2021. március 31., szerda

Ausztria, 1 krajcár 1885 EF+ - Jelenlegi ára: 2 625 Ft

A Numis Numismatics köszönti online aukcióján!
Az aukció tárgya a képeken látható tétel. TISZTELT GYŰJTŐTÁRSAK! A Numis Numismatics köszönti online aukcióján! SZEMÉLYES ÁTVÉTELRE BUDAPESTI IRODÁNKBAN, A FLÓRIÁN TÉRNÉL LEHETSÉGES 9-19 ÓRA KÖZÖTT, ELŐRE EGYEZTETETT IDŐPONTBAN, ILLETVE VIDÉKI ÉRMEBÖRZÉKEN. A TERMÉK ÁTVÉTELÉRE LEGKORÁBBAN A LEÜTÉS MÁSNAPJÁN VAN LEHETŐSÉG. TEKINTSE MEG NumizNumizmatika - ELADÓI NÉV ALATT FUTÓ FIX ÁRAS TÉTELEINKET IS! A másik profilon vagy az áruházban vásárolt tételek esetén a közös átvétel, illetve kiszállítás természetesen megoldható! POSTAKÖLTSÉG A Magyar Posta díjszabása szerint:
- Ajánlott levél 650Ft - Amennyiben banki pénztári befizetést választ a postaköltség 900Ft. Kérem ezt figyelembe venni, és tiszteletben tartani! - Sima levélként is kérhető a postázás, de csak előre értékeléssel, az elveszett küldeményekért ugyanis felelősséget nem vállalunk és a Posta sem, a levél elvesztése végett csak akkor adunk kártérítést, ha a postától megkaptuk a kártérítési díjat, és csak annak a megítélt összegét tudjuk visszaadni. - Több tételt vásárlóktól természetesen csak EGY postaköltséget kérünk. - KÜLFÖLDRE IS POSTÁZUNK! /SHIPPING WORLDWIDE
A megnyert tételek átvételére az aukció lezárásától számított 10 nap áll rendelkezésre. Tételek összevárására van lehetőség előre egyeztetés után. TARTÁSFOKOK PP :  Proof Bu:  selyemfényű UNC:  Uncirculated: verdefényes / bankfriss Forgalomban sohasem volt, gyűrődés, hajtás, szennyeződés, szakadás és hiányosság nélküli bankjegy, ahogy a nyomdából kikerül. Érméknél karc, peremhiba és kopásmentes. aUNC:  about Uncirculated: közel verdefényes / hajtatlan Alig észrevehető gyűrődéssel jellegzetes újszerűségét elvesztett, gyakorlatilag forgalomban sohasem volt, HAJTÁS NÉLKÜLI, komolyabb szennyeződés, szakadás és hiányosság nélküli bankjegy. Érméknél apró karcok kis peremhiba. EF+, EF:  Extra fine: kiváló Esetleg észrevehetően gyűrött, 1-szer, maximum 3-szor hajtott, szennyeződés, szakadás és hiányosság nélküli bankjegy. Érméknél enyhe, szabad szemmel látható karcolásokkal, a legkiemelkedőbb felületek kopásával. VF:  Very fine: nagyon szép Ez esetleg észrevehetően gyűrött, több, mint három helyen hajtott, a szennyeződés csekély jeleit mutató, de szakadás és hiányosság nélküli bankjegy. Érméknél a használat több jelével, szabad szemmel látható karcolásokkal, nagyobb kopott felületekkel. F:  Fine: szép A forgalom fokozottabb jeleit mutató, erősebben gyűrött és szennyezett, de szakadás és hiányosság nélküli bankjegy. VG:  Very Good: nagyon jó Hiányosság nélküli, erősebben gyűrött és szennyezett bankjegy, amelyen legfeljebb 4 centiméteres szakadás van. Érméknél igencsak használt, amely a sok használat jeleit mutatja, nagyon sok szabad szemmel is jól látható karcolássokkal rendelkezhet és nagymértékű koszt viselhet magán. G:  Good: jó Az a hiányosság nélküli, erősebben gyűrött és szennyezett bankjegy, amely legfeljebb keresztben vagy hosszában van átszakadva. Érméknél a kopás komoly mértékű, de még a részletek könnyen felismerhetőek. Nagymértékű koszt viselhet magán és a pereme ütődések jeleit viselhetik magukon. P:  Elfogadható Az a bankjegy, amelynek felülnyomat nélküli alapnyomatában vagy szegélyéből legfeljebb 1/4-e hiányzi

Jelenlegi ára: 2 625 Ft
Az aukció vége: 2021-04-01 10:33 .

Az Elder banda DVD - Jelenlegi ára: 2 990 Ft

Eredeti, nem másolt DVD
Hibátlan.
Minden információt megtalál a lemezborító hátoldali képein, nagyított formátumban.
Szállítás a banki utalás érkeztét követően postán, ajánlott küldeményben.
A postaköltség  a " Szállítási és garanciális feltételek " menüben. A költség a vevőt
terheli.
Személyes átvételre lehetőség van, a helyszínre vonatkozó bővebb információt a  “ Szállítási és garanciális feltételek “ menüben talál.
 

Jelenlegi ára: 2 990 Ft
Az aukció vége: 2021-04-01 07:48 .

Gobelin - Virágok Leáraztam! / - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Kedves Érdeklődő!
Saját készítésű, narancs színű virágokat ábrázoló gobelin, 11X16 cm. Keret nélkül.
Vidám napot! : )

Jelenlegi ára: 1 500 Ft
Az aukció vége: 2021-04-01 08:03 .

Szemetes Kuka B766GRY 90 L (Refurbished A+) MOST 26007 HELYETT 13904 Ft-ért! - Jelenlegi ára: 13 904 Ft

Ha szereted rendben tartani otthonod minden apró részletét, és olyan termékekkel körülvenni magadat, amelyek megkönnyítik az életedet, vásárolj Szemetes Kuka B766GRY 90 L (Refurbished A+)terméket a legjobb áron!
Kapacitás: 90 LKivitelezés: KerekFedéllelTulajdonságok: IdőjárásállóFelújitott termékek: ezek a termékek visszavonási vagy kiállítási időszakban kerülnek visszaküldésre, amelyeket időnként tesztelésre használtak némelyiket kissé sérült csomagolással vagy láthatóan nyitott eredeti csomagolással értékesítik. Valamennyi terméket átdolgozták, hivatalos garanciával rendelkeznek márkájuk és tökéletesen működnek. Állapotuktól függően az alábbiakba sorolhatók:
A + / kifogástalan: kifogástalan állapotban lévő termékek, amelyek eredeti csomagolása felnyitható vagy helyettesíthető egy másik, nagyon jó állapotban. A / Like New: olyan tökéletes állapotú termékek, mint az új, amelyek eredeti csomagolása nyitott vagy kissé sérült, vagy kicserélték őket egy másikra. B / Nagyon jó: olyan termékek, amelyek nagyon jó állapotban vannak, esetleges esztétikai hibákkal rendelkeznek, tökéletesen működnek, és amelyek eredeti csomagolása nyitott vagy kissé sérült lehet. C / jó állapot: jó állapotú, esztétikai hibákkal rendelkező termékek, amelyek tökéletesen működnek, és amelyek eredeti csomagolása nyitott vagy kissé sérült lehet. D / Helyes: megfelelő állapotú termékek, esztétikai hibákkal vagy a tartozékok hiányával, tökéletesen működő termékek, amelyek eredeti csomagolása nyitott vagy kissé sérült lehet.


Jelenlegi ára: 13 904 Ft
Az aukció vége: 2021-04-01 06:45 .

Itchy Fingers: Full English Breakfast - Jelenlegi ára: 1 590 Ft

Használt, kiváló állapotú, eredeti, karcmentes cd lemez.
Személyesen a szállítási és garanciális fül alatt megjelölt helyeken adom át de felmerülő igény esetén küldöm is több verzióban: MPL, Posta, Foxpost.
Kérem tekintse meg a többi hirdetésemet is, köszönöm.


Jelenlegi ára: 1 590 Ft
Az aukció vége: 2021-04-01 05:33 .

28 nap DVD (28 Days, 2000) (Sandra Bullock) feliratos - Jelenlegi ára: 2 990 Ft

Eredeti, nem másolt DVD
Szép állapotú.
Minden információt megtalál a lemezborító hátoldali képein, nagyított formátumban.
Szállítás a banki utalás érkeztét követően postán, ajánlott küldeményben.
A postaköltség  a " Szállítási és garanciális feltételek " menüben. A költség a vevőt
terheli.
Személyes átvételre lehetőség van, a helyszínre vonatkozó bővebb információt a  “ Szállítási és garanciális feltételek “ menüben talál.
 
 

Jelenlegi ára: 2 990 Ft
Az aukció vége: 2021-04-01 03:39 .

Boban Markovic Orkestar - Millennium (X-Produkció, XP007, Hungary, 2000) - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Tisztelt Érdeklődő!
Eladó a képeken látható CD. A lemez eredeti, használt, de kiváló állapotú.
A borító a képeken látható, kiváló állapotú.
Borító: NM
Média: EX/NM
Amennyiben postai úton történő átvételt szeretne választani, kérem az utalással várja meg, míg küldöm a postaköltség pontos összegére vonatkozó információt!! A terméklapon a szállítási költségre vonatkozó adatok csak tájékoztató jellegűek.
Licitet nem törlök!
Az árverés lezárását követően kérem, 3 munkanapon belül vegye fel velem a kapcsolatot e-mailben, vagy telefonon!
Kérem, vegye figyelembe a fentieket a licitálás előtt!
Köszönöm az érdeklődést!
A minősítés a nemzetközi kereskedelmi szabvány alapján történt:
M (Mint – „ újszerű, kifogástalan” ) Teljesen kifogástalan állapotú (le nem játszott) lemez.
NM (Near mint – „ szinte újszerű” ) Szinte kifogástalan állapotú lemez, egy-két nagyon apró felületi hajszálkarc fellelhető rajta, a lejátszás teljesen sercegésmentes.
EX (Excellent – „ kiváló” ) Alig használt, szinte újértékű lemez, apró felületi sérülés előfordulhat, ám ez a lejátszáskor nem hallható. A borítón minimális kopás fedezhető csak fel az éleknél vagy sarkoknál.
VG (Very good – „ nagyon jó” ) Keveset használt lemez, felületi karcok lehetnek rajta; kis mértékű, ám a lejátszást érdemben nem zavaró sercegés előfordulhat. A borítón fellelhető árcédula, vagy annak nyoma, illetve lemez-okozta kisebb mértékű körkopás is lehetséges.
G (Good – „ jó” ) Erősen használt lemez, zavaró sercegés hallható, de a lemez végigjátszható. A borítón nagyobb felületi kopás, gyűrődés, élén pedig szakadás található.
F (Fair – „ tűrhető” ) Rossz állapotú lemez, erős sercegés, a tű néhol ugrik. A borító szakadt, foltos vagy gyűrött.
P (Poor – „ gyenge” ) Lejátszhatatlan, mélyen karcos vagy hullámos lemez, a borító erősen sérült vagy hiányos.
B (Bad – „ rossz”
W (Worn – „ megviselt” )


Jelenlegi ára: 2 000 Ft
Az aukció vége: 2021-04-01 02:51 .

Helly Hansen 152es bélelt széldzseki - Jelenlegi ára: 6 500 Ft

Eladó a képen látható kabát, szekrényben kinőtt. 152es a beleírt méret, de 134-140re ajánlom. Szükség esetén mérek.


Jelenlegi ára: 6 500 Ft
Az aukció vége: 2021-04-01 01:45 .

Régi matchbox B.R.M. =B9= - Jelenlegi ára: 1 490 Ft

Régi darab a fotón látható fellelt állapotban..... ..... ..... ..... ..... ...

Jelenlegi ára: 1 490 Ft
Az aukció vége: 2021-04-01 00:22 .

Baba lányka ruha kb. 6-9 hó - Jelenlegi ára: 350 Ft

Eladó a képen látható lányka ruha, használt, de szép állapotban, folt-és szakadásmentes.
Beleírt méret nincs, így kérem a mért adatokat figyelembe venni:
Teljes hossz: 33 cm
Mellbőség: 27, 5 cm
Derékbőség: 32, 5 cm
Füst- és állatszőr mentes lakásból.
Egyéb kérdésre szívesen válaszolok.

Jelenlegi ára: 350 Ft
Az aukció vége: 2021-03-31 23:03 .

Intel Celeron G1610T processzor - Jelenlegi ára: 1 800 Ft

Eladó a képeken is látható, kifogástalan állapotban lévő, működő Celeron G1610T. Az eszköz egy HP Proliant Microserver Gen8-ból lett kiszedve. Antisztatikus fóliában tárolom és szállítom.
Vásárlás után nincs visszavétel.

Jelenlegi ára: 1 800 Ft
Az aukció vége: 2021-03-31 21:54 .

Ing nyakú pamut póló 8-9 évesre - Jelenlegi ára: 300 Ft

Eladó a képeken látható pamut póló.
Személyesen előre egyeztetett időpontban a XVII. kerületben (Rákoshegyen) lakcímen tudom átadni, de szívesen postázom is.

Jelenlegi ára: 300 Ft
Az aukció vége: 2021-03-31 20:39 .

Régi kerámia fali tányér dísztányér - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

Képek szerinti állapotban. ++++++++++++++++++++++++++++

Jelenlegi ára: 3 000 Ft
Az aukció vége: 2021-03-31 19:22 .

Perfect Home Öntöttvas szalonna és hússütő ÚJ - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Perfect Home Öntöttvas szalonna és hússütő
- Anyaga: öntött vas, fa
- Mérete: 53 cm hosszú, a sütőfelület 12, 5 cm átmérőjű
- Használható: szabadtűzön
- Súlya: 2, 1 kg
Használata: Kenje ki zsírral vagy szalonnával és alaposan hevítse fel.
Ajánljuk: kerti partira, grillezéshez, szalonna sütéshez, ostya sütéshez
Süthető benne hús, édes ostyák, szalonna, zöldségek.
Nyissa ki a sütőt, majd helyezze a két tányér közé a szalonnát, ezután zárja össze, és helyezze a tűz fölé, az erre kialakított nyíláson keresztül csöpögtesse kenyérre a kisült zsiradékot!
Tisztítása: Minden használat után meleg mosószeres vízzel mossa el, szárítsa meg és kenje be zsírral a rozsdásodás elkerülése érdekében.


Jelenlegi ára: 2 500 Ft
Az aukció vége: 2021-03-31 18:09 .

Fujitsu LifeBook S751 USB panel - Jelenlegi ára: 3 500 Ft


További termékek ide kattintva.
Az aukció végét követően,  a nyertes licitáló kap egy automatikus e-mailt, amiben minden további információ benne van vásárlás lebonyolításához.
Minden vásárlásról számlát (ÁFÁ-s, E-számla) állítok ki!
Garancia:
A garancia időtartama a hirdetésben fel van tüntetve! Természetesen ez kézhez vételt követően értendő.
Egy esetleges hiba esetén a vevőnek vissza kell juttatni a terméket a hiba megállapításához.  
Amennyiben az eladott termék valóban hibás vagy megsérült, minden  költséget átvállalok.  
Hirdetéseim között fellelhető hibás termék is, azokra semmilyen garancia nem vonatkozik!
Tévedés és elírás joga fenntartva!
Szállítási és fizetési lehetőségek:
MPL házhoz előre utalással
MPL PostaPontig előre utalással
MPL házhoz utánvéttel
MPL MOL COOP PostaPontig előre utalással
MPL Csomagautomatába utánvéttel
MPL Csomagautomatába előre utalással
MPL MOL COOP PostaPontig utánvéttel
DPD előre utalással
Személyes átvétel
Vatera Csomagpont - Foxpost előre utalással
Vatera Csomagpont - Foxpost házhozszállítás előre utalással
Vatera Csomagpont - Foxpost utánvéttel
Vatera Csomagpont - Foxpost házhozszállítás utánvéttel
Árak a Vatera álltalt javasoltak szerint.


Jelenlegi ára: 3 500 Ft
Az aukció vége: 2021-03-31 16:51 .

