2018. november 21., szerda

Bikakábel - indítókábel 300A, 2 méter - Jelenlegi ára: 1 990 Ft

Vásároljon most akciósan kiterjesztett garanciát és élvezze a biztonságot 3 teljes évig. Ehhez válassza ki a legördülő menüből a 3 év garanciát:
Bikakábel - indítókábel 300A, 2 méter
? Bárhol és bármikor használhatod
? Autód lemerült akkumulátorát könnyedén feltöltheted a kábel segítségével
? Akár autódban is kis helyen elfér, így mindig nálad lehet
Ezzel a minőségi, réz és műanyag alapanyagú,  2 méter hosszú bikakábellel újra életet lehelhetsz autódba.  Tarts mindig egyet magadnál, hogy gond esetén segítségül hívhass egy másik autóst, aki segít neked bebikázni az autódat.
Használata:
Bikázásra mindig csak szabványos indítókábelt használj, és ügyelj arra, hogy mindkét autó ugyanakkora feszültséggel működjön.  Mielőtt csatlakoztatod a bikakábelt, mindkét autóról kapcsold le a gyújtást.  Először a piros indítókábelt csatlakoztasd a lemerült akkumulátor pozitív pólusára, majd tedd ugyanezt a segítő jármű akkumulátorával. Majd a segítő autó akkumulátorának negatív pólusára csíptesd fel a fekete kábelt, és ezután csíptesd fel a másik végét a bajba jutott autó motorblokk tartójára, hogy a földelés is meglegyen. Indítsátok el a segítő autó motorját, és járassátok közepes fordulaton. Egy perc múlva indítsd be a bajba jutott autó motorját is, és járasd egy rövid ideig.  A kábelek levétele fordított sorrendben történik: először a negatív kábeleket kell levenni, utána pedig a pozitívakat. A bebikázott autó motorját járasd legalább negyedórán keresztül.
Az elektromos hibák és balesetek elkerülése érdekében használat előtt mindig olvasd el a jármű kezelési könyvének erre irányuló részeit!
Tippek:
- Ha nagyon nehezen sikerül bebikázni az autót, akkor hagyd fent a bikakábelt legalább 5 vagy 10 percig.
- Fontos, hogy használatkor nagyon ügyelj a helyes pólusokra, különben kárt tehetsz az autód elektronikájában.  
Tulajdonságok:
- Réz és műanyag bikakábel
- Áramerősség:  300A
- Hosszúság: 2 méter
 


Jelenlegi ára: 1 990 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .