2020. október 25., vasárnap

Új TED Canella fahéj aromás lélegző aromaterápiás párna, 50x70cm habpárna - Jelenlegi ára: 4 990 Ft

Általános információk:
Tisztelt Érdeklődő!
Ön jelenleg egy internetes webáruház (cég) termékét böngészi. Ennek megfelelően csere nem aktuális, az ár fix, cserébe az alábbiakat kínáljuk Önnek:
- megbízható, magyar beszerzési forrás, magyar garanciális feltételek
- magyar garancia
- zömében AZONNALI szállítás raktárról (ennél hosszabb átfutási időt a termék adatlapján jelzünk)
- magyar nyelvű használati útmutató
- eredeti, original, bontatlan csomagolású, használatlan új termék (nem csomagolássérült, nem kiállított darab)
- névre szóló ÁFA-s számla
- gondos csomagolás, értékbiztosított szállítás, futárszolgálattal
- elérhető ügyfélszolgálat, gyors és pontos válaszokkal a felmerülő kérdésekre
- indoklás nélküli elállási jog gyakorlása
- 72 órás cseregarancia, minőségi kifogás esetén
- versenyképes ár, széleskörű kínálat
További információ igénye esetén készséggel állunk az Ön rendelkezésére, és örömmel vesszük, ha a többi termékünket is megtekinti ide kattintva.
______________________________________________________________________________________________________________________
A termék ismertetője:
Bontatlan új termék, original gyári csomagolásban, 6 hónap garanciával és magyar nyelvű leírással.
A Canella terápiás párnát apró habrészecskék tölti meg, amelyek lágyságot és kényelmet biztosítanak. Lecipzározható huzata mosható. Kellemes fahéj illata jótékony hatású fejfájás (migrén), váll és nyak fájás, ízületi fájdalmak, reuma, alvási zavarok, nagyfokú stressz enyhítésében, serkenti a vérkeringést és élénkíti a szerveztet. Alkalmas különösen érzékeny bőrű emberek számára is.
- Különleges lélegző párna, terápiás Canella kapszulával
- Nyugtató fahéj illattal
- Mérete: 50 x 70 cm
- Levehető, mosható huzat
- Habszemcse töltet
- 100% PES (polyester) bevonat, mely 30 ° C-on mosható
- 3D, tökéletesen lélegző rendszer
- Made in EU: TED BED Ead
- Kitűnő tisztaság, kényelem, és nyugtató illat alvás közben
Az aromaterápiáról általánosan:
A stresszes hétköznapok és problémák miatt, melyeket nap mint nap hordozunk, manapság egyre nehezebb nyugodtan aludnunk. Várjunk azonban egy percet, mielőtt beveszünk egy altatót: próbáljuk ki az aromaterápiát: az alvást segítő illat jótékony hatását!
Az illatoknak megvan az a jó tulajdonságuk, hogy felidézik emlékeinket. Az emberi elme képes rá, hogy illatok ezreit megkülönböztesse minden illat hordozhat számára egy-egy emléket. Mindannyiunkban megvan a képesség, hogy felismerjük ezeket, legyen az jó vagy rossz illat. Míg egy citrusos illat felidézhet egy kedves személyt perzselő nyári délutánon, a fahéj illata eszünkbe juttathat egy ünnepi vacsorát a családdal és a barátokkal.
Az aromaterápia rendhagyó terápiás módszer, az illatos alvást mindenképp próbáljuk ki. Nem fog varázsütésre álomba ringatni, de ellazít és pihenteti az elmét ezzel hozzájárulva a nyugodt alváshoz.
A fahéj illat jótékony hatásáról:
Az eredetileg Srí Lankáról és Indiából származó fahéjfa rendszertanilag a babérfélék családjának tagja. A fahéjfa kérgéből nyerik az édeskés illatú és kissé csípős ízű fahéjat. Fűszerként az indiiai és az arab konyhában már az ókorban használták. Európában is számos finom fogás és ital ismert, amelyet fahéjjal ízesítenek - különösen karácsonykor. A fahéjat fertőtlenítő, gyulladásgátló és serkentő tulajdonsága folytán igen nagyra becsülik. Melegítő és erősítő hatása révén nélkülözhetetlen gyógyír a hidegrázással, didergéssel kísért kihűléses állapotok esetén.
A TED Canella párnában található fahéj illatú Canella kapszula alvás közben számtalan pozitív hatást vált ki az emberi szervezetre. A fahéj illata nyugtatólag hat a lélekre, biztonságérzetet ébreszt az emberben, aktívan hozzájárul a pihentető alváshoz és a kellemes ébredéshez. ______________________________________________________________________________________________________________________
Garancia: 6 hónap
Elérhetőség: RAKTÁRON van, AZONNAL szállítható
A termékhez elérhető szállítási módokat és aktuális árakat (ez termékenként eltérő lehet) a szállítási információk fülre kattintva tekintheti meg!

Jelenlegi ára: 4 990 Ft
Az aukció vége: 2020-10-25 22:34 .