2020. november 30., hétfő

OPEL ASTRA G Levegőszűrőház 6417/195 - Jelenlegi ára: 6 000 Ft

OPEL ASTRA G 0000 (1997-2003) 1600 cm3 Benzin 5 ajtós
Levegőszűrőház eladó!
Állapot: Normál
Alvázszám:
Motorszám: X16SZR
Kivitel: kombi
Szín: fekete
Klíma: Manuális
Váltó: Kézi 5 fokozat
Ajtók száma: 5
Megjegyzés:
Klíma: Manuális, ABS nincs
Szállítási és fizetési feltételeink: SZEMÉLYES ÁTVÉTEL: ingyenes, munkanapokon 8: 00 - 16: 30, illetve szombaton 8: 00 - 11: 30 óráig, ettől eltérő időpontban nem lehetséges. Átvétel helye: NagycenkSTANDARD POSTAI CSOMAGKÉNT ELŐRE UTALÁS UTÁN: 1500 Ft, ez esetben a csomag épségéért felelősséget vállalni nem tudunk. 30 kg súlyhatárig lehetséges. A pénz számlára érkezését követő 24 órán belül postázásra kerül. NEM STANDARD CSOMAGKÉNT ELŐRE UTALÁS UTÁN: 2000 Ft, ez esetben a szállítás során keletkezett károkért a felelősséget mi vállaljuk. 30 kg súlyhatárig lehetséges. A pénz számlára érkezését követő 24 órán belül postázásra kerül. UTÁNVÉTTEL POSTÁZVA: 2000 Ft standardként felelősségvállalás nélkül, 2500 Ft törékenyként felelősségvállalással. MÁS FUTÁRSZOLGÁLAT ELŐRE UTALÁSSAL VAGY UTÁNVÉTTEL: Túlméretes csomag esetén: ára szállítási cím, súly és méret függvényében, erről célszerű kollégáinkat kérdezni, nagyságrendileg 5000 Ft-tól.
Mielőtt licitálsz, kérlek olvasd el az alábbiakat!
Vásárlás után érkezik majd egy automatikus vásárlásértesítő a vaterától. Fontos, hogy ne töröld ki, mert megtalálsz benne minden információt az áru átvételével kapcsolatban. (név, cím, bankszámlaszám, stb. )
Szeretnénk kérni, hogy a vásárlás előtt mérlegeld, hogy valóban szükséged van-e a termékre, ki tudod-e fizetni 7 napon belül, s csak ezek után üsd le a terméket. Ha a leütéstől számított 7 napon belül a kapcsolatfelvétel és a fizetés nem történik meg, negatív értékelést kell adnunk.
Alkatrészeink kipróbált termékek, azokra postázástól számított 1 hét beépítési garanciát vállalunk. Amennyiben nem rendeltetésszerűen működik, a terméket cserélni tudjuk. Amennyiben az autónak nem a leütött termék a hibája, vagy autójához nem passzol, azt visszavásárolni nem áll módunkban, ezért javasoljuk, hogy mielőtt a terméket leütöd, egyeztessél kollégáinkkal. Bármilyen kérdésre, érdeklődésre szívesen válaszolunk, elkerülendő a félreértéseket. Alkatrészeink nem felújított, hanem gyári használt termékek. A garancia minden esetben csak az alkatrész árára vonatkozik, szállítási, beszerelési és egyéb költségekre nem. Leütés előtt feltétlenül tekintse meg szállítási és fizetési feltételeinket. Minden alkatrészt megjelölünk, ha a jelölés sérül vagy az alkatrész sérül, nem áll módunkban visszavásárolni.
Hengerfejeink nem síkolt, felújított hengerfejek, nyomáspróbázva nem voltak.
Motorvezérlő elektronikára semminemű garanciát vállalni nem tudunk.
Ha egyéb más alkatrészt kíván vásárolni, azt minden aukciónk keretében a kérdések rovatban megkérdezheti és új aukció keretében megvásárolhatja. A feltett kérdésekre igyekszünk 24 órán belül válaszolni.
Kérjük, akkor vásárolj nálunk, ha a fentieket el tudod fogadni!
Köszönettel: gigabonto


Jelenlegi ára: 6 000 Ft
Az aukció vége: 2020-12-01 11:18 .

EXTRA HOSSZÚ Hullámos Körbe hajas csatos tépőzáras copf lófarok 16 bézs szőke Póthaj 70m - Jelenlegi ára: 3 990 Ft

Körbe hajas csatos tépőzáras copf póthaj 16 bézs szőke egyenes.
A csatos-tépőzáras copf egy pillanat alatt szép és elegáns megjelenést kölcsönöz. Könnyen alkalmazható póthaj, amely természetes hatású, kiváló minőségű, az emberi hajhoz legjobban hasonlító szintetikus hajból készült.
Hajhossz: 70 cm -80centis szálból
Szélessége: 10cm
Stílus: hullámos
Szín: 16 bézs szőke
Használata: Az összegumizott hajadba , a gumi alá told be a fémcsatot, tekerd körbe a tépőzáras pántot é s jól összenyomva rögzítsd a tépőzárat, majd a hajtincset tekerd körbe a copf tövén és tűzd meg egy hullámcsattal. Ezáltal tökéletesen elfedte a tépőzáras pántot és egyedi, elegáns copfot készített.
A termék új, originált! A fotók saját készítésűek.
Mosható, szárítható, formázható.
AZONNAL TUDOM POSTÁZNI!! TERMÉKEIM KÖZÖTT TALÁLSZ TÖBB SZÍNT.


Jelenlegi ára: 3 990 Ft
Az aukció vége: 2020-12-01 10:05 .

10 fiókos fekete acél szerszámos kocsi - Jelenlegi ára: 115 488 Ft


Méret:
N/A
Szín:
Fekete
Csomagok száma:
2
Használja ezt a 10 gördülő fiókos, tágas és rugalmas szerszámkocsit szerszámai rendezett tárolásához. A masszív acélból készült szerszámkocsi robusztus és tartós. A beépített záraknak köszönhetően az összes fiók egyszerre zárható, így megelőzhető, hogy mozgatáskor véletlenül kinyíljanak a fiókok. Minden fiók csúszásmentes alsó béléssel rendelkezik, hogy a szerszámok a helyükön maradjanak. A szerszámos láda robusztus tetején kézközelben tarthatja a gyakran használt szerszámokat. A négy forgó keréknek - melyek közül kettő fékkel is rendelkezik - köszönhetően nagyon könnyen mozgatható. Az oldalán két kényelmes fogantyú található, így tolni is egyszerű. A szállítmány a kulcsokat és a szereléshez szükséges kellékeket is tartalmazza. Színe: feketeAnyaga: acélTeljes mérete (kerekekkel): 140 x 33 x 77, 2 cm (Ho x Szé x Ma)Fiók mérete (egyenként): 51 x 29 x 10 cm (Szé x Mé x Ma)10 gördülő fiókkal2 fogantyúvalEVA, ezüstszínű golyóscsapágyas sínekZárhatóKarcmentes felületStrapabíró konstrukció4 forgókerékkel (2 fékezhető)Összeszerelést igényel: igen

Jelenlegi ára: 115 488 Ft
Az aukció vége: 2020-12-01 08:50 .

Notesz 2020 142497 MOST 4349 HELYETT 2211 Ft-ért! - Jelenlegi ára: 2 211 Ft

A gyerekek a legjobbat érdemlik, ezért mutatjuk be most a Notesz 2020 142497 terméket, amely idális azoknak, akik minőség termékeket keresnek a kisgyermekeiknek! Vásárold meg a BigBuy Office a legjobb árakon! Anyag: MűbőrMéret: A5Tartozék: KönyvjelzőNyelvek: SpanyolországAngolFranciaOlaszportugál


Jelenlegi ára: 2 211 Ft
Az aukció vége: 2020-12-01 07:35 .

Mikroszálas tisztítókendő (30 x 30 cm) 144568 - Jelenlegi ára: 594 Ft

Ha szereted rendben tartani otthonod minden apró részletét, és olyan termékekkel körülvenni magadat, amelyek megkönnyítik az életedet, vásárolj Mikroszálas tisztítókendő (30 x 30 cm) 144568terméket a legjobb áron! Összetétel: MikroszálMéretei kb.: 30 x 30 cm


Jelenlegi ára: 594 Ft
Az aukció vége: 2020-12-01 06:18 .

McGrey hangszóró Hi-Fi kábel 5m, 2 x 1,5 mm2 - Jelenlegi ára: 990 Ft

McGrey hangszóró Hi-Fi kábel
Hangszóró / hangszóró kábel
CCA - réz, alumínium mag
Különösen könnyű és rendkívül rugalmas
2-vezetékes konfiguráció (2 x 1, 5 mm2)
Átlátszó színkódolt drót
          Az ár 4, 5 méteres darabra értendő!


Jelenlegi ára: 990 Ft
Az aukció vége: 2020-12-01 05:05 .

V.A. Obrucsev: Utazás Plutóniába T - Jelenlegi ára: 350 Ft

V. A. Obrucsev: Utazás Plutóniába
Ennek a mindvégig hallatlanul érdekes és izgalmas regénynek bátor hősei nem akármilyen utazást tesznek. Különös és hihetetlen körülmények között bejárják a Föld sok millió éves fejlődésének főbb korszakait. Óriáshangyákkal küzdenek, repülő ősgyíkok elől menekülnek, remeg a föld alattuk, és persze találkoznak az ősemberekkel is. Bizony százszor is elpusztulnának, ha nem volnának olyan kemény és edzett emberek, mint amilyenek. Ám az életüket sokszor annak köszönhetik, hogy kiváló tudósok is, akik azonnal felismerik a fantasztikus világ szokatlan veszélyeit. Obrucsev, a kiváltó szovjet tudós mint író is kiválót alkotott. Könyvének képzeletbeli világát járva, a lélegzetelállító kalandok közben nagyon is valós ismereteket szerezhetünk Földünk ősi korszakairól.
a képeken látható állapotban
személyes átvétel Dunakeszin és Budapesten is, előreutalás után postázom

Jelenlegi ára: 350 Ft
Az aukció vége: 2020-12-01 03:47 .

Corsa B légzsákindító - Jelenlegi ára: 2 950 Ft

Jó állapotú , 1999 es 3 ajtós , 1. 7 D Isuzu mototroson volt
Átvehető személyesen vagy postai úton

Jelenlegi ára: 2 950 Ft
Az aukció vége: 2020-12-01 01:35 .

