2021. április 4., vasárnap

BeSafe Izi Comfort X3 9-18 kg gyerekülés - Jelenlegi ára: 32 000 Ft

Eladó egy BeSafe Izi Comfort X3 márkájú, 9-18 kg-os súlyig használható, fekete színű gyerekülés mosható huzattal. Első kézből vásároltuk, megkímélt, újszerű állapotban kínálom eladásra.
BeSafe iZi Comfort X3 autós gyerekülés
Kinek ajánljuk?  
Akinek fontos, hogy a gyereket a legkülönfélébb technikákkal védje az autósülés, illetve szeretne egy igazán modern és kényelmes ülést babájának, amely szuper, élénk színekben pompázik.
Jellemzői:  
A BeSafe iZi Comfort X3 volt a 2003-as év legjobbja az ADAC tesztjén.  Az ülés több pozícióba dönthető anélkül, hogy az övet újra és újra meg kelljen feszíteni. A beépített oldalvédelem biztonságban tartja a test sérülékeny részeit, beleértve a fejet, nyakat és a belső szerveket.
A BeSafe iZi Comfort X3 megfelel az ECE R44-04 szabvány követelményeinek. Az ülés kiváló oldalvédelmet biztosít a fejnek és a testnek,  ütközést elnyelő anyaggal van párnázva.
A forradalmi övvezető rendszer egyedülálló előnyöket nyújt a felhasználó számára. Pontosan láthatod, hogy mi történik, ahogy az öv az ülés előtt halad el, nem pedig mögötte, ahogy néhány más márkájú terméknél.
Fejvédő EPS hab felhasználásával.  A fejvédő magassága egy mozdulattal állítható.  A vállövek automatikusan követik a fejvédőt, és beállnak a 8 lehetséges magasságból a megfelelőbe.
Új mágneses övrendszer található az ülésben, amely az ülés szélén tartja az öveket, így megkönnyítve a gyerek ki- vagy beszállását.  Az egyedülálló övfeszítő rendszer biztosítja az állandó stabilitást.
5 pontos biztonsági övvel rendelkezik, központi övfeszítővel.  Az ülés öt pozícióba dönthető,  légáteresztő háttámlája a nagy melegben kiválóan funkcionál, így nem izzad bele a baba az ülésbe. Könnyedén levehető és mosható a huzata (40° C-on).
Tartozékok:
- 5 pontos biztonsági öv
- szűkítőt betét
- vállpárna

Jelenlegi ára: 32 000 Ft
Az aukció vége: 2021-04-04 13:03 .