Albero Mio merev pelenkázó lap 70cm - 097 Teddy Bears with Balloons türkiz - Jelenlegi ára: 5 990 Ft

2019. 12. 20-tól leadott rendelések 2020. 01. 06-án kerülnek feldolgozásra.
Megértésüket köszönjük!
Márka:
Albero Mio
Korcsoport:
Újszülött kortól
Típus:
Pelenkázó lap
Színvariációk:
szürke
Albero Mio merev pelenkázó lap Kénylmes pelenkázó lap a legkisebbeknek!
Albero Mio merev pelenkázó lap Jellemzői:
- kedves figurás minta
- puha és vastag borítás - merev aljú - oldalán ék található - borítása könnyen tisztítható
Mérete: 70cmx47cmx2cm

Jelenlegi ára: 5 990 Ft
Az aukció vége: 2021-03-31 15:33 .

Gueray hordozható CD-lejátszó, fekete - Jelenlegi ára: 9 990 Ft

Eladó a képen látható Gueray hordozható CD-lejátszó, fekete színben. A termék új.
A Walkman 2 x AA elemmel (nem tartozék) vagy 4, 5 V-os tápegységgel működik.
Doboz tartalma:
1 x hordozható CD-lejátszó
1 x fülhallgató
1 x 3, 5 mm-től 3, 5 mm-es AUX kábel
1 x USB DC kábel.
1 x soros vezérlés 3, 5 mm-es fülhallgatóhoz
1 x tároló táska
1 x felhasználói kézikönyv (angol, német, francia, spanyol, olasz)

Jelenlegi ára: 9 990 Ft
Az aukció vége: 2021-03-31 13:39 .

Asztali rendező, fémhálós, ALBA, ezüst - Jelenlegi ára: 7 271 Ft

Szállítási árak a termékek össztömege szerint:
0 kg- 2 kg 1999 Ft,
2 kg- 4 kg 2099 Ft,
4 kg- 9 kg 2249 Ft,
9 kg-13 kg 2349 Ft,
13 kg-18 kg 2449 Ft,
18 kg-23 kg 2599 Ft,
23 kg-28 kg 2999 Ft,
28 kg-38 kg 3999 Ft.
A túl méteres és/vagy törékeny áru kezelés felára 1. 100 Ft. Utánvét kezelés: 250 Ft
38 kg fölött, egyedi árat adunk.
Több termék vásárlása esetén a szállítást csak egyszer kell megfizetni.
Cikkszám:
IAL31
Gyártó:
ALBA
Elérhetőség:
Külső raktáron (hosszabb szállítási határidő)
másodlagos egység:
db
Praktikus kialakítású fémhálós asztali rendező az átlátható, hatékony hétköznapokért. - igényes kidolgozású fém kivitel - lekerekített, egyedi formák - tartozékok nélkül - irodába és otthonra is ideális - praktikus eszköz az asztal rendben tartására - jegyzettömbtartó rekesz - levéltartó rekesz - külön rekesz hosszabb eszközök (írószerek, vonalzó stb. ) számára

Jelenlegi ára: 7 271 Ft
Az aukció vége: 2021-03-31 13:03 .

Tempera ICO Süni metál és neon színek 12 db-os 12 ml - Jelenlegi ára: 2 704 Ft

Szállítási árak a termékek össztömege szerint:
0 kg- 2 kg 1999 Ft,
2 kg- 4 kg 2099 Ft,
4 kg- 9 kg 2249 Ft,
9 kg-13 kg 2349 Ft,
13 kg-18 kg 2449 Ft,
18 kg-23 kg 2599 Ft,
23 kg-28 kg 2999 Ft,
28 kg-38 kg 3999 Ft.
A túl méteres és/vagy törékeny áru kezelés felára 1. 100 Ft. Utánvét kezelés: 250 Ft
38 kg fölött, egyedi árat adunk.
Több termék vásárlása esetén a szállítást csak egyszer kell megfizetni.
Cikkszám:
Elérhetőség:
10 készlet raktáron
másodlagos egység:
darab
Jól fedő, élénk színek, tubusos kiszerelés (12 ml/tubus). 12 féle ( 8 metál + 4 neon ) szín/készlet.

Jelenlegi ára: 2 704 Ft
Az aukció vége: 2021-03-31 11:48 .

2021. március 30., kedd

Swinn Csepel 24" kerékméretű gyermek MTB bicikli eladó - Jelenlegi ára: 21 900 Ft

Swinn Csepel 24" colos kerékméretű gyerek kerékpár eladó
A kerékpár használt de jó állapotú.
Minden rendesen működik rajta, csak rá kell ülni, és lehet is hajtani.
(de azért egy kis finomhangolás, fékek, ülésmagasság, kormánymagasság szerintem szükséges : -) )
Minden szükséges információt a fényképeken, és a neten megtalálsz.
Minden kérdésre szívesen válaszolok.
Jó licitálást !
Nézd meg a többi eladó termékemet is : -)

Jelenlegi ára: 21 900 Ft
Az aukció vége: 2021-03-31 10:33 .

Ezüst füles pohár - Jelenlegi ára: 35 000 Ft

Köszöntöm oldalamon !
Jelen aukción ezüstöt kínálok eladásra !
58 gramm, 58x58 mm + fül
Kérem a kedves vásárlót , hogy akkor üsse le az aukciót , ha 1 héten belül rendezi az adás-vételt !
Kérem nézze meg további kínálatomat, tekintse meg az ismerj meg oldalt, ahol feltüntetem az átvételi és postázási lehetőségeket!
(201102) 

Jelenlegi ára: 35 000 Ft
Az aukció vége: 2021-03-31 08:51 .

Wood - Zene - falióra 30 x 30 cm - Jelenlegi ára: 4 990 Ft

Wood - Zene - falióra 30 x 30 cm BH69474
 
 
Az eredeti BYHOME  DESIGN  modern faldekoráció, mely garantáltan magára vonja a figyelmet!
 
Alapanyaga: nyír rétegelt lemez
 
Vastagsága: 4 mm
 
Színe: nyír
 
A  rétegelt lemezek 1-3 mm vastag falemezek több rétegben történő összeragasztásával és préselésével készülnek, nagyon esztétikus, minden stílusú otthon dísze lehet.
 
A termék 100% -ban ByHome termék, a tervezéstől a kivitelezés minden pontja itt készül nálunk.
 
Méret karton csomagolásban: 32 x 32 x 5  cm.
 
Alakzat részei:
 
Óra: óra főrész   8, 5 cm átmérőjű
 
óramutató  : 6, 7 cm fém
percmutató  : 10 cm  fém
másodperc mutató  9 cm fém
 
Óra szerkezet : AYPAS gyártmány, 1 db elemmel működik
 
Un. csendes járású óramű!
 
Felszerelés:
 
Az óra szerkezetet tegyük fel a falra a szerkezet hátulján egy akasztó található, mely  segítségével az óra egy kicsi szeggel a falra rögzíthető.
 
A termék az elemet nem tartalmazza!
 
 
 

Jelenlegi ára: 4 990 Ft
Az aukció vége: 2021-03-31 07:54 .

Rezgéscsillapító Head PRO DAMP Sárga - Jelenlegi ára: 3 771 Ft

Maradj formában, és fedezd fel a szektor újdonságait, hogy a legjobb garancia kíséretében sportolhass! Vásárolj Rezgéscsillapító Head PRO DAMP Sárgaterméket a legjobb áron, és élvezd az egészséges élet nyújtotta előnyöket!
Tulajdonságok: TompítóAnyag: GumiSzín: Sárga


Jelenlegi ára: 3 771 Ft
Az aukció vége: 2021-03-31 06:45 .

Polaroid Swinger Model 20 fényképező (1965-ből) - Jelenlegi ára: 4 000 Ft

Eladó a képeken látható Polaroid Swinger fényképezőgép 1965. ből, szép állapotban akár gyűjteménybe! Az eredeti bőrtokjában, tartozék 8db Hanimex AG3B villanó vakukkal(villanókörte). A Swinger ezzel a készülékkel debütált 1965-ben, az egyik leggyorsabban fogyó kamerák voltak, értékesítése 4 millió db. volt 2 év alat!

Jelenlegi ára: 4 000 Ft
Az aukció vége: 2021-03-24 00:57 .

SD kártya olvasó modul AVR / PIC stb MCUhoz - Jelenlegi ára: 370 Ft


SD SPI lábak kivezetve( MOSI, SCK, MISO, CS)
5V/3. 3V input.
5. 1cm x 3. 1cm
Az összes eladó termékem elérhető ide kattintva!

Jelenlegi ára: 370 Ft
Az aukció vége: 2021-03-31 04:09 .

InnovaGoods Zöld Mini Varrógép 6 V 800 mA - Jelenlegi ára: 12 611 Ft


EAN:
8435527811228
Gyártó:
InnovaGoods
Fedezd fel az új InnovaGoods Home Houseware mini varrógép előnyeit! Ez a mini hordozható varrógép tökéletes a varrási feladatok elvégzéséhez és a gyors és kényelmes javításhoz. ABS-ból készült2 sebességgelMini utazó dizájnCsendes, könnyű és könnyen kezelhetőKönnyen használható és szállíthatóLockstitch rendszerVarrógép pedálMéretek kb: 19 x 19 x 9 cmTartalmaz: 4 menetes menet, kivehető orsó, újracsavarozáshoz, pedálhoz és menetvágóhozMűködése: 4 db AA elemmel (nem tartozék), vagy hálózati adapterrel (tartozék) működik 110-240 V / 50-60 Hz / DC 6V 800 mACsomagolás és kézikönyv 24 nyelven (angol, francia, spanyol, német, olasz, portugál, holland, lengyel, magyar, román, dán, svéd, finn, litván, norvég, szlovén, görög, cseh, bolgár, horvát, szlovák, észt , Orosz, lett)

Jelenlegi ára: 12 611 Ft
Az aukció vége: 2021-03-31 02:57 .

Tomy kenguru, babahordozó - Jelenlegi ára: 1 990 Ft

Kedves Érdeklődő!
Helyhiány és kihasználatlanság miatt eladásra kínálom a gyerkőcök ruháit, játékait, plüsseit, baba cuccainkat és egy-két felnőtt ruha is eladásra kerül. Ahogy időm és a gyerkőcök engedik töltöm fel, így érdemes vissza-visszanézni.
Dohányfüst - és állatszőr mentes az otthonunk!
FIÚ ruhák főleg 98-128-as méretben, lábbelik 25-től 33-as méretben vannak, de egy-két eltérő méret is akad még.
KISLÁNY baba ruhák 56-86-os, lábbelik 19-23-as méretben.
NŐI ruhák főleg XS-L-es méretben.
A legtöbb ruha üzletben/webshopban vásárolt, csak mi hordtuk, nem agyonhasznált darabok!  
A fénykép nem minden esetben adja vissza  a színt, ha úgy látod, hogy fakó és én ezt nem jelzem, akkor az csak a fényviszonyok miatt van! A ruhák használtak, kérlek ennek tudatában licitálj! Feltöltés előtt természetesen alaposan átnézem őket, de ettől még előfordulhat, hogy nem veszek észre pici lukat, foltot, szakadást.  
3 gyerkőc mellett mérni sajnos nem tudok, a címkét próbálom minden esetben fényképezni, így látod az anyagösszetételt és méretet.
Küldök vásárlási értesítőt, abban minden szükséges információ benne van.  
Kapcsolatfelvételre és fizetésre 7 napot várok, utána negatívan értékelek.
Licit bevárásra van lehetőség, erre kérned sem kell : ).
Személyes átvétel csak 1000, -Ft össz vásárlási érték felett, 1000, -Ft alatt csak postázom!  

Jelenlegi ára: 1 990 Ft
Az aukció vége: 2021-03-31 01:39 .

Csöves erősítő ANÓDFESZ Fojtó szürő 3,4 Henri 166 ohm ,150 ma - Jelenlegi ára: 500 Ft

Épitésből kimaratt hálozati fojtó szürő Anodkörbe 3, 4 Henri 166 ohm 0, 15 A


Jelenlegi ára: 500 Ft
Az aukció vége: 2021-03-31 00:22 .

xx(21D3) PORTUGÁL ANGOLA 2,50 ESCUDOS 1956 - Jelenlegi ára: 500 Ft

(2021. 02. )
A KÉPEN LÁTHATÓ ÉRME, KÉP SZERINTI TARTÁSBAN. ..

Jelenlegi ára: 500 Ft
Az aukció vége: 2021-03-30 23:09 .

Nagyhasú búvárszivattyú javításra ruszki - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

Ruszki nagyhasú búvárszívattyú HOZZÁÉRTŐKNEK javításra. ALSÓ szívású
A szívattyú komplett, elektomosan is hibás... VEZETÉK LEVÁGVA
LKATRÉSZNEK KÍNÁLOM..... . RITKA
javítást és  beállítást igényel...
Műhelyürítésből... nincs szétszedve,,, belseje nem ismert
ALKU NÉLKÜL, SZÁMLÁSAN, FIX áron árusítok!!!
Nézzen szét a galériában.. TÖBB IS VAN HÍRDETVE!!!

Jelenlegi ára: 3 000 Ft
Az aukció vége: 2021-03-30 21:51 .

Opel Astra J 2009-2018 - gumitömítés, hátsó ajtó, caravan - Jelenlegi ára: 5 533 Ft

gumitömítés, hátsó ajtó, caravan (13260049)
13260049
13260051
13260052
13260050
 Opel 
 Opel Astra J/1 2009. 09. 01-2012. 08. 31 (OPEAst J/1) 
Használt - bontott cikk!


Jelenlegi ára: 5 533 Ft
Az aukció vége: 2021-03-30 20:33 .

DVD.Film - Jelenlegi ára: 400 Ft

DVD, Film eredeti dobozában. (Western).

Jelenlegi ára: 400 Ft
Az aukció vége: 2021-03-30 17:39 .

Play-doh kutya készlet - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

Eladóvá váltak gyermekeim gyurmakészletei. Ebben az aukcióban egy kutyusos gyurmakészlet található.  
A szett hiánytalan, szép állapotú. Gyurmát nem tartalmaz!
Nézz körül, több szettet is töltöttem!
Postázás és személyes átvétel is megoldható Veszprémben.  


Jelenlegi ára: 3 000 Ft
Az aukció vége: 2021-03-30 18:03 .

Felakasztható kutyapiszok zacskó tartó szürke/piros - Jelenlegi ára: 1 790 Ft

Felakasztható kutyapiszok zacskó tartó szürke/piros

Jelenlegi ára: 1 790 Ft
Az aukció vége: 2021-03-30 16:48 .

5630 Hidegfehér Cool White LED szalag 1 méter - DC 12V - - Jelenlegi ára: 399 Ft

SMD5630 HIDEGFEHÉR LED-szalag
LED-ek száma: 60db/méter
LED típus: SMD5630
Fényerő: 900Lumen
Feszültség: DC 12V
Színhőmérséklet: 5500-6000K
LED-szalag mérete: 10mm széles
Nyák színe: Fehér
3M-es öntapadós ragasztóval a hátulján
3LED-enként darabolható
Feltekercselve üzemeltetni tilos !!  2. 5méterenként 12V-os betáplálás kell


Jelenlegi ára: 399 Ft
Az aukció vége: 2021-03-30 15:33 .

NŐI NADRÁG,SZEXI KIALAKÍTÁS! - Jelenlegi ára: 4 500 Ft

                          Szexi fekete nadrág,
                         diszkó stílus, vagy akár utcai.


Jelenlegi ára: 4 500 Ft
Az aukció vége: 2021-03-30 13:45 .

Dorko Női fekete Geisha 2 Utcai cipő - Jelenlegi ára: 25 038 Ft


Szín:
fekete
Nem:
Női
Márka:
Dorko
Anyag:
Vászon
EAN:
5999107757175
Szállítási idő:
5-8 munkanap
Méret:
41
Miért vásárolj nálunk? - Minden termékünk új és eredeti! - 1 illetve 2 év érvényesíthető garanciával - Évente több mint 50. 000 rendelést szolgálunk ki, immár 4 éve - Minden termékünk vásárlásakor pontokat gyűjtesz, amit nálunk levásárolhatsz - 14 nap elállási garancia minden termék vásárlásakor - Nyomkövetési információ minden általunk postázott megrendelésnél

Jelenlegi ára: 25 038 Ft
Az aukció vége: 2021-03-30 12:51 .

Akció! Villanypásztor vezeték 250kg szakítószilárdságú - Jelenlegi ára: 10 000 Ft

szakítószilárdság:       250 kg
ellenállás:                  0, 55 Ohm/méter
4acélszál:                   0, 28 mm
1tekercs:                    400 méter
3év UV stabilitás


Jelenlegi ára: 10 000 Ft
Az aukció vége: 2021-03-30 11:45 .