Fillikid baba bundazsák , lábzsák kocsizsák - Jelenlegi ára: 5 000 Ft

Eladó a képeken látható jó állapotú bundazsák.
45cm× 90cm
Képek jól tükrözik az állapotát.
Szállítási és fizetési feltételeink:
Mielőtt licitálsz, kérlek olvasd el az alábbiakat!
SZEMÉLYES ÁTVÉTEL: ingyenes, előre megbeszélt időpontban szinte bármikor Székesfehérváron az általam megadott címen.
Dpd futárral előre utalás esetén: 30 kg súlyhatárig lehetséges. Ennek díja a szállítási feltételeknél olvasható , termékenként változó. A pénz számlára érkezését követően munkanapokon 72 órán belül a címzetthez érkezik a csomag.
Dpd utánvétes csomag esetén munkanapokon 72 órán belül a címzetthez érkezik a csomag . Ennek díja a szállítási feltételeknél olvasható mivel termékenként változó.
Elállás esetén a termék visszaküldésének költsége a vevőt terheli.
Személyes átvétel esetén a termék épségéért , hirdetésben feltüntettet állapotáért 100% . -ig felelősséget vállalok. Futár szolgálattal történő küldés esetén a terméket alaposan csomagoljuk de épségéért felelősséget nem tudunk vállalni.
Vásárlás után érkezik majd egy automatikus vásárlásértesítő a vaterától amiben megtalálsz minden információt az áru átvételével kapcsolatban. (név, emailcím, bankszámlaszám, stb. ) Szeretnénk kérni, hogy a vásárlás előtt mérlegeld, hogy valóban szükséged van-e a termékre, ki tudod-e fizetni 7 napon belül, s csak ezek után üsd le a terméket. Ha a leütéstől számított 7 napon belül a kapcsolatfelvétel és a fizetés nem történik meg, negatív értékelést kell adnunk. Vásárlást követően emailben kérlek küld el a pontos címet ahová a terméket küldhetem és ahol biztosan át tudja majd venni valaki. Vaterán előre megadott címre is csak cím megerősítés után küldünk csomagot.
Bármilyen kérdésre, érdeklődésre szívesen válaszolunk, elkerülendő a félreértéseket. A feltett kérdésekre igyekszünk 24 órán belül válaszolni.
Termékeink használt termékek.  
Kérjük, akkor vásárolj nálunk, ha a fentieket el tudod fogadni!
Köszönettel: hamarosz
Fejér Megyei Békéltető Testület
A fogyasztói jogvitákban a lehető legrövidebb időn belüli, hatékony fogyasztói jogvédelem. A legfontosabb szempont a vitás felek közötti egyezség létrehozása, hiszen így a kereskedők, szolgáltatók egy maguk által is elfogadott megoldás alapján rövid időn belül teljesítik az egyezségben vállalt kötelezettségeiket. A testület előtti fogyasztói jogviták keretébe tartoznak azon jogsérelmek, amelyek a kereskedő, szolgáltató által nyújtott áru, szolgáltatás minőségével, biztonságával kapcsolatban merültek fel, illetve a termékfelelősségi szabályokkal kapcsolatos jogviták, valamint a szerződések megkötésével és teljesítésével összefüggésben kialakult vitás helyzetek. A vállalkozót , kereskedőt minden esetben együttműködési kötelezettség terheli.
Gazdaság Háza 8000 Székesfehérvár, Hosszúsétatér 4-6. +36 22 510-310
Online vitarendezés
https: //ec. europa. eu/consumers/odr/main/index. cfm? event=main. home. show&lng=HU
Ezt az internetalapú platformot az EU azoknak a fogyasztóknak hozta létre, akik panasszal kívánnak élni az általuk online vásárolt termékekkel vagy szolgáltatásokkal kapcsolatban, és fel szeretnének kérni egy semleges harmadik felet (vitarendezési testületet) a panasz kezelésére. Nemzeti kapcsolattartó pont - Magyarország Krisztina körút 99 H-1016 Budapest Magyarország +36 1488 2033 - onlinevita@bkik. hu
ELÁLLÁSI JOG GYAKORLÁSÁNAK A MENETE
A fogyasztó 14 napon belül jogosult indoklás nélkül elállni a szerződéstől. Ha a Fogyasztó elállási jogával élni kíván, elállási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát eljuttathatja postán vagy elektronikus úton küldött levél útján, vagy elállási szándékát jelezheti telefonon is. Vásárlást vissza igazoló emailben feltüntetett elérhetőségek igénybevételével a Szolgáltató részére. Fogyasztó határidőben gyakorolja elállási jogát, ha a fent megjelölt határidő lejárta előtt elküldi elállási nyilatkozatát a Szolgáltató részére. A Fogyasztót terheli annak bizonyítása, hogy elállási jogát a meghatározott rendelkezéseknek megfelelően gyakorolta. Mind esetben a Szolgáltató emailben haladéktalanul visszaigazolja a Fogyasztó elállási nyilatkozatának megérkezését. Írásban történő elállás esetén azt határidőben érvényesítettnek kell tekinteni, ha Fogyasztó az erre irányuló nyilatkozatát 14 naptári napon belül (akár a 14. naptári napon) elküldi a Szolgáltatónak. Postai úton történő jelzés alkalmával a postára adás dátumát, e-mailen történő értesítés esetén az e-mail küldésének idejét veszi figyelembe a Szolgáltató a határidő számítás szempontjából. A Fogyasztó levelét ajánlott küldeményként adja postára, hogy hitelt érdemlően bizonyítható legyen a feladás dátuma. Fogyasztó elállás esetén köteles a megrendelt terméket indokolatlan késedelem nélkül a Szolgáltató részére visszajuttatni, de legkésőbb elállási nyilatkozatának közlésétől számított 14 napon belül visszaküldeni. A határidő betartottnak minősül, ha Fogyasztó a 14 napos határidő letelte előtt elküldi (postára adja vagy az általa megrendelt futárnak átadja) a terméket. A termék Szolgáltató címére történő visszaküldésének költsége Fogyasztót terheli, kivéve ha a Szolgáltató vállalta e költségek viselését. A Fogyasztó kérésére Szolgáltató gondoskodik a visszaszállítás megszervezéséről, azonban a Szolgáltató által megszervezett visszaszállítás költsége a Fogyasztót terheli, a Szolgáltató ez esetben az általa megszervezett visszaszállítás költségét nem vállalja át a Fogyasztótól, kizárólag segítséget nyújt abban, hogy a Fogyasztónak a visszaszállítás megszervezésével ne kelljen foglalkoznia. Fogyasztó erre irányuló igényét Szolgáltató felé előre jelezze. A Szolgáltatónak az utánvéttel visszaküldött csomagot nem áll módjában átvenni. A termék visszaküldésének költségének kívül az elállás kapcsán a Fogyasztót semmilyen más költség nem terheli. Ha Fogyasztó eláll a szerződéstől, haladéktalanul, de legkésőbb a Fogyasztó elállási nyilatkozatának kézhezvételétől számított 14 napon belül a Szolgáltató visszatéríti a Fogyasztó által teljesített valamennyi ellenszolgáltatást, ideértve a fuvarozási (kiszállításért fizetett) költséget is, kivéve azokat a többletköltségeket, amelyek amiatt merültek fel, hogy Fogyasztó a Szolgáltató által felkínált, legolcsóbb szokásos fuvarozási módtól eltérő fuvarozási módot választott. A Szolgáltató jogosult a visszatérítést mindaddig visszatartani, amíg vissza nem kapta a terméket, vagy Fogyasztó nem igazolta hitelt érdemlően, hogy azt visszaküldte: a kettő közül a Szolgáltató a korábbi időpontot veszi figyelembe. A visszatérítés során az eredeti ügylet során alkalmazott fizetési móddal egyező fizetési módot alkalmaz a Szolgáltató, kivéve, ha Fogyasztó más fizetési mód igénybevételéhez kifejezetten a hozzájárulását adja; e visszatérítési mód alkalmazásából kifolyólag Fogyasztót semmilyen többletköltség nem terheli. Fogyasztó kizárólag akkor vonható felelősségre a termékben bekövetkezett értékcsökkenésért, ha az a termék jellegének, tulajdonságainak megállapításához szükséges használatot meghaladó használat miatt következett be. Ha Fogyasztó a szolgáltatásnyújtásra irányuló szerződés esetén a teljesítés megkezdését megkötését követően gyakorolja felmondási jogát, úgy az elszámolás során köteles megtéríteni a Szolgáltató ésszerű költségeit. A Szolgáltató követelheti a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használatból eredő értékcsökkenés illetve ésszerű költségeinek – ha szolgáltatásnyújtásra irányuló szerződés teljesítését a Fogyasztó kifejezett kérésére a határidő lejárta előtt megkezdte és gyakorolja felmondási jogát - megtérítését. A 45/2014 Korm rendelet 20. § A fogyasztó az indokolás nélküli elállási vagy felmondási jogát , a) termék adásvételére irányuló szerződés esetén , aa) a terméknek, ab) több termék adásvételekor, ha az egyes termékek szolgáltatása eltérő időpontban történik, az utoljára szolgáltatott terméknek, ac) több tételből vagy darabból álló termék esetén az utoljára szolgáltatott tételnek vagy darabnak, , ad) ha a terméket meghatározott időszakon belül rendszeresen kell szolgáltatni, az első szolgáltatásnak, a fogyasztó vagy az általa megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy általi átvételének napjától számított tizennégy napon belül gyakorolja. Elállási/Felmondási nyilatkozatminta(csak a szerződéstől való elállási/felmondási szándék esetén töltse ki és juttassa vissza) Címzett: , Alulírott/ak kijelentem/kijelentjük, hogy gyakorlom/gyakoroljuk elállási/felmondási jogomat/jogunkat az alábbi termék/ek adásvételére vagy az alábbi szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés tekintetében: , Szerződéskötés időpontja /átvétel időpontja: , A fogyasztó(k) neve: , A fogyasztó(k) címe: , A fogyasztó(k) aláírása: (kizárólag papíron tett nyilatkozat esetén)
SZAVATOSSÁG
Kellékszavatosság
Az Ügyfél a Szolgáltató hibás teljesítése esetén a Szolgáltatóval szemben kellékszavatossági igényt érvényesíthet. Fogyasztói szerződés esetén az Ügyfél az átvétel időpontjától számított 1 éves ( használt termék esetén) elévülési határidő alatt érvényesítheti szavatossági igényeit, azokért a termékhibákért, amelyek a termék átadása időpontjában már léteztek. Egy éves elévülési határidőn túl kellékszavatossági jogait az Ügyfél érvényesíteni már nem tudja. Nem fogyasztóval kötött szerződés esetén a jogosult az átvétel időpontjától számított 1 éves( használt termék esetén)elévülési határidő alatt érvényesítheti szavatossági igényeit. Az Ügyfél – választása szerint – kérhet kijavítást vagy kicserélést, kivéve, ha az ezek közül az Ügyfél által választott igény teljesítése lehetetlen vagy a Szolgáltató számára más igénye teljesítéséhez képest aránytalan többletköltséggel járna. Ha a kijavítást vagy a kicserélést az Ügyfél nem kérte, illetve nem kérhette, úgy igényelheti az ellenszolgáltatás arányos leszállítását vagy a hibát a Szolgáltató költségére az Ügyfél is kijavíthatja, illetve mással kijavíttathatja vagy – végső esetben – a szerződéstől is elállhat. Jelentéktelen hiba miatt elállásnak nincs helye. Az Ügyfél a választott kellékszavatossági jogáról egy másikra is áttérhet, az áttérés költségét azonban köteles viselni, kivéve, ha az indokolt volt, vagy arra a Szolgáltató adott okot. Az Ügyfél köteles a hibát annak felfedezése után haladéktalanul, de nem később, mint a hiba felfedezésétől számított kettő hónapon belül közölni a Szolgáltatóval. Az Ügyfél közvetlenül a Szolgáltatóval szemben érvényesítheti kellékszavatossági igényét. A szerződés teljesítésétől számított hat hónapon belül a kellékszavatossági igénye érvényesítésének a hiba közlésén túl nincs egyéb feltétele, ha az Ügyfél igazolja, hogy a terméket a Szolgáltatótól vásárolta (számla vagy a számla másolatának bemutatásával). Ilyen esetben a Szolgáltató csak akkor mentesül a szavatosság alól, ha ezt a vélelmet megdönti, vagyis bizonyítja, hogy a termék hibája a az Ügyfél részére történő átadást követően keletkezett. Amennyiben a Szolgáltató bizonyítani tudja, hogy a hiba oka az Ügyfélnek felróható okból keletkezett, nem köteles az Ügyfél által támasztott szavatossági igénynek helyt adni. A teljesítéstől számított hat hónap eltelte után azonban már az Ügyfél köteles bizonyítani, hogy az általa felismert hiba már a teljesítés időpontjában is megvolt. Ha az Ügyfél a szavatossági igényét a terméktől - a megjelölt hiba szempontjából - elkülöníthető része tekintetében érvényesíti, a szavatossági igény a termék egyéb részeire nem minősül érvényesítettnek.
Termékszavatosság
A termék (ingó dolog) hibája esetén a fogyasztónak minősülő Ügyfél – választása szerint – az pontban meghatározott kellékszavatossági jogot vagy termékszavatossági igényt érvényesíthet. Az Ügyfelet azonban nem illeti meg az a jog, hogy ugyanazon hiba miatt kellékszavatossági és termékszavatossági igényt egyszerre, egymással párhuzamosan érvényesítsen. Termékszavatossági igény eredményes érvényesítése esetén azonban a kicserélt termékre, illetve kijavított részre vonatkozó kellékszavatossági igényét az Ügyfél a gyártóval szemben érvényesítheti. Termékszavatossági igényként az Ügyfél kizárólag a hibás termék kijavítását vagy kicserélését kérheti. A termék hibáját termékszavatossági igény érvényesítése esetén az Ügyfélnek kell bizonyítania. Egy termék akkor minősül hibásnak, ha az nem felel meg a forgalomba hozatalakor hatályos minőségi követelményeknek vagy, ha nem rendelkezik a gyártó által adott leírásban szereplő tulajdonságokkal. Termékszavatossági igényét az Ügyfél a termék gyártó általi forgalomba hozatalától számított két éven belül érvényesítheti. E határidő elteltével e jogosultságát elveszti. Az Ügyfél a hiba felfedezése után késedelem nélkül köteles a hibát a gyártóval közölni. A hiba felfedezésétől számított két hónapon belül közölt hibát késedelem nélkül közöltnek kell tekinteni. A közlés késedelméből eredő kárért a fogyasztó felelős. Az Ügyfél termékszavatossági igényét az ingó dolog gyártójával vagy forgalmazójával (Szolgáltató) szemben gyakorolhatja. A Ptk. értelmében gyártónak minősül a termék előállítója és forgalmazója. A gyártó, forgalmazó (Szolgáltató) kizárólag akkor mentesül termékszavatossági kötelezettsége alól, ha bizonyítani tudja, hogy: - a terméket nem üzleti tevékenysége körében gyártotta, illetve hozta forgalomba, vagy , - a hiba a tudomány és a technika állása szerint a forgalomba hozatal időpontjában nem volt felismerhető vagy , -a termék hibája jogszabály vagy kötelező hatósági előírás alkalmazásából ered. A gyártónak, forgalmazónak (Szolgáltató) a mentesüléshez elegendő egy okot bizonyítania.

Jelenlegi ára: 5 000 Ft
Az aukció vége: 2020-11-25 02:53 .

igazi napkő holdkő gömb gyöngy nyaklánc egyedi különleges 60 cm - Jelenlegi ára: 9 000 Ft

Különleges szinezetű napkő és holdkő gyöngyökből készített egyedi naklánc, extra hosszú, kapocs nélküli, 60 cm.  
nagyobb napkő gömbök: 10 mm átmérő (elől)
holdkő gömb átmérő: 8 mm (hátul, tarkónál)
a kövek valódiságára visszavételi garanciát vállalok


Jelenlegi ára: 9 000 Ft
Az aukció vége: 2020-11-30 23:59 .

PES 2018 Pro Evolution Soccer Xbox One Játék - Jelenlegi ára: 4 480 Ft

   Eladó PES 2018 Pro Evolution Soccer Xbox One Használt Játék!
 
Csomag feladások:
- Postai kiszállítás
- Futáros kiszállítás (előre utalás után vagy utánvétesen)
- Személyes átvétel: -Debrecen -Miskolc
Vásárlás előtt kérlek, érdeklődj a termékkel kapcsolatban!!
Minden terméket bélelt borítékban, biztosságosan küldünk el.


Jelenlegi ára: 4 480 Ft
Az aukció vége: 2020-11-30 22:44 .

Antik régi falióra - Jelenlegi ára: 11 999 Ft


Eladó egy régi parasztóra falióra a képeken látható állapotban. Évek óta dobozban áll, állapotáról nem tudok nyiltakozni, inkább azt mondom, hogy hiányos és nem működik. Azok a tartozékok vannak meg hozzá, amiket a képek ábrázolnak és olyan állapotban.
Postázom is!
 

Jelenlegi ára: 11 999 Ft
Az aukció vége: 2020-11-30 21:29 .

MixSy robotgépre mérőedény /zepter - Jelenlegi ára: 4 800 Ft

Mérőedény fedő nélkül az aukció tárgya.
Nem csak a MixSy robotgéphez kiegészítő , hanem bármihez mérőedényként is használható !
Csak a mérőedény az aukció tárgya!
Van hozzá aukción mérőedény fedő is,   narancssárga .
A KÉP ILLUSZTRÁCIÓ!
Személyes átvétele IX., Bp.


Jelenlegi ára: 4 800 Ft
Az aukció vége: 2020-11-30 19:35 .

Germán Arciniegas Eldoradó lovagja BL - Jelenlegi ára: 500 Ft

A képen látható állapotban van. Az Európa Könyvkiadó kiadása 1980.   300 oldal olvasott használt jó állapotban. A könyv átnézve, szép állapotban van.


Jelenlegi ára: 500 Ft
Az aukció vége: 2020-11-30 18:50 .

Senator töltőtoll - Jelenlegi ára: 1 400 Ft

Senator töltőtoll. Patronos, működik. Képen látható tokkal.  
Képek szerint.

Jelenlegi ára: 1 400 Ft
Az aukció vége: 2020-11-30 17:41 .

veteran agfa fényképezőgép - Jelenlegi ára: 8 000 Ft

1974 augusztus 19-én gyártott Agfa fényképezőgép.
Vakuval a tetején amely forgatható négy szer amig  ki nem ég, de ez sajnos már mind ki van égve.
A vaku levehető és cserélhető.
A készülék különben tökéletesen müködik.
A dátom a bőr előelap levétele után látható.

Jelenlegi ára: 8 000 Ft
Az aukció vége: 2020-11-30 16:18 .

Szörf mellény,mentőmellény - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Szörf mellény, mentőmellény. Gyerek méret. Mellbőség 30"-52"


Jelenlegi ára: 2 000 Ft
Az aukció vége: 2020-11-30 15:05 .

Mayo Chix Vivian felső - Jelenlegi ára: 4 000 Ft

Mayo Chix - Vivian felső, karcsúsított fazonnal, V nyakrésszel, dekoltázsnál köves patentokkal, alján kis fém márka jelzéssel.  S-M méretre. Hibátlan, új, címkés.
92% poliamid
8% elasztán
A postaköltség ajánlott levélként 600 Ft
 

Jelenlegi ára: 4 000 Ft
Az aukció vége: 2020-11-30 13:53 .

Új!!! Retro SIEMENS CAFETERIA kévégép - Jelenlegi ára: 8 990 Ft

Köszöntöm Aukciómon!
 
Eladó a képeken látható új SIEMENS CAFETERIA  retro kávéfőző.  
Ha valakinek kellemes emlékei fűződne a géphez, akkor itt a lehetőség.
A postaköltség a vevőt terheli.
A termék személyesen átvehető, vagy előre utalás után postázom. Utánvétellel nem postázok.
Köszönöm, hogy benézett az oldalamra.
 
Ha kérdése van, nyugodtan tegye fel.
Számlaképes vagyok.
 

Jelenlegi ára: 8 990 Ft
Az aukció vége: 2020-11-30 10:41 .

2020. november 29., vasárnap

Baren 23-as bőr boka cipő - Jelenlegi ára: 1 900 Ft

 használt cipő, a képeken lévő állapotban,
A teljes bth: 14, 5cm
Mpl posta csomagautomatába tudom postázni!
Weboxba, Foxpostba NEM!

Jelenlegi ára: 1 900 Ft
Az aukció vége: 2020-11-30 11:18 .

M42 Sony E adapter - Jelenlegi ára: 6 400 Ft

M42 / Sony E adapter  Fikaz gyártmány
M42 objektíveket lehet használni Sony E bajonettes gépvázakon.
Elektromos jelátvitel nincs.
Az adapterrel van végtelen.
Precíz, pontos kialakítás megmunkálás.
Alkalmas:
Minden Sony E bajonettes gépvázhoz, NEX

Jelenlegi ára: 6 400 Ft
Az aukció vége: 2020-11-30 09:50 .

Opel Astra F hátsó ködlámpa kapcsoló - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Opel Astra F hátsó ködlámpa kapcsoló eladó
Szállítási költsége: 525 ft, előre utalva. Utánvéttel nem küldöm el! Vásárlás után 24 órán belül (kivéve hétvége) küldök számlaszámot. Az átutalást követően a csomag 48 órán belül (kivéve hétvége) kerül feladásra. A csomag kézbesítése 1-2 munkanap.

Jelenlegi ára: 1 000 Ft
Az aukció vége: 2020-11-30 08:47 .

Expander - Jelenlegi ára: 90 Ft

Garázsvásár!
Expander 1 rugóval. A többi nincs meg.
Nézd meg a többi aukciómat is! Vásárolj be nálam! Minden olcsó!
Lehet gyüjtögetni! Ha 1000Ft felett vásárolsz tőlem akkor 10% kedvezményt adok avégösszegből!

