2021. január 23., szombat

Canon IXUS 190 Digitális fényképezőgép Új Féláron - Jelenlegi ára: 30 000 Ft

Canon IXUS 190 Digitális fényképezőgép újszerű állapotban dobozával, töltővel, memória kártyával eladó.
Hibája: a lencsevédő hiányzik. Dabason lehet átvenni vagy előre utalás után normál csomagban küldöm: postaköltség 1. 280 Ft. Utánvéttel is tudom küldeni: postaköltség 2. 300 Ft.
20 Megapixeles felbontás, 10 szeres optikai zoom, HD videó készítés, az intelligens képstabilizátor, éles zoom képek!
Egyszerű vezetéknélküli csatlakozás, kiváló minőség és rendkívül vékony stílus
Rendkívül vékony, elegáns és csatlakoztatható: ezzel a 20 megapixeles IXUS készülékkel egyszerű lenyűgöző képeket és HD videókat készíteni, valamint megosztani. Élvezd az azonnali felvételkészítés egyszerűségét a sokoldalú, 10-szeres zoomobjektívvel és az intelligens képstabilizátorral.
Zsebre rakható kialakítás
A 10-szeres optikai zoomobjektívvel rendelkező, rendkívül vékony, zsebre tehető IXUS fényképezőgéppel lélegzetelállító tájképek és a távoli témák részletei is egyszerűen megörökíthetők.
Kiváló minőségű eredmények
Élvezd a kivételes minőségű, részletgazdag és dátumbélyegzővel ellátott képeket a 20 megapixelnek és az intelligens képstabilizátornak köszönhetően, amellyel éles képek és stabil videók készíthetők.
Zökkenőmentes csatlakozás
A nagyszerű vezeték nélküli csatlakoztathatósággal gyorsan és egyszerűen csatlakoztathatod fényképezőgépedet okoseszközödhöz, a Canon Connect alkalmazással pedig megoszthatod alkotásaidat és távoli felvételeket készíthetsz.
Válaszd ki a témát, exponálj, és alkoss
Egyszerű automatika használata esetén a fantasztikus fényképek és videók készítéséhez elég, ha csak betájolod a témát, és kattintasz, hiszen a funkció megadja a tökéletes fényképezőgép-beállítást, te pedig kedvedre szórakozhatsz a kreatív üzemmódokkal.
HD videók egyszerűen és szórakoztatóan
Könnyedén, egyetlen gombnyomással rögzíthetsz kiemelkedő minőségű HD videókat (720p). A dinamikus képstabilizátornak köszönhetően kézben tartott fényképezőgéppel és zoomolással is éles, remegésmentes a felvételek készíthetők.

Jelenlegi ára: 30 000 Ft
Az aukció vége: 2021-01-23 21:52 .