2016. július 2., szombat

YSS robogó automata szintezős lengéscsillapító - Jelenlegi ára: 13 677 Ft


YSS MONO SHOCK kombinált Nitrogén-Olaj üzemű hátsó lengéscsillapító egység. Szokott lenni króm és piros színben. Leütés előtt érdeklődj.
300 mm-es 1-2 személyes robogóhoz.
YSS történet:
A YSS Co. Ltd.   1988 óta gyárt lengéscsillapítókat. 2001-ben szerezték meg a ISO-9001-es minősítést. 2005-ben 20 év mérnöki tapasztalattal a háta mögött a versenysportból leigazolták Walter Preisig-et. A YSS 2006-ban megkapta a TÜV Rhineland Germany ISO/TS 16949 certifikációt és vele a folyamatos minőségellenőrzési kontrollt, ami feltétele, hogy a nyugati piacon motor alkatrész beszállítóként megjelenjen.
Ma már afrikát kivéve minden kontinensen van márkaképviselet. Az YSS évek alatt az Öhlins nyakára nőtt, töredék áron add prémium kategóriás lengéscsillapítókat.
Végigböngésztem a netet, az Öhlins 171. 000 - 391. 000 forint között árul lengéscsillapítókat.
310 mm- es technikai leírása:
Teljes hossz szemközéptől szemközépig 300 mm
MONOSHOCK elrendezés, EGYOLDALI, 1-2 személyes robogóhoz.
Rugó vastagság 8 mm
Spirálrugó átmérő 6. 5 cm.
Rugó manuálisan előfeszíthető 2 cm-t
Auromatikus rugóerő +50%
Automatikus csillapítás +50%
Hasznos rugóút a véghatárolóig 8 cm
Lengéscsillapító rúd vastagsága 12 mm
Szemek mérete furat/hossz 10x20-as. alul M8 X20.
Hibryd lengéscsillapító működési elve:
"High pressure nitrogen gas" vagyis 30 BAR töltésű rugóstag. A hagyományos olaj lengéscsillapítókban a tötlés csak a csillapításra korlátozódik, de itt a kirugózás 20%-át maga a gáznyomás végzi.
A lengéscsillapító belsejében dupla falu dugattyúkamra van. A terhelés, és útviszony függvényében, automatikusan változtatja a munkatérben az olaj mennyiséget.
(A gáz összenyomható, az olaj nem).
Intenz ív összenyomódásoknál több olajat pump! ál a munkadugattyú alá. Így a lengéscsillapító úgymond "hidraulikus emelőként" működik és megemeli a motort.
Sík útra érve nyugalmi állapotban kiereszt, és ismét puha lesz. Ezzel a rugóerőt és a csillapítást +50%-kal keményebbre veszi ideiglenesen, anélkül, hogy a rugóelőfeszítő anyát állítgatni kellene.
Bonyolultabb formában és nagyobb működési tartományban, de hasonlóan működik a buszok-kamionok hidropneumatikus szintező rugórendszere is.
Progresszív, vagyis váltakozó a rugótekercselés menetemelkedése, ami miatt a rugóerő felül puha, de alul kemény.
Ez  lengéscsillapító rendszer a legszélesebb tartományok között működik, a 44 kilós Mókuska, és a 120 kilós Ursula alatt is ugyanúgy rugózik.
Kompatibilis:
Alkalmas minden általános monoshock elrendezésű motorra.
 + 2000 Ft-ért felső felfogó átalakítót, a felül fűggőleges, átmenő csavaros lengé scsillapító változat helyére.
+ 4000 forintért tudok adni 3 cm magas elox alu lengéscsillapító emelőt, amivel 3 cm ülésmagasságot és 2 cm motor hasmagasságot nyersz.
A következő képen a felfogatók a másik oldalamon hirdetett Gáz lengéscsillapítón demonstrálva. A következő kép a számítógépre mentve nagy felbontásban nyílik:
Az új generációs lengéscsillapítónál gondoltak a gyors, szakszerű, roncsolásmentes szét és össze szerelésre. A hidraulikus részt kupak tartja, nem kell leflexelni. A kupak alatt figyel a szimering fedőlemeze, kivehető, javítható, nem fix része a lengéscsillapítónak.