Jelenlegi ára: 90 Ft
Az aukció vége: 2020-11-30 07:29 .

PS2 JÁTÉK konzol EREDETI EA - NASCAR 06 TOTAL TEAM CONTROL - Jelenlegi ára: 4 900 Ft

PS2 eredeti  játék eredeti csomagolásban, leirásával.   
EA - NASCAR 06 TOTAL TEAM CONTROL 
Nem csipelt  a konzolunk, amivel használtuk.  
Sonic ps2 konzolunkat megtalálod itt külön aukciómban.   

Jelenlegi ára: 4 900 Ft
Az aukció vége: 2020-11-30 03:41 .

Opel Meriva B/2 2014- - féltengely, bal oldali, M32-6 kézi váltóhoz, (a/b)14(nel/net) - Jelenlegi ára: 66 396 Ft

féltengely, bal oldali, M32-6 kézi váltóhoz, (a/b)14(nel/net) (13248626)
13248626
 Opel 
 Opel Meriva B 2014. 07. 01- (OPEMer B/2) 
Használt - bontott cikk!


Jelenlegi ára: 66 396 Ft
Az aukció vége: 2020-11-30 04:59 .

Vezeték Nélküli Töltő 5 Eszközhöz 10000 mA 145768 - Jelenlegi ára: 26 586 Ft

Ha szenvedélyesen rajongsz a informatikai és elektromos termékekért, és szeretsz lépést tartani a technológiával, ne maradj le a legkisebb részletekről sem, vásárold meg Vezeték Nélküli Töltő 5 Eszközhöz 10000 mA 145768-et verhetetlen áron. Dual: Vezeték nélküliKábelKapacitás: 10000 mAEgyidejűleg akár 5 mobileszközhöz is csatlakoztathatóBemenetek és kimenetek: USB x 3USB Type-C x 1Bázis: CsúszásmentesTartozék: KábelMéretei kb.: 22 x 7, 2 x 15 cm


Jelenlegi ára: 26 586 Ft
Az aukció vége: 2020-11-30 03:44 .

GUITAR METHOD 3 - THE MOST COMPLETE COURSE+CD - Jelenlegi ára: 3 500 Ft

Kotta, oktatási anyag, hozzá tartozó CD melléklettel.
Új állapotú, ritka darab,  nem használt, nem forgatott példány.
Boltban már nem kapható gitár oktatási anyag. oldal.
CD és a kotta külön műanyag tokban, mappában.
Számos ritka gitár kottát talál termékeim között, ide kattintva.
Postázás levélként, csomagként, Vatera futárral az Ön választása és az aktuális díjszabás szerint.  10000. - Ft feletti vásárlás esetén ingyenes házhozszállítás!  
Szállítás:  A vételár+postaköltség beérkezése után két munkanapon belül.  
Személyes átvétel Makón.
Kérjük tekintse meg böngészhető választékunkat ide kattintva

Jelenlegi ára: 3 500 Ft
Az aukció vége: 2020-11-30 02:29 .

Fésülködő asztal+ szék - Jelenlegi ára: 28 000 Ft


Eladó magasfényű lila-fekete fésülködő asztal.
A tükrök állíthatóak, 3 fiókos és hozzá illő szék.
Mélysége 40 cm, 59 cm magas az asztali részig,
112 cm a legmagasabb tükör tetejéig, 99 cm széles.


Jelenlegi ára: 28 000 Ft
Az aukció vége: 2020-11-29 20:35 .

Lilian Verner-Bonds: Színgyógyászat - Jelenlegi ára: 1 850 Ft


Állapot:  A képeken látható, jó állapotban.
Kiadó: Szukits Könyvkiadó
A kiadás éve:  2009
Kötéstípus:  Puha kötés
Oldalszám:  350
Kedves Vásárlók!
Kérem, vásárlás előtt mindenképpen olvassák el a "Szállítási feltételek" fül alatt található információkat.
Előre is köszönöm szépen a rendelést, és szép napot kívánok,
KönyvErdő

Jelenlegi ára: 1 850 Ft
Az aukció vége: 2020-11-29 23:50 .

Golyóstoll PARKER Royal IM Prémium metál cizellált ezüst klipsz - Jelenlegi ára: 19 558 Ft

Szállítási árak a termékek össztömege szerint:
0 kg- 2 kg 1999 Ft,
2 kg- 4 kg 2099 Ft,
4 kg- 9 kg 2249 Ft,
9 kg-13 kg 2349 Ft,
13 kg-18 kg 2449 Ft,
18 kg-23 kg 2599 Ft,
23 kg-28 kg 2999 Ft,
28 kg-38 kg 3999 Ft.
A túl méteres és/vagy törékeny áru kezelés felára 1. 100 Ft. Utánvét kezelés: 250 Ft
38 kg fölött, egyedi árat adunk.
Több termék vásárlása esetén a szállítást csak egyszer kell megfizetni.
Cikkszám:
Elérhetőség:
1 darab raktáron
másodlagos egység:
darab
"Professzionális és megbízható. Ideális partner, mely korlátlan lehetőséggel rendelkezik; az IM tollak egyszerre elegánsak, ragyogóak és közkedveltek. A tartós rozsdamentes acél hegy és tolltest a Parker örökséget visszhangozzák, minden részletében az írás élményére törekedve. "

Jelenlegi ára: 19 558 Ft
Az aukció vége: 2020-11-29 22:41 .

3 krajcár 1849 NB - ritka ! - Jelenlegi ára: 14 900 Ft

  
3 krajcár 1849 NB - Szabadságharc
A képeken látható szép állapotban.
réz
vert db: ??
Szállítás és fizetési lehetőségek:
- személyes átadás Budapesten
- banki előreutalás, ebben az esetben a leütési áron felül a Magyar Posta által megszabott feladási díjat is kérek utalni.
Kérem, hogy csak akkor licitáljon, ha komolyan is gondolja! Amennyiben Ön nyerte a licitet, akkor kérem, vegye fel velem a kapcsolatot egy héten belül. Köszönöm.
 

Jelenlegi ára: 14 900 Ft
Az aukció vége: 2020-11-29 21:18 .

Régi körzők, körző dobozok egyben - Jelenlegi ára: 3 200 Ft

Eladók a képeken látható körzők, régi körzős dobozok. Minden, ami a képeken van.
a fotókon jól látható állapotban.


Jelenlegi ára: 3 200 Ft
Az aukció vége: 2020-11-29 19:47 .

*** CASIO PRIVIA PX- 410R DIGITALPIANO *** - Jelenlegi ára: 300 000 Ft

620 hangszín
50 vonórúd orgonahang
Flashmemória
Zongora beállítás gomb (PIANO SETTING)
166 előre beprogramozott ritmus + 16 felhasználói ritmus
Automatikus kíséret
Nagy, információkban gazdag kijelző
Dal emlékezete
Szintetizátor funkció
Általános MIDI kompatibilitás
Erőteljes hatások
USB csatlakozó
keverő
Regisztrációs memória
Adatok letöltése a számítógépről (Internet Data Expansion System)
Hely SD memóriakártyákhoz
Puha pedál és sostenuto pedál
Csatlakoztathat egy kereskedelemben kapható mikrofont a MIC IN aljzathoz, és ezzel énekelhet a zeneművekhez.
MIC VOLUME vezérlés a hangerő beállításához.
MIC ECHO gomb az echo effektus bekapcsolásához.
Hordtáska (ROK), hordozható fém állvány (König & Meyer Németország) - az otthon felállított fa állvány mellett - és két pedállal eladó.

Jelenlegi ára: 300 000 Ft
Az aukció vége: 2020-11-29 18:50 .

G. FAZEKAS ERZSÉBET: A FELSZABADULÁS ÚTJÁN - 1945 - ILLÉS BÉLA ELŐSZAVÁVAL - Jelenlegi ára: 2 990 Ft


151 OLDAL.
KÖZEPES ÁLLAPOTÚ. A PAPÍRBORÍTÓ MEGVISELT, SZAKADOZOTT. A KÖNYVBEN HELYENKÉNT INTÉZMÉNYI PECSÉTEK.
SZEMÉLYES ÁTVÉTEL A XII. KERÜLETBEN.
A3


Jelenlegi ára: 2 990 Ft
Az aukció vége: 2020-11-29 17:35 .

Távirányítós autó, Sziklamászó játék, 2 kerék meghajtású - Jelenlegi ára: 3 300 Ft

A sziklamászó autó távirányítós.
Méretei a fotók között.
A 4 kerék meghajtásból 2 KERÉK MEGHAJTÁS működik de ettől függetlenül is gyors és fürge. (Ezért ennyi az ára. )
Tölthető akkumulátorral.
Eredeti dobozában. (A doboz egy kis helyen sérült. )
A termék tulajdonságait és adatait a fotók között találod.
A küldés megoldható Foxpost-al automatába vagy házhoz szállítással.
Több új és használt holmit is hirdetek, ha érdekel, nézz szét a hirdetéseim között.

Jelenlegi ára: 3 300 Ft
Az aukció vége: 2020-11-29 16:18 .

Soltész Rezső - Szóljon hangosan az ének (Pepita SLPX 17705, 1982) - Jelenlegi ára: 200 Ft


Tisztelt Érdeklődő!
Eladó a képeken látható nagylemez (LP).
A kiadvány eredeti, használt, nagyon jó állapotú.
A lemezen nem észleltem karcokat, nem poros, de rég volt lejátszva, kis tisztítást igényel, ezért a VG besorolás. Én gépi (vákuumos) mosást javasolnék lejátszás előtt.
(Ebben -igény esetén- tudok segíteni, de mivel saját mosóm nincs, én is csak 400, - forint/lemez plusz költségért tudom mosatni a lemezeket.
2000, - forint/db. fölötti lemezek esetén a mosás költsége benne van a vételárban, ez alatti lemezek esetén külön kérésre +400, - forint/db. árért lemosatom a lemezt, ebben az új belső tasak ára is benne van. Ilyen jellegű igényét kérem, a vásárlást követően jelezze! A mosatás 1-2 munkanapot igénybe vehet, ezért az átadás/postázás ideje ennyivel kitolódhat. )
Az állapot felmérése vizuálisan történt, nem teszteltem a lemezt.
A borító a képeken látható, nagyon jó (VG) állapotú.
Borító: G (10/6)
Media: VG (10/7) mosni kell!
Amennyiben postai úton történő átvételt szeretne választani, kérem az utalással várja meg, míg küldöm a postaköltség pontos összegére vonatkozó információt!! A terméklapon a szállítási költségre vonatkozó adatok csak tájékoztató jellegűek.
Licitet nem törlök!
Az árverés lezárását követően kérem, 3 munkanapon belül vegye fel velem a kapcsolatot e-mailben, vagy telefonon!
Kérem, vegye figyelembe a fentieket a licitálás előtt!
Köszönöm az érdeklődést!
A minősítés a nemzetközi kereskedelmi szabvány alapján történt:
M (Mint – „ újszerű, kifogástalan” ) Teljesen kifogástalan állapotú (le nem játszott) lemez.
NM (Near mint – „ szinte újszerű” ) Szinte kifogástalan állapotú lemez, egy-két nagyon apró felületi hajszálkarc fellelhető rajta, a lejátszás teljesen sercegésmentes.
EX (Excellent – „ kiváló” ) Alig használt, szinte újértékű lemez, apró felületi sérülés előfordulhat, ám ez a lejátszáskor nem hallható. A borítón minimális kopás fedezhető csak fel az éleknél vagy sarkoknál.
VG (Very good – „ nagyon jó” ) Keveset használt lemez, felületi karcok lehetnek rajta; kis mértékű, ám a lejátszást érdemben nem zavaró sercegés előfordulhat. A borítón fellelhető árcédula, vagy annak nyoma, illetve lemez-okozta kisebb mértékű körkopás is lehetséges.
G (Good – „ jó” ) Erősen használt lemez, zavaró sercegés hallható, de a lemez végigjátszható. A borítón nagyobb felületi kopás, gyűrődés, élén pedig szakadás található.
F (Fair – „ tűrhető” ) Rossz állapotú lemez, erős sercegés, a tű néhol ugrik. A borító szakadt, foltos vagy gyűrött.
P (Poor – „ gyenge” ) Lejátszhatatlan, mélyen karcos vagy hullámos lemez, a borító erősen sérült vagy hiányos.
B (Bad – „ rossz”
W (Worn – „ megviselt” )


Jelenlegi ára: 200 Ft
Az aukció vége: 2020-11-29 15:05 .

RGH-s XBOX 360 SLIM 320GB KONZOL+KINECT+2 KONTROLLER+55 JÁTÉK A GÉPEN+1 HÓNAP GARANCIA - Jelenlegi ára: 55 000 Ft

XBOX 360 SLIM 320GB KONZOL+KINECT+55 JÁTÉK A GÉPEN. (KINECTES, GYEREK, LEGÓS, SPORT, AUTÓS, KALAND, STB)
FREESTYLE 3 MAGYAR MENÜVEL! A GÉP TELE JÁTÉKOKKAL.
TÁP+AV KÁBEL+2 FEKETE WIRELESS KONTROLLER
HIBÁTLANUL MŰKÖDIK!
SZEMÉLYES ÁTVÉTEL ÉRDEN VAGY POSTA AZ ALÁBBI DÍJAKON
1 NAPOS ÜZLETI CSOMAGKÉNT: +1. 500FT
MPL CSOMAGAUTOMATÁBA: +800FT
A TERMÉKRŐL SZÁMLÁT ADOK ÉS 1 HÓNAP GARANCIÁT VÁLLALOK
TEKINTSE MEG A TÖBBI XBOX 360-ONE-PS4-DVD-EGYÉB TERMÉKEIM
JÁTÉKOK-KONZOLOK-KIEGÉSZÍTŐK SZÉLES VÁLASZTÉKBAN!


Jelenlegi ára: 55 000 Ft
Az aukció vége: 2020-11-29 13:47 .

Usch Luhn: Pimasz Négyes - Csajbanda a Csillag-tanyán - Jelenlegi ára: 1 200 Ft

Egyszer olvasott könyv tökéletes állapotban. Posta, Foxpost, MPL és személyes átadás is megoldható.

Jelenlegi ára: 1 200 Ft
Az aukció vége: 2020-11-29 12:29 .

2020. november 28., szombat

ANDORRA 5 EURO CENT 2019! KECSKE! ! UNC! RITKA! - Jelenlegi ára: 549 Ft

ANDORRA 5 EURO CENT 2019! KECSKE!  UNC! RITKA!!
Mint a képen!
ANDORRAI PÉNZÉRME!
RITKA!
UNC
POSTAKÖLTSÉG:
- ajánlott posta 600. - (bármennyi), elsőbbségi 650. -
- sima 200 , elsőbbségi levél 250. -, (simán csak 1-2 érméig és  1000 forint alatti vásárlásnál, és csak a vevő felelősségére postázok!!! )


Jelenlegi ára: 549 Ft
Az aukció vége: 2020-11-29 10:41 .

Dogz - Ps2 - Jelenlegi ára: 4 000 Ft


KÉRNÉM 5 NAPON BELÜL ÁTUTALNI AZ ÖSSZEGET
AMENNYIBEN NEM TÖRTÉNIK MEG ÚJRA INDUL A HIRDETÉS!!!!
ÖSSZEG BEÉRKEZÉSE UTÁN 3 NAPON BELÜL POSTÁZOM A TERMÉKET!!!
Postai kiszállítás (előre utalás után )
Személyes átvétel:   Budapest
Vásárlás előtt ha van kérdésed érdeklődj a játékkal kapcsolatban!!
Minden játékot borítékban, ajánlva postázom!


Jelenlegi ára: 4 000 Ft
Az aukció vége: 2020-11-29 09:59 .

Patek Philippe karóra - Jelenlegi ára: 16 990 Ft

PATEK PHILIPPE 
- minden segédmutató működik !
- önfelhúzós seagull automata szerkezet 
- nemesacél tok , átmérő 44 mm KN
- karcálló kristály üveg 
- fehér számlap 
- üveg hátlap acél keretben 
- barna bőr szíj 230 mm hossz 
- nemesacél márka jelzett tüske csat
Figyelem!
Diszdoboz külön rendelhető.
8000ft.


