2020. szeptember 3., csütörtök

Magyarország rejtőzködő kincsei - Jelenlegi ára: 3 399 Ft


Kedves Érdeklődő!
Üdvözli Önt a lira. hu online könyváruház csapata.
Áruházunk közel 50 éve széles könyvválasztékkal áll a vevők rendelkezésére.
A megrendelt könyveket házhozszállítással veheti át. A szállítási díj 999 Ft, 10000 Ft felett pedig ingyenes Magyarország területén.
Minden könyvünk új, kiváló állapotú, azonban a folyamatosan változó készlet miatt előfordulhat, hogy a megrendelt könyv elfogyott áruházunk készletéből.
LEÍRÁS
607840
Fucskár Ágnes, Fucskár József Attila
Magyarország rejtőzködő kincsei
Gyönyörű utazásra invitál minket ez a könyv. Ismerős és mégis ismeretlen tájra, hiszen aki végiglapozza, végigolvassa ezt az albumot, óhatatlanul rájön, mennyi mindent fedezhet még fel abban az országban, ahol él. Az is biztos, hogy mindezek után kedvet kap majd a valóságban is bejárni azt az utat, amelyet a szerzőpáros szinte zarándoklatként tett meg, hogy lencsevégre kapja rejtett építészeti kincseinket. Eldugott kis falvakba, félreeső út menti kápolnákba, erdő mélyén rejtőzködő várakba jutottak el, s valódi kincsvadászatot folytattak az Északi-középhegységtől a Tiszántúlon át, a Duna-Tisza közén keresztül a Dunántúlig. Induljunk hát el együtt ezen a csodálatos úton, s fedezzük fel újra Magyarországot - egy kicsit másképp!
Szállítási és átvételi lehetőségek:
Házhozszállítás
A szállítási díj 999 Ft, 10000 Ft felett pedig ingyenes Magyarország területén.
Köszönjük, hogy bennünket választott, reméljük, hogy a jövőben is megelégedésére szolgálunk.
Üdvözlettel:
A lira. hu csapata


Jelenlegi ára: 3 399 Ft
Az aukció vége: 2020-09-04 10:15 .