2016. január 28., csütörtök

ALGAKILL moha-, alga- és gombaölő koncentrátum - Jelenlegi ára: 2 990 Ft

Erős fertőtlenítő hatású koncentrátum, amely eltávolítja, illetve megelőzi a különböző algák, mohák és zuzmók elterjedését a kőfelületen. Használható műalkotások, szobrok tisztítására illetve megelőző céllal. Az Algakill használható medencék és szökőkutak fertőtlenítésére is.
Technikai adatok                                       
Állag: folyékony
Szín: színtelen            
Vízben oldhatóság: oldható
Használati utasítás
Termék használata tisztításra:
vigyük fel a terméket a megtisztítandó felületre vizes tisztítógéppel vagy egy sima ecsettel. A felület szennyezettségétől függően 30-60 perc hatóidő eltelte után öblítsük le a felületet bő vízzel. Az öblítéshez ajánlott langyos víz használata a jobb eredmény elérése érdekében. Az Algakill alkalmazható tisztán, vagy maximum 1: 3 arányban vízzel h�! �gítva.
Termék használata megelőzés céljából (medencékben): öntsük a terméket közvetlenül a vízbe vagy a klórpasztilla adagolására alkalmas tartályba.
Felhasználási területek:
márvány, gránit, műkő (cement vagy műgyanta alapú), mészkő, cotto, kerámia, terrazzo és egyéb üveg ill. mosható felületek.
1 liter termék elegendő 20 - 30 m2 normál mértékben szennyezett kőfelület kezelésére. Ez az érték 10 - 15 m2 -re csökkenhet, amennyiben a felületet egyenletes alga- vagy moharéteg fedi.
Kiszerelés: 1 l -es doboz
A kép csak illusztráció!

Jelenlegi ára: 2 990 Ft
Az aukció vége: 2016-02-17 23:07 . ALGAKILL moha-, alga- és gombaölő koncentrátum - Jelenlegi ára: 2 990 Ft