Jelenlegi ára: 16 990 Ft
Az aukció vége: 2020-11-29 08:44 .

2015, SZÉLL KÁLMÁN 2000 FT, BU! - Jelenlegi ára: 2 990 Ft

Tartásfok: UNC
Névérték:
2000
Minőség:
BU
Anyag:
Cu75Ni25
Kibocsátott:
5000 db
Átmérő:
30 mm
Súly:
10, 3 g
Ajándéknak vagy gyűjteménybe egyaránt kitűnő!
2000E63
Kérem, tekintse meg további érméimet is!


Jelenlegi ára: 2 990 Ft
Az aukció vége: 2020-11-29 07:29 .

Akril - Földgömb - falióra 30 x 30 cm - Jelenlegi ára: 5 990 Ft

Akril - Földgömb - falióra 30 x 30 cm BH44575
Az eredeti BYHOME  DESIGN  modern faldekoráció, mely garantáltan magára vonja a figyelmet!
 
Alapanyaga: akril
 
Vastagsága: 3 mm
 
Színe: fekete
 
Az akril egy esztétikus, műanyagalapú, de üveg megjelenésű anyag, mely 50 %-kal könnyebb, de 6szor erősebb az üvegnél.
 
A termék 100% -ban ByHome termék, a tervezéstől a kivitelezés minden pontja itt készül nálunk.
 
Méret karton csomagolásban: 32 x 32 x 5  cm.
 
Alakzat részei:
 
Óra: óra főrész   8, 5 cm átmérőjű
 
óramutató  : 6, 7 cm fém
percmutató  : 10 cm  fém
másodperc mutató  9 cm fém
 
Óra szerkezet : AYPAS gyártmány, 1 db elemmel működik
 
Un. csendes járású óramű!
 
Felszerelés:
 
Az óra szerkezetet tegyük fel a falra a szerkezet hátulján egy akasztó található, mely  segítségével az óra egy kicsi szeggel a falra rögzíthető.
 
A termék az elemet nem tartalmazza!

Jelenlegi ára: 5 990 Ft
Az aukció vége: 2020-11-29 05:35 .

Baranyai Helytörténetírás 1968. Pécs, Baranya - Jelenlegi ára: 2 000 Ft


Dr. Szinkovich Márta (szerk. ): Baranyai Helytörténetírás 1968. A Baranya Megyei Levéltár évkönyve
Kartonált, 240 oldal, korának és anyagának megfelelő, elég jó állapot (a sarkoknál és a gerinc alján és tetején kisebb hibák.
A sorozat első kötete, mindössze 500 példányban jelent meg.
Benne:
Vargha Károly: Ibafa
Pap László: A mohácsi csata
Petrovich Ede: Az egyetemalapító Vilmos pécsi püspök és Janus Pannonius sírhelye
... és más értékes és érdekes tanulmány
Köszönöm, hogy benézett! Kérem, tekintse meg teljes kínálatomat!
Személyes átvétel lehetséges Pécsett, postázás kizárólag ajánlva, a Magyar Posta mindenkori díjszabása szerint.


Jelenlegi ára: 2 000 Ft
Az aukció vége: 2020-11-29 04:44 .

Kisfiú 12 hó kantáros kordbársony nadrág 74-80-as - Jelenlegi ára: 190 Ft

Kedves Érdeklődő!
Helyhiány és kihasználatlanság miatt eladásra kínálom a gyerkőcök ruháit, játékait, plüsseit, baba cuccainkat és egy-két felnőtt ruha is eladásra kerül. Ahogy időm és a gyerkőcök engedik töltöm fel, így érdemes vissza-visszanézni.
Dohányfüst - és állatszőr mentes az otthonunk!
FIÚ ruhák főleg 98-104-110-116-122-es méretben, lábbelik 25-től 33-as méretben, de egy-két eltérő méret is akad még.
KISLÁNY baba ruhák 56-58-62-68-74-es (0-12-hós) méretben, cipőcskék 17-18-19-20-as méretben.
NŐI ruhák főleg XS, S, M-es méretben.
A legtöbb ruha üzletben/webshopban vásárolt, csak mi hordtuk, nem agyonhasznált darabok!  Amelyik ettől eltér, azt külön jelzem! A fénykép nem minden esetben adja vissza  a színt, ha úgy látod, hogy fakó és én ezt nem jelzem, akkor az csak a fényviszonyok miatt van! A ruhák használtak, kérlek ennek tudatában licitálj! Feltöltés előtt természetesen alaposan átnézem őket, de ettől még előfordulhat, hogy nem veszek észre pici lukat, foltot, szakadást.  
3 gyerkőc mellett mérni sajnos nem tudok, kérlek erre ne is kérj. A címkét próbálom minden esetben fényképezni, így látod az anyagösszetételt és méretet.
Küldök vásárlási értesítőt, abban minden szükséges információ benne van.  
Kapcsolatfelvételre és fizetésre 7 napot várok, utána negatívan értékelek.
Licit bevárásra van lehetőség, erre kérned sem kell : ).
Ezen az aukción 
egy kantáros nadrágra
licitálhatsz.  
Folt- és szakadásmentes.  
Személyes átvétel 1000, - Ft össz vásárlás felett, 1000, -Ft alatt kizárólag posta 
 

Jelenlegi ára: 190 Ft
Az aukció vége: 2020-11-29 03:41 .

Samsung Galaxy S8+ gyári Protective Cover hátlap tok, kék&barack, EF-MG955CL, (SM-G955) - Jelenlegi ára: 500 Ft

Samsung Galaxy S8+
gyári Protective Cover hátlap tok
kék&barack
EF-MG955CLEGWW
(SM-G955)
A képeken látható állapotban.
Az első 4 kép a tényleges tokról készült, a többi netes katalóguskép.

Jelenlegi ára: 500 Ft
Az aukció vége: 2020-11-29 02:18 .

--- Eredeti Dainese D-dry motoros kabát , minőségi férfi téli vászon kabát Méret: 50 - Jelenlegi ára: 8 500 Ft


Méret: - Mellbőség (cm): 56 - Hosszúság (cm): 68 - Ujjhossz (cm): 78
A termék állapotát a képek mutatják!
Ha kérdésed van írj nyugodtan!
A termék állapotát a képeken megtekintheted és kérlek, azokat figyelembe véve vásárolj!
Csak komoly érdeklődök licitáljanak és vásároljanak!
Mindig csak a képen szereplő termék az aukció tárgya, csak ami a képen van azt kapja a vásárló!!!!!  
Értesítésem kiküldése után 3 nappal kérem kiegyenlíteni a számlát
A postaköltség nem a végleges ár, a termék megvásárlása utáni értesítő fogja tartalmazni a csomag pontos, aktuális postai értékét!
Személyes átvételi opció direkt nincs megadva!
Csak Foxposton keresztül küldöm házhoz vagy automatába.
Személyes átvételi opció direkt nincs megadva!

Jelenlegi ára: 8 500 Ft
Az aukció vége: 2020-11-29 01:05 .

SLPM 37042 Záray Márta & Vámosi János - Álomvilág - Jelenlegi ára: 250 Ft

nagylemez, 12", 30 cm, 33 rpm
Made in Hungary
A lemez állapotát szemrevételezéssel próbáltam megállapítani, minden lemezt végighallgatni nem áll módomban.
A minősítés a nemzetközi kereskedelmi szabvány alapján történt:
https: //hu. wikipedia. org/wiki/Hanglemezek_%C3%A1llapot%C3%A1nak_oszt%C3%A1lyoz%C3%A1s%C3%A1ra_haszn%C3%A1lt_jel%C3%B6l%C3%A9sek_list%C3%A1ja
A lemezek, kazetták a legkülönbözőbb helyekről érkeznek hozzám, lakásból, padlásról, pincéből, spájzból. Lehet köztük dohos, dohányos, stb.
Az értékesebb lemezek esetében ezt megpróbálom feltüntetni, de kínálatomban igen ritkán fordul elő különösebben értékes lemez.
A borítókon szemmel látható elváltozások, foltok és firkák a feltöltött képeken láthatóak.
Kazetták minden esetben "teszteletlen"-ként kerülnek feltöltésre.
A termékek tisztításra szorulhatnak.
Postázás: az utalás beérkezését követő 1 héten belül.
Kérem, csak abban az esetben vásároljon tőlem, ha ezt elfogadja.
A vatera az aukció zárását követő 30. nap után a tranzakciót sikeresnek ítéli és a jutalékot levonja.
Amennyiben a 20. napig a vevő nem jelentkezik, negatív értékelést adok és az aukciót újraindítom.

Jelenlegi ára: 250 Ft
Az aukció vége: 2020-11-28 23:50 .

Phonic MAX860 Plus Professional Power Amplifier 933W végfok hibás Ingyen szállítás - Jelenlegi ára: 25 000 Ft

Ingyen szállítással! Azaz csak a termék árát kell fizetni, az MPL szállítási költséget mi vállaljuk előre utalás után, akár postapontra akár házhoz szállítás esetén is! Így nincs más teendője, csak a termék(ek) árát kell utalni a megadott számlára és alaposan becsomagolva érkezik a termék. Csak előre utalás esetén ingyenes szállítás !!! A termék átvehető személyesen is Berettyóújfaluban egyeztetett helyen és időpontban.
Phonic MAX860 Plus Professional Power Amplifier 933W végfok hibás Ingyen szállítás
Brutálisan nehéz, komoly darab
Teszteltük, a teszt során az alábbi megállapításra jutottunk:
Bekapcsolás után a ventillátor forog , de nem ad hangot, megnéztem a két biztosíték ki volt olvadva, tettem bele újat, de bekapcsolást követően ismét kiolvadt, így gyanítom, hogy végfok hibás.
Ezért hozzértőknek ajánlom és hibásként hirdetem.
Hálózatból felvett teljesítménye 933W
2 hangfal csatlakoztatható rá.
A hozzáértők kedvéért tettem fel képet a belsejéről is.
Távirányító nincs hozzá ; )
Esztétika: A képen látható jó állapotban.   Mivel használt készülék ezért kopások, karcolások, használati nyomok, sérülések előfordulhatnak rajta  a szállításból és a használatból adódóan.
Garancia koránál fogva nincs rá.

Jelenlegi ára: 25 000 Ft
Az aukció vége: 2020-11-28 22:35 .

Helyettesítő akku Samsung típ. SLB-1137D - Jelenlegi ára: 3 990 Ft

Helyettesítő akku Samsung típ. SLB-1137D
Feszültség: 3, 7V
Teljesítmény: 1100mAh/4, 1Wh
Típus: Li-Ion
Szín: Fekete
Méret: 45, 9mm x 33, 8mm x 6, 6mm
A termék postai vagy futárszolgálattal történő feladása a megrendeléstől számított 5-6 munkanapon belül várható.
A szállítás várható időpontjával kapcsolatos információ tájékoztató jellegű, bővebb információval a megrendelést követő visszaigazoló e-mailben szolgálunk!
Cégünk nyitva tartása H-P 9: 00-16: 30 között van, így értesítőinket is csak ekkor tudjuk küldeni (hétvégén nem! )
Megértését köszönjük!
Csere, - beszámítás, - alku nem lehetséges!
A termék személyesen Sopronban vehető át!
A GLS futárszolgálat választása esetén, a kézbesítés napján lehetőség van SMS-értesítés igénybevételére is.
Amennyiben szeretne SMS-értesítést kapni, azt a megrendelés leadásakor a megjegyzésben kérjük jelezni!
Minden megjelenített termék, ha ezt külön másképpen nem jelöljük, nem eredeti tartozék, amik idegen gyártók termékei, minőségi cellákkal és garanciával.
A mellékelt termékfotó csak illusztráció!!! Ha a termékfotón két termék látható, az azért van hogy könnyebb legyen felismerni, beazonosítani. A termékfotó minden esetben 1 db, azaz EGY darab termékre vonatkozik, kivéve ha több darabot tartalmazó csomagról van szó!!!
Amennyiben nem találja termékeink között keresett akkuját, töltőjét, vagy készüléke típusát kérdezzen tőlünk, mivel az összes modellszámot nem tudjuk felsorolni, listázni.
Több termék rendelése esetén is csak egy szállítási díjat számítunk fel!!!
Cégünk által forgalmazott termékekre a szavatossági idő 2 év. A szavatosság kezdete megegyezik a számla (Fogyasztói szerződés) kiállításának dátumával, ezért azt minden esetben jól őrizze meg! Polgári Törvénykönyvről szóló 1959. évi IV. törvény 305. § (1) és (2) bekezdése szerint: A vásárlást követő hatodik hónap végéig jelentkező hiba esetén a forgalmazónak kell bizonyítania, hogy a hiba a vásárlás időpontjában nem volt a termékben! A 6. hónap leteltével azonban vevőnek kell bizonyítania, hogy a hiba vásárláskor is létezett!
Köszönjük megtisztelő bizalmát!
1. 70. SAM. 999. 16

Jelenlegi ára: 3 990 Ft
Az aukció vége: 2020-11-28 21:18 .

27. Kotta, Melodies Plus 37 Movie Thems - Jelenlegi ára: 990 Ft

Zene OutletGyűjtemény kiárusítás
Kotta,  Melodies Plus 37 Movie Thems
Kotta A4 méret 
Eredeti Kiadvány
50 oldal
A termék készleten van. Szállítás előreutalást követően 2-3 napon belül.
Postai utánvét és személyes átvétel nem lehetséges.

Jelenlegi ára: 990 Ft
Az aukció vége: 2020-11-28 20:05 .

Grindhouse - Terrorbolygó (2007) DVD r: Robert Rodriguez, fsz: Rose McGowan - Jelenlegi ára: 990 Ft

Grindhouse - Terrorbolygó (2007) DVD
rendezte: Robert Rodriguez
főszerepben: Rose McGowan
Állapot: használt, de szép állapotban
hang: magyar, angol
felirat: magyar
Átvehető: azonnal, a Westend mellett 2 percnyire levő üzletünkben
További részletek a fotókon találhatók
Premierfilmek a legjobb áron!
William és Dakota Block orvos házaspár éjjeli ügyeletét szinte elárasztják a város lakói. Testüket üszkös fekélyek borítják, üres tekintetük hátborzongató. A sebesültek között van Cherry (Rose McGowan), a go-go girl, aki egy támadásban elvesztette egyik lábát. Ex-barátja, Wray (Freddy Rodriguez) kíséri el és próbálja oltalmazni. Cherry talán nincs a legjobb formájában, de a táncrendjében még van egy előjegyzés, amit teljesítenie kell.
A megrokkant sebesültek hamarosan felbőszült támadókká változnak, Cherry és Wray pedig egy alkalmi harcosokból verbuválódott csapat élén száguld a végzet felé. Van-e még biztonságos hely a Terror bolygóján?
A B-kategóriás filmjek iránt érzett határtalan tiszteletük jeléül Quentin Tarantino és Robert Rodriguez elkészítette a Grindhouse-t, mely két egészestés filmből áll. A Terrorbolygó vérbeli zombifilm, veszett humorral. A történet sokat merített a hetvenes évek független forgalmazásban megjelent klasszikus horrorfilmjeiből.
KÉREM, FIGYELMESEN OLVASSA EL AZ ALÁBBIAKAT:
Minden termék esetében feltüntettem az átvételi lehetőségeket:
Azonnal átvehető - raktáron van, azonnal elvihető.
2-5 munkanap alatt szállítható - nincs raktáron, a beszerzése a feltüntetett időn belül várható.
A legtöbb termékem ÚJ, gyári állapotú.
Ami használt, arról pontos állapotleírást adok.
Szállítás: személyes átvétel vagy ajánlott levélként előre utalás után
Postázás: csak ajánlott levélként vállalok feladást, az aktuális postai díjszabás szerint + bélelt boríték ára. Minden ajánlott levelet LNK ( levélládába nem kézbesíthető ) opcióval adok fel, mivel a Magyar Posta már csak így vállal garanciát az ajánlott levelekért. Ha elsőbbségi opciót szeretne kérni, kérem, vásárláskor jelezze.
Postai utánvétet nem vállalok.
Ha a termék átvétele/postázása időhöz van kötve, kérem, ezt vásárlás ELŐTT egyeztesse velem, vásárlás után előre egyeztetés nélkül ezt nem tudom garantálni.
Igyekszem minden feltett kérdésre pár órán belül válaszolni.
Személyes átvétel: a Westend mellett közvetlenül, előre egyeztetett időpontban.
Az időpont egyeztetés nélkül érkező Vásárlók esetében nem tudok garanciát vállalni a termék azonnali átadására, ilyen esetben nem tudok reklamációt elfogadni, kérem, ezt vegye figyelembe. Ezért kérem, vásárlás után minden esetben egyeztessen átvételi időpontot.
Számlaadás: van
Garancia: 1 hét, csak és kizárólag gyári hibás terméket cserélek. A nem rendeltetésszerű használatból keletkező meghibásodásra nem vállalok garanciát. Kérem, a vásárolt terméket személyes átvétel esetén ellenőrizze.
Minden az aukcióimon eladó kép- és hanghordozó eredeti kiadvány, nem másolat.
Köszönöm, hogy elolvasta és tudomásul vette a fentieket a problámamentes kiszolgálás érdekében.