2021. március 29., hétfő

Virágos kör asztali terítő - Jelenlegi ára: 800 Ft


Virágos kör alakú  terítő
Anyaga: polyester
Méret: 80 cm
eredeti csomagolása bontott a termék nem  használt
 a termékről készítettem képet


Jelenlegi ára: 800 Ft
Az aukció vége: 2021-03-30 10:22 .

1960. Jugoszlávia - 15 éves a Népköztársaság és az ENSZ, önálló értékek párban - Jelenlegi ára: 150 Ft

Mint a képen                            .

Jelenlegi ára: 150 Ft
Az aukció vége: 2021-03-30 08:51 .

Panasonic Eneloop újratölthető elem 1900mAh R6/AA 4 darab - Jelenlegi ára: 7 490 Ft

Panasonic Eneloop újratölthető elem 1900mAh R6/AA 4 darab

Jelenlegi ára: 7 490 Ft
Az aukció vége: 2021-03-30 07:54 .

Függőágy Alumínium Többszínű (186 X 56 x 26 cm) - Jelenlegi ára: 32 706 Ft

Garantált a nyári szórakozás ezekkel az ajánlatokkal. A kicsik és felnőttek is imádni fogják! Vásárolj Függőágy Alumínium Többszínű (186 X 56 x 26 cm) és élvezd szabadidődet!
Anyag: AlumíniumSzín: TöbbszínűMéretei kb.: 186 x 56 x 26 cmTulajdonságok: Összecsukható


Jelenlegi ára: 32 706 Ft
Az aukció vége: 2021-03-30 03:39 .

Hulk (2003) - Jelenlegi ára: 980 Ft

Tartalom:  Bruce Banner kiváló tudós, a legkorszerűbb géntechnológia a területe, ám ragyogó tudományos pályája és nyugodt élete fájdalmas múltat rejt. Egykori barátnője és hozzá hasonlóan tehetséges munkatársa, Betty már feladta, hogy áttörjön a férfi zárkózottságának falán, és beletörődött, hogy mindössze érdeklődő szemlélője marad visszavonult életének. Egy váratlan esemény azonban mindent megváltoztat. Banner korszakos kutatásainak egyik kísérlete során egy figyelmetlenség kritikus helyzetet teremt, és Bruce-nak a másodperc tört része alatt kell cselekednie. Hősies tette megment egy életet, és látszólag ő is sértetlen marad, holott testét halálos dózisú gammasugárzás érte. Valami azonban mégis történt. Megmagyarázhatatlan tünetek. Eszméletvesztések. A félresikerült kísérlet váratlan, káros utóhatásai. Banner egyfajta jelenlétet kezd érezni magában, egy idegent, aki azonban mégis ismerősnek tűnik: veszélyes, de valahogy vonzó is. Közben minduntalan felbukkan egy Hulk néven elhíresült, valószínűtlenül erős, dühöngő lény, és nyomában pusztítás marad: Banner laboratóriuma is romokban hever, a háza falai tönkretéve. A hadsereg nem tétlenkedik, minden eszközt bevet, hogy elfogja a különös teremtményt. A hajtóvadászatot Betty apja vezeti, és besegít egy rivális tudós, Glenn Talbot is. Az ügyben személyes bosszúk és családi kötelékek egyaránt szerepet játszanak, s ez tovább súlyosbítja az amúgy is veszélyes helyzetet. Betty-nek megvan a maga elmélete, és tudja, hogy a háttérbe húzódó David Bannernek, Bruce apjának is köze van a történtekhez. Talán a nő az egyetlen, aki rájön Bruce és a méretes lény közötti kapcsolatra, de talán már túl késő, hogy megállítsa a katonai támadást, és megmentse "mindkettőjük" életét.
Rendezte:  Ang Lee
Szereplők:  Eric Bana, Jennifer Connelly, Sam Elliott, Mike Erwin, Lou Ferrigno, Nick Nolte...
Stílus:  akció, kaland, fantasy

Jelenlegi ára: 980 Ft
Az aukció vége: 2021-03-30 05:22 .

Samsung Galaxy Ace 3 - S7275R - független - Jelenlegi ára: 10 000 Ft


Samsung Galaxy Ace 3 
S7275R
Eladó, a fent megnevezett termék.
A feltöltött képek a meghirdetett termékről készültek!
A termék a képeken látható állapotú: normál, szép állapotú.
Eredeti, gyári Samsung.
 
Nem klón.
Kártyafüggetlen.
A készüléket akkumulátorral árulom.
Töltőt, dobozt nem tudok hozzá adni.
1 hónap garancia !!
Számla igényét kérem jelezze.
Amennyiben kíváncsi további termékeimre, kérem kattintson ide.
12

Jelenlegi ára: 10 000 Ft
Az aukció vége: 2021-03-30 04:09 .

Lorna csendje DVD - Jelenlegi ára: 1 990 Ft

Eredeti, nem másolt DVD
Hibátlan.
Minden információt megtalál a lemezborító hátoldali képein, nagyított formátumban.
Szállítás a banki utalás érkeztét követően postán, ajánlott küldeményben.
A postaköltség a "; Szállítási és garanciális feltételek "; menüben. A költség a vevőt
terheli.
Személyes átvételre lehetőség van, a helyszínre vonatkozó bővebb információt a  “ Szállítási és garanciális feltételek “  menüben talál.

Jelenlegi ára: 1 990 Ft
Az aukció vége: 2021-03-30 02:51 .

0I368 ORIENTAL MUSIC keleti tánczene CD ORIGINAL - Jelenlegi ára: 1 200 Ft

Bontatlan keleti tánc zene:
1. ELGAZIA
2. ELTŐBE
3. ELMAMBUTIA
4. AÁZ MIN AINI
5. KHÁN ELKHALILI
6. KASZER ELSHAUK
7. SZELEMET YA AINI
8. BELED ELMAHBUBSzélesség: 12. 5 cmHosszúság: 14 cmSúly: 0. 09 kg
Termékeim között több keleti tánczene cd található, kérem tekintse meg őket ide kattintva! Termékeim között több CD lemez található, kérem tekintse meg őket ide kattintva!
A termékről további nagy felbontású képek!
ÁRUIM ZÖME ANTIK ÉS RÉGI TÁRGYAKBÓL ÁLL.
SZEMÉLYES ÁTVÉTELI LEHETŐSÉG BUDAPESTEN (IX. ) ILLETVE SZEGEDEN!
 
Szállítás
Termékeinket az MPL futárszolgálattal küldjük! Terjedelmes tárgyaink szállításában külön díjazás mellett tudunk segíteni! Szállítási módok az alábbiak szerint alakulnak
 
Személyes átvétel Budapest IX.
 
 
Személyes átvétel Szeged
 
 
MPL csomag előre utalással
 
 
MPL csomag utánvét
 
 
Fizetés
A vételár és szállítási költség kiegyenlítésére az alábbi lehetőségeket biztosítjuk
 
Személyes átvételkor készpénzben
 
 
Banki átutalás
 
 
Utánvét
 
 
Paypal (MasterCard, Visa)
 
 
Szállítási, átvételi idő
A termék vásárlását követően a szállítási, kézhez vételi idő az alábbiak szerint alakul belföldön
 
Személyes átvétel
1-5 munkanap
 
 
MPL csomag előre utalással
2-3 munkanap
 
 
MPL csomag utánvét
1-3 munkanap
 
( orientalista hastánc has tánc keleti táncok keletitánc orientalist )

Jelenlegi ára: 1 200 Ft
Az aukció vége: 2021-03-30 01:33 .

Tupperware Szögletes Allegra Tál 2,5L - Jelenlegi ára: 6 290 Ft


Készlet család, Tállalás, tárolásra kiváló.
Postakőltség tájékoztató jellegű, vásárláskor érdeklődj.
20. 000 ft feleti vásárlás esetén ingyenes.
Nézd meg többi termékemet is.


Jelenlegi ára: 6 290 Ft
Az aukció vége: 2021-03-29 23:51 .

Fiat Punto I toronybak - Jelenlegi ára: 3 800 Ft

Fiat Punto I toronybak ( FT12058 ). 1993-1999-es évjáratig.
Fastoriginal márkájú új alkatrész, 1 év teljes körű garanciával.


Jelenlegi ára: 3 800 Ft
Az aukció vége: 2021-03-29 23:03 .

Kerti mályvarózsa (sárga)!8db mag - Jelenlegi ára: 350 Ft


   Kerti mályvarózsa (sárga)! 8db mag
Termékeink között megtalálható, piros, sárga, pink, illetve teltvirágú fehér színbe!
Az aukció tárgya 8db  csíraképes mag!
Magassága akár a 170 cm-t is elérheti, így kertünk feltűnő és kiemelkedő szoliter dísznövénye lehet.
A levelek nagyméretűek, szív alakúak, gyakran csipkés a szélük, színűk fakózöld.
Végálló fürtökben nyílnak a  virágok, amelyek rózsaszínben, pirosban, fehérben, vagy épp mályvaszínben pompáznak.
A nyár közepétől, május végétől egészen szeptemberig nyílnak a szebbnél szebb virágok, szinte folyamatosan.
 Kert meleg napos részébe ültessük a növényt.
Magassága miatt érdemes a mályvarózsát fal, vagy kerítés mellé telepíteni, igazi falusi hangulatot teremthetünk pár tő mályvarózsával.
Pompásan mutat a napraforgó, a szarkaláb, vagy a lángvirág mellett. Ha szeretnénk, hogy a mályvarózsa nyáron szinte roskadozzon a virágtól, ne sajnáljuk tőle a tápanyagot, tavasszal, amikor a növény fejlődésnek indul, szórjuk körbe egy kevés szárított, érlelt marhatrágyával.
Ha a növény már túl magasra nő kertünkbe, ne sajnáljuk vissza vágni, hiszen így újabb virágzásra is serkentjük
Fontos tudnivalók:
Kapcsolattartás  e-mailben!
Minden levelet megválaszolunk kivétel nélkül, viszont telefonhívást nem tudunk minden esetben fogadni, ráadásul az  e-mailben minden információ megmarad, így kérjük a kapcsolattartás e-mailben történjen.
Postázás:
Mindig előre utalás után! Utánvéttel nem postázunk!
A termékeket csak is ajánlva postázzuk, így garanciát tudunk rá vállalni, esetlegesen ha elveszik, ez esetben újra kipostázzuk a kedves vásárlónak.
Termék összevárás megoldható, fontos több termék vásárlásánál csak egyszeri postaköltség kerül felszámolásra, annak ellenére, hogy a vatera rendszere minden megvásárolt termékhez felszámolja.
Bővebb információért kérdezzen bátran, köszönöm, hogy meglátogattál, tekintsd meg többi termékeimet is.
Jó licitálást, kérem tekintse meg többi futó termékeinket is, több termék vásárlása esetén csak egyszeri postaköltséget számolunk fel, amit értelemszerűen egyben levélben postázunk önnek!


Jelenlegi ára: 350 Ft
Az aukció vége: 2021-03-29 21:45 .

Boszorkányvadászok (3D Blu-ray) 2013 fsz: Jeremy Renner, Gemma Arterton - magyar kiadású ritkaság - Jelenlegi ára: 9 990

Boszorkányvadászok (3D Blu-ray) 2013
akció-fantasy-horror
főszerepben: Jeremy Renner, Gemma Arterton, Famk Janssen, Peter Stormare
kereskedelmi forgalomban már nem kapható, egylemezes magyar kiadás, csak a film 3D-s változatát tartalmazza.
      
Állapot: használt, de jó állapotban.
hang: magyar, angol
felirat: magyar, angol
Átvehető: azonnal, a Westend mellett 2 percnyire levő üzletünkben
További részletek a fotókon találhatók
Premierfilmek a legjobb áron!
Készülj fel a klasszikus mese őrületesen szórakoztató feldolgozására, melyben János (JEREMY RENNER) és Júlia (GEMMA ARTERTON) a gyerekkori traumájukat úgy dolgozzák fel, hogy megbízásos alapon boszorkányokra vadásznak. De amikor a megállíthatatlannak hitt páros egy olyan ellenféllel szembesül, amely gonoszságban nem ismer határokat, minden ügyességükre, bátorságukra és nem utolsósorban fegyverarzenáljukra szükségük lesz ahhoz, hogy megállítsák.
KÉREM, FIGYELMESEN OLVASSA EL AZ ALÁBBIAKAT:
Minden termék esetében feltüntettem az átvételi lehetőségeket:
Azonnal átvehető - raktáron van, azonnal elvihető.
2-5 munkanap alatt szállítható - nincs raktáron, a beszerzése a feltüntetett időn belül várható.
A legtöbb termékem ÚJ, gyári állapotú.
Ami használt, arról pontos állapotleírást adok.
Szállítás: személyes átvétel vagy ajánlott levélként előre utalás után
Postázás: csak ajánlott levélként vállalok feladást, az aktuális postai díjszabás szerint + bélelt boríték ára. Minden ajánlott levelet LNK ( levélládába nem kézbesíthető ) opcióval adok fel, mivel a Magyar Posta már csak így vállal garanciát az ajánlott levelekért. Ha elsőbbségi opciót szeretne kérni, kérem, vásárláskor jelezze.
Postai utánvétet nem vállalok.
Ha a termék átvétele/postázása időhöz van kötve, kérem, ezt vásárlás ELŐTT egyeztesse velem, vásárlás után előre egyeztetés nélkül ezt nem tudom garantálni.
Igyekszem minden feltett kérdésre pár órán belül válaszolni.
Személyes átvétel: a Westend mellett közvetlenül, előre egyeztetett időpontban.
Az időpont egyeztetés nélkül érkező Vásárlók esetében nem tudok garanciát vállalni a termék azonnali átadására, ilyen esetben nem tudok reklamációt elfogadni, kérem, ezt vegye figyelembe. Ezért kérem, vásárlás után minden esetben egyeztessen átvételi időpontot.
Számlaadás: van
Garancia: 1 hét, csak és kizárólag gyári hibás terméket cserélek. A nem rendeltetésszerű használatból keletkező meghibásodásra nem vállalok garanciát. Kérem, a vásárolt terméket személyes átvétel esetén ellenőrizze.
Minden az aukcióimon eladó kép- és hanghordozó eredeti kiadvány, nem másolat.
Köszönöm, hogy elolvasta és tudomásul vette a fentieket a problámamentes kiszolgálás érdekében.


Jelenlegi ára: 9 990 Ft
Az aukció vége: 2021-03-29 20:33 .

Ékszerkellék: köztes / díszítőelem / gyöngy BKÖ 3S 04e-12x5 10db - Jelenlegi ára: 340 Ft


 
  3 soros tibeti ezüst hatású köztes, távtartó.
kiszerelés: 10 db/csomag
A méreteket a fotón láthatod!
Az utolsó fotón ötletet találsz a felhasználáshoz.  
Termékeim:
MEDÁLOK, FŰZHETŐ GYÖNGYÖK, CABOSANOK
Swarovski kristályok
BIZSU ALKATRÉSZEK
medál-kapcsok
fülbevaló-kapcsok (ezüstözött, aranyozott, fekete, bronz)
925-ös STERLING EZÜST ALKATRÉSZEK
925-ös sterling ezüst fülbevaló-kapocs
925-ös sterling ezüst medál-kapocs
925-ös sterling ezüst medál-tartó, csúszókarika
925-ös sterling ezüst szerelőkarika
visszatérés a "gyongyvilág" oldalára


Jelenlegi ára: 340 Ft
Az aukció vége: 2021-03-29 17:48 .

10 darab Philips CorePro Ledbulb Led izzó E27 11W (75W) meleg fényű - Jelenlegi ára: 5 490 Ft


Philips Corepro Ledbulb Led izzó E27 11W (75W)
Eredeti, bontatlan csomagolásban.
Az ár tíz darabra vonatkozik.


Jelenlegi ára: 5 490 Ft
Az aukció vége: 2021-03-29 17:57 .

Retro alvós/sírós baba - felújított - Jelenlegi ára: 4 900 Ft

Saját gyermekkori babám volt, megközelítőleg 45 éves, a 70-es években gyártották.
Felújíttattam, a szeme eredetileg barna volt, most kék.
Döntésnél "sírós" hangot ad.
Ruhája, cipője és az alsóneműje nem eredeti.
A baba szép állapotban van, teljesen tiszta, rendezett a haja is.
Mérete ~ 50 cm.
Utánvéttel nem küldöm.
Köszönöm a látogatását és jó egészséget kívánok! : )


Jelenlegi ára: 4 900 Ft
Az aukció vége: 2021-03-29 16:45 .

