2020. február 18., kedd

Stéphane Garnier - Macskabölcsesség - Jelenlegi ára: 1 992 Ft


Kedves Érdeklődő!
Üdvözli Önt a lira. hu online könyváruház csapata.
Áruházunk közel 50 éve széles könyvválasztékkal áll a vevők rendelkezésére.
A megrendelt könyveket házhozszállítással veheti át. A szállítási díj a rendelés értékétől függ: 5000 Ft alatt 799 Ft, 5001-10000 Ft között 599 Ft, 10000 Ft felett ingyenes az ország egész területén.
Minden könyvünk új, kiváló állapotú, azonban a folyamatosan változó készlet miatt előfordulhat, hogy a megrendelt könyv elfogyott áruházunk készletéből.
LEÍRÁS
1541489
Stéphane Garnier
Macskabölcsesség
Ki látott már stresszes macskát? Aki hajlandó megtenni valamit, amihez nem fűlik a foga? Esetleg pont ellenkezőleg: akinek meg lehet tiltani azt, amihez éppen kedve van?
A francia Stéphane Garnier hosszan tanulmányozta saját négylábú kedvencét, és az írót lenyűgözte a macskájából áradó elegancia és szabadságvágy. Ziggy, a lassan 15 éves macskaúrfi ihlette a Macskabölcsességet, az életmódtanácsokat tartalmazó, könnyed, humoros, de lényegre törő olvasmányt, amely támpontokat ad ahhoz, hogyan éljünk teljes, örömteli, önálló és szabad életet, akár egy macska.
„ Mindig a macskáé az utolsó szó” – Recenzió a Macskabölcsesség című könyvről.
Manapság sokat foglalkozunk azzal, mi a boldog és kiegyensúlyozott élet titka. Életmód-tanácsadók, coach-ok, pszichológusok traktálnak minket a régi, jól bevált trükkök mellett újszerű, a modern korban bevethető módszerekkel, amelyeket a mindennapi életünkben, a munkánk során, a barátainkkal kapcsolatban és persze a családi életünkben alkalmazhatunk.
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>
Könyvek, melyek boldogabbá tesznek – A Líra szeptemberi sikerlistája.
Szeptemberben továbbra is Raphaelle Giordano a boldogabb élet titkát feltáró regényét vásárolták meg a legtöbben. A második legnépszerűbb kiadvány a helyesírási szabályzat, míg a harmadik Coelho önéletrajzi elemekkel is játszó spirituális pikareszk regénye volt.
Újdonság a legelső tizenöt közt Stéphane Garnier Macskabölcsesség című életmód könyve, Wisinger István Neumann Jánosról szóló regénye és Bartos Erika gyerekeknek szóló útikönyvének harmadik kötete.
A Líra, Líra-Móra és Rózsavölgyi boltok szeptemberi sikerlistáját olvashatjátok.
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>
Szállítási és átvételi lehetőségek:
Házhozszállítás
A szállítási díj a rendelés értékétől függ: 5000 Ft alatt 799 Ft, 5001-10000 Ft között 599 Ft, 10000 Ft felett ingyenes az ország egész területén.
Köszönjük, hogy bennünket választott, reméljük, hogy a jövőben is megelégedésére szolgálunk.
Üdvözlettel:
A lira. hu csapata


Jelenlegi ára: 1 992 Ft
Az aukció vége: 2020-03-10 13:36 .