2019. április 29., hétfő

DHEA kapszula 100db 50mg - Jelenlegi ára: 4 300 Ft

A DHEA szervezetünk által legnagyobb mennyiségben elõ állított szteroidszerû hormon. Az ösztrogén, a tesztoszteron, a progeszteron és a kortikoszteron elõ anyaga.
Sablonosan fogalmazva, ahogy átáramlik a vérrel a szervezeten, olyan hormonná alakul át, amilyenre a szervezetnek épp a legnagyobb szüksége van. Fontos szerepet játszik nõ kben az abnormális szõ rnövekedésben (hirzutizmus) és kopaszságban (alopecia).
A DHEA a mellékvesébõ l kerül a keringésbe, illetve férfiakban valamennyi a herékbõ l is kijut a szexuális differenciálódás után. A DHEA szintje a 7. évtõ l folyamatosan emelkedik, majd a harmadik évtized után fokozatosan csökken.
A DHEA bizonyítottan az ifjúkori jellegzetességekhez kapcsolódik, mint az energikusság, erõ s libidó, izomtónus, haj és szõ rzet növekedési üteme, erõ södése, színe, szellemi frissesség, elme tisztasága, rövidtávú memória, bõ r simasága, jó általános kinézet és testtartás, valamint általános pozitív életszemlélet és hozzáállás.
A DHEA-t ma úgy tartjuk számon, mint a stresszhormonok hatását ellensúlyozó, ellenszabályozó hormont. Hatékony antidepresszívum, mellékhatások nélkül!
Ez a termék 50 mg/kapszula gyógyszerészeti minõ ségû, dehidroepiandroszteront tartalmaz.
Lehetséges hatásai:
    Fiatalítás, az öregedés késleltetése, ráncok kisimítása
    A szexuális energia, teljesítõ képesség növelése, impotencia gyógyítása, depresszió leküzdése
    Az immunsejtek mennyiségének növelése, az immunrendszer erõ sítése
    Reumatikus fájdalmak megszüntetése
    A menopauza bekövetkezésének kitolása
    A rákképzõ dés valószínû ségének csökkentése
    Stressz, az öregedéssel összefüggõ betegségek kialakulási esélyének csökkentése
    Csökkenti az idõ skori pigment foltokat, lelassítja a bõ rvékonyodást, újra egészségessé varázsolja az idõ s korra jellemzõ sárgás bõ rszint
    Javítja a csontsû rû séget, a körmök állapotát, vastagítja a hajszálakat
    A veszélyes vérrögképzõ dés mérséklése


Jelenlegi ára: 4 300 Ft
Az aukció vége: 2019-05-20 10:16 .