Bicikli - Jelenlegi ára: 10 000 Ft

Eladó egy használt de működő képes  Csepel schwinn taurina gyártmányu kerékpár gumi 40-635  128x1/1/2 méretben. A kerékpár muködik minden rendben van rajta a képen is látható állapotban gumit majd cserélni kell rajta de igy is használható.

Jelenlegi ára: 10 000 Ft
Az aukció vége: 2021-03-29 14:45 .

Opticaddy SATA-3 HDD/SSD caddy beépítőkeret Acer Aspire M5-481PT M5-481T M5-481TG M5-581G M5-581G - Jelenlegi ára: 5 000

Új generációs masszív, de könnyű alumínium keret, beépített csavarokkal, hosszútávon is megbízható elektronikával.  
A keret segítségével az optikai meghajtó helyére helyére beépíthető egy SATA csatlakozós merevlemez vagy SSD. A caddy nem tartalmaz előlapot, viszont rászerelhető az optikai meghajtó eredeti előlapja.
A caddy SATA I, II, III csatlakozós 2, 5" laptopba való HDD vagy SSD meghajtókat fogad, 7mm vagy maximum 9. 5mm magasságban.
Számlával és 1 év garanciával. Raktáron. Ha 14 óráig megrendeled (és kifizeted), még aznap postázzuk.
További termékek, amire szükség lehet:
1) Külső USB-s ház a kiszerelt DVD írónak
Ha használni akarod a kiszerelt optikai meghajtót, megteheted egy USB-s külső házzal. A caddy+külső ház szettet megtalálod az eladó termékeink között.

Jelenlegi ára: 5 000 Ft
Az aukció vége: 2021-03-29 14:09 .

Korsók és dísz pohár - Jelenlegi ára: 700 Ft

A képeken korsók
Felíratos méretei magasság: 15, 5 cm, talpa d= 10, 5 cm, szája d=7 cm, 5 dl-es,
Sima fehér magassága: 13 cm, talpa d=9 cm, szája d=8, 5 cm, 5 dl-es,
Szív alakú pohár, 7, 8, 9 képen
Tőlem neked felírattal, magassága: 9, 5 cm, 9 x 9 cm a szív forma mérete,
Miota meg van csak a polcon állt üressen, nem használtuk.
Kérdésekre szívesen válaszolok.
Ára 700 Ft. /db.
Postázáshoz (közösen) a cím alapján kiválasszuk a legjobb ajánlatot.

Jelenlegi ára: 700 Ft
Az aukció vége: 2021-03-29 12:57 .

Blaupunkt FHM 401 hősugárzó fehér - Jelenlegi ára: 11 990 Ft

Blaupunkt FHM 401 hősugárzó fehér

Jelenlegi ára: 11 990 Ft
Az aukció vége: 2021-03-29 11:45 .

2021. március 28., vasárnap

Okostelefonok Pocophone X3 NFC 6,67 Octa Core 6 GB RAM 64 GB MOST 152629 HELYETT 133526 Ft-ért!" - Jelenlegi ára: 133 52

Ha szenvedélyesen rajongsz a informatikai és elektromostermékekért, és szeretsz lépést tartani a technológiával, ne maradj le a legkisebb részletekről sem, vásárold meg Okostelefonok Pocophone X3 NFC 6, 67 Octa Core 6 GB RAM 64 GB-et verhetetlen áron.
Operációs Rendszer: AndroidProcesszor: Octa Core? NyolcmagosRAM Memória: 6 GBKapacitás: 128 GBKépernyő: 6, 67"Doboz tartalma: AC AdapterKapcsolatok: Jack 3. 5 mm x 1USB-C x 1Csatlakozás: NFCWIFI 5 GhzBluetooth 5. 1Tulajdonságok: UjlenyomatolvasóFelbontás: Full HD+2400 x 1080 pxÚjratölthető lítium akkumulátor: 5160 mAhKamera: Quad (64 + 13 + 2 + 2 Mpx) - Selfie (20 Mpx)
Xiaomi Poco X3 NFC. Átlós képernyő: 16, 9 cm (6. 67"), Képernyőfelbontás: 2400 x 1080 pixelek. Processszorcsalád: Qualcomm Snapdragon, Processzor modell: 732G. RAM kapacitás: 6 GB, RAM típusa: LPDDR4X, Belső tárolókapacitás: 64 GB. A hátulsó kamera felbontása (numerikus): 64 MP, A hátulsó kamera típusa: Quad kamera. SIM kártya teljesítményfokozat: Hybrid Dual SIM. Telepített operációs rendszer: MIUI 12. Akkumulátor teljesítménye: 5160 mAh. Termék színe: Kék. Tömeg: 215 g
Átlós képernyő: 16, 9 cm (6. 67")Képernyőfelbontás: 2400 x 1080 pixelekÉrintőképernyő: IgenKépernyő formája: LaposKijelző üvegének típusa: Gorilla GlassGorilla Glass védőüveges: Gorilla Glass 5Kontrasztarány (általános): 1500: 1Alap képméretarány: 20: 9Max. frissítési sebesség: 120 HzÉrintőképernyő típusa: KapacitívPixelsűrűség: 395 ppiKerekített kijelzősarkok: IgenProcessszorcsalád: Qualcomm SnapdragonProcesszor modell: 732GProcesszormagok: 8A processzor növelési frekvenciája: 2, 3 GHzRAM kapacitás: 6 GBBelső tárolókapacitás: 64 GBKompatibilis memóriakártyák: MicroSD (TransFlash)RAM típusa: LPDDR4XMemóriakártya maximális mérete: 256 GBUSB háttértár: IgenMemóriakártya-hely típusa: Hibrid rekeszA hátulsó kamera típusa: Quad kameraA hátulsó kamera felbontása (numerikus): 64 MPElülső kamera típusa: Egy kameraAz elülső kamera felbontása (numerikus): 20 MPHátsó vaku: IgenElső vaku: NincsHátsó kameraszenzor mérete: 1/1. 73"A második hátulsó kamera felbontása (numerikus): 13 MPHarmadik hátsó kamera felbontása (numerikus): 2 MPNegyedik hátsó kamera képfelbontása (numerikus): 2 MPHátulsó kamera rekesznyílásainak száma: 1, 89A második hátulsó fényrekesznyílás száma: 2, 2Harmadik hátsó kamera rekeszszáma: 2, 4Rekeszszám a negyedik hátsó kameránál: 2, 4Hátsó kamera pixelmérete: 1, 6 ? mPixelméret a harmadik hátsó kameránál: 1, 75 ? mMásodik hátsó kamera látószöge: 119°Elülső kamera rekesznyílásainak száma: 2, 2Első kamera pixelmérete: 1, 6 ? mVaku típusa: LEDMaximális keretméret: 960 fpsVideófelvételi módok: 720p, 1080p, 2160pAutomatikus fókusz: IgenGeotagging (földrajzi metaadatok hozzárendelése): IgenÉjszakai üzemmód: IgenSIM kártya teljesítményfokozat: Hybrid Dual SIMMobilhálózati generáció: 4GSIM kártya típusa: NanoSIM3G szabványok: WCDMA4G szabvány: LTE-TDD & LTE-FDDWi-Fi: IgenBluetooth: IgenTámogatott hangalapú LTE (VoLTE): IgenBluetooth verzió: 5. 1Pányvázás (modem üzemmód): IgenMIMO: IgenNear Field Communication (NFC): IgenElőfizetés típusa: Nincs előfizetésUSB port: IgenUSB-csatlakozó típusa: USB C-típusFejhallgató csatlakozhatóság: 3, 5 mm-esKülső megjelenés: BárTermék színe: KékSzín elnevezése: Cobalt BlueNemzetközi védelmi (IP) kód: IP53Védelmi jellemzők: FröccsenésállóGyorstöltés: IgenGrafikus adapter: Adreno 618Ujjlenyomat-olvasó: IgenKihangosítás: IgenRezgő figyelmeztetés: IgenHelyzetmeghatározás: IgenGPS (műhold): IgenGLONASS: IgenBeiDou: IgenGalileo: IgenElektronikus iránytű: IgenTámogatott audió formátumok: AAC, AMR, APE, AWB, DSF, FLAC, M4A, MP3, OGG, WAV, WMATámogatott videoformátumok: 3G2, 3GP, ASF, AVI, M4V, MKV, WEBM, WMVPlatform: AndroidTelepített operációs rendszer: MIUI 12App distribution platform: Google PlayVirtuális asszisztens: Google AssistantAkkumulátor teljesítménye: 5160 mAhAkkumulátor-technológia: Lítium-ion (Li-ion)Közelségérzékelő: IgenGyorsulásmérő: IgenTérmegvilágítás érzékelő: IgenGiroszkóp: IgenTömeg: 215 gSzélesség: 76, 8 mmMélység: 9, 4 mmMagasság: 165, 3 mmAC adapter mellékelve: IgenGyors áttekintő útmutató: IgenKábelek mellékelve: USB C-típusEjektorcsap: IgenAC adapter eloszlás: 33 W"


Jelenlegi ára: 133 526 Ft
Az aukció vége: 2021-03-29 03:51 .

F&F szép kislány plüss nadrág 9-12 hónapos részére - Jelenlegi ára: 880 Ft

Eladásra kínálom a képen látható  baba nadrágot, képen látható szép állapotban.
Személyes átvétel Győrben lehetséges, de nagyon szívesen postázom.
Bankszámlára történő közvetlen befizetést nem áll módomban elfogadni, csak bankon keresztüli utalást.

Jelenlegi ára: 880 Ft
Az aukció vége: 2021-03-29 08:54 .

H&M KHAKI TUNIKA - Jelenlegi ára: 2 300 Ft

H&M khaki tunika/ruha.
Keveset használt, szép állapotban.
Mérete: S-es
Anyaga: 95% cotton
           5% elastan
MÉRETEI:
-hossz : 81cm
-mell  : 35-46cm
-derék: 33-43cm
-csípő: 38-50cm
-ujjh. : 7cm 
-vállsz: 32cm


Jelenlegi ára: 2 300 Ft
Az aukció vége: 2021-03-29 07:51 .

RGL 4 részes guruló bőrönd szett ÚJ - Jelenlegi ára: 31 900 Ft

Új, címkés 4 részes RGL bőrönd szett
2 kerekes, strapabíró műanyag kerekekkel.
két állásban kihúzható fogantyú
erős, szövetanyagból készült
számzárral zárhatóak a cipzárfülek
a színes betét miatt nem unalmas fekete, könnyen észrevehető
a 4 bőrönd egymásba ágyazható, így könnyű tárolni
számlát adunk róla
6 hónap garancia van rá
Külső méretek:
41cm / 30cm / 15cm
53cm / 35cm / 18cm
63cm / 41cm / 21cm
74cm / 49cm / 28cm
Személyesen átvehető Budapesten a 14. kerületben, vagy küldjük futárral.

Jelenlegi ára: 31 900 Ft
Az aukció vége: 2021-03-29 06:45 .

Omega B 2,0 16V középső kipufogódob - Jelenlegi ára: 9 000 Ft

Eladó egy EBERSPÄ CHER gyártmányú  Opel Omega középső kipufogódob. Az állapota újszerű . Az új ára 45. 000 Ft, gyárival megegyező minőségű és kivitelű. 2000 ccm 16 szelepes motorhoz.

Jelenlegi ára: 9 000 Ft
Az aukció vége: 2021-03-29 04:45 .

1 Ft! H&M szürke-fehér csíkos póló 122/128-as - Jelenlegi ára: 1 Ft

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL URÁNVÁROSBAN LEHETSÉGES!
Csomagküldés: MPL csomag, Foxpost!
KÉRLEK ENNEK TUDATÁBAN LICITÁLJ!
1 Ft!
H&M szürke-fehér csíkos póló 122/128-as.
Apró folt van az elején és hátulján.
Hossz: 48 cm
Mellbőség: 72 cm
Ujjhossz: 52 cm


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2021-03-29 04:09 .

BRÓDY JÁNOS: Hang nélkül kazetta - Jelenlegi ára: 1 Ft

BRÓDY JÁNOS: Hang nélkül 
kazetta
használt, jó állapotban

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2021-03-29 02:57 .

Bang & Olufsen BeoPlay E8 bluetooth fülhallgató - Jelenlegi ára: 45 000 Ft

Kihasználatlanság miatt eladó a képeken látható, cím szerinti bluetooth fülhallgató, headset. Alig használt, hibátlan, ez a személyes átvétel esetén ellenőrizhető és tagadhatatlan lesz. Az átvétel Budapest több frekventált helyén megoldható, egyeztetés alapján.

Jelenlegi ára: 45 000 Ft
Az aukció vége: 2021-03-29 01:39 .

Uriah Heep: Greatest hits magnókazetta - Jelenlegi ára: 600 Ft

Gyüjtemény felszámolásából teszek fel LP-ket, DVD-ket, CD-ket és magnókazettákat.
Mindegyik jogtiszta, eredeti és nagyon jó állapotban vannak.


Jelenlegi ára: 600 Ft
Az aukció vége: 2021-03-29 00:22 .

Fiat punto hátsólámpa - Jelenlegi ára: 5 000 Ft

Fiat punto 3 ajtós 1999-2005 ig gyártott típusokhoz való hátsólámpa a képeken látható állapotban eladó.
A lámpa gyári bontott sem árban sem minőségben nem egy kategória a távolkeleti utánygyártott alkatrészekkel !
Licit előtt jelezd hogy a jobb vagy a baloldali érdekel !

Jelenlegi ára: 5 000 Ft
Az aukció vége: 2021-03-28 23:09 .

Babatörölköző - Sensillo Water Friends 100x100cm beige walrus - Jelenlegi ára: 5 550 Ft


Márka:
SENSILLO
Tömeg:
Nem:
Unisex
Várható szállítási idő:
3-5 munkanap
ÁFA kulcs:
27%
Babatörölköző
Sensillo gyerek törölköző kapucnival. Állatka képpel díszítve. Frottír puha minőségi anyagból készült. Mérete 100x100 cm. Anyaga: 100% pamut. Praktikus táskába csomagolt.

Jelenlegi ára: 5 550 Ft
Az aukció vége: 2021-03-28 21:51 .

25 darab ÚJ !!! Amphenol-Tuchel csatlakozó műanyag ház - Jelenlegi ára: 1 000 Ft


==============================================================
25 darab ÚJ !!! Amphenol-Tuchel csatlakozó műanyag ház.
Most szép lassan elkezdem a több évtizedes rádióamatőr műhelyem felszámolását.
==============================================================
A nettó súlya : 0, 9 kilógramm.
Postai költsége : - "MPL. házhoz", 2 kilógramm-ig - : 1. 325, - Forint.
(Szállítás, átvétel : elsődlegesen postai úton vagy időpont egyeztetése után a pénteki
napokon délután a Petőfi-híd budai hídfőjénél személyesen is át lehet venni).
==============================================================
==============================================================


Jelenlegi ára: 1 000 Ft
Az aukció vége: 2021-03-28 20:33 .

ÚJ C&A 80-as Hello Kitty fürdőbugyi, fodros - Jelenlegi ára: 1 790 Ft

Új, címkés C&A lányka fürdőbugyi, eredeti csomagolásban. Anyaga: 80% nylon, 20% elasztán
30 fokon mosható.
Bugyi hossza: 14, 5 cm
Derék: 22 cm
Szállításnál mennyiségi kedvezmény 9000 Ft vásárlási érték felett! Nézd meg a többi termékemet is! Folyamatosan töltök fel új dolgokat!

Jelenlegi ára: 1 790 Ft
Az aukció vége: 2021-03-28 18:48 .

Babatörölköző - Sensillo Bari 80x80 cm rózsaszín - Jelenlegi ára: 2 900 Ft


Márka:
SENSILLO
Tömeg:
Nem:
Lány
Várható szállítási idő:
3-5 munkanap
ÁFA kulcs:
27%
babatörölköző
Sensillo gyerek törölköző kapucnival. A kapucni bari képpel és színes mintás szegéllyel díszítve. Frottír puha minőségi anyagból készült. Mérete 80x80 cm. Anyaga: 100% pamut.

Jelenlegi ára: 2 900 Ft
Az aukció vége: 2021-03-28 18:03 .

