2017. november 2., csütörtök

Weihrauch HW 35S légpuska, 4.5mm - Jelenlegi ára: 107 190 Ft


A HW 35S egy klasszikus design szerint készült légpuska, mely számos rangos nemzetközi díjat bezsebelt és ezerszer is bizonyította, hogy a legkiválóbb légfegyverek közé tartozik. A fegyver kiváló sütéséről elhíresült Rekord típusú elsütőszerkezettel rendelkezik, melyet világszerte a legjobbak között tartanak számon.
A különleges robusztus konstrukció révén ez a fegyver inkább a felnőtt kategóriába tartozik. További különlegessége, hogy a lehajtható csövet úgynevezett egy cső-zár biztosítja, melyet felhúzás előtt hüvelykujjal elhúzva lehet oldani, majd a csövet lehajtani. Az zár-reteszes megoldás biztosítja a fegyver számára a tökéletes pontosságot, ugyanis a cső a retesz ellenében teljesen fixen rögzíthető. Ez a megoldás ismerős lehet számunkra a Slavia 631-es légpuskáktól, melyeknél ezt a funkciót a cső alatt helyezték el.
A puska ágyazása bükkfa, melynek felülete teljesen sima halbőrözés nélküli. Formája szimmetrikus, ezért mindét kézzel használható. Tusája finoman pofadékos kialakítású, melynek végére puha gumírozást helyeztek a hátrarúgás elnyelésére. A puska első irányzéka egyedi mikroirányzék, melynek célgömbje 4-féle változat szerint változtatható. A fegyveren 11 mm-es szereléksínt helyeztek el, melyen a távcsőszerelék stabil rögzítéséről a három menetes furat gondoskodik.
A HW 35 légpuska műszaki adatai:
Működés: rugós, csőtörős
Kaliber [mm]: 4, 5
Csőtorkolati sebesség [m/s]: 230
Csőtorkolati sebesség magyar előírás szerint [m/s]: 170
Tus anyaga: bükkfa
Csőhossz [mm]: 470
Hossza [mm]: 1110
Súly [g]: 3800
Biztosítás: automatikus
Gyártó: Weihrauch, Németország


Jelenlegi ára: 107 190 Ft
Az aukció vége: 2017-11-22 12:06 .