Jelenlegi ára: 990 Ft
Az aukció vége: 2020-11-28 18:50 .

Bobafett : Kotorszky (LP) (ÚJ) - Jelenlegi ára: 7 490 Ft

Bobafett: Kotorszky
Új, kiadói, számozott példányok
19 ; 37


Jelenlegi ára: 7 490 Ft
Az aukció vége: 2020-11-28 17:35 .

Új minőségi szigetelt lambéria kutyaház garancia szállítás - Jelenlegi ára: 65 000 Ft

Eladó új minőségi szigetelt lambéria kutyaház felnyitható tetővel.
- belső méretei 90x66x70 cm
- minden oldalán szigetelt 5, 5 cm vastag oldalak (padló és tető is szigetelt)
- vízálló zsindely tetővel szürke színben felnyitható (levehető) lapostetős kivitelben
- bejárat hosszú oldalon szemből nézve jobb szélre eltolva (lehet bal széle is)
- időjárás ellen kezelve több rétegben
- rágás ellen fém élvédőkkel ellátva
- 3cm fa lábakon
- külön kérésre hőstop szalag a bejáratra
- 6 hónap garancia
- igény szerint kedvezményes kiszállítás országosan
Az ár nem tartalmazza a hőstop szalag és esetleges szállítás költségét.
Azonnal átvehető.


Jelenlegi ára: 65 000 Ft
Az aukció vége: 2020-11-28 16:18 .

Helyettesítő akku Sony Cyber-shot DSC-P100/R - Jelenlegi ára: 3 990 Ft

Helyettesítő akku Sony Cyber-shot DSC-P100/R
Feszültség: 3, 7V
Teljesítmény: 900mAh/3, 3Wh
Típus: Li-Ion
Szín: Szürke
Méret: 46, 1mm x 35, 6mm x 8, 6mm
A termék postai vagy futárszolgálattal történő feladása a megrendeléstől számított 5-6 munkanapon belül várható.
A szállítás várható időpontjával kapcsolatos információ tájékoztató jellegű, bővebb információval a megrendelést követő visszaigazoló e-mailben szolgálunk!
Cégünk nyitva tartása H-P 9: 00-16: 30 között van, így értesítőinket is csak ekkor tudjuk küldeni (hétvégén nem! )
Megértését köszönjük!
Csere, - beszámítás, - alku nem lehetséges!
A termék személyesen Sopronban vehető át!
A GLS futárszolgálat választása esetén, a kézbesítés napján lehetőség van SMS-értesítés igénybevételére is.
Amennyiben szeretne SMS-értesítést kapni, azt a megrendelés leadásakor a megjegyzésben kérjük jelezni!
Minden megjelenített termék, ha ezt külön másképpen nem jelöljük, nem eredeti tartozék, amik idegen gyártók termékei, minőségi cellákkal és garanciával.
A mellékelt termékfotó csak illusztráció!!! Ha a termékfotón két termék látható, az azért van hogy könnyebb legyen felismerni, beazonosítani. A termékfotó minden esetben 1 db, azaz EGY darab termékre vonatkozik, kivéve ha több darabot tartalmazó csomagról van szó!!!
Amennyiben nem találja termékeink között keresett akkuját, töltőjét, vagy készüléke típusát kérdezzen tőlünk, mivel az összes modellszámot nem tudjuk felsorolni, listázni.
Több termék rendelése esetén is csak egy szállítási díjat számítunk fel!!!
Cégünk által forgalmazott termékekre a szavatossági idő 2 év. A szavatosság kezdete megegyezik a számla (Fogyasztói szerződés) kiállításának dátumával, ezért azt minden esetben jól őrizze meg! Polgári Törvénykönyvről szóló 1959. évi IV. törvény 305. § (1) és (2) bekezdése szerint: A vásárlást követő hatodik hónap végéig jelentkező hiba esetén a forgalmazónak kell bizonyítania, hogy a hiba a vásárlás időpontjában nem volt a termékben! A 6. hónap leteltével azonban vevőnek kell bizonyítania, hogy a hiba vásárláskor is létezett!
Köszönjük megtisztelő bizalmát!
1. 70. SON. 6. 5

Jelenlegi ára: 3 990 Ft
Az aukció vége: 2020-11-28 15:05 .

Kisállat ruházat (28,5 x 4 x 41 cm) - Jelenlegi ára: 5 671 Ft


Márka:
Mascow
EAN:
8430852419774
Szállítási idő:
16 nap
Ha új, piacra lépő tételeket keresel, bemutatjuk a ?? Kisállat ruházat (28, 5 x 4 x 41 cm) -ot!
Méretei kb.: 28, 5 x 4 x 41 cmFontos információk: Válogatott minták véletlenszerűen a készlet szerint
Márka: Mascow
EAN: 8430852419774
Szállítási idő: 16 nap


Jelenlegi ára: 5 671 Ft
Az aukció vége: 2020-11-28 13:47 .

Carhartt Pullover Winter Jacket M - Jelenlegi ára: 26 990 Ft

Kihasználatlansag miatt eladó Carhartt jacket.
Óriási első zseb. Két kezmelegito zseb, polár bélés. Szél és vízálló.
Merete M
Személyesen átvehető Pécsen. Foxpost megoldható a vevő terhére.
Új ára 150Eur

Jelenlegi ára: 26 990 Ft
Az aukció vége: 2020-11-28 12:29 .

2020. november 27., péntek

Sharkoon PMP35 4044951015900 - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

(3, 5mm TRRS jack - 3, 5mm audio + mikrofon jack; fekete)

Jelenlegi ára: 2 000 Ft
Az aukció vége: 2020-11-28 10:35 .

Arany medál (Gy-Au23213) - Jelenlegi ára: 17 600 Ft

Arany medál
14karát
1, 1g
2cm
Személyes átvétel: Győr
továbbá: Dunaújvárosban, Székesfehérváron, Kecskeméten, Szombathelyen,
Zalaegerszegen, Nagykanizsán, Pécsen, Budapesten, Szegeden.
!!! Figyelem Akció!!!!
50. 000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítási költséget átvállaljuk!!!
Kérem nézze meg többi termékünket is!
Ékszer, óra, porcelán és festmény között is válogathat!
További jó licitálást,
Sikeres Vaterázást kívánunk!


Jelenlegi ára: 17 600 Ft
Az aukció vége: 2020-11-28 09:59 .

Best Basic szürke kardigán XXL - Jelenlegi ára: 800 Ft

Keveset használt de a hónalja bolyhos a képeken látható végig gombos felhajtható ujjú mell bőség max. 75 centi.

Jelenlegi ára: 800 Ft
Az aukció vége: 2020-11-28 08:44 .

Tolltartó Photo Totto Pidal Zöld (20 Cm) - Jelenlegi ára: 7 191 Ft

A gyerekek a legjobbat érdemlik, ezért mutatjuk be most a Tolltartó Photo Totto Pidal Zöld (20 Cm) terméket, amely idális azoknak, akik minőség termékeket keresnek a kisgyermekeiknek! Vásárold meg a Totto a legjobb árakon!
Méretei kb.: 20 x 9 x 3 cmTartozék: 3 FülkékAnyag: Vászon


Jelenlegi ára: 7 191 Ft
Az aukció vége: 2020-11-28 07:29 .

Fa kerti középső raklapkanapé antracitszürke/virágos párnákkal - Jelenlegi ára: 39 700 Ft


Szín:
Zöld
Csomagok száma:
2
Kerti raklapkanapénk ideális választás pihenésre és kellemes időtöltésre családjával vagy barátaival. A raklap időtálló kialakításának köszönhetően a fakarosszék rusztikus bájt kölcsönöz teraszának, kertjének vagy nappalijának. Minőségi fenyőfából készült, ezért ez a szabadtéri kanapé ülőke strapabíró, időjárásálló és környezetbarát. Ez a kanapé szilárd szerkezetű és kevés karbantartást igényel. Puha, vastagon bélelt ülőpárnákkal szállított kerti kanapénk maximális komfortot fog nyújtani. A kerti bútor könnyen összeszerelhető. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a fa természetes anyag, emiatt előfordulhatnak rajta tökéletlenségek. Színe: többszínű és fehérAnyaga: fenyőfa, szövet (100% poliészter)Teljes méret: 60 x 67, 5 x 60, 8 cm (Szé x Mé x Ma)Ülőfelület mélysége: 61, 5 cmÜlőfelület magassága: 30, 5 cmÜlőpárna vastagsága: 10 cmHátpárna vastagsága: 13 cmFejpárna mérete: 40 x 40 cm (Ho x Szé)Kültéri és beltéri használatra egyaránt alkalmasÖsszeszerelést igényel: igenA csomag tartalma: 1 db középső raklapkanapé1 db ülőpárna1 db hátpárna1 db párna

Jelenlegi ára: 39 700 Ft
Az aukció vége: 2020-11-28 05:44 .

Régi Üveg Hamutál - Jelenlegi ára: 1 998 Ft

 
Személyes Átvétel Szegeden!  
 Automatába Szállítás  Országosan, vagy Házhoz.  
Fényképek a termékről készültek!


Jelenlegi ára: 1 998 Ft
Az aukció vége: 2020-11-28 04:50 .

Ukulele húrgarnitúra - Jelenlegi ára: 900 Ft

Húrgarnitúra ukulelére.
Nylon húrok.
A csomag 4 db húrt tartalmaz új, bontatlan csomagolásban.
Márka: Alice


Jelenlegi ára: 900 Ft
Az aukció vége: 2020-11-28 03:41 .

Új, minőségi, prémium kategóriás lovaglócsizma táska Kingsland Equestrian eladó! - Jelenlegi ára: 10 000 Ft

Új, minőségi, prémium kategóriás lovaglócsizma táska Kingsland Equestrian eladó!
Téves rendelés és kihasználatlanság miatt eladó Prémium kategóriás Kingsland Equestrian lovaglócsizma táska! Teljesen új, csak a nylon csomagolás lett eltávolítva róla!
Súly: 500 g
Szín: sötét kék
Kicsit drágábban innen lehet rendelni:
https: //www. lovasvilag. hu/csizmataska-kingsland-classic-2. html
Irányáron vállalom a csomagküldés költségeit!
Aki szeretne az eredeti árának töredékéért csúcsminőséget élvezni még jó pár évig annak kiváló választás lehet!
További termékeim a Vaterán: http: //www. vatera. hu/listings/index. php? us=maxiaxi&obd=2
A komolytalan licitálók, elhúzódó vásárlások stb. miatt sajnos kénytelen vagyok feltételeket szabni:
Vásárlás, licitálás előtt kérdezzen , a későbbi problémák elkerülése miatt! 3 napon belül várom az ellenérték + postaköltség megérkezését bankszámlámra (utalással, befizetéssel, postán keresztül). Csak ajánlott küldeményként postázok mindkettőnk érdekében! Amennyiben a fizetési információ elküldése után 3 napon belül nem jelentkezik, illetve ha 3 nap után sem fizeti ki a terméket, negatív értékelést vagyok kénytelen adni és a terméket újra meghirdetem. Kérem csak akkor licitáljon, ha elfogadja a feltételeimet! Magánszemélyként garanciát nem áll módomban adni és a visszavásárlás is kizárt! Kérek mindenkit, hogy ennek a figyelembevételével tegyen ajánlatot, vagy vásárolja meg a terméke!
Amit ezért kínálok:
A termékek leírását a lehetőség szerint a legpontosabban teszem, az általam ismert hibákat feltüntetem. A vásárlást követően igyekszem mielőbb elküldeni a fizetéshez szükséges információt. A megnyert terméket gondos csomagolásban postázom. A pénz jóváírásától számítva 2-3 napon belül postázok, Az aktuális postai díjszabás szerint -2000g-ig (persze ha belefér a szabvány méretbe) ajánlott levélként, - 2000g- 20 kg-ig sima csomagként vagy külön kérésre érték-biztosított, törékeny, elsőbbségi csomagként. - Utánvételt nem vállalok! - Mivel nem kereskedő vagyok így garanciát nem áll módomban adni a termékekre, de a helyszíni kipróbálási GARANCIA természetesen adott mindenki számára! A fent említett apróbb hiányosságokat figyelembe véve semmilyen későbbi garanciát NEM áll módunkban a készülékre adni és a visszavásárlás is kizárt! Mindenki ennek a ténynek a tudatában tegyen ajánlatot, vagy vásárolja meg a terméket!


Jelenlegi ára: 10 000 Ft
Az aukció vége: 2020-11-28 02:18 .

SANTANA & McLAUGHLIN INUITATION TO ILLUMINATION Live At Montreux 2011 DVD ÚJ gyári bontatlan - Jelenlegi ára: 2 900 Ft

2017. JANUÁR 1. -TŐL, A POSTA LEVÉL / AJÁNLOTT LEVÉL SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEINEK SAJNÁLATOS MÓDOSÍTÁSAI MIATT, 1 BORÍTÉKBAN MAXIMUM CSAK 2DB. NORMÁL TOK MÉRETŰ CD-T, VAGY CSAK 1DB. NORMÁL TOK MÉRETŰ DVD-T TUDOK KÜLDENI AJÁNLOTT LEVÉLKÉNT, ÍGY AMI ETTŐL TÖBB, VAGY NAGYOBB MÉRETŰ, MÁR CSAK CSOMAGKÉNT POSTÁZHATÓ, EZÉRT KÉREM LEÜTÉS ELŐTT EGYEZTESSÜNK 3-4 DB. -OS VÁSÁRLÁS ESETÉN, ETTŐL TÖBB LEÜTÉSE ESETÉN NEM SZÜKSÉGES, AZOK EDDIG IS CSOMAGKÉNT MENTEK, MERT ÍGY GAZDASÁGOSABB!!
ÚJ, GYÁRILAG CSOMAGOLT, BONTATLAN!
A termék garantáltan eredeti! További információk, a hátoldalról készült fotón láthatók. Bármilyen egyéb kérdésre készséggel válaszolok.
Szállítási, garanciális feltételekről adott menüpontban olvashatsz, és kérlek OLVASD IS EL!
Minden termékemet boltban is árulom, ezért a meglétükre is érdemes rákérdezni vásárlás előtt.
Nem mindegyik celofános, egyrészt a kiadók sem celofánoznak mindent, másrészt a boltban, a lopások megelőzése érdekében, a tokok, és a lemezek külön vannak kezelve. A csomagolatlan tokokon előfordulhatnak hajszálkarcolások -NEM REPEDÉSEK-, és kevés ujjlenyomat, de csakis esztétikailag is elfogadható állapotú terméket árulok. A lemezekre ezek az állítások természetesen nem vonatkoznak! A celofános gyári csomagolást minden esetben jelzem. Kérem ezt is figyelembe venni vásárlás előtt! Itt jegyzem meg, ha a vásárló hozzájárul, szeretnék minden csomagolt terméket is kibontani, és ellenőrizni postázás előtt, mert sajnos értek már kellemetlen meglepetések, az elmúlt évek során.
Folyamatosan töltök fel termékeket, érdemes körülnézni, oszlik a szállítási költség/db. Érdemes rákérdezni olyan termékekre is -ha érdekel-, amit nem hirdetek. -szerintem sosem érek a végére /sok ezer db. /-, de ha van, természetesen soron kívül feltöltöm!
Köszönöm az érdeklődést, a lehetséges vásárlást!