Klarinét kotta - Jelenlegi ára: 1 300 Ft

42 o.
Telefonon nincs kommunikáció, és azért se kelljen hívogatnom senkit, hogy ugyan nézze már át a levélszemeteit (vevők 50%-nál ott kötnek ki email-jeim), nem beszélve arról, hogy élő e-mail-címet adjon meg a Vaterának!
Kérem licitálás előtt érdeklődjön, hogy a tétel biztosan meg van-e, mert ha esetleg hiányzik, a Vatera nem enged csak semleges értékelést adni. Ha nem válaszolnék a kérdésre akkor a tételt keresem, kérem ilyenkor se licitáljon! Értesítésem után - amelyben az érvényben lévő postai tarifa alapján adom meg a postaköltséget - 7 munkanapon belül szíveskedjen az utalást rendezni. Ellenkező esetben a tételt újraindítom.
#71170 @ zen 
kaalmaan_item_842024364_ zene

Jelenlegi ára: 1 300 Ft
Az aukció vége: 2021-03-28 16:48 .

Tárgysátor - Fotósátor 80x80 cm - Jelenlegi ára: 12 990 Ft

80x80 cm-es tárgysátor 4 különböző színű háttérrel és hordtáskával.


Jelenlegi ára: 12 990 Ft
Az aukció vége: 2021-03-28 15:33 .

Casio Label printer - Jelenlegi ára: 5 200 Ft

Casio KL-60 Label printer jó működéssel, szép állapotban eladó.

Jelenlegi ára: 5 200 Ft
Az aukció vége: 2021-03-28 13:51 .

Luxus párna és paplan Belisima 100/135 fehér - Jelenlegi ára: 5 490 Ft


Márka:
BELISIMA
Tömeg:
Nem:
Unisex
Várható szállítási idő:
3-5 munkanap
Anyaga:
100% pamut
ÁFA kulcs:
27%
Baba szükségletek|Párnák és paplanok|Együttesek kiságyba
Luxus párna és paplan Belisima. Nagyon puha minőségi anyagból készüllt. Párnát 60x40 cm és paplant 100x135 cm tartalmaz. Anyaga: 100% pamut, töltet 100% poliészter. Súlya kb 0, 90 kg.

Jelenlegi ára: 5 490 Ft
Az aukció vége: 2021-03-28 13:03 .

Zselé Műköröm Építő Csomag UV-LED 36W Lámpával és alap darabokkal 11 darabos KÉSZLETEN - Jelenlegi ára: 11 990 Ft

Meteor zselés Műkörmös szett UV/LED Lámpával , 11 darabos  zselés technikához  kezdő csomag.
Profeszionális és otthoni felhasználásra egyaránt alkalmas.
A csomag tartalma:
-36W Dazzle márkájú UV/LED műkörmös lámpa, bontatlan
-4 tégely Meteor márkájú zselé, tégelyenként 15 gr , mind a négy szín választható a palettáról
-white-fehér
-clear-átlátszó, nude és pink színekben.
Mind a négy szín választható a mellékelt színpalettáról , amit a megrendelésnél kérem a megjegyzésbe megjelelöni, más esetben véletlen szerűen küldjük a színt.
-1flakon zselé fixáló folyadék 100ml
-50db építő sablon (színe eltérő lehet)
-1db Bonder 6ml-tapadást elősegítő anyag+kétoldalad ragasztóként funkcionál
-1 db ecset készlet zselés technikához ami 7 darabos szett
-1db narancsfa pálca
-1 db buffer, színe eltérő lehet
-1db papír reszelő
-1db fém bőrfeltoló-kaparó
-1db Nail prep-gombásodás gátló folyadék 12ml
-1db Primer- zsírtalanító és tapadást  elősegítő folyadék 12ml
-1db Top fényzselé 10ml, fixálásmentes , leoldható
     
Dazzle 2in1 12 LEd-es 36W UV/LED Műkörmös lámpa:
-KETTŐS UV / LED TECHNOLÓGIA: Ez az új technológia ötvözi az UV és a LED fényforrást
-A kéz behelyezésekor a lámpa bekapcsol, a kéz kivételekor kikapcsol.
-A lámpa USB portról működik, akár powerbank, számítógép, vagy telefontöltővel is lehet használni. -
-Az USB kábel tartozékként a dobozban van.
-Érintés nélküli automata érzékelők: Az integrált mozgásérzékelők automatikusan aktiválják a körömkezelő lámpát, amikor a kezét behelyezik. A kezek eltávolításával kikapcsol a körömszárító.
-HÁROM RÖGZÍTETT IDŐZÍTŐ BEÁLLÍTÁS: 60 másodperc, 90 másodperc és 120 másodperc időzítővel
-Ez a körömszárító lámpa tökéletes otthoni használatra vagy hivatásos műkörmösök  számára is.
-Kompakt és hordozható méretű.
A TERMÉK RÓZSASZÍN ÉS FEHÉR SZÍNBEN is kérhető a készlet erejéig, rendelésnél kérjük a megjegyzés rovatba feltütentni a kívánt színt, más esetben véletlen szerűen küldjük.
A képek saját készítésűek.
A termék originált és készleten van!

Jelenlegi ára: 11 990 Ft
Az aukció vége: 2021-03-28 11:48 .

2021. március 27., szombat

REMINGTON S8590 KERATIN THERAPY PRO Hajvasaló - Jelenlegi ára: 15 000 Ft

Teljesen új állapotban lévő hajvasalóm eladó kihasználatlanság miatt. Maximum 10 alkalommal lett használva. Eredeti ára 22 000 Ft volt.  

Jelenlegi ára: 15 000 Ft
Az aukció vége: 2021-03-28 10:33 .

Girlswear 13/14 évesre pulcsi - Jelenlegi ára: 800 Ft

Eladó a képen látható meleg pulcsi, puhe-puha anyagból.

Jelenlegi ára: 800 Ft
Az aukció vége: 2021-03-28 09:03 .

GoPro Hero 9 / 8 / 7 / 6 / 5 / 4 / 3 / 3 Plus / Plus / MAX / Fusion kerékpár / motoros kormányra ... - Jelenlegi ára: 3


Termék neve: GoPro Hero 9 / 8 / 7 / 6 / 5 / 4 / 3 / 3 Plus / Plus / MAX / Fusion kerékpár / motoros kormányra rögzíthető tartó - FEKETE - csúszásgátló, 360°-ban elforgatható, 82 x 60 x 15 mm
Termék cikkszáma: ACC-178573
Rólunk:
A Mobil Ász Shop 2011-óta van jelen a mobiltelefon tartozékok magyarországi piacán. A Mobil Ász Shop termékeit minden esetben magyarországi raktárunkból kínáljuk eladásra a Vatera felületén, tehát általunk nem idegen nagykereskedelmi árlisták kerülnek ismételt meghirdetésre, így nálunk vásárolva nem kell tartania az akár 1 hónapig is elhúzódó szállításoktól, mint ahogy a meglepetésként érkező postai vámoktól sem. Folyamatosan bővülő termékkínálatunkkal igyekszünk minden mobiltelefon tartozék igényre megfelelő ajánlattal szolgálni a legújabb modellekre is.
Számlát adunk a vásárlásról:
Termékeink vásárlásáról minden esetben ÁFÁ-s számlát állítunk ki, így termékeink ára automatikusan tartalmazza a hatályos (jelenleg 27%-os) ÁFÁ-t is.
A szállításról:
Termékeinket szerződéses futárszolgálattal szállítjuk házhoz a megfelelő minőségbiztosítás érdekében, tehát nincs lehetőség sima vagy ajánlott levélkéknt történő kézbesítsére. Minden terméklapon megtalálható a szállítás költsége, több termék rendelése esetén természetesen egyetlen egy szállítási költség a fizetendő. Minden küldemény kiszállításáról pontos tájékoztatást adunk email üzenetben a feladás napján és SMS üzenet formájában a csomag kiérkezésének napján.
A szállítási határidőről:
Termékeinket minden esetben igyekszünk akár már a megrendelés, előre fizetés esetén a befizetés megérkezésének napján átadni a futárszolgálatnak, de a megrendelt áru legkésőbb a következő munkanapon feladásra kerül a vásárló részére.
Betartjuk a fogyasztóvédelmi törvényeket:
Amennyiben Ön a Mobil Ász Shop kínálatából vásárol, nem kell tartania attól, hogy sérülni fognak a vásárlástól való elálláshoz, a termékek kicseréléséhez történő jogai, ezért kérjük bármilyen ilyen jellegű probléma esetén forduljon ügyfélszolgálatunkhoz bizalommal.
Rugalmas fizetési lehetőségek:
A Vatera piacterén elérhető termékeink értékesítése során nincs kötelezően alkalmazott fizetési mód, ellenben számos lehetőség közül választhat, mint az előre utalás magyar belföldi bankszámlára, PayPal bankkártyás vagy PayPal fiókos fizetés, illetve futárainkál már a készpénzes fizetés mellett helyszínen is lehetőség van átvételkor a bankkártyás fizetésre is.
Garancia:
Minden termékünkre garanciát biztosítunk, amelynek ideje tételesen feltüntetésre kerül a kiállított ÁFÁ-s számlán is, tartozékaink esetében ez 6 hónap, kivétel ez alól az egyszer felhasználható termékek köre, mint a védőfóliák, védőüvegek, amelyek esetében a garancia azok méretpontosságának helyességére terjed ki. Garanciális ügyintézésünk során termékeinket nem javítjuk, amennyiben a garanciális igény jogossága bebizonyosodott, azonnal csereére vagy a termék értékének levásárlására biztosítunk lehetőséget.
A Mobil Ász Shop csapata nevében, köszönjük, hogy nálunk vásárol, bármilyen kérdés esetén írjon nekünk üzenetet!

Jelenlegi ára: 3 999 Ft
Az aukció vége: 2021-03-28 07:45 .

0X378 Magyar klasszikusok DVD csomag 12 db - Jelenlegi ára: 6 000 Ft

Magyar klasszikusok filmadaptációi DVD-n egy csomagban:
3. CSORTOS GYULA - KABOS GYULA : HYPPOLIT, A LAKÁJ
6. LATABÁR KÁLMÁN - BENKŐ GYULA : EGY BOLOND SZÁZAT CSINÁL
8. KABOS GYULA - BÁRCZY KATÓ : 300000 PENGŐ AZ UCCÁN (BONTATLAN)
8. KABOS GYULA - BÁRCZY KATÓ : 300000 PENGŐ AZ UCCÁN
9. KABOS GYULA - JÁVOR PÁL - MURÁTI LILI : A CSÚNYA LÁNY (BONTATLAN)
10. PERCZEL ZITA - RÁDAY IMRE : DUNAPARTI RANDEVÚ (BONTATLAN)
11. ZOLNAI KLÁRI - KISS MANYI : KATYI (BONTATLAN)
14. JÁVOR PÁL - KISS MANYI - KABOS GYULA : MAGA LESZ A FÉRJEM
17. KABOS GYULA - RÁDAY IMRE : CÍMZETT ISMERETLEN
23. PERCZEL ZITA - GÓZON GYULA - KABOS GYULA : AZ ÚJ ROKON (BONTATLAN)
24. SZELECZKY ZITA - PÁGER ANTAL - MEZEI MÁRIA : EGY ÉJSZAKA ERDÉLYBEN (BONTATLAN)
31. HAJMÁSSY MIKLÓS - TASNÁDY-FEKETE MÁRIA : 5 ÓRA 40
Súly: 1. 105 kg
Termékeim között több DVD található, kérem tekintse meg őket ide kattintva!
A termékről további nagy felbontású képek!
ÁRUIM ZÖME ANTIK ÉS RÉGI TÁRGYAKBÓL ÁLL.
SZEMÉLYES ÁTVÉTELI LEHETŐSÉG BUDAPESTEN (IX. ) ILLETVE SZEGEDEN!
 
Szállítás
Termékeinket az MPL futárszolgálattal küldjük! Terjedelmes tárgyaink szállításában külön díjazás mellett tudunk segíteni! Szállítási módok az alábbiak szerint alakulnak
 
Személyes átvétel Budapest IX.
 
 
Személyes átvétel Szeged
 
 
MPL csomag előre utalással
 
 
MPL csomag utánvét
 
 
Fizetés
A vételár és szállítási költség kiegyenlítésére az alábbi lehetőségeket biztosítjuk
 
Személyes átvételkor készpénzben
 
 
Banki átutalás
 
 
Utánvét
 
 
Paypal (MasterCard, Visa)
 
 
Szállítási, átvételi idő
A termék vásárlását követően a szállítási, kézhez vételi idő az alábbiak szerint alakul belföldön
 
Személyes átvétel
1-5 munkanap
 
 
MPL csomag előre utalással
2-3 munkanap
 
 
MPL csomag utánvét
1-3 munkanap
 
( szerelmes magyar irodalom romantikus szépirodalom dvd film filmadaptáció film adaptáció )

Jelenlegi ára: 6 000 Ft
Az aukció vége: 2021-03-28 06:48 .

Mobiltelefontartó Samsung Galaxy A10 KSIX Soft Cover TPU MOST 7889 HELYETT 1913 Ft-ért! - Jelenlegi ára: 1 913 Ft


EAN:
8427542102795
Gyártó:
KSIX
Ha szenvedélyesen rajongsz a informatikai és elektromos termékekért, és szeretsz lépést tartani a technológiával, ne maradj le a legkisebb részletekről sem, vásárold meg Mobiltelefontartó Samsung Galaxy A10 KSIX Soft Cover TPU-et verhetetlen áron.
Anyag: TPUVédelem: Ütődések és horpadásookKompatibilis: Samsung Galaxy A10Tulajdonságok: RugalmasBelső: Mikroszál

Jelenlegi ára: 1 913 Ft
Az aukció vége: 2021-03-28 05:33 .

Mobiltelefontartó OPPO RENO 4Z 5G KSIX MOST 6563 HELYETT 3798 Ft-ért! - Jelenlegi ára: 3 798 Ft


EAN:
8427542114033
Gyártó:
KSIX
Ha szenvedélyesen rajongsz a informatikai és elektromostermékekért, és szeretsz lépést tartani a technológiával, ne maradj le a legkisebb részletekről sem, vásárold meg Mobiltelefontartó OPPO RENO 4Z 5G KSIX-et verhetetlen áron.
Anyag: TPUTulajdonságok: RugalmasVédelem: Ütődések és horpadásookKompatibilis: Oppo Reno 4Z 5G

Jelenlegi ára: 3 798 Ft
Az aukció vége: 2021-03-28 03:54 .

925-ös sterling ezüst ékszerkellék: karika nyitott ESZK NY 4 x 0,7mm 4db / csomag - Jelenlegi ára: 360 Ft


925-ös valódi ezüst (bevizsgált)
4mm átmérőjű 0, 7 mm drótvastagságú
ezüst nyitott szerelőkarika.
4db / csomag
Az ezüst  valódiságára garanciát vállalok.
Mi is az a Sterling ezüst?
(925)
A Sterling (törvényes finomságú, teljes értékű, valódi) ezüst 92, 5%-ban tartalmaz ezüstöt, és 7, 5%-ban valamilyen más fémet, rendszerint rezet.
A Sterling ezüst húzószilárdsága majdnem kétszerese, keménysége több mint kétszerese a tiszta ezüstnek.
Hogyan bánjon a Sterling ezüsttel?
Az ezüst sem alacsony, sem magas hőmérsékleten gyakorlatilag nem oxidálódik. Az ezüsttárgyakon látható feketés-szürke elszíneződés nem oxid, hanem az ezüst kénnel alkotott vegyülete. A városok levegője egyre több kénvegyületet tartalmaz, amely az ezüsttel nedvesség hatására ezüst-szulfidot(Ag2S) alkot. Ezért a tárgy felületén előbb barna később koromfekete bevonat keletkezik. Ez a réteg a kereskedelemben kapható ezüsttisztító folyadékkal eltávolítható.
Hogy sokáig megmaradjon az ezüst ékszer újszerű állapota, és időben megakadályozza a vastagabb ezüst-szulfid réteg kialakulását törölgesd rendszeresen karcolásmentes, puha anyagból készült, ezüsttisztító kendővel.
Figyelem!
Az ezüsttisztító folyadékot csak kő vagy gyöngy nélküli, nem antikolt ékszerek, tárgyak tisztítására használd!
A szappanos víz szintén segít megőrizni az ékszer szépségét, de azt soha ne felejtsd el, hogy a szárazra törlésnél semmiképp ne használjunk papírtörölközőt vagy papír zsebkendőt, csakis lágy, puha ruhát.
Ne vidd termálvízbe, mert az ékszeren azonnal ezüst-szulfid bevonat képződik.
Ha nem viseled ezüstékszereidet, tárold légmentesen zárt, száraz helyen. Önzáró tasak, vagy egy erszény kiválóan alkalmas erre a célra. Ez segít megőrizni ékszereid csillogását és még csak véletlenül sem karcolja őket semmilyen más tárgy.
Termékeim:
MEDÁLOK, FŰZHETŐ GYÖNGYÖK, CABOSANOK
Swarovski kristályok
BIZSU ALKATRÉSZEK
medál-kapcsok
fülbevaló-kapcsok (ezüstözött, aranyozott, fekete, bronz)
925-ös STERLING EZÜST ALKATRÉSZEK
925-ös sterling ezüst fülbevaló-kapocs
925-ös sterling ezüst medál-kapocs
925-ös sterling ezüst medál-tartó, csúszókarika
925-ös sterling ezüst szerelőkarika
visszatérés a "gyongyvilág" oldalára


Jelenlegi ára: 360 Ft
Az aukció vége: 2021-03-28 01:57 .