A 300-es beépítését tekintve teljesen megegyezik a másik oldalamon hirdetett Monoshock Nitrogén töltésű GAZI gáztartályos lengéscsillapítóval. Összehasonlításul egymás mellett:
Paypal fizetés:
Mivel a pénz külföldre érkezik, küldeni legolcsóbban csak Paypal számlával tudsz:
Bővebben az ismerj+ alatt olvashatsz. Így k! üldhetsz pénzt saját költség nélkül.
2 perc alatt, a fotelból nyithatsz paypal számlát itt az interneten. Olyan bonyolult dolgokat kell megválaszolnod, mint hogy hívnak és hol laksz. A nullás, most nyitott saját számládra
1. ) utalhatsz Magyar bankszámládról ingyenesen
2. ) számládhoz hozzárendelheted a bankkártyád, amiről a paypal automatikusan fizet ingyenesen,
3. ) bebellaghatsz az Unicredit bankba személyesen feltölteni. (400 Ft)
Ezután egy kattintással fizethetsz nekem.
A paypal jutalékát az eladótól-pénzfogadótól vonja le, neked nincs + költsége, a fizetés HUF-ban történik.
A számlanyitás/fenntartás ingyenes, egyszer kell megnyitni és életed végéig használhatod.
Fizetést egyébként bárkinek a számlájáról elfogadok, előfordult már, hogy rokon barát utalt szivességi alapon.
Hogy miért nincs Magyar bankszámlám?
Ez egy valós,  külföldön ad� �zott külföldi cég, külföldi székhellyel. Értelmetlen lenne Magyar bankszámlát nyitni, ugyanis ebben az esetben Magyarországon bevétel, vagyis adóalap képződik. Erre a tevékenységre céget kellene létrehozni, irodát nyitni, könyvelést vezetni. és minden közterhet meg kellene fizetni. A Magyar bankszámlára utlás hozzávetőlegesen 60-80% plusz költséget jelentene neked!!!
"Külföldi küldemény" 8. 900 Ft. Szállítás hajóval, érkezés 60 nap.
A nagvilágban bolyongó csomagokat online 0-24 órában ezen weblapon lehet figyelemmel kisérni:   http: //www. trackitonline. ru/
A csomag tranzittal érkezik, mert nincs Bangkok-Budapest közvetlen repülőjárat. Kikötő mégúgysem : -)
Nagynyomású teleszkóp nem szállítható repülőn. Hajóval történő szállítás feltételei:
A vatera értékelések határideje 45 nap. Esély sincs rá, hogy ennyi idő alatt hazaérjen hajóval.
Beszkennelem és elküldöm a feladási igazolást, amivel igazolom, ! hogy a csomagot feladtam. Rajta a nyomkövető szám,   amivel láthatod, hol jár. Az utolsó héten már feltűnik a Magyar Posta weblapján is. A csomagra garanciát vállalok, a feladóvényt a sikeres érkezésig megőrzöm.   A pénz átutalása majd a csomag feladása után a pozitív értékeléseket le kell adni egymásról, függetlenül attól, hogy a csomagot nem kaptad még meg.
Garanciák:
Bár a "tranzakció létrejött" "pozitív" minősítés után kiszolgáltatottnak érezheted magad, biztosíthatlak, hogy a vatera nem nézné jó szemmel, a sorozatos panaszt és a harmadik alkalomnál biztosan kizárnának. Mellesleg rontana a híremen, és az interneten nem lehet hosszú távon szabadrablásra építeni az üzleti modellt. Nem utolsó sorban visszavárlak, tapasztalat, hogy a vevőim fele visszajön. Mindenesetre ez egy lehetőség neked, hogy a termék végösszegét 20% csökkentsd.
Kérlek ne vásárold meg a terméket, ha:
-Ezt a hirdetést még csak egyszer olvastad el.
-Nem tudsz a csomagra 60 napot várni.
-Az értékelési feltételekkel nem értesz egyet
-Bármi kétely merül fel az érkeztetéssel kapcsolatban.


Jelenlegi ára: 13 677 Ft
Az aukció vége: 2016-07-22 13:38 . YSS robogó automata szintezős lengéscsillapító - Jelenlegi ára: 13 677 Ft