1-5 munkanap
 
 
MPL csomag előre utalással
2-3 munkanap
 
 
MPL csomag utánvét
1-3 munkanap
 
( fa doboz ékszertartó doboz kártyadoboz ékszerdoboz )

Jelenlegi ára: 4 500 Ft
Az aukció vége: 2018-05-29 22:50 .

Erba Racsnis Hajtókar 1/2" / 255mm / 72fog.06041 - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Jellemzők
Kiváló ár / érték arányú racsnis hajtókar 1/2" szerszámbefogással, irányváltóval és 72 fogas precíziós racsniszerkezettel - így akár kis helyen történő meghúzáshoz is alkalmas
Cr-Va acél alapanyag
Csúszásmentes bevonat
Technikai adatok
Méret: 1/2" Fogszám: 72 fogú
Hossz.: 255 mm


Jelenlegi ára: 2 500 Ft
Az aukció vége: 2018-06-15 07:51 .

MINION, MINYON, GRU villanykapcsoló matrica 9*9 cm - Jelenlegi ára: 395 Ft


MINION, MINYON, GRU
dekoratív fal-, és felületi matrica/faltetoválás.   
Villanykapcsoló matrica
 
méret: 9 * 9 cm egyben
 
 Nálam nem kell várni, az utalás után 2 napon belül küldöm!
 
 
A termék megvásárlása után automatikus levélben küldöm az utaláshoz szükséges adatokat.  
Minden kedves vásárlót kérem, 3 napon belül jelentkezzen és egy héten belül utaljon
Összevárás eseten kérek heti részutalást.  
Személyes átadást nem tudok vállalni, és utánvétellel sem postázzok.  
 
Hasznos tudnivalók
Bármilyen felületre felragasztható a falmatrica, faltetoválás?
Lényegében igen, viszont arra kell odafigyelni, hogy a felület sima és tiszta legyen, ez lehet festett fal, üveg, fa, fém, műanyag vagy akár csempe is. Fűrészporos tapétára való felhelyezés nem annyira ajánlott a felület strukturáltsága miatt, ez esetben megoldás lehet a jobb illeszkedés érdekében hajszárítót használni. Hő hatására a fólia jobban felveszi az egyenetlen felület barázdáit. Minél finomabb a fűrészpor a tapétában annál jobb lesz az eredmény.
Mennyire tartós a matrica?
A fali matricákat kiváló minőségű fóliára nyomtatták, ennek megfelelően tartósak, mindaddig szobáink díszei lehetnek, amíg meg nem unjuk, és el nem távolítjuk őket.
Frissen festett falra is felragasztható a matrica?
Frissen festett fal esetén várjuk meg, amíg a fal teljesen kiszárad, és csak ezt követően tegyük fel a matricát. Ez biztosítja, hogy később, a matrica eltávolításakor a festékréteg ne károsodjon.
Használati útmutató
A falimatrica felragasztásának lépései:
– Tisztítsuk meg a kívánt felületet (fal, üveg, fa, műanyag, bútor stb. ). Távolítsunk el minden szennyeződést (por, zsír), és töröljük szárazra a felületet.
-Jelöljük ki a matrica helyét a falon (érdemes vízmérték mellett halványan ceruzával behúzni a felső vonalat, amihez a matricát illeszteni fogjuk).
-Fektessük a matricát egy vízszintes, kemény és sima felületre. A vastagabb védőréteg lefelé legyen. A motívum alakját követve simítsuk rá a tetején található vékony fóliaréteget.
-Távolítsuk el az alsó, vastag védőréteget, így a tetoválás szabaddá válik, vigyázzunk, hogy a ragasztós felületet ne érje por, szennyeződés.
-Helyezzük fel a matricát ragasztós felével a fal felé a korábban berajzolt vonalhoz igazítva a falra, majd simítsuk teljesen rá egy puha rongy segítségével. Bizonyosodjunk meg róla, hogy a felület teljesen sima, és légbuborék mentes.
-Válasszuk le a védőréteget: a védőfóliát egyik sarkánál megfogva egyenletesen húzzuk le lehetőleg minél élesebb szögben tartva.


Jelenlegi ára: 395 Ft
Az aukció vége: 2018-06-15 10:46 .

PUSH ORTO ANKLE bokaortézis bokarögzítő - Jelenlegi ára: 6 000 Ft

PUSU
ORTHO ANKLE ORTHOSIS AEQUI
-3-es méret , jobb lábra

Jelenlegi ára: 6 000 Ft
Az aukció vége: 2018-06-15 16:02 .