Carlotta Bizzari: Torna az íróasztalnál / Hogyan küzdjünk az ülőmunka ártalmai ellen? - Jelenlegi ára: 950 Ft


Állapot: A képen látható, jó állapotban.
Kiadó: Sziget Könyvkiadó
A kiadás éve: 2013
Kötéstípus: Puha kötés
Oldalszám: 128
Vásárlás előtt mindenképpen olvassák el a "Szállítási és garanciális feltételek" fül alatt található információkat!


Jelenlegi ára: 950 Ft
Az aukció vége: 2021-03-28 00:39 .

Grand Theft Auto 4 & Episodes Liberty City Xbox 360 játék - Jelenlegi ára: 1 Ft

Eladó Grand Theft Auto 4 & Episodes Liberty City Xbox 360 játék.  
Duplalemezes kiadás.  

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2021-03-27 23:22 .

Distillery arctisztító balzsam / Avon - Jelenlegi ára: 1 999 Ft

Fedezd fel új, környezettudatos Distillery márkánkat!
Tiszta szépség a természet erejével, mely nem csak a környezetet, de bőrödet is óvja!
JELLEMZŐI:
Sárgabarackolajat, kakaóvajat, mangóvajat és uborkakivonatot tartalmaz
HASZNÁLATA:
A balzsam bőröd melegének hatására megolvad, így könnyedén a bőrödbe masszírozhatod.
Pillanatok alatt ápoló és tisztító tejjé változik, amely hatékonyan távolítja el a smink maradványait és a szennyeződéseket.
Rendkívül kíméletes a bőrrel, nem csupán tisztítja, de ápolja is azt.
50ml
Gyártási idő: 2019. 09. 26.   Szavatosság + 3év
Katalógus ár: 8999Ft
 
 


Jelenlegi ára: 1 999 Ft
Az aukció vége: 2021-03-27 21:54 .

Kortárs festmény Herczeg Ferenc: Megtört szív -VÉGKIÁRUSÍTÁS! - Jelenlegi ára: 5 000 Ft

A festőről:
Egy idős, több jelentős kiállításon bizonyított kortárs festő festményeinek értékesítését
képviselem, ez egy kiváló alkalom arra, hogy a jövőben a mind értékesebb képekhez kedvező
áron hozzájuthassanak. Bár megbízóm nehéz szívvel válik meg tőlük, idős kora miatt a képek
sorsa bizonytalan. Számára örömteli lenne, ha értő gazdára találnának. A festmények
jellemzően figuratívak, tájképek, vagy városrészletek, olajképek.  
A kép:
30x41cm, olaj
Technikai információk:
KIZÁRÓLAG LEÁNYFALUN VEHETŐ ÁT!


Jelenlegi ára: 5 000 Ft
Az aukció vége: 2021-03-27 20:57 .

Drótkefe drót kefe 5 soros réz rozsdamentes acél sörte fej erős fa nyéllel 28 cm - Jelenlegi ára: 695 Ft

Termék leírás:
Rozsdamentes acél kefe rozsda és egyéb felületi szennyeződések hatásos eltávolításához, felület előkészítéshez forrasztási vagy hegesztési célra. Kézreálló fa markolat.
Sörte mérete:     110 x 30 x 25 mm
Sörte típusa: réz
Teljes/nyél hossz:     280/130 mm
Hirdetett termékeinket általában 1 napon belül szállítjuk, minden termék raktári készleten van!
Cégünk jelenleg alanyi adómentes, így nem számít fel általános forgalmi adót!
A termék Debrecenben díjmentesen átvehető. Ingyenes kiszállítás Debrecenben 10000Ft vásárlás felett!
Csere, - beszámítás, - alku nem lehetséges!
Cégünk nyitva tartása H-P 8: 00-16: 00 között van, így értesítőinket is csak ekkor tudjuk küldeni (hétvégén és ünnepnapokon nem! )
Megértését köszönjük!
Több termék rendelése esetén is csak egy szállítási díjat számítunk fel!
Köszönjük megtisztelő bizalmát!

Jelenlegi ára: 695 Ft
Az aukció vége: 2021-03-27 18:45 .

Intel Celeron G530 2.4GHz LGA1155 - Jelenlegi ára: 500 Ft

Intel Celeron G530 2. 4GHz LGA1155
Legolcsóbban MPL-el tudom küldeni, előre utalás után
Nincs minimál ár

Jelenlegi ára: 500 Ft
Az aukció vége: 2021-03-27 18:22 .

Kék antik befőttes üveg kb. 1,5 l - Jelenlegi ára: 3 800 Ft

17, 5 cm magas, átm: 12, 5 cm
Telefonon nincs kommunikáció, és azért se kelljen hívogatnom senkit, hogy ugyan nézze már át a levélszemeteit (vevők 50%-nál ott kötnek ki email-jeim), nem beszélve arról, hogy élő e-mail-címet adjon meg a Vaterának!
#27918 @ Lvit 
kaalmaan_item_842003361_

Jelenlegi ára: 3 800 Ft
Az aukció vége: 2021-03-27 17:09 .

GIGABYTE NVIDIA GEFORCE GTX460OC 1024MB 256BIT HDMI-s - Jelenlegi ára: 10 400 Ft

Eladó a fent nevezett   GIGABYTE   NVIDIA GEFORCE  GTX460OC 1024MB-os  256BIT-es GDDR-5-ös ramokkal szerelt , DX-11-es videókártya. Adoboza már sajnos nincs meg.


Jelenlegi ára: 10 400 Ft
Az aukció vége: 2021-03-27 15:48 .

Romantikus Hímzett hófehér függöny barack dekorral ÚJ - Jelenlegi ára: 13 000 Ft

Természetes hatású fehér hímzett függöny, elszórt virág mintával. Alját csipke diszíti.
Dekor sötét barack santung selyem.  
A függöny elég széles, kérésre díjmentesen ketté vágom, amennyiben szükséges.
Méretek: fehér függöny 5, 6m széles és 170 cm magas.
sötétítő 140cm széles 170 cm magas 2 darab
Ne feledjék, ajándéknak is tökéletes )))


Jelenlegi ára: 13 000 Ft
Az aukció vége: 2021-03-27 14:33 .

BD140 PNP tranzisztor TO126 tokban 100V 1,5A 8W erősítő meghajtó fokozatba - Jelenlegi ára: 50 Ft

BD140 tranzisztorok, újak. Aki nem tudja mi ez, az úgysem veszi meg.
Garanciát nem tudok biztosítani rá, ez az árban is tükröződik.  
Több termék vásárlása esetén egybe csomagolom őket, ne törődjön azzal, hogy a Vatera minden darabra külön postaköltséget számol!!


Jelenlegi ára: 50 Ft
Az aukció vége: 2021-03-27 11:48 .

ORION R 4330 - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Kaptam, bele piszkáltak.
Annyit tudok róla hogy halkan búg, skála nem müködik.
Elől 2 gomb hiányzik.
Javitásra, felujitáshoz alkatrésznek árulom.
Képen látható állapotban.
Foxpost szóba jöhet.

Jelenlegi ára: 2 000 Ft
Az aukció vége: 2021-03-27 12:03 .

Eric Clapton - Journeyman - Jelenlegi ára: 2 000 Ft


Magán értékesítés, garancia és visszavásárlási lehetőség nélkül. A áru elszállítása Százhalombattáról a vevő költsége és kockázata!


Jelenlegi ára: 2 000 Ft
Az aukció vége: 2021-03-27 10:48 .

2021. március 26., péntek

M42 Mikró 4/3 adapter - Jelenlegi ára: 3 900 Ft

Eladó egy M42 mikró 4/3 adapter blende beugrasztó perem nélküli.
Az adapterrel van végtelen.
Anyaga fém.
Használható:
-Minden M42 csatlakozású objektívvel
-Minden Mikró M4/3 csatlakozású gépvázzal ( Olympus, Panasonic )

Jelenlegi ára: 3 900 Ft
Az aukció vége: 2021-03-27 09:33 .

Régi fehér üvegek 17db pincelelet - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

A képeken látható poros koszos mohás állapotban pincelelet A legmagasabb 33cm a legkisebb 11cm

Jelenlegi ára: 1 000 Ft
Az aukció vége: 2021-03-27 07:51 .

KÉZI GOBELIN kivárrt resz 54x43cm - Jelenlegi ára: 1 990 Ft

ELADÓ
A képeken látható  állapotban
A félreértések elkerülése végett kérem csak az licitáljon aki meg is szeretné venni a terméket mert licitet nem törlök , és a terméket nem vásárolom vissza mert használt termékről van szó.
Kedves Licitálók
Természetesen van lehetőség az aukciók összevárására az egyben postázáshoz MAX 1 heten keresztül, hogy így a postaköltségen tudjon spórolni.
Kérem, sikeres vásárlás esetén egy héten belül a futárköltséggel megemelt összeget átutalni szíveskedjenek.
Egy hét után nem fizetett árút ismét felteszem és a adásvétel negatívnak értékelem.
 A megrendelt termékek utánvételes postázására sajnos nincs lehetőség.
 Kérem a fentebb említettek tudatában legyenek kedvesek licitálni
Megértésüket köszönöm.
A MEGVÁSÁROLT TÉTELEKET IGÉNY SZERINT SZÁMLÁVAL ADOM ÁT /  EGYEBKÉNT  NYUGTÁT TÖLTÖK KI /

Jelenlegi ára: 1 990 Ft
Az aukció vége: 2021-03-27 06:54 .

Silicon Power 128GB USB3.0 Marvel M50 Champagne Gold - Jelenlegi ára: 8 915 Ft

128GB, USB3. 0, Read: 90MB/s, Write: 45MB/s, Champagne Gold


Jelenlegi ára: 8 915 Ft
Az aukció vége: 2021-03-27 05:45 .

Férfi karóra Hugo Boss 1513567 (Ø 42 mm) MOST 198219 HELYETT 70866 Ft-ért! - Jelenlegi ára: 70 866 Ft


EAN:
7613272262583
Gyártó:
Hugo Boss
Ha szeretnél lépést tartani a legújabb divat és kiegészítő trendekkel, vásárold meg a Férfi karóra Hugo Boss 1513567 (? 42 mm) -t a legjobb áron.
Óraszíj Anyaga: AcélRögzítés típusa: Korszerűen kifejlesztett csattalVízállóság: 5 atmKristály: ÁsványÓraház Színe: SzürkeDoboz Anyaga: AcélDoboz átmérője: ? 42 mmMűködés típusa: KvarcTartozék: A márka doboza tartozék

Jelenlegi ára: 70 866 Ft
Az aukció vége: 2021-03-27 04:22 .

Q570 Régi csont faragott nyaklánc + medál - Jelenlegi ára: 16 500 Ft

Pillangó, lepke díszes gyöngysoros nyaklánc, rajta csont medál, benne egy rózsadísz kifaragva. Hosszúság: 30 cmSúly: 0. 1 kg
Termékeim között több nyaklánc található, kérem tekintse meg őket ide kattintva!
A termékről további nagy felbontású képek!
ÁRUIM ZÖME ANTIK ÉS RÉGI TÁRGYAKBÓL ÁLL.
SZEMÉLYES ÁTVÉTELI LEHETŐSÉG BUDAPESTEN (IX. ) ILLETVE SZEGEDEN!
 
Szállítás
Termékeinket az MPL futárszolgálattal küldjük! Terjedelmes tárgyaink szállításában külön díjazás mellett tudunk segíteni! Szállítási módok az alábbiak szerint alakulnak
 
Személyes átvétel Budapest IX.
 
 
Személyes átvétel Szeged
 
 
MPL csomag előre utalással
 
 
MPL csomag utánvét
 
 
Fizetés
A vételár és szállítási költség kiegyenlítésére az alábbi lehetőségeket biztosítjuk
 
Személyes átvételkor készpénzben
 
 
Banki átutalás
 
 
Utánvét
 
 
Paypal (MasterCard, Visa)
 
 
Szállítási, átvételi idő
A termék vásárlását követően a szállítási, kézhez vételi idő az alábbiak szerint alakul belföldön
 
Személyes átvétel
1-5 munkanap
 
 
MPL csomag előre utalással
2-3 munkanap
 
 
MPL csomag utánvét
1-3 munkanap
 


Jelenlegi ára: 16 500 Ft
Az aukció vége: 2021-03-27 02:45 .

Mamas and Papas Jamboree ágytakaró/takaró és 2 db kép - Jelenlegi ára: 20 000 Ft

Eladóvá vált a 2db faliképünk és a hozza tartozó ágytakaró/takaro is.
a képek falon voltak.
A takarót néha terítettuk fel agytakaronak, szóval tök új állapotú. Tenyleg. Folt-szakadás, bolyhos órás, semmi, mivel nem használtuk.
aztan szepen kinőttük. : -)


Jelenlegi ára: 20 000 Ft
Az aukció vége: 2021-03-27 01:57 .

Tolkien Enciklopédia A-tól Z-ig - A legteljesebb útmutató a Gyűrűk Ura világához (C) - Jelenlegi ára: 4 300 Ft

Tolkien Enciklopédia A-tól Z-ig - A legteljesebb útmutató a Gyűrűk Ura világához                
Kérésre postázom is, az éppen aktuális díjszabások szerint!
Érdemes figyelemmel kísérni folyamatosan bővülő kínálatunkat!
(C)


Jelenlegi ára: 4 300 Ft
Az aukció vége: 2021-03-27 00:39 .

152-es Zara fekete térd alá érő leggings naci csajoknak tavaszra - Jelenlegi ára: 900 Ft

Sziasztok. megkimélt Zara  leggings naci    van zsebe is ,         dereka enged még max: 40-cm-ig
Csak a családunkban feleslegessé vált ruhákat és lábbeliket, időnként gyerek  játékokat , könyveket árulom.
Van mikor az ajándékba kapott új termékeket is tovább adom mert nekünk már nem jó a mérete.
Nem vagyok kereskedő, így csak azt tudom feltenni amit már a gyermekem, vagy mi már  nem használunk.
Nincs házi állatunk és nem dohányzunk. Minden ruhát én fényképezek, és a képek szerinti állapotúak.
Kérlek nézd meg a képeket kinagyítva és olvasd el a méreteket. Nem cserélek, és vissza sem veszek ruhákat.
 


Jelenlegi ára: 900 Ft
Az aukció vége: 2021-03-26 23:22 .

Extramedicus BÜTYÖKKEZELŐ SZALAG PÁRBAN - fekete - új nem használt - Jelenlegi ára: 1 790 Ft

Extramedicus   bütyökkezelő szalag 
Állapota:    új, nem használt (a talpbetét nincs a dobozban csak a 2 db szalag )
Termék leírása:
- Indikációk: kalapácsujj, hallux valgus, nagylábujj deformitások, harántboltozat süllyedés okozta deformitások
- Funkció: deformált lábujj húzatása, fájdalmas, nyomásnak kitett terület védelme
- neoprén, - kézzel mosható
- anyag rugalmas
- nagylábujj és a lábfejnél külön külön tépőzáras rögzítés
- nagylábujj mellett oldalt fémsinnel ellátva, amelynek alakja tetszőlegesen alakítható kézzel
-  belülről szivacsos puhítás
- éjszakai használatra javasolt
- szín fekete
 - bal és jobbos kivitel
Oldalamon most több hasonló gyógyászati segédeszközt,   pl: kompressziós fáslit,    haskötőt, térdvédőt, sérvkötöt,   tartássegítőt  talál.   Főként bontatlan csomagolású vagy alig használt   darabok.
Előreutalást követően postával vagy foxposttal  48 órán belül küldöm.
Köszönöm megtisztelő figyelmét, üdvözlettel: dr Neuberger Andrea


Jelenlegi ára: 1 790 Ft
Az aukció vége: 2021-03-26 21:48 .