Jelenlegi ára: 2 900 Ft
Az aukció vége: 2020-11-28 00:59 .

Aquincumi porcelán fázó leány - Jelenlegi ára: 5 500 Ft

14 cm
Telefonon nincs kommunikáció, és azért se kelljen hívogatnom senkit, hogy ugyan nézze már át a levélszemeteit (vevők 50%-nál ott kötnek ki email-jeim), nem beszélve arról, hogy élő e-mail-címet adjon meg a Vaterának!
#33093 @ Lvit 
kaalmaan_item_842009478_

Jelenlegi ára: 5 500 Ft
Az aukció vége: 2020-11-27 23:47 .

CARELL THOMAS fekete modern stílusú extra divatos BUGGYOS fazonú TOP - FELSŐ d34 - Jelenlegi ára: 300 Ft

SZIA!
AZ AUKCIÓ TÁRGYA A KÉPEN SZEREPLÕ:
CARELL THOMAS MÁRKÁJÚ, FEKETE SZÍNŰ, MODERN STÍLUSÚ, DIVATOS, BUGGYOS FAZONÚ FELSŐ - TOP.
TRENDI ÉS STÍLUSOS DARAB!
ANYAGA:  
MÉRETE: M - 38
HOSSZ: 58 CM 
MELL: 40 CM-TÕ L / 50 CM-IG
UJJ: 0 CM
A POSTÁZÁS AKÁR 7 NAPOT IS IGÉNYBE VEHET, A SOK ADÁS-VÉTELRE TEKINTETTEL!!
HA TE IS SZERETSZ ÖLTÖZKÖDNI ÉS A LEHETÕ LEGOLCSÓBBAN RENGETEG VILÁGMÁRKA KÖZÜL SZERETNÉL VÁLOGATNI,
KRÉM ÉS EXTRA MINÕ SÉGÛ RUHÁK KÖZÖTT, AKKOR MEGTALÁLTAD A HELYET AMIT MINDIG IS KERESTÉL.
NÁLAM MINDEN SZÉP, EGYEDI, TRENDI RUHA 1 FORINTRÓL INDUL!!
NÉZD MEG A TÖBBI AUKCIÓMAT IS, BIZTOSAN TALÁLSZ KEDVEDRE VALÓT!
A TERMÉK KIFIZETÉSÉRE 7 NAP ÁLL RENDELKEZÉSEDRE, AMENNYIBEN EZ NEM TÖRTÉNIK MEG, NEGATÍV ÉRTÉKELÉS MELLETT A TERMÉKET ÚJRA HIRDETEM.
EGYÉNI, KÜLÖN KÉRÉS ESETÉN EZEN FELÜL 2-3 NAP TERMÉKÖSSZEVÁRÁSI IDÕ SZÓBA JÖHET.

Jelenlegi ára: 300 Ft
Az aukció vége: 2020-11-27 22:35 .

Best Off EVM Hangfalpár Újszerű állapotban - Jelenlegi ára: 100 000 Ft

                                                                       ELADÓ!
A képeken látható Best Off EVM Hangfalpár
Angol gyártmány
A reflex túlfejlesztett verzió
Beltéri, Kültéri használatra tökéletes
700-1400watt
40cm mély nyomó
Aktuális 500-1000M2 helységbe vagy kültéri hangosításra
1db kb 40kg
Átvehető személyesen, illetve postán

Jelenlegi ára: 100 000 Ft
Az aukció vége: 2020-11-27 21:18 .

Eredeti óriás kokárda Petőfi arcképes jelvénnyel - Jelenlegi ára: 900 Ft

Eredeti óriás kokárda Petőfi arcképes jelvénnyel
Átmérője: 9 cm


Jelenlegi ára: 900 Ft
Az aukció vége: 2020-11-27 20:05 .

Hupikék törpikék sorozat 9. (DVD) ÚJ! gyári celofános, bontatlan Intercom kiadás - Jelenlegi ára: 1 990 Ft

Hupikék törpikék sorozat 9. (DVD)
Bontatlan, gyári celofános, Intercom kiadás
játékidő: kb. 95 perc
Tartalom:
Mi potyog az égből? - A köpönyegforgató
Törpapa esküvője
A jövendőmondó kő - Álom vagy valóság?
A kerti beteg - A mágikus tekercs
hang: magyar
felirat: nincs
Átvehető: azonnal, a Westend mellett 2 percnyire levő üzletünkben
További részletek a fotókon találhatók
Premierfilmek a legjobb áron!
KÉREM, FIGYELMESEN OLVASSA EL AZ ALÁBBIAKAT:
Minden termék esetében feltüntettem az átvételi lehetőségeket:
Azonnal átvehető - raktáron van, azonnal elvihető.
2-5 munkanap alatt szállítható - nincs raktáron, a beszerzése a feltüntetett időn belül várható.
A legtöbb termékem ÚJ, gyári állapotú.
Ami használt, arról pontos állapotleírást adok.
Szállítás: személyes átvétel vagy ajánlott levélként előre utalás után
Postázás: csak ajánlott levélként vállalok feladást, az aktuális postai díjszabás szerint + bélelt boríték ára. Minden ajánlott levelet LNK ( levélládába nem kézbesíthető ) opcióval adok fel, mivel a Magyar Posta már csak így vállal garanciát az ajánlott levelekért. Ha elsőbbségi opciót szeretne kérni, kérem, vásárláskor jelezze.
Postai utánvétet nem vállalok.
Ha a termék átvétele/postázása időhöz van kötve, kérem, ezt vásárlás ELŐTT egyeztesse velem, vásárlás után előre egyeztetés nélkül ezt nem tudom garantálni.
Igyekszem minden feltett kérdésre pár órán belül válaszolni.
Személyes átvétel: a Westend mellett közvetlenül, előre egyeztetett időpontban.
Az időpont egyeztetés nélkül érkező Vásárlók esetében nem tudok garanciát vállalni a termék azonnali átadására, ilyen esetben nem tudok reklamációt elfogadni, kérem, ezt vegye figyelembe. Ezért kérem, vásárlás után minden esetben egyeztessen átvételi időpontot.
Számlaadás: van
Garancia: 1 hét, csak és kizárólag gyári hibás terméket cserélek. A nem rendeltetésszerű használatból keletkező meghibásodásra nem vállalok garanciát. Kérem, a vásárolt terméket személyes átvétel esetén ellenőrizze.
Minden az aukcióimon eladó kép- és hanghordozó eredeti kiadvány, nem másolat.
Köszönöm, hogy elolvasta és tudomásul vette a fentieket a problámamentes kiszolgálás érdekében.


Jelenlegi ára: 1 990 Ft
Az aukció vége: 2020-11-27 18:47 .

STIFF BASTARD - DEAD HORSE METAL - AN ALAN SMITHEE ALBUM 2009 CD MAGYAR HARDCORE / METALCORE - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

STIFF BASTARD - DEAD HORSE METAL - AN ALAN SMITHEE ALBUM 2009 CD MAGYAR HARDCORE /METALCORE 
EREDETI NEM MÁSOLT
A KÉPEKEN LÁTHATÓ SZÉP ÁLLAPOTBAN / MINIMÁLIS HAJSZÁLKARCCAL
ÁTVÉTEL SZEMÉLYESEN, VAGY AJÁNLOTTAN POSTÁZOM 

Jelenlegi ára: 1 000 Ft
Az aukció vége: 2020-11-27 16:41 .

Nemzeti színű csuklószorító - Jelenlegi ára: 505 Ft

9 cm széles kötött csuklószorító


Jelenlegi ára: 505 Ft
Az aukció vége: 2020-11-27 15:41 .

0X640 Régi judeaika réz sörnyitó JERUSALEM - Jelenlegi ára: 7 800 Ft

Régi, szép állapotú judeaika díszes réz sörnyitó. Rajta Dávid csillag, menóra és felirat:
JERUSALEMSzélesség: 4. 5 cmHosszúság: 11. 2 cmSúly: 0. 06 kg
Termékeim között több sörnyitó található, kérem tekintse meg őket ide kattintva! Termékeim között több judeaika tárgy található, kérem tekintse meg őket ide kattintva!
A termékről további nagy felbontású képek!
ÁRUIM ZÖME ANTIK ÉS RÉGI TÁRGYAKBÓL ÁLL.
SZEMÉLYES ÁTVÉTELI LEHETŐSÉG BUDAPESTEN (IX. ) ILLETVE SZEGEDEN!
 
Szállítás
Termékeinket az MPL futárszolgálattal küldjük! Terjedelmes tárgyaink szállításában külön díjazás mellett tudunk segíteni! Szállítási módok az alábbiak szerint alakulnak
 
Személyes átvétel Budapest IX.
 
 
Személyes átvétel Szeged
 
 
MPL csomag előre utalással
 
 
MPL csomag utánvét
 
 
Fizetés
A vételár és szállítási költség kiegyenlítésére az alábbi lehetőségeket biztosítjuk
 
Személyes átvételkor készpénzben
 
 
Banki átutalás
 
 
Utánvét
 
 
Paypal (MasterCard, Visa)
 
 
Szállítási, átvételi idő
A termék vásárlását követően a szállítási, kézhez vételi idő az alábbiak szerint alakul belföldön
 
Személyes átvétel
1-5 munkanap
 
 
MPL csomag előre utalással
2-3 munkanap
 
 
MPL csomag utánvét
1-3 munkanap
 
( borászati kellék dugó húzó borászat borászati eszköz zsidó bornyitó jude Dávid-csillag ötágú csillag ötágúcsillag )

Jelenlegi ára: 7 800 Ft
Az aukció vége: 2020-11-27 14:59 .

Rozsdamentes kutya etető és itatótál (20 cm) - Jelenlegi ára: 1 490 Ft


Vásárolj rizikó nélkül, egy megbízható eladótól! Ha nem felel meg a termék, visszahozhatod és visszaadjuk a pénzed.
Számla 1 év garancia
Rozsdamentes kutya etető és itatótál
(20 cm átmérőjű)
Kedvenced szétrágta már az összes műanyag etető- és vizes tálját? Folyton elcsúszkál miközben kutyád falatozik?
Akkor ezt a nemesacél tálat neki találták ki!
A kutyatál alsó pereme gumis anyaggal van bevonva, ami ezzel megakadályozza, hogy a heves lefetyelés közben elmozduljon. Az anyaga időtálló, rozsdamentes nemesacél.
Kinti és benti használatra egyaránt alkalmas. Ha a kutyád ebben kapja meg az ételt garantáltan megjön az étvágya!
Kirándulásra és egy nagyobb sétára is elviheted magaddal, mert üreges az alja, így nem nehezíti el a táskád.
Tulajdonságok:
Kutyatál 20 cm átmérőjű
Evésre és ivásra egyaránt használható
Csúszásgátló talp
Anyaga: Nemesacél
Könnyen tisztítható
Rozsdamentes
Fagy- és hőálló
Eredeti ár: 2 390 Ft
Akciós ár:
1 490 Ft
Keresd Bonzobonzijevics további akcióit termékeink között!


Jelenlegi ára: 1 490 Ft
Az aukció vége: 2020-11-27 13:44 .

Sevillanas del adios zene kazetta - Jelenlegi ára: 200 Ft

Eladó a képen látható egy vagy több db., eredeti, gyári, nem másolt, használt, de jó állapotú műsoros kazetta (MC). Kérdésre szívesen válaszolok. Bp. -i átvétel lehetséges.

Jelenlegi ára: 200 Ft
Az aukció vége: 2020-11-27 12:29 .

2020. november 26., csütörtök

Kötött karácsonyi pulóver - ünnepi mintával - 110 - Jelenlegi ára: 1 190 Ft


Karácsonyi pulcsi
Kötött karácsonyi pulóver az aukció tárgya.
Miki, pingvin, hóember - valódi ünnepi mintával.
Méret:   110 - es
      
(méretes fiú)
Szállítás:
Szállítási díjak, előre utalással a jelenleg - 2020. novemberében - érvényben lévő postai díjszabás szerint:
- amennyiben a termék belefér csomagolással együtt az 500 grammos súlyhatárba, csak akkor ajánlott levélként is postázni tudom, 830 Ft-ért
- postán maradó, azonosított levélként 2 kg-ig pedig 1180 Ft
- MPL csomag 2 kg-ig háznál 1325 Ft       PostaPonton: 1205 Ft                     5 kg-ig háznál 1480 Ft       PostaPonton: 1370 Ft                      10 kg-ig háznál 1570 Ft     PostaPonton: 1505 Ft - MPL csomagautomata 2 kg-ig 745 Ft                                   5 kg-ig 850 Ft                  
Sokféle termékem van, nézz körül nálam!
Spórolj a postaköltségen : )


Jelenlegi ára: 1 190 Ft
Az aukció vége: 2020-11-27 10:44 .

Igen régi műszaki eszköz (Japán) Filmvágó - Jelenlegi ára: 14 999 Ft

Köszöntöm oldalamon! Jelen aukción régi műszaki eszközt kínálok eladásra! 16x20x20cm
Áram alá helyeztem egy pillanatra , felvillant egy lámpa.  
Képeken látható állapot ! További hasonló tételek kínálatomban !
Kérem nézzen körül a BÉTA VATERÁN és a régi Vaterán feltöltött termékeim között is ugyanezen felhasználónév alatt!
A fényképek az adott tárgyról készültek!
Kérem a kedves vásárlót , hogy akkor üsse le az aukciót , ha 1 héten belül rendezi az adás-vételt !
  Kérem nézze meg további kínálatomat, tekintse meg az ismerj meg oldalt, ahol feltüntetem az átvételi és postázási lehetőségeket! A postaköltséget, a szállítási és garanciális feltételek fülre kattintva tekintheti meg! (B45)

Jelenlegi ára: 14 999 Ft
Az aukció vége: 2020-11-27 09:50 .

Hatalmas antik porcelán mustáradagoló - Jelenlegi ára: 24 999 Ft

Köszöntöm oldalamon! Jelen aukción antik porcelán mustáradagolót kínálok eladásra! Jó , de sérült állapot! Mérete 37x25cm Kérdésekre szívesen válaszolok!
Kérem nézze meg további kínálatomat , tekintse meg az ismerj meg oldalt , ahol feltüntetem az átvételi és postázási lehetőségeket ! Kérem abban az esetben vásároljon , licitáljon , ha egy héten belül rendezni tudja az adás-vételt! Gyűjtsön több tételt egy csomagba , így jelentős összeget spórol a postaköltségen! Köszönöm , hogy benézett!
(5)

Jelenlegi ára: 24 999 Ft
Az aukció vége: 2020-11-27 08:41 .

A titkok kulcsa DVD - Jelenlegi ára: 1 490 Ft

Eredeti, nem másolt DVD.
Hibátlan.
 Minden információt megtalál a lemezborító hátoldali képein, nagyított formátumban.
Szállítás a banki utalás érkeztét követően postán, ajánlott küldeményben.
A postaköltség  a " Szállítási és garanciális feltételek " menüben. A költség a vevőt
terheli.
Személyes átvételre lehetőség van, a helyszínre vonatkozó bővebb információt a  “ Szállítási és garanciális feltételek “ menüben talál.
 
 

Jelenlegi ára: 1 490 Ft
Az aukció vége: 2020-11-27 07:18 .

1704-3Fali képkeret Betűtáblával fekete - Jelenlegi ára: 5 990 Ft

1704-3 Fali képkeret Betűtáblával fekete BH49315
A lakberendezés olyan mint a nagy műalkotás: soha nincs igazán kész, mindig tudsz új színt és új formákat vinni otthonodba. Most egy igazán exkluzív elemmel dobhatod fel nappalid, hálószobád, de akár irodád is.
 
Választható színek:
- fehér
- fekete
 
Teljes méret:
magasság: 50 cm
szélesség: 65 cm 
BETŰTÁBLA méretei:  
magasság: 20 cm
szélesség: 25 cm
 
Fényképkeretek méretei:
8 db 10 x 15 cm
Anyaga: műanyag 
 
Kiváló lakásdekoráció és ajándék!
 

Jelenlegi ára: 5 990 Ft
Az aukció vége: 2020-11-27 06:05 .

