2016. december 28., szerda

Access Bars ? kezelés - Ha az életedben bármit megváltoztathanál, mivel kezdenéd? ;) - Jelenlegi ára: 1 Ft

 Access Bars (R) kezelés 
- Ha az életedben bármit megváltoztathanál, mivel kezdenéd?   ; ) 
De mi az  Access Bars  ?   : O
- Egyedülálló technika, amely lehetővé teszi számodra, hogy változásokat tudj létrehozni.
Pihentebb leszel és megtapasztalod azt a teret, ahonnan bármit megváltoztathatsz az életedben, még azt is, amiről azt gondolod, hogy megváltoztathatatlan.
A Bars kezelést több dologhoz is lehetne hasonlítani, de az alábbiak közül egyik sem. Nem testi gyógyítás, a szó hagyományos értelmében. Nem bioenergia adás, bár energiamozgás folyik. Pontokat érint a fejen, de nem fejmasszázs, vagy akupunktúra.  
Hatásában legrosszabb esetben is egy nagyon jó masszázs érzetét hagyja maga után, azonban ha megfelelő nyitottsággal állsz hozzá, akkor a jövődet változtathatod meg vele.
Kezelés közben az agyhullámok lelassulnak, hozzáférhetővé téve az elraktározott hitrendszereket, fix nézőpontokat. A bárok futtatásával ezek a viselkedésminták kiégnek, kitisztulnak, elsimulnak. Minden egyes kezelés hozzájárul, hogy az életed összes területén változás történhessen és végre kiterjedt tudatossággal működhess.
Bároknak a fejen lévő 32 pontot nevezzük, amelyben az összes gondolatodat, elképzelésedet, hiedelmedet, megfontolásodat, érzelmedet és hozzáállásodat tárolod, amelyeket bármely életedben fontosnak tartottál. amikor a bárjaidat futtatod, az olyan, mintha megnyomnád a törlés gombot a számítógépeden.
...
Mi lenne, ha a mai nap valami másnak a kezdete lenne? Mi lenne ha az életed örömtelibb lenne?
...
A kezelés időtartama  kb 50-90 perc
A kezelés január hónapban (munkaidőben) vehető igénybe  Budapesten, a I.   és  a  XVI. kerületben!


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-01-18 01:26 .