Tecnica AVS 42,5 - s görkorcsolya - Jelenlegi ára: 6 000 Ft

Eladó egy Tecnica AVS 42, 5-s görkorcsolya, a képeken látható állapotú. Belső talphossza 27, 5cm. Fűzős-tépőzáras, kerekei nem lógnak. Kerekek átmérője 77 mm.

Jelenlegi ára: 6 000 Ft
Az aukció vége: 2021-03-26 20:54 .

Utazó szett, 2 bőrönd, 2 kis táska. - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Utazó szett, 2 bőrönd, 2 kis táska, alig használt, szép állapotúak.

Jelenlegi ára: 2 500 Ft
Az aukció vége: 2021-03-26 19:39 .

Retro trafikos,trafikárús játékok - Jelenlegi ára: 5 000 Ft

Képek szerint. Az ár mindre vonatkozik. Pisilős fiú átnézése javasolt.  

Jelenlegi ára: 5 000 Ft
Az aukció vége: 2021-03-26 18:09 .

Fém hajgyöngy hajdísz Afro és Holland fonáshoz,SZÍNES 10db - Jelenlegi ára: 350 Ft

Fém hajgyöngy hajdísz Afro és Holland fonáshoz több színben színben. A fém hajgyöngyök a vékonyabb, vagy normál méretű tincsekben fonott hajakhoz, vagy raszta tincsekhez használatos hajgyöngyök. Elegánsabb, afrikai, vagy jamaikai stílusú frizurák elkészítéséhez ajánljuk. Egy FŰZŐHUROK segítségével könnyen felhelyezhető a fonott hajtincsekre. A hajgyöngy könnyen rögzíthető egy SZILIKONOS HAJGUMI segítségével. A hajtincset a megfelelő helyen elgumizva, ráhúzzuk a hajgyöngyöket, ezzel megakdályozhatjuk a hajgyöngy lecsúszását.
1 csomag tartalma 10db.

Jelenlegi ára: 350 Ft
Az aukció vége: 2021-03-26 17:09 .

Legelső meséim Micimackóról - Walt Disney -M155 - Jelenlegi ára: 1 250 Ft

A könyv a képeken látható állapotban van.   Geronc sérült.
Személyes átvétel esetén megtekintési garanciát vállalok.  A személyes átvétel helyéről és időpontjáról a felhasználónevem melletti ismerj  meg +  körben olvashat részletesebben.  
Polc: M155 -0531-8 
A postázás lehetséges MPL postapontra, csomagpontra,  vatera foxpost, webox pontokra is. Ön választ.


Jelenlegi ára: 1 250 Ft
Az aukció vége: 2021-03-26 15:51 .

2 euró/berlin F - Jelenlegi ára: 850 Ft

Eladó a képen látható 2 eurós érme.

Jelenlegi ára: 850 Ft
Az aukció vége: 2021-03-26 14:33 .

RJ45-ös patch kábel, hálózati LAN kábel CAT 6A S/FTP 2 m Fekete PE külső köpeny Renkforce - Jelenlegi ára: 1 190 Ft


RJ45-ös patch kábel, hálózati LAN kábel CAT 6A S/FTP 2 m Fekete PE külső köpeny Renkforce
Termék azonosító: 386447
CAT6A S/FTP hálózati kábel PE külső köpennyel, Renkforce 2 m
Vezetékes otthoni vagy irodai hálózatokhoz
Ideális arra, hogy hálózati komponenseket csatlakoztassunk a vezetékes hálózatba
Max. 10000 Mbit/s adatátviteli sebességhez alkalmas
6A kategória (500 MHz-nél tesztelve)
A PE (polietilén) kábelköpenyek ellenállnak a legzordabb környezeti hatásoknak
UV-ellenálló
Fektesse a Renkforce patchkábelt a router és a patchpanel közé, kösse össze az AVM-Fritz Boxot a Powerline adapterrel, vagy csatlakoztasson TV-t, játékkonzolt, NAS szervert és VoIP telefonokat a hálózatra. Az RJ45 csatlakozónak köszönhetően a kábel rendkívül hajlékony alkalmazás közben és így professzionális területeken is használható.
Jó minőségű polietilén kábelköpeny
Az UV-ra érzéketlen kábelköpeny jó minőségű polietilénből (PE) készült. A polietilén szigetelőanyagként alacsony dielektromos állandóval ill. permittivitással és kis veszteségi tényezővel rendelkezik és így pl. kültéren közvetlenül a földön, kábelcsatornában vagy csöves berendezésben fektethető.
Gyors, megbízható adatátvitel a hálózatában
A 6A kategóriájú Renkforce hálózati kábel max. 10000 Mbit/s gyors adatátviteli sebességet garantál és így 10-szer gyorsabb mint a 6-os kategória és 100-szor gyorsabb, mint az 5-ös kategória. Ez kimondottan az adatintenzív HD streamingnél vagy szerver alkalmazásoknál gondoskodik a szükséges sebességről. Ezzel ez a hálózati kábel alternatívája a Wireless LAN-nak. Az előnyök kézenfekvőek: Nincs rádiósugárzás terhelés, maximális biztonság, mindenekelőtt nincs sebesség-veszteség - amit az egyik végén betáplálunk, a másik végén ki is jön.
A külső zavarhatások ellen kétszeresen védett (S/FTP)
A Renkforce CAT6A hálózati kábel többszörösen árnyékolt. Így az érpárok fém fóliával vannak betekercselve és a teljes kábelt egy tömör huzal-fonat borítja. Ez a jó minőségű árnyékolás védelmet nyújt olyan külső zavarhatások ellen mint pl. a párhuzamosan fektetett elektromos vezetékek és zord körülmények között is zavarmentes adatátvitelt garantál.
Szemmel tartva
A dugóra ráöntött kábelhossz megadással mindig áttekinthető a kábelrengeteg.
Vörösréz ? inside? (belső)
Egy kábel elemeinél a legfontosabb a belső vezető anyagának a megválasztása. Az itt alkalmazott vörösréz a legkiválóbb átviteli jellemzőket kínálja. A nagy frekvenciáknál csekély impedanciája mellett meggyőző a vörösréz nagyfokú mechanikai igénybevehetősége, hajlékonysága és tartóssága. Ezen kívül a vezeték ellenállása az olcsó acéllal (CCS) vagy az alumíniummal (CCA) összehasonlítva lényegesen kisebb. Ez biztosítja adatainak kiváló és biztonságos átviteli minőségét.
Biztonságosan kioldható a csatlakozóaljból
Általában a csatlakozást a dugaszolót megfogva és kihúzva kell megszűntetni. A dugaszoló ráfröccsöntött húzás tehermentesítése biztosítja, hogy a kábelt a kábelnél fogva is ki lehet húzni.
Mérvadó az ér keresztmetszet
Minél nagyobb az átmérő, annál nagyobb az adatáteresztés Itt az érvényes, hogy egy alacsonyabb AWG értékhez nagyobb ér keresztmetszet tartozik. Így a Renkforce kábeleket vastagabb huzalból gyártják és ennek következtében jelentősen jobb átviteli tulajdonságokkal rendelkeznek - megtartva a kábel hajlékonyságát is.
ROHS és REACH konform
Az összes Renkforce kábel és adapter megfelel a RoHS és Reach EU irányelveknek is. Ezek a környezetvédelmi előírások korlátozzák és szabványosítják az elektronikus termékek nyersanyagait.
Jellemzők:
Kétszeres árnyékolás a külső zavarbefolyások ellen
Vörösréz belső vezeték a tökéletes adatátvitelhez
Műszaki adatok:
A típusú csatlakozók száma: 1 x ? AWG: 27 ? B típusú csatlakozók száma: 1 x ? Belső vezető anyaga: Vörösréz ? Csatlakozó típus: RJ45 ? Csatlakozó típus A (illetve bemenetek): RJ45 dugó ? Csatlakozó típus B (illetve kimenetek): RJ45 dugó ? Dugó kivitel: Egyenes ? Halogénmentes: Igen ? Kábel kivitel: Csatlakozókábel ? Kábelhossz: 2 m ? Specifikáció (pl. CAT5, CAT6): CAT 6A ? Szín: Fekete ? Vezeték alkalmazás: Hálózat ? Árnyékolás (hálózati kábel): S/FTP
Mennyiség: 1 db(Egységár: 1 190 Ft/db)
Státusz
Rendelhető
Szállítási idő
3-5 munkanap
Vidéki PPP-ra a szállítás +1 munkanap!
Szállítási díjak
lásd a SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK fül alatt
Fizetési módok
UtánvétElőre utalás


Jelenlegi ára: 1 190 Ft
Az aukció vége: 2021-03-26 12:39 .

BD140 PNP tranzisztor TO126 tokban 100V 1,5A 8W erősítő meghajtó fokozatba - Jelenlegi ára: 50 Ft

BD140 tranzisztorok, újak. Aki nem tudja mi ez, az úgysem veszi meg.
Garanciát nem tudok biztosítani rá, ez az árban is tükröződik.  
Több termék vásárlása esetén egybe csomagolom őket, ne törődjön azzal, hogy a Vatera minden darabra külön postaköltséget számol!!


Jelenlegi ára: 50 Ft
Az aukció vége: 2021-03-26 12:03 .

goobay Lightning MFi / USB szinkronizáló és töltő kábel Apple iPhone 7/iPhone 7 Plus - Jelenlegi ára: 4 490 Ft

goobay Lightning MFi / USB szinkronizáló és töltő kábel Apple iPhone 7/iPhone 7 Plus
Szín: Fehér
A termék postai vagy futárszolgálattal történő feladása a megrendeléstől számított 5-6 munkanapon belül várható.
A szállítás várható időpontjával kapcsolatos információ tájékoztató jellegű, bővebb információval a megrendelést követő visszaigazoló e-mailben szolgálunk!
Cégünk nyitva tartása H-P 9: 00-16: 30 között van, így értesítőinket is csak ekkor tudjuk küldeni (hétvégén nem! )
Megértését köszönjük!
Csere, - beszámítás, - alku nem lehetséges!
A termék személyesen Sopronban vehető át!
A GLS futárszolgálat választása esetén, a kézbesítés napján lehetőség van SMS-értesítés igénybevételére is.
Amennyiben szeretne SMS-értesítést kapni, azt a megrendelés leadásakor a megjegyzésben kérjük jelezni!
Minden megjelenített termék, ha ezt külön másképpen nem jelöljük, nem eredeti tartozék, amik idegen gyártók termékei, minőségi cellákkal és garanciával.
A mellékelt termékfotó csak illusztráció!!! Ha a termékfotón két termék látható, az azért van hogy könnyebb legyen felismerni, beazonosítani. A termékfotó minden esetben 1 db, azaz EGY darab termékre vonatkozik, kivéve ha több darabot tartalmazó csomagról van szó!!!
Amennyiben nem találja termékeink között keresett akkuját, töltőjét, vagy készüléke típusát kérdezzen tőlünk, mivel az összes modellszámot nem tudjuk felsorolni, listázni.
Több termék rendelése esetén is csak egy szállítási díjat számítunk fel!!!
Cégünk által forgalmazott termékekre a szavatossági idő 2 év. A szavatosság kezdete megegyezik a számla (Fogyasztói szerződés) kiállításának dátumával, ezért azt minden esetben jól őrizze meg! Polgári Törvénykönyvről szóló 1959. évi IV. törvény 305. § (1) és (2) bekezdése szerint: A vásárlást követő hatodik hónap végéig jelentkező hiba esetén a forgalmazónak kell bizonyítania, hogy a hiba a vásárlás időpontjában nem volt a termékben! A 6. hónap leteltével azonban vevőnek kell bizonyítania, hogy a hiba vásárláskor is létezett!
Köszönjük megtisztelő bizalmát!
4. 83. APP. 1. 3

Jelenlegi ára: 4 490 Ft
Az aukció vége: 2021-03-26 10:48 .

2021. március 25., csütörtök

Black Sabbath: 13 - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

Black Sabbath: 13 - Vertigo ? – 602537349579,  Vertigo ? – 3734957 - CD - 2013 - EU
Tracklist
1
End Of The Beginning
8: 04
2
God Is Dead?
8: 52
3
Loner
5: 01
4
Zeitgeist
4: 35
5
Age Of Reason
7: 00
6
Live Forever
4: 46
7
Damaged Soul
7: 50
8
Dear Father
7: 05
Credits
Artwork [Wicker Sculpture] –  Spencer Jenkins
Bass –  Geezer Butler
Design [Album Design], Art Direction –  Zip*
Edited By –  Dana Nielsen,  Jason Gossman,  Ryan Castle
Guitar –  Tony Iommi
Mastered By –  Stephen Marcussen,  Stewart Whitmore
Mixed By –  Andrew Scheps
Musician [Special Guest Musician], Drums, Percussion –  Brad Wilk
Vocals, Harmonica –  Ozzy Osbourne
Written-By –  Geezer Butler,  Ozzy Osbourne,  Tony Iommi
Notes
On back cover and disc:
℗ 2013 BS Productions Limited, Under Exclusive License To Universal International Music BV.
© 2013 BS Productions Limited, Under Exclusive License To Universal International Music BV.
Made In The EU.


Jelenlegi ára: 3 000 Ft
Az aukció vége: 2021-03-26 09:33 .

Karácsonyfa izzó füzér izzósor piros csillagok - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Mint a képeken sajna 2db csillag hiányzik
..... ..... ..... ..
..... .....

Jelenlegi ára: 1 500 Ft
Az aukció vége: 2021-03-26 07:45 .

Xiaomi Mi 8 Pro/Mi 8 Explorer gyári akkumulátor Li-ion 3000 mAh BM3F (ECO csomagolás) - Jelenlegi ára: 5 490 Ft

Xiaomi Mi 8 Pro/Mi 8 Explorer gyári akkumulátor Li-ion 3000 mAh BM3F (ECO csomagolás)

Jelenlegi ára: 5 490 Ft
Az aukció vége: 2021-03-26 06:57 .

0E174 B+W UV szűrő 55 010 UV-Haze 1x MRC - Jelenlegi ára: 9 500 Ft

Karcmentes, alig használt fényképezőgép-tartozék, kiegészítő szűrő lencse.
Feliratok:
B+W 55 010 UV-HAZE 1x MRC
F-PRO B+W MADE IN GERMANYSzélesség: 0. 55 cmSúly: 0. 024 kg
Termékeim között több fotós kellék található, kérem tekintse meg őket ide kattintva!
A termékről további nagy felbontású képek!
ÁRUIM ZÖME ANTIK ÉS RÉGI TÁRGYAKBÓL ÁLL.
SZEMÉLYES ÁTVÉTELI LEHETŐSÉG BUDAPESTEN (IX. ) ILLETVE SZEGEDEN!
 
Szállítás
Termékeinket az MPL futárszolgálattal küldjük! Terjedelmes tárgyaink szállításában külön díjazás mellett tudunk segíteni! Szállítási módok az alábbiak szerint alakulnak
 
Személyes átvétel Budapest IX.
 
 
Személyes átvétel Szeged
 
 
MPL csomag előre utalással
 
 
MPL csomag utánvét
 
 
Fizetés
A vételár és szállítási költség kiegyenlítésére az alábbi lehetőségeket biztosítjuk
 
Személyes átvételkor készpénzben
 
 
Banki átutalás
 
 
Utánvét
 
 
Paypal (MasterCard, Visa)
 
 
Szállítási, átvételi idő
A termék vásárlását követően a szállítási, kézhez vételi idő az alábbiak szerint alakul belföldön
 
Személyes átvétel
1-5 munkanap
 
 
MPL csomag előre utalással
2-3 munkanap
 
 
MPL csomag utánvét
1-3 munkanap
 
( fényképezőgép fotós kellék fotószűrő fényszűrő fotós fényképező uv szűrő uv-szűrő uv filter uv-filter fotóskellék fényképész színszűrő photo filter photofilter fotófilter fotó filter szűrőlencse 70216 )

Jelenlegi ára: 9 500 Ft
Az aukció vége: 2021-03-26 05:39 .

Új bontatlan emoji úszógumi 90 cm úszó gumi emodzsi imoji imodzsi - Jelenlegi ára: 1 190 Ft

Új, bontatlan csomagolásban.
Mérete: 90 cm
Biztonsági szelepes, erős vinil anyagból készült.
Átvétel személyesen, postával vagy futárral.

Jelenlegi ára: 1 190 Ft
Az aukció vége: 2021-03-26 04:22 .