Gyerek Jelmez Varázsló - Jelenlegi ára: 9 549 Ft

Ha szeretnél megrendezni egy nagyszerű bulit, akkor már megvásárolhatod a legjobb áron a ? Gyerek Jelmez Varázsló terméket és más termékeket , hogy egyedi és szórakoztató légkört teremts!
Nem: GyermekÖsszetétel: 100 % Poliészter


Jelenlegi ára: 9 549 Ft
Az aukció vége: 2020-11-27 04:53 .

Simson indexbúra - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Bontott, gyári alkatrész.

Jelenlegi ára: 2 000 Ft
Az aukció vége: 2020-11-27 03:35 .

Benetton farmer - Jelenlegi ára: 5 500 Ft

Eredeti új Benetton farmer S-es méret, nem rugalmas anyag, de eszméletlen csinos lenne felvéve, ha be tudnám gombolni. Amióta vettem csak híztam, úgyhogy inkább megválok tőle. Hossza: 95 cm, derék: 38 cm, csípő: 47 cm, belső szárhossz: 77 cm. 40-es Benetton méret van beleírva ez kb 27-es fariméret. Tehát mndenképp kis méret.

Jelenlegi ára: 5 500 Ft
Az aukció vége: 2020-11-27 02:18 .

Dinamikus mikrofon - Jelenlegi ára: 800 Ft

Dinamikus mikrofon, 6, 3 mm Jack dugós, 600 Ohm impedanciájú, kapcsolós.

Jelenlegi ára: 800 Ft
Az aukció vége: 2020-11-27 01:05 .

elegáns férfi karóra Emporio Armani - Jelenlegi ára: 40 000 Ft


Emporio Armani férfi karóra. Sértetlen, újszerű, (nem volt használva) díszdobozában adom.
 
Az óra átmérője: 43 mm
Kijelző/számlap: Analóg
Funkciók: idő és dátumkijelzés
Stílus: Elegáns
Számlap: színes
az óra alakja: kerek
Ház színe: ezüst
Ház anyaga: nemesacél
Szíj színe: barna


Jelenlegi ára: 40 000 Ft
Az aukció vége: 2020-11-26 23:44 .

CSIGA KAGYLÓ gyűjtemény > Mediterrán sisakcsiga (Cassidaria echinophora) > 72,83 mm - Jelenlegi ára: 3 400 Ft

Termék leírás:  
A licit tárgya a képen látható Mediterrán sisakcsiga (Cassidaria echinophora) Plaž a Poljana, Mali Losinj 72, 83 mm. Nagy ritkán lehet találni az Horvátországba, igazi kincs.   
Eladásra kerül NÍVÓS kagylógyűjteményünk. A meghirdetett darabok között 25-30 éve a férjem birtokában lévő ritkaságokat is találhatsz. Nehéz megválni tőlük, remélem jó helyre kerülnek.  
EZ KÖZEPES MÉRETŰ, RITKA SZÉP SÖTÉT PÉLDÁNY, SZEBB MINT A KÉPEKEN  
Csak saját gyűjteményes darabok kerülnek fel.  Kizárólag anyagi okok miatt válunk meg e csodás gyűjteményes példányoktól.
Termékeim közt találsz: ritka meteoritokat, fosszíliákat, növényeket, kőkori nyílhegyeket, Kelta pénzeket, magokat, numizmatika dolgokat, pénzeket, ékszereket szinte minden saját gyűjteményből, kertből az elmúlt 25-30 év munkájából. Kattints az eladó további termékeire, jó válogatást.  
Adatok: Mediterrán sisakcsiga (Cassidaria echinophora) 72, 83 mm,  Plaž a Poljana, Mali Losinj, Croatia
Garancia:
Minden termékem eredetiségére pénz visszafizetési garanciát vállalok.
Kapcsolattartás kifejezetten e-mailben.  
Kérlek e-mailben, vagy a vaterán tedd fel kérdéseidet, így jobban átlátom ki mit kérdezett, precizebben tudok válaszolni, nem vesznek el a címek és nem marad megválaszolatlan levél.
E-mailekre igyekszem mielőbb válaszolni, de kérlek légy türelemmel. Én is így teszek. : )
Posta:
Mindig előre utalás után.
Postai (vatera-futár) díjszabás szerint. Nincs csomagolási és egyéb + költség! Kagylók, csigák esetében (is) a vatera sokszoros postaköltséget számol. A valóságban csak egy postaköltség van, egy küldeményben (általában) több tételt is el tudok küldeni. Sima levélben csak a vevő kérésére és felelősségére postázok, előre leadott + értékelés esetén.
Választható opciók:
745 Ft – vatera MPL futár csomagautomata – Előre utalás után, szinte minden küldhető így. (mi is kipróbáltuk) Kis és nagyméretű tételek is küldhetők így, 20 kg-ig és 50 cm x 35 cm x 31 cm dobozméretig. Előnye az alacsony ár, amely értékbiztosítást is tartalmaz 150. 000 Ft-ig.  Hátránya, hogy egyenlőre csak nagyvárosok bizonyos helyein van ilyen automata és 2 munkanapon belül fel kell venni a küldeményt. Erről SMS-ben és e-mailben is kapunk részletes, közérthető értesítést.
1205 Ft - vatera MPL futár, POSTA-ponton, MOL- vagy COOP ponton – Előre utalás után, szinte minden küldhető így. (mi is kipróbáltuk) Kis és nagyméretű tételek is küldhetők így, 2 kg-ig, utána súlyarányosan nő az ár. Értékbiztosítást is tartalmaz 150. 000 Ft-ig.
1325 Ft - vatera MPL futár, háznál felvéve – Előre utalás után, szinte minden küldhető így. Kis és nagyméretű tételek is küldhetők így, 2 kg-ig, utána súlyarányosan nő az ár. Előnye a kényelem, házhoz szállítják és értékbiztosítást is tartalmaz 150. 000 Ft-ig.
1630 Ft – postacsomag 2 kg-ig- Előre utalás után. Kis és nagyméretű tételek is küldhetők így, 2 kg-ig, utána súlyarányosan nő az ár. Hátránya, hogy drága és értékbiztosítást sem tartalmaz (külön kell fizetni érte) Előnyét nem találtam.
Felelősség vállalás:
A posta ajánlott levél elvesztése esetén a feladási díj 15-szöröséig vállal felelősséget. Ez kb.: 8000 Ft. Felette érdemes értékbiztosítást kérni, ez a vevő költsége.  MPL vatera futár esetén 150. 000 Ft-ig lehet biztosítani a feladott csomagot és nincs + költsége.  
Spórolási lehetőség:
Utalás után, van lehetőség több tétel összevárására, így lehet takarékoskodni a költségekkel.
Kérlek, ezt külön jelezd! Köszönöm.
Licitet nem törlök, kérlek előtte kérdezz, ha valamiben bizonytalan vagy.
Jó licitálást!

Jelenlegi ára: 3 400 Ft
Az aukció vége: 2020-11-26 22:29 .

Lego 6034 - Jelenlegi ára: 7 600 Ft

lego 6034 - 1990 - Hiánytalan, Szép állapotban. (10/8)
Eredeti építési útmutató nincs.
Eredeti doboz nincs.


Jelenlegi ára: 7 600 Ft
Az aukció vége: 2020-11-26 20:29 .

next egeres pulóver 12-18 hó (86-os) KH, K (1003) - Jelenlegi ára: 3 790 Ft

Az aukció tárgya:
Különleges next egeres kapucnis, hosszú ujjú pulóver
A pulóver
- közepesen vastag, kék alapon virágmintás alapon (fehér, lila, ciklámen virágok és zöld levelek), polár anyagú
- kapucnijába világoslila pamut anyagot varrtak
- ujjainak végére 3, 5 cm-es, kapucniján körbe 0, 6 cm-es kék pamut passzét varrtak
2013-as kollekció
Az első kép katalóguskép!
A termék állapota:
Keveset használt, KOPOTTAS!
A termék hibája:
A pulóver
- egészén látszik, hogy többször volt már mosva!
- kék kötött pamut passzé anyaga és színe miatt már az első mosás után kopottas hatásúak - főleg az ujján lévő passzén és elöl, a nyakánál lévő háromszög alakú betéten látszik!
A termék + méretei:
Karöltője: 15, 5 cm
Kapucnija: 22 cm
A termék súlya:
 140 g
A termék személyesen átvehető:
Debrecenben
Szállítási költség:
A Magyar Posta aktuális díjszabásának megfelelően.
Pontos postaköltséget a csomagolás után tudok megadni.
Nagyon köszönöm, hogy benéztél hozzám!
ZsiFinext

Jelenlegi ára: 3 790 Ft
Az aukció vége: 2020-11-26 19:59 .

ATI RADEON HD2400PRO 256MB PCI-E - Jelenlegi ára: 4 400 Ft

Eladó a fent nevezett   ATI RADEON HD2400PRO 256MB-os videókártya, telepítő cd-vel.. A kártya PCI-E foglalatba illeszkedik.   A kipróbálás és szállítás Pécsett és Baranyában megoldható, vidékre marad a posta rugalmasan. Nincs minimálár, minden licit érvényes.

Jelenlegi ára: 4 400 Ft
Az aukció vége: 2020-11-26 18:44 .

Angry Birds plüss labda, 20 cm – - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Angry Birds  plüss labda, 20 cm –  
  a képen látható megkímélt állapotban

Jelenlegi ára: 2 500 Ft
Az aukció vége: 2020-11-26 17:29 .

ELEKTRA üveg (Round 65 sziget) Mirabilia páraelszívókhoz - Jelenlegi ára: 123 990 Ft


Gyártó:
Falmec
EAN:
8034122708911
ELEKTRA üveg (Round 65 sziget) Mirabilia páraelszívókhoz

Jelenlegi ára: 123 990 Ft
Az aukció vége: 2020-11-26 15:47 .

Wii Sports Resort Nintendo Wii eredeti játék konzol game - Jelenlegi ára: 3 990 Ft

Eladó a képen látható Wii Sports Resort Nintendo Wii játék!
Tökéletesen működik!
Tok: 5/4
Lemez: 5/4
Kiskönyv: nincs
Az általam értékesítésre kínált konzolok, konzol játékok és kiegészítőik mind tesztelt és működőképes állapotban kerülnek eladásra. Minden esetben részletesen leírom, hogy milyen állapotúak. Értékeléseim alátámasztják, hogy minden esetben a vásárlóim érdekeit előrehelyezve a lehető legjobb minőségű termékeket kínálom eladásra. A szállítás és garancia menüpontban részletes felvilágosítást kapnak a garancia menetéről. Fizetési lehetségek közül is ott találnak pontos információkat.
Megnyert aukciót követően a Vatera által üzenetet kapnak majd. Az fogja tartalmazni a vásárláshoz tartozó összes információt az előre utaláshoz a számlaszámot ás a pontos végösszeget. FELHÍVOM FIGYELMÜKET ARRA IS, hogy több tétel vásárlása esetén a postaköltség nem adódik össze! Ilyen esetben kérjenek tőlem pontos postaköltséget!
Köszönöm megtisztelő figyelmüket!
Jó vásárlást!


Jelenlegi ára: 3 990 Ft
Az aukció vége: 2020-11-26 14:50 .

Elektroncsőves trafó / transzformátor - Jelenlegi ára: 9 000 Ft

Eladásra kínálok egy elektroncsőves trafót.
Trafó súlya : 6, 1kg.
 Magasság 11, 5cm.
 Hossza 13cm.
 Szélesség 6cm.
MPL posta 1500-Ft.
MPL csomagautomata 800-Ft.
FoxPost csomagautomata 800-Ft.
Szállítási díj, az érvényes díjszabás szerint!

Jelenlegi ára: 9 000 Ft
Az aukció vége: 2020-11-26 13:41 .

Régi retró trafikáru Húsvéti óriás tojás - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Eladó a képeken látható tétel a képeken látható állapotban. Mielött licitálna kérem ha valami nem tiszta kérdezzen. A postaköltséget minden esetben megbeszéljük. A személyes átvétel minden esetben azt jelenti, hogy a kedves VEVŐ ELFÁRAD ÉRTE A LAKÁSOMRA !!!!!


Jelenlegi ára: 1 000 Ft
Az aukció vége: 2020-11-26 12:18 .

2020. november 25., szerda

Gyűrűs iratgyűjtő (4 x 32 x 24 cm) A4 - Jelenlegi ára: 1 458 Ft

Térj vissza az irodádba anélkül, hogy egy apró dolgot is elfelejtenél! Vásárolj Gyűrűs iratgyűjtő (4 x 32 x 24 cm) A4 és irigyeljenek a kollegáid!
Fontos információk: Válogatott minták véletlenszerűen a készlet szerintMéretei kb.: 4 x 32 x 24 cmMéret: A4


Jelenlegi ára: 1 458 Ft
Az aukció vége: 2020-11-26 11:05 .

Abercrombie fürdőnadrág, swim - Jelenlegi ára: 3 990 Ft

Abercrombie fürdőnadrág (swim) eladó. M-es méret az Abercrombie számozás szerint. A pontos méretet ez alapján meg lehet nézni az ABercrombie honlapján.  Eredeti Abercrombie, nem gagyi ami a legtöbb hirdetett termék itt. Milánói store-ban lett véve.

Jelenlegi ára: 3 990 Ft
Az aukció vége: 2020-11-26 09:53 .

Hordozható tripod 143694 - Jelenlegi ára: 685 Ft

Ha szenvedélyesen rajongsz a informatikai és elektromos termékekért, és szeretsz lépést tartani a technológiával, ne maradj le a legkisebb részletekről sem, vásárold meg Hordozható tripod 143694-et verhetetlen áron. Kompatibilitás: EgyetemesCsapok: RugalmasGumi: CsúszásmentesMéretei kb.: ? 2 x 12, 2 cmKb. súly: 25 g


Jelenlegi ára: 685 Ft
Az aukció vége: 2020-11-26 08:35 .

Korrektor Ceruza 5 3 - Jelenlegi ára: 792 Ft

Térj vissza az irodádba anélkül, hogy egy apró dolgot is elfelejtenél! Vásárolj Korrektor Ceruza 5 3 és irigyeljenek a kollegáid!
Méretei kb.: 2 x 12, 5 x 6, 5 cmSzín: 53Fontos információk: Válogatott minták véletlenszerűen a készlet szerint


Jelenlegi ára: 792 Ft
Az aukció vége: 2020-11-26 07:18 .

12V 2A adapter, LED szalag tápegység - 12V/2A LED - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

12V/2A-es tápegység (Kapcsolóüzemű)
Bemeneti feszültség:  AC 230V
Kimenő feszültség:  DC 12V
Áram (max):  2A (2000mA)
Teljesítmény:  24 Watt
Csatlakozás:  2. 1 / 5. 5mm DC dugóval szerelve. (hossza: 1méter)
Én elsősorban LED-szalagokhoz használom.
12 Voltos LED modulok, LED szalagok, LED lámpák üzemeltetéséhez.
Használható bármilyen 12V-os készülékhez

Jelenlegi ára: 2 000 Ft
Az aukció vége: 2020-11-26 06:05 .

Moto One Action MHprotect Edzett üvegfólia - Jelenlegi ára: 1 290 Ft

Moto One Action MHprotect Edzett üvegfólia

Jelenlegi ára: 1 290 Ft
Az aukció vége: 2020-11-26 04:47 .

Miniatűr könyv Könyvnyomtatás Magyarországon 1901-1973 P31 - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Köszöntöm oldalamon !
Jelen aukción könyvet kínálok eladásra !
További hasonló tételek kínálatomban !
Kérem a kedves vásárlót , hogy akkor üsse le az aukciót , ha 1 héten belül rendezi az adás-vételt !
Kérem nézze meg további kínálatomat, tekintse meg az ismerj meg oldalt, ahol feltüntetem az átvételi és postázási lehetőségeket!
(190818) P31


Jelenlegi ára: 1 500 Ft
Az aukció vége: 2020-11-26 01:44 .

Britannica Hungarica 3. (arany lapszél felül) - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Számos jó állapotú könyvet töltök fel, tekintse meg teljes kínálatomat!

Jelenlegi ára: 2 500 Ft
Az aukció vége: 2020-11-26 01:47 .

