2021. november 28., vasárnap

Thule tetőcsomagtartó szett Peugeot 508 kombihoz komplett - Jelenlegi ára: 59 000 Ft

Peugeot 508 kombihoz komplett Thule tetőcsomagtartó szett.  
Eladó egy másfél éve vásárolt, 2x2 hétig használt Thule Wingbar Evo aluminium tetőcsomagtartó szett. (kocsicsere miatt). Számla másolat mellékelve, garanciális még 3, 5 év)
Peugeot 508 kombihoz komplett Thule tetőcsomagtartó szett. Tökéletes állapotban, valamennyi alkatrésze, kulcsok rendelkezésre áll. Felszerelésből adódóan gumialkatrészeken új állapothoz képest szerelési/deformálódási nyomok, mely az értékén nem csökkent.  
Peugeot 508 SW kombi tetőcsomagtartó 2011-2018-ig gyártott,  integrált tetősínes autókhoz.
 
A tetőcsomagtartó talpai az autó vonalait követik és az autóspecifikus KIT precízen illeszkedik az autó tetejének két oldalán hosszanti irányban végigfutó integrált tetősínre. Kiváló minőségű, egyszerűen felszerelhető, zárható tetőtartó. A felszerelésnél nagy segítség a csomagban található nyomatékhatároló kulcs, mely jelzi, hogy biztonságosan és megfelelően rögzítette-e a járművéhez. A Thule tetőcsomagtartó keresztrúdja alumíniumból készült, ezért igen tartósak, könnyű és repülőgép szárny formája miatt csökkenti a légellenállást, menetzajt és az üzemanyag fogyasztást. A hagyományos ovális alu. rúddal szemben 55%-kal kisebb a légellenállása és 90%-al csendesebb. Valamint az alumínium rúd közepén egy T-horony fut végig, amely használatával könnyebbé válik a kiegészítők rögzítése és a rúd teljes hossza használhatóvá válik, a talp fölötti rész is.
Thule WingBar Evo keresztrúd hossza: 118
A keresztrúd anyaga: alumínium
Rúd méretei (magasság, szélesség): 27 x 80 mm
Max terhelhetőség: 75 kg (mindig ellenőrizze az autó javasolt terhelhetőségét) 
Zárhatósága: zárható
Garancia: 5 év
A csomagtartó szett tartalma:
Thule WingBar Evo alumínium rúd - 2db
Thule autóspecifikus felszerelő kit készlet
Thule zárható talp - 4db + 2db kulcs


Jelenlegi ára: 59 000 Ft
Az aukció vége: 2021-11-28 19:41 .