5 db pasis body Tu George Next Lupilu Early Days - Jelenlegi ára: 990 Ft


5 db pasis body 0-6 hónaposra
Tu/George/Next/Lupilu/Early Days
szép állapotban
Nézz be hozzám, mert folyamatosan teszem fel saját ruháimat , amelyek alig használtak... és folyamatos az akció is!
Továbbá lánykaruhákat töltök, átnőtt alig használtak..
********************************
FONTOS TUDNIVALÓK!
FIZETÉS: otp számla ( leütést követően 10 napon belül -- A FIZETÉSI HATÁRIDŐT A VATERA MÓDOSÍTOTT SZABÁLYZATA MIATT 2013/07/01 TŐL SZIGORÚAN VESZIK! )
POSTÁZÁS: heti 1alkalommal, feladás időpontjáról email  értesítést küldök!
KAPCSOLATFELVÉTEL: 24 órán belül (napközben a munkám miatt kérdésekre / levelekre nem igazán tudok válaszolni-kérem megértésedet) ha fontos vagy sürgős valami : telefonon keress, ha nem veszem fel, akkor mihelyst tudlak visszahívlak.
SZEMÉLYES ÁTVÉTEL: sajnos nincs  rá mód( esetleg ha rugalmas vagy és tudsz alkalmazkodni, (Szolnok területén)megbeszélhetjük, de ezt kérlek a licitálás előtt jelezd hogy meg tudjuk-e oldani-köszönöm)
KÖSZÖNÖM HOGY ITT JÁRTÁL! KELLEMES NAPOT!


Jelenlegi ára: 990 Ft
Az aukció vége: 2021-03-26 03:03 .

S-M-es sportfelső - Jelenlegi ára: 990 Ft


sportfelső jó állapotban
hossz 62cm
 Szuper ár!! Ne hagyd ki!!!   
KIHAGYHATATLAN AJÁNLATOK, ÓRIÁSI AKCIÓ!!!
    RUHA, CIPŐ,  DZSEKI, PÓLÓ, TUNIKA, NADRÁG VÁSÁR!!!
FOLYAMATOSAN INDULNAK 1 FT-RÓL AUKCIÓIM!
NÁLAM SOKMINDENT MEGTALÁLSZ!!!
FIGYELJ NEHOGY LEMARADJ!!!
Használd az automatikus licitet, így akkor is megnyerheted az aukciót ha nem vagy a gépnél 
Licitálás előtt kérlek olvasd el a szállítási és fizetési feltételeket.
Kérem minden kedves vásárlómat 3 napon belül vegye fel velem a kapcsolatot email-ben, a termék árát pedig lehetőleg 7 napon belül utalja át.  
Amennyiben ez problémát okoz, vagy szeretnél más aukciónkat bevárni,  
kérem mindenképpen értesíts erről e-mailben!
 Ez idő eltelte után a szabályok értelmében a megnyert terméket negatív értékelés mellett újra hirdetem!
FONTOS!!! Kérjem az utalásnál a felhasználó nevet feltüntetni!  
 
A számlaszámom és az utaláshoz szükséges adatok minden esetben az aukció végén küldött értesítő levélben találhatók.  
Mindenkit megkérek, hogy csak akkor licitáljon, ha a vásárlási szándéka komoly!
 
3 fix áras termék vásárlása esetén állom a postát


Jelenlegi ára: 990 Ft
Az aukció vége: 2021-03-26 01:54 .

Kültéri Vízálló Tápegység 12V 25W (LED Szalag Táp) - Jelenlegi ára: 2 900 Ft

Kültéri Vízálló ( IP67 ) Tápegység 12V 25W 2. 1A - pl. LED Szalag Táp
Fém házas ( alumínium váz ) ipari tápegység pl LED szalag akár 24 órás táp ellátásra
RAKTÁRON VAN, tehát nincs több hetes várakozási idő!
Nálam legálisan vásárolhat, az adásvételről nyugtát kap, vagy akár számlát is kérhet!
Ez a tápegység vízálló kivitelű, IP67-es védettségi fokozattal rendelkezik, tehát kültéren is használható!
- Kimeneti feszültség: 12V DC (-/+ 0. 5V)
- Kimeneti áram max.  2. 1A
- Kimeneti teljesítmény max 25W
- Bemeneti feszültség: 170-265VAC
- CE minősítés
- Rövidzár védett
- Túláram védett
- Túlfeszültség védett
- Mérete: 186 x 30 x 20 mm
- Kábelhossz: kb 20cm ( a kábelek vége blankolt, ónozott - csatlakozót nem tartalmaz )
- Könnyen felcsavarozható
- Működési hőmérséklet: -25.. 50C
- Tárolási hőmérséklet: -30.. 70C
- Gyártó :  Sunwor
- Kiválóan alkalmazható pl kültéri / beltéri LED szalagok tápfeszültségeként (amennyiben a LED szalag áramigénye nem több mint a fent megadott érték)
A fotó illusztráció, attól a tényleges termék némileg eltérhet.
Hirdetéseim között további LED-es termékeket (LED-szalag, LED-es égő, stb.. ) illetve LED-es kiegészítőket (Tápegység, csatlakozó, stb.. ) találhat: IDE KATTINTVA
Felmerülő kérdéseivel forduljon hozzám bizalommal!
o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o
Szállítási és fizetési lehetőségek:
-- Alkalmanként előfordulhat, hogy a termék átvétele (ill. postázása) csak az aukciózárást követő 2-3 nap múlva lehetséges!
-- Postai úton: Fizetés ELŐRE UTALÁSSAL vagy RÓZSASZÍN CSEKKEN
Postázás lehetséges módjai: Ajánlott levél / Postacsomag (2kg fölött csak ez választható). Utánvét kizárva.
Szállítási költség: a mindenkori postai díjszabás alapján - további részletek az információs oldalamon (i+) találhatóak.
-- Személyes átvétel: BUDAPESTEN és FÓTON lehetséges a következő helyeken és időkben:
- Fóton, egy adott címen -- itt heti 2-3 napon vehető át (adott esetben a hétvégi átvétel sem kizárt)
- Bp., Örs Vezér Tere (Árkádban) -- itt heti 1 napon, egy adott időpontban (általában szerda este) vehető át
- Bp., Nyugati Pályaudvar (Westend) -- itt heti 1 napon, egy adott időpontban (általában szerda késő délután) vehető át
- Bp., Árpád híd Pesti oldal (J. Attila Színháznál) -- itt heti 1 napon, egy adott időpontban (általában szerda késő délután) vehető át

Jelenlegi ára: 2 900 Ft
Az aukció vége: 2021-03-26 00:39 .

Sky-line többfunkciós sörnyitó, dugóhúzó....stb. - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

A képen látható Sky-line többfunkciós konyhai eszköz eladó.
Hossza: 12 cm.

Jelenlegi ára: 3 000 Ft
Az aukció vége: 2021-03-25 23:22 .

Umarex cp88 CO2-légpisztoly - Jelenlegi ára: 19 500 Ft

Umarex cp88 légpisztoly eladó ahogyan a képeken látható állapotában. HIBÁS NEM VISZI A TÁRAT!!! Kézzel forgatva használható!!! A képen látható alkatrészt kellene cserélni a hibák tudomásul vételével licitálj.

Jelenlegi ára: 19 500 Ft
Az aukció vége: 2021-03-25 22:09 .

AC/DC ?– Back In Black/16582/ - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

AC/DC ? – Back In Black
Label: Albert Productions ? – 4770892, EMI ? – 4770892 Format: CD, Album, Reissue, Remastered Country: Australia Released: 1995 Genre: Rock Style: Hard Rock

Jelenlegi ára: 3 000 Ft
Az aukció vége: 2021-03-25 20:51 .

Meseautó DVD dobozában, újszerű állapotban! - Jelenlegi ára: 1 990 Ft

Meseautó - DVD dobozában, újszerű állapotban!  A DVD gyakorlatilag új állapotúak.
Ajándékba kaptam, talán ha egyszer voltak lejátszva összesen.
Gyári dobozában van a 1db DVD.

Jelenlegi ára: 1 990 Ft
Az aukció vége: 2021-03-25 19:33 .

Radírozható toll kaktusz,kék. ÚJ.3 minta - Jelenlegi ára: 490 Ft

Kiradírozható toll. Műanyag, vékony tolltest. Kupakos kivitel. A kupak, illetve a tolltest végén található radírral a roller írásképe nyomtalanul kitörölhető. 0, 35 mm es golyóátmérő.  Kaktusz mintás tolltest.
Néz szét aukcióim között. Költséget spórolhatsz
Leütés után a Vaterától / teszvesztől kapott vásárlási tájékoztatót kérlek olvasd el.  
A termékek nem minden esetben vannak raktáron, de 1 külső raktárból megtudom rendelni vagy üzenetbe kérdezz rá 
hogy van-e azonnal vagy mikorra tudom beszerezni. A Fox postos automatához nem tudok minden,  
de a Csomagküldö. hu felületen https: //www. csomagkuldo. hu/atvevohelyek kitudod választani 
Szállítási módok-árak:
Csomagküldö. hu átvételi pontra:
800ft előreutalással 1100. - utánvétellel. Sajnos nincs ilyen opció a szállítási beállításoknál.  
Házhoz Dpd, Trans-o-flex, Postával:
1690-ért előreutalással. 2000. - utánvétellel.
Információ
Vásárlás után, csomagját összekészítjük és
küldjük az utaláshoz szükséges adatokat.
Szállítási idő
Készlettől függően 2-14 munkanap!
22000 Ft feletti megrendelés esetén Ingyenes a szállítás!
- Fizetés előre utalással lehetséges! -
Fizetési módok
Átutalás
Utánvétel
Személyes
Személyes átvételre kizárólag Budapest, Békásmegyer, Víziorgona u 4 üzletünkben van lehetőség!
Vásárlást követően emailba vagy telefonon megtudjuk beszélni.


Jelenlegi ára: 490 Ft
Az aukció vége: 2021-03-25 17:51 .

DVD Pókember - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Hagyaték felszámolásából és költözéseknél kiselejtezett tárgyak értékesítésével foglalkozunk. Érdemes körbenézni a termékek között, mert 5000 Ft rendelési összérték felett ingyen postázzuk a megnyert tételeket, az alábbi esetekben:
- MPL csomagautomatába maximum 20 kg-ig, 50 x 31 x 35 cm-es csomag méretig. (Ami ennél nagyobb vagy nehezebb, arra nem vonatkozik. )
- FOXPOST csomagautomatába maximum 25 kg-ig, 19 x 36 x 61 cm-es csomag méretig. (Tehát XS, S és M méretek esetén. Ez a 3 legkisebb nyilást jelenti az automatában, a nagyobbakra nem vonatkozik. )
Személyes átvétel / nyitvatartás:
H, K, Cs, P: 8: 00-13: 30
Szerda: Zárva
Hétfő-Vasárnap:  délután, esténként változó időpontban (bejelentkezés szükséges), de nem jó mindegyik nap.
Kérem, hogy minden esetben legyen kedves telefonálni, mielőtt jönne!
A csak a XI. kerületben vehetőek át egy raktárban, máshova sajnos nem tudjuk elvinni!
Szállítási díj:
A vatera-futár kedvezményes árai szerint postázzuk a termékeket, azonban előfordulhat, hogy nem a termékadatlapon feltüntetett ár szerint. Sajnos 2 havonta módosul a szállítási díj, nincs minden esetben időnk átírni az összes terméknél. Az aktuális szállítási díjakról itt tájékozódhat: www. vaterafutar. hu Mi a kedvezményes tarifa alapján küldjük.
A termék eredeti, nem másolat, a képen látható állapotú. Amennyiben több információra lenne szüksége, kérem írjon üzenetet! Telefonon hiába kérdezi a termék állapotát, mert fejből nem tudjuk. Írjon üzenetet, meg fogjuk nézni és visszajelzünk!

Jelenlegi ára: 1 000 Ft
Az aukció vége: 2021-03-25 17:03 .

War Times - PC - Jelenlegi ára: 3 000 Ft


Több mint 2500 termék, PC és retró játékok, konzolok, konzoljátékok és kiegészítők széles választékával várjuk. Minden termékünk raktáron van és átvehető budapesti irodánkban. Összes játékunk eredeti, gyári játék, másoltakat nem forgalmazunk. A megrendeléseket postázzuk is, a szállítás 15. 000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes.
Termékleírás:
dvd tokos, első kiadás, magyar feliratos borító, magyar nyelvű papírkézikönyv, eredeti 2cd, angol nyelvű játék. CD-k állapota: szinte karcmentes tesztelt, működik
Általános információk
Átvétel:
Személyes átvétel Budapest, I. kerületi irodánkban lehetséges, előre megbeszélt időpontban.
Rendelését kérésre postán is elküldjünk súlytól függően ajánlott postai levélként/csomagként. Utánvét is kérhető. Minden megrendelést 24-48 órán belül postázunk. Csomagküldési szolgáltatónk az MPL futárszolgálata, mely 48 órán belül kézbesít. A csomagolásra külön ügyelünk, mindig légpárnás borítékban vagy kartondobozban küldjük a megrendelt árut.
További információk és árak a "Szállítási és garanciális feltételek" fülre kattintva tekinthetőek meg.
PC játékok kompatibilitása:
A DOS-ra írt játékok a DosBox program használatával könnyen futtathatóak Windows XP, Vista, 7, 8, 10 alapú rendszereken. A Windows-ra írt játékok a leírásban feltüntetett változattal kompatibilisek 100%-ban. Az annál modernebb operációs rendszeren elindításban kérésre segítünk (amennyiben az technikailag megoldható).

Jelenlegi ára: 3 000 Ft
Az aukció vége: 2021-03-25 15:48 .

150 g SCHOELLER WOLLE fényes melíros pamut gyapjú akril metál kötő horgoló fonal.Tű 3,5-4 mm. - Jelenlegi ára: 1 500 Ft


150 g SCHOELLER WOLLE
csillogó fényes szálú melíros 19% pamut 28% gyapjú 50% akril % metál fonal.
50 g 110 m. Tű 3, 5-4 mm.
Személyes átvétel  a Széll Kálmán téren, Újpest Városkapunál, Újpest Központ metró végállomásánál, Fóton vagy postázás is megoldható.
5 munkanapon belül kérem a megrendelt termék árának kifizetését.
olcsó fonal kötés horgolás kézimunka
Ha tetszenek a termékeim és szeretne értesítést kapni az újabb aukciókról, akkor tegyen a kedvenc eladói közé, katt. ide: KEDVENC ELADÓM


Jelenlegi ára: 1 500 Ft
Az aukció vége: 2021-03-18 14:53 .

Karcher (Kärcher) Starter kit Battery Power 18/25 - Jelenlegi ára: 23 990 Ft

Karcher (Kä rcher) Starter kit Battery Power 18/25 , új bontatalan csomagolásban. Battery Power 18/25 kezdő készlet 18 V/2, 5 Ah Battery Power akkumulátorral és innovatív Real Time technológiával, valamint 18-V- gyorstöltő készülékkel.


Jelenlegi ára: 23 990 Ft
Az aukció vége: 2021-03-25 11:48 .

Új karbon országúti villa, 700c,28" (12k full carbon) - Jelenlegi ára: 28 000 Ft

..... ..... ..... ..... .....  

Jelenlegi ára: 28 000 Ft
Az aukció vége: 2021-03-25 11:57 .

Transcend 16GB mSATA SSD370 TS16GMSA370 - Jelenlegi ára: 12 000 Ft

mSATA, 16GB, Write: 450MB/s, Read: 550MB/s, BOX, Magasság4, 85mm

Jelenlegi ára: 12 000 Ft
Az aukció vége: 2021-03-25 10:45 .

2021. március 24., szerda

Flute holder RCD Espanyol - Jelenlegi ára: 4 627 Ft

Ha új, piacra lépő tételeket keresel, bemutatjuk a Flute holder RCD Espanyol -ot!
Szín: KékFehérAnyag: PoliészterKapacitás: 2 LBelső: PárnázottKivitelezés: SportFogantyú a hordozáshoz: ????? ???? Fülkék: Inner housing for cleaning rod


Jelenlegi ára: 4 627 Ft
Az aukció vége: 2021-03-25 06:45 .

XBOX One játékok - Jelenlegi ára: 3 500 Ft

Az alábbi hat XBOX ONE játék eladó(3500Ft / darab áron):
THE DIVISION
RISE OF TOMB RAIDER
BATTLEFIELD 1
THE WITCHER 3
MGS 5: THE PHANTOM PAIN
Több vásárlása esetén engedmény.  

Jelenlegi ára: 3 500 Ft
Az aukció vége: 2021-03-25 08:09 .