2016. december 20., kedd

Nespresso géphez olasz kávékapszula, 100db, NAGYON OLCSÓN! - Jelenlegi ára: 5 800 Ft

Nespresso gépekhez való, erős, karakteres olasz, Moreno márkájú (némeországban pld ismert márka) kávékapszula forgalmazásába kezdtem, ami nálam folyamatosan vásárolható lesz!
A képeken három féle van, létezik egy negyedik, koffeinmentes is (világoskék tasakos), az most a fotózáskor nem volt nálam, de van.
Az ajánlat számlás bruttó ár, a 100db-ot tartalmazó originált kartondobozra vbonatkozik, tehát egy kartonban egyféle ízből van száz darab. Aki darabáron szeretné vásárolni, az keressen üzenetben és, ha erre van több megkeresés, akkor felteszem úgy is (öt forinttal drágábban/db), egyelóűőre még megtapasztalnám a keresletet!
A második fotót azért követtem el, hogy látni lehessen a fólia feltéphetőségét, valamint odatettem egy ép és egy felhasznált (DeLonghi gépem van) kapszulát. Nagyon jól meg van tömve minőségi kávéval, ezért egy kicsit lassabban jön át rajta a víz, mint az eredetin, de ilyen karakteres olasz presszókávét az eredeti Nespresso-kínálatból én nem is ittam. Biztosan van, de az általam kóstolt ízek (bár azok is nagyon finomak) nem hasonlítottak ezekre.
Az ízek és intenzitás szerinti különbségek, íme:
A kék tipikus nápolyi kávé, arabica és robusta erős, krémes keveréke. Krémes állagú, de színre sötét. Ez sem gyenge, de a három koffeines kávé közül talán ez a "legkifinomultabb" ízű.
A pirosat közepes-erősnek mondanám, 100% arabica,   illatos, gyengéden savas aromájú. A baristák "keserű-édesnek" mondják.
A világosbarna a legerősebb, enyhén mogyorós aromával, erősen pörkölt ízzel és magas koffeintartalommal. Kávé fanatikusoknak.
Van koffeinmentes is, erre erős, aromás íz, gyenge-közepes pörköltség jellemző.
Személyesen Észak-pesten lehet átvenni, dízel autóm fogyasztásának megtérítése esetén Budapest en házhoz is vihetem, még így is a legol! csóbb lesz! Vidékre a Vatera-futárt preferálom.
Nagy kávékedvelőknek pld ideális karácsonyi ajándék is lehet!


Jelenlegi ára: 5 800 Ft
Az aukció vége: 2017-01-09 18:18 .