2022. május 8., vasárnap

SVÉD ELEKTOLUX , LUX, ANKARSUM dagasztó gép 5 KG dagasztható - Jelenlegi ára: 135 000 Ft

Svéd Elektrolux Cusinart robotgép eladó dagasztáshoz keveréshez való eszközökkel kínálom, a habverő nincs meg, de Magyarországon beszerezhető. A gép kitőnő állapotban van alig használták. Jelenleg Baján van, de ingyen postázást vállalok.  Időnként járok Pestre, esetleg el tudom vinni magammal.  
Tekintse meg többi érdekes, értékes termékemet is!
Az első Assistant robotgép még Electrolux márkanév alatt készült, 1940-ben. Az eredeti, és már akkor is nagyon stílusosnak számító formát Alvar Lenning tervezte. Az Ankarsrum Assistent a Magyarországon korábban LUX vagy LUX Royal robotgép néven ismert gép továbbfejlesztett változata.   A masszív, de mégis könnyű alapgép kis helyet foglal és szinte az összes konyhai feladat elvégzésére alkalmas.
A nagy teljesítményű 1500 W-os motorjának köszönhetően nehezebb tésztákat is könnyedén keverhet. Az Assistent Original® motoros visszacsatolással is rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a gép maga tudja a sebességet a terheléstől függően szabályozni.  Egyedülálló hajtóműve lehetővé teszi, hogy a gép erőteljes ugyanakkor csendes legyen.


Jelenlegi ára: 135 000 Ft
Az aukció vége: 2022-05-09 02:24 .