2019. július 3., szerda

Apple iPhone 6, 64Gb - gyárilag független, NAGYON SZÉP! - Jelenlegi ára: 40 000 Ft

Eladó a képeken látható, tényleg szép állapotú, megkímélt, tökéletesen működő iPhone 6 készülék. 2015. októberében vettem (számla mellékelve), új kora óta tokban volt és mindig fólia volt rajta, így a kijelző, a ház és a hátlap is teljesen karcmentesek. Egyetlen apró sérülés a készülék alján a töltőcsatlakozó mellett a hangszórónál található, ezt igyekeztem láthaóan fotózni. Minden gombja tökéletesen működik, a legújabb iOS 12. 3. 1 fut rajta. Az akkumulátort a csereprogram keretében hivatalos Apple szervizben cseréltettem 2018. áprilisában (ezt a képen látható számla igazolja), állapota még most is 100%, ami a teljesítményen is érződik.
Tartozékok: gyári doboz, gyári Lightning kábel és töltő. (A gyári fülhallgató - bár eredetileg tartozék volt, nem képezi az aukció tárgyát! )
Kizárólag készpénz jöhet szóba, semmiféle csere vagy beszámítás nem opció. Én leginkább a kipróbálással egybekötött személyes átvételt preferálom, de ha a vevő ragaszkodik hozzá, természetesen postázom vagy csomagküldöm is - ez esetben viszont a szállítás költségével növelt vételárat előre kérem átutalni (utánvét sem jöhet szóba).
Minden felmerülő (értelmes) kérdésre szívesen válsazolok!

Jelenlegi ára: 40 000 Ft
Az aukció vége: 2019-07-17 17:08 .