2019. július 30., kedd

Julija Kuznyecova - Micsoda nagyi! ### - Jelenlegi ára: 2 152 Ft


Kedves Érdeklődő!
Üdvözli Önt a lira. hu online könyváruház csapata.
Áruházunk közel 50 éve széles könyvválasztékkal áll a vevők rendelkezésére.
A megrendelt könyveket házhozszállítással veheti át. A szállítási díj a rendelés értékétől függ: 5000 Ft alatt 799 Ft, 5001-10000 Ft között 599 Ft, 10000 Ft felett ingyenes az ország egész területén.
Minden könyvünk új, kiváló állapotú, azonban a folyamatosan változó készlet miatt előfordulhat, hogy a megrendelt könyv elfogyott áruházunk készletéből.
LEÍRÁS
1253756
Julija Kuznyecova
Micsoda nagyi! ###
Zsenya Nagyi nem akármilyen nagymama: kézben tartja és elsimítja a család ügyes-bajos dolgait, és ráadásként kitűnően bokszol. Persze csak titokban. De vajon mi történik akkor, ha a fia úgy dönt: Nagyinak pihenésre van szüksége, és elviszi pár hétre az egyik barátja által vezetett Ö-otthonba? Hogyan bírja ki a család Nagyi nélkül? És hogyan fogadják az otthonban a különös, új lakótársat? És vajon milyen titkot rejt az otthon pincéje? Minden kérdésre választ ad Kuznyecova fergeteges humorú regénye.
Zsenya Nagyi úgy döntött, kihasználja, hogy Vika sokáig szokott készülődni. Még akkor is, amikor csak a szemetet kell kivinnie. Hát még most... Amíg kirúzsozza a száját, újralakkozza a körmét... Akárhogy is, Zsenya Nagyinak bőven volt ideje rá, hogy visszamenjen a szobájába, a komód fiókjába rejtse
a piros tollat, kikapja az ágy alól a bokszkesztyűt, leereszkedjen a lepedőkből font kötélen az udvarra, és odalépjen a padon ücsörgő fiúhoz.
- Helló! - szólította meg.
- Csókolom - mondta a srác, fel sem pillantva.
- Mától fogva a te neved Borzkenőcs! - jelentette be Zsenya Nagyi.
- Hogy micsoda? - méltatlankodott a fiú, és felemelte a fejét, de ekkor egy piros bokszkesztyűt dugtak az orra alá. - Jajj... Izé... Hát jó...
- Igazán nem kell ilyen szerencsétlen képet vágnod! - nézett rá szigorúan Zsenya Nagyi, és meglóbálta kesztyűs kezét.
- De azért, mi lenne, ha mégsem a nevem lenne? Hanem mondjuk a nickem?
- A nicked? És azt szokták aláírásként használni?
- Hát persze!
- Akkor rendben!
Zsenya Nagyi hazasietett - úgy számolta, Vika mindjárt kiér az udvarra -, de búcsúzóul még szeretett volna mondani a srácnak valami kedveset.
- Tetszel nekem! - mondta végül. - Ha meg akarnád kérni az unokám kezét, számíthatsz a szavazatomra.
Szállítási és átvételi lehetőségek:
Házhozszállítás
A szállítási díj a rendelés értékétől függ: 5000 Ft alatt 799 Ft, 5001-10000 Ft között 599 Ft, 10000 Ft felett ingyenes az ország egész területén.
Köszönjük, hogy bennünket választott, reméljük, hogy a jövőben is megelégedésére szolgálunk.
Üdvözlettel:
A lira. hu csapata


Jelenlegi ára: 2 152 Ft
Az aukció vége: 2019-08-20 15:18 .