2022. december 23., péntek

LIEBESKIND samottszín valódi bőr, sportos táska - Jelenlegi ára: 8 900 Ft

LIEBESKIND samottszín valódi bőr, sportos táska
A táska prémiumkategóriájú, luxusminőséget képvisel. Minőségéért a márkanév a garancia.
Vastag, jótartású valódi marhabőrből készült táska kívül-belül több helyen is feltüntetett, az eredetiséget igazoló márkanévvel. Kézben, a rácsatolható vállpánt segítségével vállon is hordható. Szépsége a különleges szín és a sportos forma tökéletes harmóniájában rejlik. Samottszín... világosbarna... natúr sötétbézs... samott: kerámiafajta, mely agyag, homok és apróra tört vagy porrá őrölt cserépből készült... shamot color. A táskán levő fém kiegészítő elemek antikolt ezüst színűek. Elsősorban azoknak ajánlom, akik szeretik a finom, márkás, sportos eleganciát. Azoknak ajánlom, akik szeretik, ha a táskájuk is különleges, épp úgy, mint az egyéniségük..., akik bevállalós különcök, stílusuk van, amit bátran vállalnak.
Használt, de még mindig szemet gyönyörködtető darab. Nincs semmilyen látványos hibája, sehol nem sérült a bőr, a szín. A táska jobban igénybe vett részein enyhe szennyeződés látszik, ami megfelelő bőrápolóval tökéletesn tisztítható.
Jól bővülő, óriási tágas belső tere sok mindent elnyel, méretei alapján mindennapos használatra tökéletesen alkalmas. Öblös egyterű belsejének az egyik felében található egy "hatalmas" cipzáros, előtte pedig egy hasonló nagyságú nyitott irattartó -, a másikban pedig két valamivel kisebb, bőrrel szegett nyitott zseb (az egyik mobiltartó). Kívül, a táska elején egy nagy méretű, kétoldalt pedig egy-egy kisebb cipzáros rekesz került kialakításra. Hátoldalán egy nagyobb, patentos, mellette egy kisebb nyitott zseb kapott helyet.
A bélése színben megegyező erős, vászonszerű textil. A táskatest cipzárral záródik.
Magassága:       30 cm.
Szélessége:        35 cm.
Mélysége:          14 cm.
Kézi fogója:       40 cm.
Vállpántja:       125 cm.


Jelenlegi ára: 8 900 Ft
Az aukció vége: 2022-12-24 01:11 .