Adidas póló a 2008-as labdarúgó Európa-bajnokságról M-es - Jelenlegi ára: 4 200 Ft


Személyes átvétel a XI. kerületben, illetve postázom MPL-lel, foxposttal. Pontos postaköltséget a súly és a hatályos díjak alapján tudok mondani.


Jelenlegi ára: 4 200 Ft
Az aukció vége: 2020-11-26 00:59 .

Barkácsfilc 20x30 cm 1mm vastag filc lap zöld - Jelenlegi ára: 129 Ft


A4-es méretű barkács filc lap kreatív munkákhoz.
Az ár 1 db A4-es méretű lapra vonatkozik!
Több termék vásárlása esetén egyben postázok! A termékek súlyának függvényében a postázási díj változik.
Nézze meg a többi termékemet is! Csak egy kattintás a linkre : )
http: //www. vatera. hu/listings/index. php? p=1&pt=3&us=ingyombingyom


Jelenlegi ára: 129 Ft
Az aukció vége: 2020-11-25 23:44 .

Zwilling matrica 1,5 x 1 cm egyet fizet kettőt kap AKCIÓ!!! 1 FT-RÓL NMÁ! 1. - Jelenlegi ára: 1 Ft

Zwilling matrica 1, 5 x 1 cm egyet fizet kettőt kap AKCIÓ!!! 1 FT-RÓL NMÁ! 1.
Egy darab mérete 1, 5 x 1 cm.


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2020-11-25 22:29 .

Kék mini farmer szoknya S-es - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

Sziasztok! Eladó a képen látható szoknya.  Bármilyen kérdésre szívesen válaszolok!

Jelenlegi ára: 3 000 Ft
Az aukció vége: 2020-11-25 20:44 .

10db LAN hálózati switch + ajándék modem és access point - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

10db LAN hálózati switchAjándék 3db modem és 1db access point
Az ár az összes eszközre értendő egyben.
Legolcsóbban MPL-el tudom küldeni, előre utalás után
Nincs minimál ár

Jelenlegi ára: 1 000 Ft
Az aukció vége: 2020-11-25 19:44 .

Villamosplakát: Add el felesleges üvegeidet! Készpénzért veszi át a MÉH - ca. 1955 - Jelenlegi ára: 4 000 Ft

Villamosplakát:
Add el felesleges üvegeidet! Készpénzért veszi át a MÉH - ca. 1955
Méret: (kb. ) 16, 5x24 cm.  
Személyesen átvehető: Budapesten.
Postázás csak ajánlott levélben a mindenkori postai díjszabás szerint, előzetes egyeztetés után.
Több db. tétel vásárlása esetén is egyben postázunk és csak többletsúly alapján számítunk fel pluszköltséget.
Felhívjuk a tisztelt licitálók figyelmét, hogy a freemail és citromail levelező rendszerek gyakran nem kapják meg leveleinket, illetve sokszor mi sem kapjuk meg a róluk küldött leveleket!

Jelenlegi ára: 4 000 Ft
Az aukció vége: 2020-11-25 18:41 .

"DR. PRÁTER BÉLA: MILYEN GYÓGYNÖVÉNYEKET TERMESZSZEN A KISGAZDA" 1909. - Jelenlegi ára: 5 000 Ft

A FOTÓKON LÁTHATÓ KITÜNŐ ÁLLAPOTBAN,   62 OLDALON.                            .

Jelenlegi ára: 5 000 Ft
Az aukció vége: 2020-11-25 16:41 .

KERESŐ TÁVCSŐ 8-17X25 COMPACT ZOOM SHILBA - Jelenlegi ára: 17 500 Ft

SHILBA COMPACT ZOOM KERESŐ TÁVCSŐ 8-17X25 , KÉKITETT LENCSÉK, ANTI-FOG RENDSZER, Cserkeléshez, hajtásokra nappali vadászatokhoz ajánljuk. Compact méreteinél fogva kis helyen elfér, ezért mindig kéznél lehet.

Jelenlegi ára: 17 500 Ft
Az aukció vége: 2020-11-25 15:50 .

Helyettesítő akku Panasonic DMC-GX80 - Jelenlegi ára: 5 290 Ft

Helyettesítő akku Panasonic DMC-GX80
Feszültség: 7, 4V
Teljesítmény: 1050mAh/7, 8Wh
Típus: Li-Ion
Szín: fekete
Méret: 42, 03mm x 37, 00mm x 14, 10mm
A termék postai vagy futárszolgálattal történő feladása a megrendeléstől számított 1-6 munkanapon belül várható.
A szállítás várható időpontjával kapcsolatos információ tájékoztató jellegű, bővebb információval a megrendelést követő visszaigazoló e-mailben szolgálunk!
Cégünk nyitva tartása H-P 9: 00-16: 30 között van, így értesítőinket is csak ekkor tudjuk küldeni (hétvégén nem! )
Megértését köszönjük!
Csere, - beszámítás, - alku nem lehetséges!
A termék személyesen Sopronban vehető át!
A GLS futárszolgálat választása esetén, a kézbesítés napján lehetőség van SMS-értesítés igénybevételére is.
Amennyiben szeretne SMS-értesítést kapni, azt a megrendelés leadásakor a megjegyzésben kérjük jelezni!
Minden megjelenített termék, ha ezt külön másképpen nem jelöljük, nem eredeti tartozék, amik idegen gyártók termékei, minőségi cellákkal és garanciával.
A mellékelt termékfotó csak illusztráció!!! Ha a termékfotón két termék látható, az azért van hogy könnyebb legyen felismerni, beazonosítani. A termékfotó minden esetben 1 db, azaz EGY darab termékre vonatkozik, kivéve ha több darabot tartalmazó csomagról van szó!!!
Amennyiben nem találja termékeink között keresett akkuját, töltőjét, vagy készüléke típusát kérdezzen tőlünk, mivel az összes modellszámot nem tudjuk felsorolni, listázni.
Több termék rendelése esetén is csak egy szállítási díjat számítunk fel!!!
Cégünk által forgalmazott termékekre a szavatossági idő 2 év. A szavatosság kezdete megegyezik a számla (Fogyasztói szerződés) kiállításának dátumával, ezért azt minden esetben jól őrizze meg! Polgári Törvénykönyvről szóló 1959. évi IV. törvény 305. § (1) és (2) bekezdése szerint: A vásárlást követő hatodik hónap végéig jelentkező hiba esetén a forgalmazónak kell bizonyítania, hogy a hiba a vásárlás időpontjában nem volt a termékben! A 6. hónap leteltével azonban vevőnek kell bizonyítania, hogy a hiba vásárláskor is létezett!
Köszönjük megtisztelő bizalmát!
1. 70. PAN. 1. 392

Jelenlegi ára: 5 290 Ft
Az aukció vége: 2020-11-25 14:50 .

Blauer USA for Women Edt. 50ml - Origonal, bontatlan, Új! RITKA!!! - Csábító illat! - Jelenlegi ára: 14 900 Ft

Blauer USA for Women Edt. 50ml - Origonal, bontatlan, Új! Ritka!!!
Édes, mély, vadítóan vonzó, ciprus virágos illat az igazán magabiztos hölgyek számára. Vagy esetleg még nem vagy az, akkor ez az illat biztosan azzá tesz!  
Fej illat: bergamott, fekete ribizli, mandarin-narancs
Szív illat:  rózsa, írisz, Osmanthus (illatcserje)
Alap illat:  pacsuli, vanília, ámbra, karamell
Megalkotó: Alexandra Monet 
Kiváló ajándék Karácsonyra!
Postaköltség: Ingyenes, mi fizetjük!

Jelenlegi ára: 14 900 Ft
Az aukció vége: 2020-11-25 13:35 .

Türkiz fúrt "golyó", ásványgyöngy 8 mm-es (3) - Jelenlegi ára: 440 Ft


Fúrt türkiz
Ha mást szeretne, vagy többet, kérem, jelezze a terméklapos levelezésben, amennyiben van készleten, feltöltöm.  
Türkiz Jellegzetességei A türkiz az egyik leghatásosabb gyógyító. Biztosítja a vigaszt a lélek és a jólétet a test számára. Védelmet nyújtó kő, és emberemlékezet óta amulettként használják. Úgy tartják, ha megváltoztatja a színét, az a veszély vagy a hűtlenség jele. Elősegíti a spirituális ráhangolódást, valamint megkönnyíti a kommunikációt a fizikai és a spirituális világgal. A harmadik szemre téve erősíti az intuíciót és elmélyíti a meditációt. A torokcsakrán felold a régi eskük, gátlások és tilalmak alól, s engedi, hogy a lélek újra kifejezze önmagát. Feltárja az előző életeket, és megmutatja, hogy a sorsunk alakítása miként is zajlik, illetve attól függ, mit teszünk minden pillanatban. A türkiz tisztító kő. Eloszlatja a negatív energiát, megtisztítja az elektromágneses szmogot, és védelmet biztosít a környezeti szennyeződésekkel szemben. Kiegyensúlyozzza és összehangolja a csakrákat a finom testekkel, valamint ráhangolja a fizikai szintet a spirituálisra. A hagyomány szerint a türkiz egyesíti a földet és az eget, összebékí a férfi- és a női energiákat. Empatikus és kiegyensúlyozó kő. Támogatja az önmegvalósítást és a kreatív problémamegoldást; csillapítja a lámpalázat, ha tömeg előtt kell beszélni. Pszichológiailag: erősítő kő. Megszünteti a mártíromságra való hajlamot vagy az önszabotázst. Mentálisan: belső nyugalmat biztosít, miközben nagyon is éberek maradunk, és segíti a kreativitás megnyilvánulását. Érzelmileg: megszünteti a hangulathullámzást, és belső nyugalmat biztosít. Romantikus szerelemre ösztönöz. Fizikailag: kitűnő kő kimerültségre, depresszióra vagy pánikrohamokra. Védelmet nyújtó képessége kiterjed a külső hatásokra és az atmoszférában lévő szennyező anyagokra is. Gyógyhatása A türkiz erősíti a test meridiánjait és a finom energiamezőket. Erősíti a fizikai és a pszi immunrendszert, regenerálja a szöveteket, támogatja a tápanyagok felszívódását, enyhíti a szennyeződések és a vírusok okozta fertőzéseket. Gyógyítja az egész testet, különösen a szemet, beleértve a hályogot is. Csökkenti a savtúltermelődést, jótékonyan hat a köszvényre, a reumára és a gyomorra. Gyulladáscsökkentő és méregtelenítő hatású, enyhíti a görcsöket és a fájdalmat. Alkalmazása Tehetjük a testen bárhova, de főleg a harmadik szemre, a torok- és a napfonat csakrára. Kitűnő elixír készíthető belőle. Különleges típus Az általános jellegzetességek mellett a következő típusnak egyedi tulajdonságai is vannak: Tibeti türkiz A színe zöld, és kissé eltérő a rezgése az élénkebb kékétől. Különösen hasznos a torokcsakra blokkjainak gyógyítására, és oldja azokat az önkifejezéssel kapcsolatos elfojtásokat, amelyek visszanyúlnak az ősök vonaláig. Forrás: Judy Hall: Kristálybiblia
Csak ajánlottan postázok, kérem, ezt vegye figyelembe a licitáláskor.
Több darab megvásárlása esetén egy levélben küldöm.  
*********************************
Csomagolási költséget nem számolok fel. Mérettől függően ajánlott levélként, vagy futárral küldöm.
Személyes átvétel Pécsen lehetséges.
Az aukció lejárata után felveszem Önnel a kapcsolatot. Önnek egy hete van arra, hogy reagáljon a megkeresésre. Ha ez nem történik meg ez alatt az idő alatt, az árut újra listázom.
Kérem, amennyiben bizonytalan valamiben, licitálás, vagy vásárlás előtt kérdezzen.
Személyes átvétel esetén természetesen készpénzes fizetésre is van lehetőség.


Jelenlegi ára: 440 Ft
Az aukció vége: 2020-11-25 12:18 .

2020. november 24., kedd

Disney Hófehérke + 3 törpe - 4 db mese szalmakép - Jelenlegi ára: 4 000 Ft

Trpék: 25 x 35 cm
Hófehérke: 26 x 40 cm
Kereken plezúrok

Jelenlegi ára: 4 000 Ft
Az aukció vége: 2020-11-25 11:05 .

Régi paraszt-népi pamut hálóing csipkedíszitéssel - Jelenlegi ára: 2 490 Ft

mellnél 53 cm széles, csípőnél 73 cm széles. Hossza 92 cm.
Igazi retró népies darab, hibátlan.
Postázom.

Jelenlegi ára: 2 490 Ft
Az aukció vége: 2020-11-25 09:47 .

Dvd - Csajok 1.évad /2dvd/ - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Borító, lemez szép, korának megfelelő a képeken látható állapotban
Előre utalás után, bármelyik szállítási móddal postázom

Jelenlegi ára: 2 500 Ft
Az aukció vége: 2020-11-25 08:29 .

Hibátlan Columbia mellény - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

eredeti Columbia polár mellény
fekete, 2 zsebe van
hibátlan
S-es méret

Jelenlegi ára: 2 500 Ft
Az aukció vége: 2020-11-25 06:35 .

Next törtfehér színű baba póló - Jelenlegi ára: 1 790 Ft

Tö rtfehé r szí nű baba pó ló, ujja vé ge felvarrt, rugalmas anyagú
Cikkszám: 4731037621
Anyaga: 100% pamut
Márka: Next
Szélesség: 27 cm
Hosszúság: 33 cm
Terméken rögzített méret: 9-12 hó, 80
Minden gyerekruhánk egyedi (modellenként csak 1 db van belőlük). Ha megtetszett, ne habozz a rendeléssel, mert hamar elvihetik előled.
HOGY TUDOK FIZETNI?
Utánvéttel
A rendelésed leadása után visszaigazoló e-mailben kapod a csomagod érkezésének pontos idejét és helyét. Majd a csomag kézhezvételekor tudsz fizetni a futárnak. Ebben az esetben a szállítási költség mellett a kezelési költség további 300 Ft. Előre utalással
A rendelést visszaigazoló e-mailben megtalálható minden adat, ami az utaláshoz szükséges. A számlán szereplő összeg megérkezése után adjuk fel a csomagod. Ha a vásárlás összege adott nap 14 óráig megérkezik bankszámlánkra, még aznap elindítjuk a csomagküldést. Így akár 1-2 munkanap múlva már át is veheted a futártól.
SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓ
Személyes átvételre nincs lehetőség. A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja ki, a megrendelést követő 1-2 munkanapon belül 8. 00-16. 00 között, ezért akár munkahelyi címed is megadhatod szállítási címként. Amikor a csomagodat elkészítettük és postára adtuk, e-mailt küldünk a csomag várható érkezésének napjáról. Csomagodat kérheted a szállítási feltételek pontban leírtak alapján. Utánvétes rendelés esetén a szállítás mellett a kezelési költség további 300 Ft/csomag. INGYENES SZÁLLÍTÁS
Ha termékeink közül többet is vásárolsz egy időben és azok együttes értéke meghaladja a 15. 000 Ft-ot, úgy a szállításod INGYENES. Használd ki és a szállítási költség helyett inkább legyen egy ruhával több a kosaradban! A fenti árak kizárólag Magyarország területén belüli szállítás esetén érvényesek. Hétvégén és ünnepnapokon a szállítás szünetel.
VISSZAKÜLDÉS, HA NEM AZT KAPTAD, AMIRE VÁGYTÁL
A vásárolt termékeket 14 munkanapon belül visszaküldheted címünkre a számlával együtt, de kérlek ez esetben előre jelezd e-mailben a visszaküldés szándékát és okát). A vételárat szállítási költséggel együtt 1 héten belül visszautaljuk az e-mailben megadott bankszámlaszámra. A termékeket csakis és kizárólag eredeti állapotában vesszük vissza! Higéniai okok miatt kivételt képeznek a fehérneműk (bugyi, alsónadrág, fürdőruha).
SZÁMLÁZÁS
Minden vásárlásnál ÁFA-s számlát adunk, amit a rendeléskor leadott számlázási címre állítunk ki.
Várjuk kérdéseidet, írj nekünk! Segítünk!


Jelenlegi ára: 1 790 Ft
Az aukció vége: 2020-11-25 05:59 .