2021. június 4., péntek

Apple iPhone XR 64GB White - Jelenlegi ára: 226 681 Ft

okostelefon, iOS, 6, 1", Hátlapi kamera: 12 MP, Előlapi kamera: 7MP, RAM: 3GB, ROM: 64GB, Nem bővíthető, 4G, 2942mAh, Wi-Fi 5/ac, Bluetooth, NFC, 194g, Magyar menü, Angol menü
Mindenben nagyot villant.
A vadonatúj Liquid Retina az iparág legfejlettebb LCD-kijel? zője. Még gyorsabb Face ID. Az eddigi legokosabb, legerősebb okos? telefonchip. És egy innovatív kamerarendszer. iPhone XR. Gyönyörű ? bárhonnan is nézzükA Liquid Retina színre lép.
Az iPhone XR új kijel? zője a legfejlettebb LCD-kijel? ző az iparágban. Az innovatív háttérvilágításnak köszönhetően még a sarkokat is kitölti, így valósághű színekben láthatsz mindent a kijelző egyik szélétől a másikig. Csúcsminőségű alapanyagok.
A leg? ellenállóbb üveg előlap okos? telefonon. Precízen megmunkált, űrtechnológiai minőségű alumíniumból készült oldalszegély. Porálló és vízlepergető. Hat fantasztikus új bevonat. Fejlettebb Face ID.
Egyszerű mindent biztonságban tartani, ha az arcod a jelszavad. Egy pillan? tással feloldhatod az iPhone-odat, és többek között bejelentkezhetsz az appokba vagy a fiókjaidba. Ráadásul az okostelefonokon valaha használt legbiztonságosabb arcazonosító rendszer most még gyorsabb lett. Intelligens A12 Bionic chip.
A legintel? ligen? sebb és legerősebb okos? telefonchip új generációs Neural Engine? ünkkel felturbózva. Az eredmény: lenyűgöző AR-élmény, Mélységállítás funkcióval finomítható, lélegzetelállítóan szép portrék és egy telefon, amivel minden hihetetlenül gyorsan és simán megy. Innovatív kamerarendszer.
A világ leg? népszerűbb kamerája most a fényképezés új korszakát nyitja meg előtted. Az innovatív érzékelő, a képjelfeldolgozó processzor és a Neural Engine egyesített erejével minden eddiginél elképesztőbb fotókat készíthetsz.


Jelenlegi ára: 226 681 Ft
Az aukció vége: 2021-06-05 07:47 .