2019. augusztus 22., csütörtök

Teleszkópos gumiseprű, partvis - Jelenlegi ára: 5 990 Ft


Gumis sörtéibe könnyen beletapadnak a hajszálak, szőrszálak. Több felületen is dolgozhatsz vele a lakásban. Hangtalan takarítóeszköz, amivel bármikor felszedheted a koszt.
Kisállatod miatt szőrtenger vesz körül, amit nehezen tudsz feltakarítani? Az elhullt hajszálakat még a porszívó is nehezen szedi össze? Ne terheld feleslegesen takarítóeszközöd, mert elég ez a gumiseprű is hozzá!
A sűrű gumisörtékbe könnyen belekapaszkodnak a szőr-és hajszálak, ráadásul bármilyen padlófelületen hatékonyan takaríthatsz vele. Nem véletlen, hogy a fodrászok is ezt használják a szalonban, mivel egymás után jönnek a vendégek, így pillanatok alatt fel kell takarítani hajvágás után.
Felesleges minden alkalommal a felmosó vagy a porszívó után kapnod, mert a gumipartvis azonnal elbánik a laminált padlóra kilöttyent folyadékokkal, a szőnyegre ragadt hajszálakkal/szőrcsomókkal, és a kemény fapadlóról is hamarabb összeszedheted vele a koszt, mint egy hagyományos seprűvel.
Meg fogsz lepődni, hogy mennyi kosz és szőrszál marad még porszívózás után a szőnyegben!
Hasznos tudnivalók:
A gumipartvis nyelének hosszát növelheted a teleszkóp miatt, hogy a neked kényelmes pozícióban takaríthass vele. A gumisörtékből nem kell bányásznod a hajszálakat, mert egyszerűen kijönnek belőle. Emiatt csak vízre és szappanra van szükséged, hogy kimosd. Legközelebbi használatkor is tiszta lesz, nem koszolja vissza a padlót.
A gumianyag miatt hosszabb életű is, mint egy hagyományos seprű. Dolgozhatsz vele kemény padlón, csempén, szőnyegen, padlószőnyegen, betonon vagy kárpiton is.
A gumiseprű tulajdonságai:
A nyél alap hossza: kb. 83 cm
A teleszkópos nyél kiterjesztett mérete: kb. 150 cm-re
A seprű feje: gumi
Hosszúéletű használat.
Könnyen tisztíthatod vízzel és szappannal.
Felületek: kárpit, szőnyeg, csempe, laminált padló, beton, ablaküveg
Kosz, haj, kisállatszőr, folyadék, apró törmelékek takarításához.
Mit rejt a termék doboza?
1 db Teleszkópos gumiseprű


Jelenlegi ára: 5 990 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .