2020. december 21., hétfő

Canon EF 70-200mm f/4L IS USM objektív - Jelenlegi ára: 165 000 Ft


Kihasználatlanság miatt eladó a képeken látható CANON EF 70-200 mm F/4L IS USM objektív. Eredeti dobozában, árnyékolóval, tripod gyűrűvel és tokkal
2014. 09 havi gyártmány, 2. tulajdonostól.
TERMÉK LEÍRÁSA
A világ első 4 fokozatú képstabilizátoros objektívjét kis mérete, mozgékonysága és könnyű súlya mellett a kiemelkedően jó optikai teljesítményt és kezelhetőséget biztosító legfinomabb L-sorozatú objektív optika jellemzi.
4 fokozatú képstabilizátor
Az EF 70-200 mm f/4L IS USM a világ első 4 fokozatú képstabilizátorát (IS) tartalmazza. A kézből fényképezéshez ideális, különlegesen érzékeny és pontos képstabilizátor sok helyzetben szükségtelenné teszi az állványt. A kép életlenségének észrevehető növekedése nélkül a szükségesnél akár 4 fokozattal kisebb zársebesség alkalmazható (pl. 1/200 másodperc helyett 1/15 másodperc). A stabilizátoros úsztatáshoz a 2. üzemmódú képstabilizálás csak a nem kívánatos függőleges rázást korrigálja.
L-sorozatú minőség
Az objektív megtestesíti a Canon L-sorozatú objektívjeinek legjobb tulajdonságait, a gyártási minőséget, megbízhatóságot és kezelhetőséget. Éles, nagy kontrasztú képminőséget garantál a teljes képmezőben és a teljes zoomtartományban. A nehéz körülmények között is partner, fém - polikarbonát konstrukció a por és nedvesség behatolásának megakadályozására speciális tömítéseket tartalmaz.
Könnyű
Mindössze 172 mm-es hosszával és csak 760 grammos tömegével az EF 70-200 mm f/4L IS USM objektív ideális az olyan küldetésekhez, ahol a teljesítmény, kezelhetőség vagy képminőség terén kötött kompromisszumok nélkül kis súlyú csomaggal kell utazni.
Fix rekeszérték
A rekeszérték a teljes fókusztáv-tartományban változatlan, ezért a fényképészek a legnagyobb rekesznyílással élesre állíthatják a képet és egészen 200 mm-ig zoomolhatnak a zársebesség csökkentése nélkül. A zoomolás és fókuszálás közben az objektív hossza változatlan marad.
Fluorit és UD lencsetagok
Az objektív a másodlagos kromatikus aberráció elnyomására egy fluorit- és két UD (különlegesen kis fényszórású) lencsetagot tartalmaz. Az eredmény borotvaéles, nagy kontrasztú, torzításmentes, a tárgyak élein színtörés nélküli kép a teljes zoomtartományban.
Autofókusz
A gyűrűs USM (ultrahangos motor) precíz, gyors, csendes autofókuszálást végez. A kitűnő rögzítőnyomaték precízen, túllövés nélkül megállítja a fókuszáló lencsecsoportot. A fókuszálás kézi üzemmódban állandóan felülírható anélkül, hogy ki kellene kapcsolni az autofókuszt. A minimális fókuszálási távolság a teljes zoomtartományban 1, 2 m.
Super Spectra bevonatok
A Super Spectra bevonatok és a lencsetagok alakja elnyomja a becsillanást és szellemképet. A lencsebevonatok hozzásegítenek az igazi színegyensúly eléréséhez és a kontraszt növeléséhez.
Kellemesen elmosódott háttér
Az elektromágneses fényrekesz (EMD) csaknem tökéletesen kör alakú nyílása a fókuszsíktól távoli hátteret egyenletesen és kellemesen elmossa.
MŰSZAKI PARAMÉTEREK
Felosztás a fókusz alapján:  Teleobjektív
EAN:  4960999354989
Fényerősség:  f/4
Maximális rekeszérték:  f/32
Min. élességállítási távolság:  120
Stabilizáció:  IGEN
Szűrő átmérője:  67
Méretek. Max átmérő x hossz(mm):  172 x 76
Súly:  760
Max. fókusztávolság (mm):  200
Írisz lamellák száma:  8 (lekerekített)
Az objektív felépítése:  20 lencsetag / 15 csoport
Látószög:  34° - 12°
Bajonett:  Canon EF
USM:  Ultra sound motor
IS:  Image stabilizer
L:  "L"-Serie
EF:  for Canon EOS cameras
CSOMAGOLÁS TARTALMA:
Canon EF 70-200mm f/4L IS USM objektív
Canon E-67U objektívsapka
Canon bajonett sapka "E"
Canon ET-74 napellenző
Canon LP1224 puha objektívtok 
+ adok hozzá egy tripod objektív gyűrűt az állványos fényképezéshez
Újonnan kb. 350 e Ft-ba kerül.


Jelenlegi ára: 165 000 Ft
Az aukció vége: 2020-12-22 02:36 .