Genius Profi Gépi Imbusz Bitfej 1/2" H14 - Jelenlegi ára: 1 575 Ft

Jellemzők
Nagyteljesítményű Gépi (Üthető) Imbusz Bitfej 1/2"
Ni-Cr-Mo acél ötvözet
Foszforozott Kivitel
Légkulcshoz Használható
Törés garancia
Technikai adatok
Méret: H14 Befogás: 1/2"
Hossz: 76 mm Legnagyobb (külső) átmérő: ? 26 mm
Súly: 135 gr


Jelenlegi ára: 1 575 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Herendi porcelán nagyméretű barokk bonbonier - Viktória VBO minta - Jelenlegi ára: 11 Ft

Kedves Vásárlónk!
 Termékeink átvételére  mi mindenképpen a személyes megkeresést, személyes átvételt ajánljuk! Óbudai régiségboltunkban kényelmesen megtekintheti a kiválasztott tárgyat, dönthet a vásárlásról! Erre Hétfőtől- Csütörtökig 10: 30-18: 00 között van lehetőség! Természetesen mód van a csomagküldésre is, de a szállítás kapcsán keletkezett károkért felelősséget nem vállalunk! A termékleírásban minden adatért jótállunk, a leírást legjobb tudásunk alapján készítjük el! A nyertes vásárlótól az aukció zárását követően legkésőbb 3-4 napon belül valamiféle visszajelzést várunk, ill. a termékeket maximum 14 napig tároljuk, ezután lezárjuk az aukciót és visszajelzést készítünk a partnerről! Önnek az internetes vásárlásokról szóló jogszabályok és törvénykezések értelmében 14 naptári napja van arra, hogy a megrendelt árucikket visszaküldje címünkre, ha bármilyen kifogásolni valót talál benne. Minden vásárlásról számlát vagy nyugtát állítunk ki!
Aukciónk tárgya a képeken látható régi, 1970 körül készülhetett gyönyörű barokk formájú dúsan aranyozott, gazdagabban díszített Viktória mintás rózsafogós Herendi porcelán bonbonier. Jelzett, I. osztályú darab. Talpazatán Herendi márkajelzésekkel. A rózsán minimális lepattanások, amit ezeknél a daraboknál már-már szokásosnak lehet nevezni.
Mérete: 12, 5 x 12 cm.
Eredetiségére örök pénzvisszafizetési garanciát vállalunk!
Minimálár nélkül, az utolsó licitáló szerez jogot a megvásárlására!
Licittörlést nem áll módunkban elfogadni!!!


Jelenlegi ára: 11 Ft
Az aukció vége: 2018-06-11 20:52 .

Labirintus-akció - Naszibov,Alexander - Jelenlegi ára: 420 Ft

Labirintus-akció - Naszibov, Alexander
Sorozatcím:: Albratosz könyvek
Fordítók: Dalos György
Borító tervezők: Haas György
Kiadó: Magvető Könyvkiadó
Kiadás éve: 1970
Kiadás helye: Budapest
Nyomda: Athenaeum Nyomda
Kötés típusa:: ragasztott papír
Terjedelem: 448 oldal
Nyelv: magyar
Méret: __edition. size. text
Súly: 0. 30kg
Állapot: Közepes
Megjegyzés: Kötése laza. Fedlapja kopott.
Internetes könyváruházon keresztül fogjuk a kosárba rakott tételével kiszolgálni. Mivel a Vatera felületén csak szállítási módot tud kiválasztani, de konkrét helyszínt nem tud megjelölni, ezért szükséges, hogy pontosítsuk ezt.  Ezért körülbelül 20 perccel a rendelés leadását követően kapni fog egy e-mait tőlünk, amely tartalmaz egy linket.  Ha erre a linkre kattint, beállíthatja a szállítás pontos módját, helyszínét, illetve a fizetési módot. Ha nem találja a levelet, kérjük, nézze meg a SPAM mappájában is.  Ha sehol nem találja, kérjük lépjen kapcsolatba az eladóval! Vásárlás után kérjük, hogy bármilyen probléma esetén az e-mailben küldött címen vagy telefonon lépjen velünk kapcsolatba! Átvételi módok: Ingyenes, személyes átvételi lehetőség: Budapest V. kerületHázhozszállítás GLS futárszolgálattal:  Feladandó könyvek értéke - Szállítási díj0-3. 990 Ft - 890 Ft4. 000-7. 999 Ft - 690 Ft8. 000 Ft felett - ingyenesÁtvétel PickPackPont-ban: Feladandó könyvek értéke - Szállítási díj0-3. 990 Ft - 690 Ft4. 000-7. 999 Ft - 550 Ft8. 000 Ft felett - ingyenesFizetés: - Készpénzben átvételkor- PayPal rendelés véglegesítéskor- OTP online fizetés rendelés véglegesítéskor
[(**5788679**)]

Jelenlegi ára: 420 Ft
Az aukció vége: 2018-06-15 14:22 .

Xenon hatású halogén izzó H7 12V100W - Kék - Jelenlegi ára: 1 590 Ft

Halogén izzó H7 12V100W - Kék
? 50%-al nagyobb az élettartama a hagyományos halogénekhez képest
? Sokkal nagyobb fényerő
? Kiemeli a kontúrokat
Hozd ki a maximumot a fényszóróidból!
A legkorszerűbb technológiás halogén izzó PÁRBAN. Minősített E-jelzett, teljes mértékben legális, nem igényel egyéb kiegészítőket (mint pl. elektronika, trafó... ). Ötvözi izzók előnyeit: a színhőmérséklete 5500 kelvin (napfény fehér), valamint élettartam 50%-al több a hagyományos halogén izzóhoz képest. A színhőmérséklet miatt kiemeli a kontúrokat, jobban látható az emberi szem számára és kevésbé fárasztó a szemnek. A gáztöltet miatt azonos teljesítmény mellett sokkal nagyobb a fényerő és hosszabb az élettartama.
Tulajdonságok:
- Színhőmérséklet: 5500K
- Foglalat: H7
- Szín: Kék
 


Jelenlegi ára: 1 590 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .